|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
nic prostrzego ![]() ![]()
![]() |
#722 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() Absta ma faceta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam coś podobnego tylko z piersią z kurczaka. Kroiłam na małe kawałeczki, przyprawiałam, dodawałam jajka i smażyłam w postaci takich placuszków (na wolnym ogniu). Też pyszne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jestem na diecie 8 dni.
Kasia co to ta @ jest? Może okres? Miałam po drodze okres... Nie wiem, ale miło mi sie zrobilo jak zobaczyłam taką wagę. A waga chyba nie ejst popsuta bo inni u mnie w domu sie ważyli i było normalnie.... Sama juz nei wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Dokładnie
![]() Xxxxx25 daję tym tabletkom 10 dni, jak zauważę zmianę, to sobie dokupię. Chociaż, mi się wydaje, że dziś już mam jakby mniejszy apetyt ![]() ![]() ![]() Absta, tak chudnie jak marzenie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
a więc dzisiaj zjadłam:
1. omlet z warzywami 2. pomarańcz + mały jogurt 3. zupa brokułowa z b. dużą ilością brokułów 4. trochę ananasa 5. omlet z pieczarkami wszystko ok czy coś połączone? Palolinka tak tak wcześniej tak wiesz "rozbełtuje" ![]()
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
HeeOoO jadłospis oki
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nienawidzę siebie, zjadłam przed chwilą 7 naleśników ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
ktoś inny musi na Ciebie pokrzyczeć bo ja Cię świetnie rozumiem bo sama grzeszę ciągle
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
![]() Wcale Was nie olewam, ale zmagam się z exem i już po prostu wszystkiego mam dość... Wydaje mi się, że on specjalnie nic nie robi w sprawie samochodów i kończenia firmy, bo w sumie to nas trzyma, przez to utrzymuję z nim kontakt. Wyskoczył dziś do mnie, że my to w sądzie dla małej krzywdę zrobimy i żebym się zastanowiła jeszcze, on chyba myśli, że ja tego pozwu nie złożyłam... Mam na prawdę serdecznie dość, wykończy mnie do czasu rozprawy, dziś jak mu zarzuciłam, że od pół roku nie ma pracy i dla małej na chleb nie daje, to on mi powiedział, że przecież ja też nic nie robię ![]() Ehhh szkoda gadać, oczywiście dietę olałam i jeszcze z chęcią na jakieś piwo bym poszła, ale nie mam po prostu siły.
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Absta nie rozumiem tego Twojego EXa
![]() ![]() Andziusia ![]() Nic, to się zbieram, miłej nocki ![]()
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kibicuję wam w odchudzaniu. Sama staram się nie łączyć. Wydaje mi się, że za dużo smażonego jem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
Odnośnie facetów... nie znam całej sytuacji absty, ale myślę, że on po prostu sam nie wie co ma zrobić. Wie, że wszystko przegrał i to sprawia, że zachowuje się jak bałwan. Czasami myślę, że faceci to podrzędny gatunek:/ Co do diety ![]() ![]() Dziś: 1. dwie kromki razowca z ogórkiem 2. jogurt naturalny z bakaliami 3. banan 4. zupa jarzynowa (kalafior, marchewka, ziemniaki, fasolka, brukselka) 5. jeszcze nie wiem... ale mam w lodówce gotowane udko z kurczaka, więc pewnie je wszamię ![]() aha, dziś w pracy ma być tort urodzinowy szefa:/ I co tu zrobić? Nawet nie chce mi się go jeść (nie przepadam za takimi rzeczami), ale jak się wykręcić? ![]() A jak u was dziewczynki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Absta ,ja wiem,że najlepiej to się komuś doradza,ale zamiast dietę olewać to olej jego.Pewnie,że w****iający jest na maxa,ale tylko powinno Cię upewnić,że robisz dobrze i pozbyć się dupka raz na zawsze. Andziusia 7 naleśników ![]()
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
O rany Absta ten Twój był nie wie co ma robić, olej go nie słuchaj i nie przejmuj się nim. Powodzenia! Zbieraj potwierdzenia że zarabiasz i szukasz pracy, że się doszkalasz, wiesz żebyś mogła się bronić na rozprawie. Potwierdzenie na papierze ma zawsze dużą wartość
![]() Dziewczyny, mam problem. Popołudniu mam napady głodu, jestem tak niesamowicie głodna, że zjadłabym wszystko co jest w domu. Pomocy, co robicie w takiej sytuacji? Picie wody nie pomaga, jedzenie owoców też nie. Dzisiaj waga pokazała 63,4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy po Apleficie nie pogorszyła Wam się cera? Ja mam od wczoraj taką "kaszkę" na twarzy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Nie zjadłam na raz tych naleśników. O 6 zjadłam 3 a potem o 8 resztę.... Czułam się okropnie po tym jak je zjadłam, miałam mega wyrzuty sumienia.
A to jedzenie to przez to że miałam okropny dzień. Wszystko tak się sypało na maxa że dziwię się że tak mało zjadłam. Waga pokazał pół kilo więcej... Ach te naleśniki, do tego na mleku były czyli to było łączenie. Ach gdyby to życie było prostsze... Dzisiaj zamierzam nie łączyć. Kobiety powiedzcie mi jak ja mam się nauczyć 20 stron A4 na pamięć., dostaję już szaleju jakiegoś ![]() Nic nie chce włazić do głowy ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Celinka to Twój mąż bardzo mało jada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
ehh... zjadłam kilka łyżeczek tortu:/ Resztę wyrzuciłam do kosza:P
hmm... w przepisach diety dukana znalazłam kiedyś naleśniki bez mąki (więc nie byłoby łączenia), ale z mlekiem w proszku (niskosłodzonym) i jajkiem. Robiłam, całkiem niezły (trochę wyrośnięty jak omlet na słodko). Dziewczyny? A co wy jecie na obiad? Potrzebuję jakichś inspiracji! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
Palolinka w poprzedniej czesci watku kilka razy wkleilam propozycje jedzonka. Moze wkleje jeszcze raz zeby Wam uklatwic sprawe troszke. Celinka, Absta - mam znajomego ktory chce sie odchudzac i tak jak Celinki maz jezdzi. On ma nieregularny tryb zycia. Tzn albo od polnocy do poludnia jezdzi caly tydz. albo od poludnia do polnocy. Prosil mnie o ulozenie planu jedzonka na caly tydz. zgodnie z nielaczeniem. I chcialam sie was doradzic jak wy byscie to widzialy. Mysle o tym zeby wrzucic mu wegle przed snem zeby lepiej spal a bialka na dzien dobry. Jakie posilki wrzucic na zmiane od polnocy do poludnia. Help!!! Absta - pozbadz sie raz na zawsze tego wrzoda... A jak ci maz nie daje na dziecko to mozesz pociagnac do platnosci tesciowa. Tylko wyrok zalatw o zasadzeniu alimentow. Kiedys u komornika pracowalam. Moze wtedy da mu kopniaka i wygoni do pracy. Andziusiaech - co to jest 20 stron. Na studiach cala ksiazke trzeba umiec albo 2 ![]() ![]() Aha od dzis znowu dietke wprowadzam. ![]() ![]()
64 ![]() ![]() Edytowane przez leticia83 Czas edycji: 2010-01-13 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Oki wklejam. Skopiujcie sobie to wszystkie nielaczace do komputerkow.
Sniadania: Chleb badz -bulka( kazdego rodzaju)z pomidorem ogorkiem badz paryka lub wedlina( laska kielbasy na goraco badz zimno+pomidor lub bialy twarozek ( 250 dag) + pomidor( moze byc ogorek swiezy) lub duzy jogurt II sniadanie banan+jogurt( duzy badz maly) lub 2 jajka na twardo+pomidor badz znowu jakas jarzyna lub zolty ser(20 dag)+salatka ( wedlug uznania)+ lub sledz smazony+surowka 2 kotlety mielone na zimno( z poprzedniego dnia- np)+ogorek kiszony Obiady zupa jarzynowa( bez ziemniakow) -kazda zupa!!!! lub kotlet schabowy( normalnie smazony bez widziwiania)+surowka badz salatka lub ryba smazona(jw) + surowka lub frytki ( z tyci tyci iloscia soli+ketchup) lub kalafior ugotowany+maselko lub fasolka szparogowa+kotlet z piersi kurczaka lub sledzik z jogurtem zamiast smietany( tez sie nic nie stanie) +suroka Podwieczorki porcja budyniu lub porcja kislu lub porcja lodow lub ciacho lub tabliczka czekolady lub puszka owocow np brzoskwinie lub jablko + pomarancza( badz nektarynka badz kiwi itp) Kolacje kielbasa na goraco- kazdy rodzaj+pomidor( badz inna jarzyna badz surowka np z obiadu) lub maly serek topiony( 100g) +rzodkiewki peczek lub jajka na miekko 2x+jogurt maly lub szynka wp gotowana 6 plasterkow+jakas zielenina badz salatka Obiadki: Ryba w folii- np pstrag( w srodku z marchewka -pietruszka -selerem - maselko( 1 lyzeczka mala) - wszystki jarzyny surowe pociete w paski- posolic malutko i sporo pieprzu. Brukselka gotowana- do tego jajo na twardo Kalafior gotowany+ filet z kurczaka Buraczki gotowane +schobowy Zeberka+surowka Miska salatki z kapusty pekinskie+pomidor+cebula+ oje(1 lyzeczka)+papryka( obejetnie jakiego koloru aby byla surowa Sledz w smietanie Sledz smazrony + ogoerk kiszony badz inna jarzyna taka jaka lubisz Kurczak gotowany np pałka - badz 2 pałki- mizera Frytki ( same bez soli i ketchupu) Makaron na sucho do tego bukiet jarzyn ugotowanych Barszczyk czerowny Placki ziemniaczane( 3 szt) Kopytka Kielbasa smazona+ saltka wedlug uznania "Sniadania: kromka chlebka( gance gal jakiego) +pomidor lub ogorek ( swiezy badz kiszony) lub papryka jajka 2 na twaro+rzodkiewki jogurt owocowy duzy 6 plasterkow szynki wp badz drobiowej +popmidory badz inna jarzyna kielbasa na goroca( wedlug uznannia)+surowka budyn twarozek( 250dag) z pomidorem+szczypiorek+sol + pieprz+ maly jogurt naturalny( zamiast smietany) 8 plasterkow zoltego sera( nie wazne jaki gatunek)+pomidor+ogorek sw 8 plasterkow salcesonu z cebulka+ocet jablkowy badz naturalny Sniadanie 2 duzy jodurt naturalny badz owocowy banan+jablko banan z jogurtem naturalnym 2 szklanki soku owocowego gestego+jakis owoc porcja kisielu surowka wedlug uznania- duza miska badz salatka Obiady zupa caly talerz ( bez ziemniakow) kazdy rodzaj - jest ich full piers z kurczaka+brokuly kotlet mielony 2 szt+salatka z pomidora( zamiast smietany jogurt nat) schabowy+buraczki gotowane( duza ilosc) watroba drobiowa badz wieprzowa+salatka badz surowka gulasz - +salatka badz surowka gotowany caly duzy kalafior z odrobina buleczki tartej i maselka ryba - filet smazona badz w folii+salatka wedlug uznania sledz zamiast w smietanie to w jogurcie+jarzyna kopytka same bez dodatkow jedynie z odrobina maselka badz buleczki tartej ziemniaki w mundurkach z piekarnika Podwieczorki puszka ananasow lody porcja bez doddatkow jedno ciacho wedlug uznania frytki ( same tyci tyci soli i ketchupu) inne 2 duze owoce Troszke chaotyczne ale napewno pomocne.
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Leticia ja myślę,że jak będzie miał jechać na noc to najlepsze będą węglowodany,dadzą mu energii.Mój mąż jeździ dokładnie tak,że całą noc jedzie i potem cały dzień śpi.Właśnie się go pytałam jak on je.I mówi,że przed jazdą je ciepły posiłek czyli u niego jest to mięso z sosem i kluchy,potem w między czasie je jakieś kanapki i jak stanie już na koniec pracy to też kanapki i piwko oczywiście.
Koledze bym poleciła jakieś węgle na początek,potem może jakieś białko i przed snem też białko bo wiadomo,że się tłuszczyk nie odłoży. Generalnie trudna sprawa bo w samochodzie to za dużego wyboru nie mają. Dziewczyny nie dawno było pisane o naleśnikach nie łączonych a wy znowu nie wiecie.Czytacie w ogóle posty ![]()
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
On jezdzi takim tirem ze maja mikrofalowke i lodowke jakas mala w tylniej czesci kabiny, wiec i tak nie jest zle. W sumie to myslalam ze po weglach na dziendobry moze chciec mu sie spac ale masz racje Celinka ze to go obudzi, pozniej najwyzej kawa i bialka do nocy. Super dzieki wielkie.
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Leticia mam nadzieję,ze nie przytyje od takiego systemu
![]() No ja tak to bym widziała,a czy tak jest dobrze zobaczymy ![]()
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak poskromić mój apetyt. Dzisiaj już zjadłam 600gram śledzi z cebulą... i dalej jestem głodna !!!! ryby były same bez chleba i innych dodatków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
20 stron na pamięć i do tego książka.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Jestem non stop głodna,tak mnie to już wkurza.
Zjem coś a za pół godziny głodna, ja w życiu nie schudnę do 55. Już mnie to przytłacza ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- leticia83 super są te jadłospisy, na pewno będę z nich korzystać bo już moje się wyczerpały. Ciągle to samo jadłam. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- I tak od tej pory już nie jem nic do końca tego dnia ![]() Schabowy wieprzowy jest zakazany? Bo gdzieś czytałam że można jeść tylko mięso drobiowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
Xxxxx25 wcześniej nie miałam problemów z cerą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andziusia, niedługo też będę musiała się uczyć ![]() ![]() Leticia fajny te jadłospisy, w samą porę z nimi, bo mi się już wszystko przyjadło ![]() Palolinka ja też robiłam te dukanowe, w sumie z tamtych czasów mam jeszcze mleko w proszku, więc jsk mnie najdzie, to znów sobie zrobię ![]() Ja dziś mało jadłam, niestety jeszcze mniej piłam ![]()
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Kasia zobaczymy za kilka dni, co będzie z cerą. Ale po tych rybkach to piję i piję herbatki, więc przynajmniej już nie jem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.