|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Przecież więcej jest uczciwych dziewczyn ( choćby, nieskromnie napiszę JA ![]() ), Te oszukujące to mały odsetek. To ryzyko wpisane w ten ekologczny rodzaj pozbywania się rzeczy, które nam nie podpasowały. Chyba kazda z nas stała się ofiarą jakiegoś tam oszustwa, machlojki, mniejszego, czy wiekszego kalibru.Nie zniechącaj się do wymianek, pliiiiiiiiis offtop ponoć Bułgarki sa ładniejsze od Polek
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięku dziewczyny! wpisanie w wątku (i post Layli
) zdziałał coś, bo odpisała, że wysłała przesyłkę. Ale czekam, bo już to słyszałam wcześniej. Dziękuję Layla! Widać pospieszyło to lilmary z odpowiedzią Więc do czw poczekam z PW do Virtual
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Marei, mam nadzieje, ze odzyskasz swoje skarby .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-03-23 o 18:14 |
|
|
|
|
#729 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18087544]Weszlam na watek lilmary i zobaczylam, ze wymienia tabletki antykoncepcyjne. Pomijajac fakt, ze jakikolwiek obrot lekami na recepte bez owej recepty jest sprzeczny z prawem to dziwie sie samym podejsciem do zycia i wymianek.
Marei, mam nadzieje, ze odzyskasz swoje skarby .[/QUOTE]No racja, Jamestown, mnie też lekko zapowietrzyło (a mi się to raczej rzadko zdarza ) jak zobaczyłam te "antybabe" - ciekawe, że jakoś nikt (w sumie ja też
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś dostałam tymczasowego bana, bo w swoim kramiku miałam ..... czopki na hemoroidy
Ciekawa jestem, bo do tej pory nie wiem, kto mnie podkablował ![]()
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo.... za czopki? co do tabletek anty... właśnie je zauważyłam... ![]() dziękuję też mam nadzieję, że odzyskam perfumy... skusiłam się na bransoletkę, bo... miała być z Apartu.. sroka jestem na Apart... a perfumy b. lubię, no i ten flakon... ahhh (Rock'n'Rose Couture.. bo miss sixty rock muse aż tak mi nie żal)
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-03-23 o 20:39 |
|
|
|
|
#732 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Skoro zniknely z targowiska moze dostaniesz jeden blistr w ramach przeprosin za opoznienie odsylki ![]() .
|
||
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18092427] Napisalam do Zlosliwca. Widze, ze ktos juz edytowal.
Ja nie Ciebie, to jeszcze na swiecie, tzn. na wizażu nie było[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18092427]Czopki mnie zdziwily bo przeciez chyba nie sa na recepte, wiec taka sama krzywde zrobisz sobie wymieniejac sie za nie jak kupujac w aptece. W przeciwienistwie do anty, ktore moga wpasc w niepowolane rece. .[/QUOTE] ponoć były , choiaz ja kupowałam bez. Ale ktoś się postarał i znalazł w necie apteke, gdzie były na receptę . Toooo musiała/ musi mnie ta osoba nie lubic, skoro tyle czasu poświecila, zeby odpowiednią aptekę znaleźć![]() Ale to staaaaara historia.................
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
jamestown
co do czopków... chyba nie wyrządziłyby takiej szkody, jak anty... w ogóle nie są chyba "mocnym" lekarstwem |
|
|
|
#735 |
|
Kici kici miau miau
|
ja widialam juz wczesniej u dziewczyn.. co po niektorych rozne rzeczy ktore normalnie sa na recepte - a to ZoRAC, A to Differin a to cos innego.. nie powinno sie takich rzeczy wymieniac
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, przepraszam z gory jesli umieszczam to pytanie w zlym miejscu, ale nie wiem co robic... mianowicie moja wymianka z pewna wizazanka zostala ustalona, wszystko bylo ok, ale nagle Ona zaczela targowac sie ze mna na priv, co chwile prosi o dodanie czegos (bo to wg niej kosztuje grosze), a ja nie wiem teraz co zobic, gdyz Ona juz wyslala paczke do mnie. Pomozcie prosze...
pozdrawiam
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
wyslij jej paczke z tym, na co sie umówiłyście na początku, niektorzy potrafia tutaj porzadnie przesadzac
zawsze przy wymiance ustala sie, wymiana to za to, tak tez wyslij i niczym sie nie przejmuj
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Napisz.... :nie nie dołożę. I , że wysyłasz to na co się umówiłyście. A jeśli coś chce od Ciebie jeszcze to Ty chciej coś od niej w zamian (jeśli coś widzisz)... zawsze rzeczy może dosłać do Ciebie. Mnie denerwują takie pytania... Rozumiem jeśli mam dołożyć jakąś próbkę zapachu czy coś w tym stylu ale często się zdarza, ze dziewczyny chcą np kosmetyczki, cienie czy coś co chcę wymienić na konkretne rzeczy. Nie dokładaj, bo się tak nauczą i zawsze coś będą chciały.
|
|
#739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
daj trochę Cytat:
|
|||
|
|
|
#740 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A mnie znowu dopadło biadolenie, o którym już pisałam kiedyś Cytat:
|
||
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Tak jest to wizazanka z 56 pozytywnymi przekupkami, wiec szczerze mowiac nie spodziewalam sie takiego zachowania. W ogole prawie caly czas musialam ja prosic zeby wszelka korespondencja toczyla sie w ktoryms z watkow, bo caly czas bombardowala mnie prywatnymi wiadomosciami:/ - ehhh musialam sie wyzyc:P Dziekuje Wam dziewczyny za rady, dzis wysle tylko to co zostalo ustalone w watkach
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
widzicie to?
same widzicie! PROWOKACJA! I nawet domyślam się dlaczego bo mam naaaaajpiękniejszy kramik O! ![]() A jak teraz zrobie dokładkę, to zobaczycie, zazdrośnice ![]() ![]() Cytat:
I jeszcze jako gratis UWAGA mogę dla wizazanek z Wawy dołozyc głasku-głasku mojej kici. A kicia nie byle jaka bo srebrna Tylko zaznaczam, żeby porozumień nie było, kicia aczkolwiek srebrna, ale nie z APARTU
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-24 o 13:26 |
|
|
|
|
#743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, a chciałabym wiedzieć tak na wszelki Czy tę osobę immunitet chroni ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2010-03-24 o 14:49 Powód: poprawa błędu :) |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
płaczę ze śmiechu czytając Was
rozkręciłyście się tymi czopkami coś w nich chyba jest.... ![]() chrum, liczy się przede wszystkim to, co ustalone w wątku i nie daj się naciągać, mnie też często trudno odmówić, ale czasem trzeba i tyle
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
no i tak powinno byc,
jak płakać, to ...... ze śmiechu![]() co w nich było..... hmmmm, nie pamiętam . Ale może osoba, która mnie podkablowała, miała jakieś przykre doświadcznia z czopkami, tak myśle . No bo możliwe, żeby mnie nie lubiła????? No to może te jej ( tej osoby X ) czopki spowodowału np.erupcje w
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
eeee tam
mam Kochana idealista i zaraz dostanę smashboxa i nie wiesz, co mam jeszcze mam rodzinę kulek, w tym białe pastele, są tak boskie, że musisz je mieć. nie znam lepszego pudru. Cytat:
każdy ma prawo do hobby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Toczy się tak trochę z boku głównego nurtu. Na pewno wiecie,o co mi chodzi.
Przecież więcej jest uczciwych dziewczyn ( choćby, nieskromnie napiszę JA 

To jasne jak słońce, że ucięła część metki, na której była napisana cena i firma, a wiadomo, cena podobnej bransoletki w zwykłym jubilerze to ok 120 zł (to też dziś się dowiedziałam). To już jest straszna perfidia :/ Ale ktoś, kto nie miał z Apartu biżuterii i nie wiedziałby jakie metki oni mają, pewnie by sie nie zorientował i na to ta dziewczyna liczyła :/
) zdziałał coś, bo odpisała, że wysłała przesyłkę. Ale czekam, bo już to słyszałam wcześniej. Dziękuję Layla!
Widać pospieszyło to lilmary z odpowiedzią

, choiaz ja kupowałam bez. Ale ktoś się postarał i znalazł w necie apteke, gdzie były na receptę

, nawet jak zdubluję temat. Strasznie irytuje mnie postawa niektórych wizażanek, a w zasadzie jej brak. Nie rozumiem po co ktoś zakłada wątek wymiankowy skoro wcale nie ma zamiaru odpowiadać na pojawiające się oferty...? A już zupełnie nie pojmuję urywania w pewnym momencie ‘negocjacji’, zwłaszcza gdy ten ktoś je rozpoczął. Rozumiem, każdy może zapomnieć/ opóźnić odpowiedź, ale odpisywanie tylko wybranym i jednoczesne pomijanie innych.... To takie lekceważące
...
same widzicie! PROWOKACJA! 

każdy ma prawo do hobby