![]() |
#721 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Cytat:
![]() Twoja koleżanka pewnie chce się teraz nacieszyć facetem. Nie jest z nim za długo, więc wiesz hormony szaleją, maślane oczka itd. Z czasem trochę to przygaśnie ![]() Nie poddawaj się i nie rezygnuj z zapraszania jej na kawę i spacery, a nóż się kiedyś zgodzi ![]() Cytat:
![]() Mnie nie zasypało, tylko zawiało ![]() ![]() Opowiadaj o imprezie: gdzie, z kim, po co, jak, o której, z jakiej okazji ![]() Cytat:
![]() Jakiś ten Twój tż mało wyrozumiały ![]() Heh ja jestem bardzo uparta i rzadko pierwsza się odzywam, a w Twojej sytuacji to nie ma bata, milczałabym i tyle. Może do jutra przemyśli sytuację i swoje zachowanie i z rana zadzwoni z przeprosinami. Oby ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Serrai faceci tacy są. Chcą mieć kobietę na własność. Ale dobrze zrobiłaś, on nie może mieć wszystkiego co chce, tym bardziej kosztem Twojej nauki i wykształcenia...
Patka jakaś zwykła impreza, ale idziemy z Paulą, Julią i kilkoma dziewczynami ze studiów. Taki babski wypad ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- A u mnie pada śnieg! Nie lubię zimy! ;/
![]() |
#723 |
Konto usunięte
|
Wyglądam przez okno i stwierdzam, że u mnie nadal nie pada uff, jeszcze nie chcę śniegu. Zdecydowanie za wcześnie
![]() Też nie lubię zimy, trzeba ubierać te grube kurtki, w domu jak wygaśnie w piecu to zimno od razu się robi, dzień krótki, brak słońca, na dworze nie można posiedzieć bo pizga jak nie wiem co, nie mówiąc już o włosach. Kilka dni mrozu i już mi się elektryzują...i tak będzie całą zimę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Racja z tymi kurtkami.
Ja chciałam zacząć nosić zimówkę tak od połowy listopada, ale ![]() Tak zimno już jest, że bym nie wyrobiła w jesiennej. Czapkę i rękawiczki to biorę obowiązkowo, bo nie chcę żadnej grypy ani innego choróbska...
![]() |
#725 |
Konto usunięte
|
Swoją jesienną kurtkę już schowałam do szafy. Nie lubię chodzić w zimowej, bo kaptura nie ma. Dobrze, że w bluzach chodzę to mam co na głowę założyć. A czapki to już dobre parę lat nie nosze
![]() Poluję na skórkowe, fioletowe rękawiczki i nie mogę ich dorwać. Widziałam w Biedronie takie (pewnie nie ze skóry, ale kit z tym) już miałam kupić, ale nie było rozmiaru na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam sobie skórzane w Carrefourze. I na bank są skórzane. Tyle bab się na nie rzuciło, że szok.
Ale są ciepłe przynajmniej ![]() Ja kiedyś też nie nosiłam czapki, ale ostatnio podkradłam mamie i w sumie pasuje mi do płaszczyka to noszę ![]() Bo ani kaptura nie mam przy kurtce, ani bluz nie noszę, a na łeb trzeba coś mieć, bo na pomorzu strasznie wieje zawsze... ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Zmykam spać, Dobranoc ![]()
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzien dobry ![]() ja już mam dzisiaj trochę lepszy humor, z tż rozmawialam rano jak jechał do pracy, jest nadal obrazony, ale juz trochę mniej ![]() ![]() Jestem w pracy... pracuję od 7-15.. i od rana nic nie robię.. tylko wyszukuję sobie materiałów do tej nieszczęsnej prezentacji... Co do zimy... brrr.. ja wczoraj schowałam do szafy mój jesienny płaszczyk, wyciągnęłam sobie moją kurtkę zimową.. nie lubię w niej chodzić, bo mam wrażenie, ze wyglądam w niej jak pulpet, ale nie mam co innego zrobić, gdy tak pizga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() gratulacje Cytat:
Cytat:
![]() A co to za imprezka ? ![]() Cytat:
![]() ![]() A poza tym to pogoda nieciekawa wczoraj było u mnie tak ślisko że samochody pod górki podjechać nie mogły - zima zaskoczyła drogowców standardowo. Mieliśmy z TŻ problem do których rodziców na Wigilię się udać, bo każdy był za swoją rodziną... no więc rozwiązaliśmy problem rzucając monetą ![]() Miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Humorek mi dziś dopisuje, mimo że głowa od rana mi pęka. Fartem znalazłam ebooka, w którym znajdę większość materiałów na sobotnie zajęcia ![]() Pisałam też do koleżanki i oczywiście odpisała, że nie ma żądnych materiałów. Mam ją gdzieś, ode mnie nic nie dostanie, niech mnie pocałuje ![]() ![]() Pogoda całkiem całkiem. Pootwierałam okna w swoim pokoju, żeby się wywietrzyło i nawet nie jest tak zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
CZesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj w miare fajnie na dworzu bo tak bardzo zimno nie jest jak ostatnimi dniami ![]() ![]() ![]() ![]() Sarrai nie przejmuj sie faceci maja to do siebie.. ![]() ![]()
#731 |
Zakorzenienie
|
Ech, no i nie idę na imprezę. Dziewczyny, które mieszkają w Gdańsku się pochorowały. A reszta jest z Gdyni i Sopotu.
Impreza jest w Sopocie i musiałabym sama wracać. Ech.. ;/ A już tak się na nią napaliłam... Jedyne, co dobre, to to, że dziś zaczynam weekend! ![]()
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
A ja czapek nie cierpię i zawsze uważam,że wyglądam jakbym miała wodogłowie
![]() agunineczka, do Vivy się wybierałaś? Może to i lepiej ,że nie idziesz bo słyszałam,że tam patola jest ![]() ![]()
#734 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj po biologii była próba jakaś tam na apel.Usiadłam koło niej pod meblami bo nam się stać nie chciało.Pogadałyśmy chwilę i odeszła do parapetu.Po dzwonku zawsze chodziłyśmy razem do domu,a ona bierze chłopaka pod rękę,zostawia mnie bez słowa i idzie do domu szczęśliwa ![]() a ja jak ten pies z tyłu ![]() chciałabym z nią porozmawiać ale nie wiem o co jej chodzi...nie wiem jak zacząć rozmowę...mam wrażenie,że mnie wysmieje,że powie:"przeżywasz....." no i właśnie... jesteśmy obie takie "zawzięte" jedna nie porozmawia z drugą... a kiedyś tak się wspierałysmy... ![]() a jej chłopak to mój kuzyn..... ona jest ciągle z nim ... jak ja mam problemy to nawet nie mam się komu wygadać,bo tylko ona mnie tak rozumiała... i ta dzisiejsza sytuacja po próbie... ale się rozpisałam... ![]() ![]()
pod innym nickiem... ![]() Edytowane przez angela0033 Czas edycji: 2009-11-05 o 18:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
![]() A zawsze możesz się nam wygadać jak Ci źle, bo przecież po to też jesteśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Mi się wydaje,że to takie przejściowe . Z tego co piszesz to ona nikogo poza nim nie widzi . Nie chodzi mi o to ,że to źle ,że z nim jest ale niech w końcu przejrzy na oczy i zobaczy,że Ciebie rani . Jak można tak się zachować w stosunku do przyjaciółki ? Siłą rzeczy , musisz z nią szczerze pogadać , jeśli chcesz przyjaźnić się z nią dalej ,bo ktoś musi sprowadzić ją na ziemię . Jeśli to PRAWDZIWA przyjaciółka to zrozumie to i przemyśli .
Będzie dobrze , trzymam kciuki ![]()
#737 |
Wtajemniczenie
|
a ja Wam zazdroszcze dziewczyny, że mieszkacie nad morzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Latem to faaajnie , plaża,piasek,woda
![]() aleeee zimą ... straszne ,mroźne wiatry ...
#739 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() angela0033 a chłopak Twojej koleżanki lubi Cię? Nie miałaś z nim kiedyś zatargu jakiegoś? Węszę teorię spiskową, bo aż trudno mi uwierzyć, że mogła Cię tak olać ostro. Nie martw się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() angela0033 musisz pogadać z kumpelą. Nie masz nic do stracenia. Skoro jesteście przyjaciółkami, to chyba możesz jej szczerze powiedzieć co Ci na sercu leży. Chłopak chłopakiem, ale też nie można zostawiać wszystkiego tylko dla miłości. Bo jeśli np. kiedyś się rozstaną, to ona zapewne by chciała z Tobą pogadać, wyżalić, a co jeśli już ona dla Ciebie nie będzie istniała? Wytłumacz jej w delikatny sposób, co Ciebie boli... A z tym jej chłopakiem, a Twoim kuzynem to jakie macie relacje?
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Ja to się nie raz zastanawiałam jak to jest, że jak my potrzebujemy porozmawiać z bliską osobą o swoich problemach to ona nie ma dla nas czasu, ale jak ona potrzebuje pogadać to wie gdzie nas szukać ... smutne to troszkę... nigdy nie miałam takiej prawdziwej przyjaciółki (i czasem mi szkoda i przykro) , za to miałam dużo koleżanek, które wiedziały gdzie mnie szukać jak coś im było potrzebne... jak się raz zbuntowałam to była wieka obraza jak ja mogę ...
angela0033 porozmawiaj z przyjaciółką, bo szkoda stracić przyjaźń |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam pastę z makreli... mniam... ja robię z rybki do tego jajka na twardo i masełko takie miękkie... pycha...
#744 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Makrela wędzona, 2-3 jajka ugotowane na twardo i posiekane, ser, może być potarkowany na tarce, ale ja wolę pokrojony w drobniutką kosteczkę, mała cebulka, trochę majonezu, sól i pieprz do smaku.
I to chyba wszystko. Trochę roboty jest z wyskubywaniem ości, ale potem jakie to pyszne jest. Mmmm... ![]() i wiecie co? Paznokcie od jakiegoś czasu przestały mi się łamać ![]()
![]() |
#746 |
Konto usunięte
|
![]() Co robisz, że przestały się łamać? Ja to już będę spadać spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Używam regularnie odżywki z Joko i po hmmm miesiącu, aż albo tylko
![]() ![]() Dobranoc ![]() Ja jeszcze obejrzę odcinek House'a do końca i też się kładę ![]() Wiecie, tak sobie teraz myślę i wychodzi mi, że równo za 14 dni mam urodziny! ![]() ![]()
Edytowane przez agunineczka Czas edycji: 2009-11-05 o 22:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
Wiesz co, tak dzień przed urodzinami możesz jeszcze się przypomnieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
A torcik będzie ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.