|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Hehe
Widze, ze nie tylko ja tu szaleje za nutella Ja tez chyba spadam .. Głowa mnie dzisiaj boli od samego rana ![]() Ide sie połozyc zaraz Dobranoc!
|
#722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
ja ketchup tez uwielbiam moje uzaleznienie![]() Cytat:
nie ten to inny ani troche nie bede sie przejmowac przynajmniej wiem ze mnie nie szanuje i nie jest wart zachodu![]() Cytat:
a o alko mialam kiedys strone ze chude chudna a otyle tyja po alko... i ze w ogole nie tuczy...jakis tam profesorek badania robil![]() Cytat:
ja czasami robie sobie samego bez panierki i tluszczu posypany ziolami, papryka itp![]() a teraz spadam szybko zrobic abs'a i spac
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
laseczkiii jak sie cwiczy nadczczo to jest pd razu spalana tkanka tłuszczowa i to sa najbardziej efektywne cwiczenia
mowie wam bo wiele na ten temat czytałam i sama biegalam kiedys codziennie o 6 rano... nadczczo!! i po wypiciu małej czarnej, ale co do tej kawy to ona chyba nie jest az taka zdrowa... przyspiesza bicie cerca i niby takze spalanie to tyle co wiem mma ndzieje ze pomoglam. aaa.. i dalej sadzeze jestescie za mlode na odchudzanie! dojrzewa sie przynajmniej do 19/20 roku zycia!
|
#724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zdecydowałam, że nie będę jeść słodyczy, białego chleba i to całe moje "odchudzanie". Bardziej skupię się na ćwiczeniach żeby sobie kondycje poprawić, i nie ukrywam, także spalić tłuszczyk ale głównie przez ćwiczenia. Teraz tak będzie bezpieczniej? ![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ---------- Powiem wam że gdyby tylko o ładniutkie zaokrąglenia chodziło to po co by mi było odchudzanie? Niestyty wszyscy mi już mówili, że powinnam trochę schudnąc: tata, mama, siostry. Nawet w szkole zawsze się podśmiewali i dokuczali z powodu mojej tuszy . Poza tym sama widzę jaka jestem. W mojej rodzinie wszystkie kobiety mają tendencje do tycia.![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- no dobra ja lecę do szkoły. Nie będe was już zanudzać moimi sprawami.
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-11 o 06:48 |
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
hey można się dołączyć?
schudłam już 30kg do 25grudnia chciabym schudnąc jeszcze ze 3kg zaczęłam od poniedziałku zmiejszając liczbę kcal i zwiększając ruch,jak myślicie uda się?
|
#726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będąc na Twoim miejscu starałabym się jednak polegać głównie na ruchu i tym sposobem wymodelować sobie sylwetkę . Cytat:
A co zamierzasz teraz ćwiczyć i do ilu kcal dziennie się ograniczasz ? ![]() W ogóle to dzień dobry wszystkim . Wczoraj zaczytałam się w książkę i liczyłam na to , że pośpię chociaż do 10 , a tu pies po mnie chodził od rana ). Miłego dnia
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja wczoraj mialalm "dzien swira"! Popiero wieczorem moglam usciasc i troche Was poczytac - naskrobalyscie tego tyle, zeee...! Przeczytalam i padlam spac ![]() Dzisiaj piatek wiec ide na obiadek na sushi ![]() ![]() ![]() Waga caly czas stoi w miejscu ale mam nadzieje, ze we wtorek pokaze kilogram mniej ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj na śniadanie banan, bo nie chciało mi się iść po mleko żeby zrobić owsiankę |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
sushi... mmm, nigdy nie jadłam, ale bardzo mnie kusi, by spróbować
![]() lija, niestety tak to już jest. to normalne, że waga ci stoi w miejscu. odchudzanie dzieli się na kilka etapów. mogę tu zaraz wypisać, na jakie. pierwszy składa się m.in z szybkiego zrzucenia na wadze i dość dużej masy. potem waga się nie zmienia, itp. itd. ja czuję, że to będzie dobry dzień co tam u was ? piszcie !edit: hej anastazja ! jak tam ? wiesz, że banan to za mało, mh ?
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za godzinę chyba poćwiczę, myślę czy znowu nie zacząć skakać na skakance
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
a ile już skakałaś ?
ja ruch mam zaplanowany dopiero na 17 - siłownię
|
|
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Hej, hej
ale się dziś wyspałam porządnie, chyba za cały tydzieńangel166 gratuluję tych 30 kg
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś też skakałam, ale miałam morderczą dietę i również byłam zdziwiona, jak bardzo mi z brzucha zleciało
słyszałam, że ze skakanką trzeba uważać, bo coś źle dla stawów czy coś.. ale z chęcią bym wróciła, gdyby nie fakt, że to była dla mnie straszna męczarnia ![]() kurczę, jeść mi się chce ! ![]() sunsett: http://www.modelinia.com/_content/sl...lideshow08.jpg mój avatar... ![]() Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-11 o 13:10 Powód: dopisanie |
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
No! Przebrnęłam przez te wszystkie posty wreszcie.
Podsumowując: U mnie średnio - ogólnie tak jak postanowiłam tak zmieniłam sporo, nie zdarzyło mi się ani razu przejeść od 1 grudnia , fast-food raz na tydzień w dalszym ciągu, wczoraj jedno piwo i jeden drinkwaga leciutki spadek (i tu chciałam zapytać, gdzie znajdęto zestawienie efektów nas wszystkich?z tego co pamiętam ktoś proponował, że zrobi z tego tabelkę) ALE dwa dni skusiłam się na słodycze przez Tż, który patrząc na mnie jak mam @ i się źle czuję specjalnie dla mnie kupił słodycze...ehhh.... kochany ale gdyby nie to byłabym z siebie bardziej zadowolona drugie "ale" dotyczy tego, że również w związku z @ od niedzieli brak sportu totalnie ale jutro mam zamiar już iść i teraz regularnie bardziej spróbować się ruszać trzecie "Ale" to to, że kilka razy zapomniałam, że powinnam zjeść, że jestem głodna - może to dziwnie brzmi ale mam dużo na głowie teraz aż do świąt tak będzie i ciężko mi wymyślać i przygotować posiłki, a w kuchni najczęściej nie mam nic takiego zdrowego i na zapas no i np co to za obiad gorący kubek knorra ;/ ... dzisiaj zrobię zakupy porządniejsze chyba |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() zestawienie efektów jest na samym początku, w pierwszym poście(post caaalejaaa). choć ja bym proponowała to jakoś zmienić i poprawić, bo wg to tak trochę nijako wygląda moim zdaniem tak tam jest trochę namieszane i trudno cokolwiek odczytać... proponowałabym zrobić nową tabelkę przez kogoś i powysyłać adres posta do reszty... ale co wy o tym myślicie ? jaki milutki ![]() przeszukaj sobie wizaż, np. na dietetyce jest wątek Nasze Jadłospisy. zawsze można coś z tego wyciągnąć ![]() zaplanuj te zakupy, kup dużo warzyw, nietłuste mięso, pełnoziarnisty chleb, itp.
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 5 kg też będę tak wyglądać U mnie dzisiaj dzień taki sobie. Na śniadanie była owsianka . Na II śniadanie zjadłam wiesniaka z 2 kromkami razowca + mały jogurt. W ramach obiadu też kanapki z razowego ,bo jakoś nie miałam weny na kombinacje. Oprócz tego porobiłam ćwiczenia na uda i 50 przysiadów, zaraz mam w planach kolejne 50
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
polecam ci rybkę
zwłaszcza pangę, jest pyszna !
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
ja po ćwiczeniach
30 min skakanki plus 8 minute buns arms abs i legs...ale się zgrzałam ale to dobrze, wyjdzie mi to na zdrowie
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() co do tabelki to calaja moze umiescic w podpisie, wtedy przy kazdym jej poscie bedzie... ![]() ja dzisiaj na obiad znowu zupka kalafiorowa z makaronem razowym i pol makreli a w ogole to mi sie humor trzyma caly czas![]() a co do pana X: dzisiaj go widzialam...i gdyby nie kiwnal glowa to pewnie bym nie podeszla...ale okazalo sie ze mu telefon ukradli...i przeprosil, bo wiedzial ze bylismy umowieni na sobota, ale nie mial jak sie ze mna skontaktowac, spytal sie czy sie spotkamy i wzial po raz kolejny numer telefonu
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i podziwiam Cie że już tyle shudłas .. ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- też lubie rybki. są pychota ale akurat dzisiaj znajomy obrzydził mnie do pangi. mówił czym te ryby są karmione, jak przywożone do Polski i trochę się do pangi zniechęciłam .
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() ![]() wkoncu weekend!!! ![]() dietka-miodzio,narazie idzie tak jak powinno iść ![]() boze jakie w zaparte jestescie .Ja nadal nawoże moje zwoje tłuszczowe .A co do plantacji Sunset spoko loko![]() xxolushiaxx-no widzisz .I sie rozwiazalo wszystko Zycze powodzenia![]()
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Hej laski!
Czy któraś z Was je pierożki? Bo własnie jutro mamuśka chce zrobić na obiad... I nie wiem czy mogę je zjeść czy nie.. ![]() ![]() U mnie dzisiaj tak średnio... Miałam gdzieś wyjść na miasto... poszaleć, ale zrezygnowałam i zostaję w domku I sobie poćwicze
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak eMisss, jestem trochę zrażona do Pangi bo nasłuchałam się masę złych rzeczy na jej temat. W skrócie sam syf i chemia, co nie zmienia faktu , że w smaku jest bardzo dobra
![]() xxolushiaxx - no i wszystko się wyjaśniło Pozostaje życzyć powodzenia w dalszej znajomości ![]() Ja po ostatnich przygodach, z wielką radością, cały weekend spędzę w BEZPIECZNYM, ciepłym i przytulnym domku ![]() Nadziejko , życzę duuużo wytrwałości i samozaparcia w trakcie tego pełnego pokus weekendu
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez o niej duzo slyszlama i od tego czasu nie jem i jest mi to calkowicie narękę bo nie znosze ryb ![]() a jak zdrówko??? a dziekuje bardzo ale nie moglam sie powstrzymac![]() a co do pierożków to czasami jadam jak mamie sie chce zrobic je i z tego co wiem jeden ma 50 kalori wiec od czasu do czasu mozna
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówko już prawie idealnie - gorączki brak , tylko gardło mnie pobolewa. Ale od rana raczę się herbatką z sokiem malinowym i wraz z każdym kubkiem jest coraz lepiej Pierogi uwielbiam ! 50 kcal to trochę dużo jak na jednego ,tym bardziej że ja jem ich całkiem sporo. Ale tego chyba nie byłabym w stanie sobie odmówić bo je uwielbiam , podobnie jak krokiety ![]() W ogóle dzisiejszy dzień nie zalicza się do żadnej diety , bo poniosło mnie z serem żółtym , cukrem w herbacie no i na koniec dowaliłam wafelkami . Tyle tylko , że ruszyłam tyłek i poćwiczyłam coś te moje balerony... No ale jutro będzie już lepiej
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Sunsett Ja kocham pierożki i też jem ich dość dużo
A moja mamusia robi je CO PIĄTEK ![]() Bo jak już zjem jednego to ... ajj ![]() Nie moge sie powstrzymać, żeby zjeść jeszcze 10 Właśnie skończyłam ćwiczenia i jestem padnięta! Kurcze, ale jestem zła! Waga mi nie działa coś i nawet nie mam jak się zważyć. A ciągle zapominam, żeby kupić baterie
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wlasnie kocham pierogi i krokiety i zbliza sie ten czas kiedy sa najlepsze bo Wigilia
![]() aa ja musze sie pochwalić zrobilam przysiady i pocwiczylam troche na orbiterku .Jestem z siebie dumna![]() ![]() tylko,ze teraz glowa mnei boli .Ciekawe od czego?!
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po aerobiku..babka dała dzisiaj niezły wycisk
ale to dobrze dzisiejszy dzień zaliczam do udanych![]() a co do pierogów czy krokietów to też je uwielbiam i z niecierpliwością czekam na wigilię |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
błagam, tylko nie piszcie mi nic o tej pandze...
i tak WSZYSTKO jest chemiąolushio: nie chodzi mi o jego widoczność, tylko wygląd. moim zdaniem ta tabelka jest taka zlewająca się. ja bym to zrobiła inaczej, bardziej oddzieliła kg i jakoś wyraźniej to napisała ![]() czy za wami też chodzi tak słodkie, jak za mną ? to ja nie po aerobiku, ale po siłowni... strasznie się dzisiaj zmęczyłam, a nawet mniej się przykładałam ![]() no i zapomniałam się zważyć |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Widze, ze nie tylko ja tu szaleje za nutella 
Ide sie połozyc zaraz

Kit tam nie ten to nastepny.a taka presja ze musze kogos teraz znalezc zeby z nim isc na 100dniowke wkur... mnie!
nie ten to inny
Co moge zamiast tego jeść? Bo mamuśka zawsze w czwartki robi schabowe... Ale pocieszam się tym, że zjadlam go bez ziemniaków. Zupy akurat też nie jadłam, bo była ta, ktorej nie lubie

mowie wam bo wiele na ten temat czytałam i sama biegalam kiedys codziennie o 6 rano... nadczczo!! i po wypiciu małej czarnej, ale co do tej kawy to ona chyba nie jest az taka zdrowa... przyspiesza bicie cerca i niby takze spalanie
. Poza tym sama widzę jaka jestem. W mojej rodzinie wszystkie kobiety mają tendencje do tycia.

słyszałam, że ze skakanką trzeba uważać, bo coś źle dla stawów czy coś.. 
strasznie się dzisiaj zmęczyłam, a nawet mniej się przykładałam