|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
![]() http://www.90n.pl/sklep/product/p/14...lite,supa.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() biedne dziecko!! ![]() takich psycholi powinno się zamykać i tak jak Domi napisała też pomaltretować. S..a!!! no !! ale się zdenerwowałam ![]() Edytowane przez elalank Czas edycji: 2010-03-27 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze ze Kamilka nie bedzie musiala miec niani zadnej, na szczescie ma babcie.
![]() |
#725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() biedne dzieciątko, rety jak tak można!!! aż jakiejś trzesawki dostałam jak to zobaczyłam. zaje...łabym su.ke!!! tak szarpac niewinne dzieciątko ![]() <><><> ![]() ![]() ![]() ![]() <><><> byliśmy dziś na szczepieniu. Ola waży 6 690 - klusek mały ![]() Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-03-26 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
obejrzałam to o opiekunce - ja bym te su zap - normalnie nie cenzuralnie bym z nią postąpiła
SKARBY http://suwaczki.maluchy.pl/li-29517.png http://www.suwaczek.pl/cache/7f96cc3fa9.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-38189.png Edytowane przez magdawikp Czas edycji: 2010-03-26 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla solenizantów
![]() ![]() ![]() simpatika ja jeszcze nie mam zdjecia Oli na pierwsza stone, wklej jakas foteczke ![]()
#728 |
Zakorzenienie
|
Magda co do sudocremu pewnie też zależy od skóry malucha... ale wiem, że wysusza i przynajmniej u nas w szpitalu ochrzaniali matki żeby nie smarowały sudocremem jak nie ma odparzeń. Mnie nie trzeba już takich silnych maści, bo mały nie ma juz takich tendencji do odparzeń jak na początku...
Moje bobo padło po kąpieli ledwie na śpiąco zjadł 60 ml... nie zdąrzyliśmy z higieną buzinki:P |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
ciśnienie mi po obejrzeniu filmiku podskoczyło!
ukatrupiła bym to babsko natychmiast! utylizacja śmieci normalnie u mnie by była!
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Grzesia (chyba) uczula Gerber - jeszcze sprawdze bo mam zupke i jakies owoce z tej firmy - jeśli sie powtorzy to na bank to, choc nie uwazam aby był to przypadek, ze i po zupce i jabłuszku miał wysypke (na policzkach wyskakuja mu krostki ma takie czerwone jak wypieki) i to akurat tych, daje równiez inne firmy, kupuje to co jest w sklepie -
zgadzam sie z Tobą |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A te krostki takie jak uczulenie czy jakieś pęcherzyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem jeszcze sie upominałam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post18056059 post 415 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
obejrzalam ten filmik. zrobilo mi sie niedobrze.
Domi masz racje ze taka sucz powinna jeszcze pocierpiec zanim zdechnie. mialam cos jeszcze powiedziec ale wszystiego mi sie odechcialo..
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w sumie myśleliśmy, że gdyby nie wypaliło ze żłobkiem, to byśmy wzięli prawdopodobnie dziewczynę z au pair, ale po tym filmiku najchętniej pracowałabym z domu, żeby mieć nianię na oku. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- jestem załamana. Chyba mamy ciemieniuchę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
spójrzcie na tagi pod spodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Tez obejrzalam ten filmik i ja pierdziele nie ma slow na tą k***ę...
Teraz mi się ryczec chce jak myslę o tym biednym bajtlu w rajtuzach.. ![]() ![]() ![]() Jak bym wziela nianke to na pewno załozyłabym kamerę... Boże... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJ DLA BROMBUSIA W PIĄTYM M-CU ŻYCIA ![]() Laski, mam pytanie o ten gluten - co konkretnie dajecie i do mleka czy do zupek/sloiczków?
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
takie czerwone plamki małe.
Cytat:
![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-03-27 o 06:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Co za film
![]() ![]() Ja protestuje, mam już dosyć moje dziecko jest tak wkurzone tymi wychodzącymi zębami, że wszystko i wszystkich gryzie i krzyczy przy tym jak opętany. Chęć pogryzienia czegoś zmusiła go do tego, że nauczył się siadać jak tylko w zasięgu jego ręki znajdzie się coś za co może sie podciągnąć np. brzeg wózka ![]() Już nie wiem jak mam mu pomóc ![]() ![]() Edytowane przez flowerspower Czas edycji: 2010-03-27 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja nic nie widze robiłam badania na tarczyce i sie mieszcza w normie ale na pograniczu i chyba dlatego cviezko mi sie chudnie - a leków mi nie da bo sa badania OK i morfologie mam super - bałam sie przy moim odzywianiu ale jest OK mam dosc zabkowania - prawie jest na wierzcvhu ale jeszcze nie, Grzes ma tyle co Iza jak jej wyszły pierwsze jedynki ciekawe kiedy jemu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam łikendowo ![]() Pogoda sie popsuła i d..a nawet na spacer nie mozna wyjsc bo leje deszcz ale za to zaraz szykujemy sie do mamy bo dziadek przyjechal z daleka i po dlugiej nieobecnosci wiec trzeba sie spotkac z tata i dzadziusiem zarazem A w poniedzialek kolejne powitania bo przylatuje moja sis wiec juz jestem zadowolona ![]() Milego dzionka
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj to ja jednak mam spokój przy tych ząbkach troszke pomarudzi a jaki żel używasz bo my DENTINOX jeszcze troche musimy wytrzymać ![]() a ja zapomniałam powiedzieć ze jak byliśmy u lekarza to ważylyśmy Agusie i waży 5800gr ![]() a zapomnialam kiedy to ma niby być ta podwojona masa urodzeniowa?? ![]() NO I WITAM W TE SOBOTNIE POŁUDNIE ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
My mamy bobodent.
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
heeej
![]() ![]() Co się w ogóle z Wami dzieje, czemu takie pustki na forum, tak mało postów itd?? Tylko w klubie już piszecie? Muszę tam zajrzeć... U nas troszkę nowości, w środę była u nas pediatra po tych Blanki awanturach, dziąsła spuchnięte, więc ząbki.. Osłuchała ją, przebadała i jesteśmy zdrowe ![]() ![]() ![]() Ale z zabkami kiepsko, w ogóle Blanka jeść nie chce ![]() ![]() Dzis wychodzimy razem z tz na kolacje, Blanka jedzie do babci na 2-3godzinki... ale fajnie, do włoskiej idziemy mniam mniam! |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiu to spróbuj odstawić sudocrem i zobaczysz czy będzie poprawa... Skoro pampków nie zmieniałaś to jedynie maść...
Nie wiem dlaczego mój mały taki jest:\ wróciliśmy ze spaceru oczywiście za chwile ryk o jedzenie, zjadł ładnie i co jak zjadł? Ruk, bo zmęczony i nadal cjhce spać ale oczywiście już uśpić hardkor... suszarka psozła w ruch plus, że miałam już nerwy... Wszystko przez poranek dzisiejszy ale to już w klubie może ponarzekam...Wiasdomo ja zdenerwowana to amłego uspokoić nie am szans...a też sama jestem jak zresztą prawie zawsze to nie mam możliwości odpocząć... wyjść sama... |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola zazdroszczę wyjścia na kolację, ja bym też chętnie gdzieś poszła tym bardziej że sobie butki nowe kupiłam ![]() ![]() ![]() Gucia trzymam kciuki żeby to była tylko ciemieniucha ![]() Madzia super że wyniki ok ![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-03-27 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
my tez
nie biore bo mnie watroba "bolała" |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.