![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Został mi jeszcze jeden, w przyszłą środę. Niedługo zaczynam sobie powtarzać wszystko, ale sporo tego jest. A co do tych, co były, jeden był całkiem w porządku, a dzisiaj tak niezbyt... Nie wiem, zobaczymy jak poszło, jak będą wyniki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja byłam dzisiaj z moim chomikiem na kontroli u weterynarza i ciągle ma problemy z sierścią, dostała kolejną porcję lekarstwa, a jeszcze jedną dostałam, żeby dać jej za tydzień. Mówiły mi te lekarki, że czasem trzeba sześciu podań (miała już 4) leku, ale to jest już max. I że może wtedy będzie już ok. Ale ja jakoś w to nie wierzę. Podam jej jeszcze za tydzień i zobaczymy,ale uważam, że jak by miało pomóc, to by już była jakakolwiek poprawa... A w ogóle kiedyś rozmawiałyśmy tu o depilacji i chciałam wrócić do tego tematu na moment: była któraś z Was na depilacji woskiem u kosmetyczki? Zamierzam się wybrać w przyszłym tygodniu, ale nie jestem do końca przekonana, czy warto
![]() |
#722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny u mnie wieje i tylko 25st. czego nie czuć bo tak p... jak w kieleckim
![]() ![]() ![]() wczoraj zmieniliśmy naszego świadka na ślub. z przyczyn niezależnych od nas i dotychczasowego kandydata na świadka nie może być naszym świadkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oglądaliśmy stół wiejski jaki zrobił tata kolegi tż na ich ślub. Prawdziwe cudeńko ![]() ![]() ![]() ![]() a wcześniej byliśmy u rodziców tego kolegi (ja tam pierwszy raz byłam), mama kolegi tak nas miło przyjęła, ze byłam w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się Ania, będzie dobrze ![]() A miło słyszeć, że tacy fajni ludzie się jeszcze zdarzają ![]() ![]()
![]() |
#725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ze świadkiem zamieszania ciąg dalszy ![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
no chyba, że lenistwo, to ok
![]() a co z tym świadkiem? Myślałam, że znaleźliście tego drugiego i wszystko już ok ![]()
#727 | ||||
Zadomowienie
|
Witam Panie! Człowiek się troszkę zamyśli, zasiedzi i zagapi a te już tyle nadrukują ! ![]() Cytować wszystkich nie dam rady więc pokrótce... Cytat:
Samary nie pamiętam ale może jej jeszcze nie było za moich czasów ![]() ![]() Jak macie czas to jasne że poczekajcie a może jeszcze spadnie. Zawsze to kilka groszy więcej zostanie w kieszeni... ![]() Cytat:
Mnie aż nie chce się myśleć że jak się urodzi dzidzia to koniec leniuchowania ![]() ![]() Cytat:
Ponoć jak się urodziłam to byłam śniada , to może tylko wtedy uroda była nieco inna, ale z czasem wyblakłam ![]() Cytat:
Ania zazdroszczę wakacji, ale to chyba wszystkim
![]() ![]() Jeśli chodzi o zdrówko to czuję się dobrze tylko po lekach mam straszne kołatania serca no i ręce mi się trzęsą jak staremu pijakowi ![]() ![]() W przyszły piątek idę na wizytę do pani doktor to zobaczę jak się miewa moja dzidzia i ile przybrała na wadze. Kto wie może to być jedna z moich ostatnich wizyt ![]() A teraz powiem Wam nowinę... Dyr przedłużył mi umowę do końca roku ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samara musiała wtedy być, wszystko się zgadza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sie coś dzisiaj nie mogę zmobilizować do nauki, ale zaraz lecę do książek i staram się chociaż jeden rozdział bez przerywania przeczytać ![]() ![]()
![]() |
#729 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i masz rację ![]() Jeśli chodzi o oszczędzanie to chyba będzie musiał się przekonać na własnej skórze. Ja od dziecka byłam strasznym dusigroszem ale tylko jak dostawałam kasę od rodziców. Jak dostałam kasę od mamy to mi było szkoda na cokolwiek wydać i zazwyczaj oddawałam jej prawie tyle ile dostałam, za to mój brat z wycieczek zawsze wracał na "-" i musiał jeszcze kasę kolegom pooddawać ![]() ![]() Cytat:
Na bank zakocham się po uszy w mojej małej Nince ![]() Gadam do niej cały czas jak to ją mama kocha ![]() ![]() A do pomocy będę miała przy sobie TŻta przez pierwsze 2 miesiące no i mama już przyjechała i zostanie ze mną do wrześnie. A kto wie może ją wnusia tak zauroczy, że zostanie dłużej ![]() Cytat:
Mój Tż wróci mam nadzieję na moje urodzinki
![]() ![]() ![]() Wcale Ci się nie dziwię, że się nie możesz zmobilizować, bo ja dziś nie mogę się kompletnie pozbierać ![]() Jutro ma być też chłodniej i popadać i broń Boże nie narzekam na to wcale, bo wykończyły mnie te upały a ziemia jest słucha jak pieprz ale mogłaby ta zmiana nastąpić nieco łagodniej... Widać babie nie da się dogodzić, a to za gorąca a to za zimno ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to u mnie było i jest tak samo ![]() ![]() A, no to super ![]() ![]() ![]() oj, nie dogodzi się ![]() Ja się teraz boję, że nie zdążę zaklepać wakacji. Mogłam załatwić to w piątek i byłby spokój ![]() A tymczasem życzę wszystkim miłej niedzieli ![]()
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Aniu20 wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![]() ![]() ![]()
![]() |
#732 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję!!!
![]() ![]() I jak, wyjaśniło się już? Cytat:
No....to gratuluję!!! ![]() ![]() Cytat:
Ale to dobrze że będzie tyle czasu, przyda się na pewno ![]() ![]() A ja właśnie od mojego wróciłam, ma ostatni tydzień urlopu... a na wesele będzie musiał kombinować ![]() popijamy imieninowego drinka, przyłączy się ktoś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
ode mnie obu Aniom też wszystkiego najlepszego
![]() ![]() aania_20, ja się chętnie przyłączę ![]() podpisałam dzisiaj umowę w biurze podróży, w przyszłym tygodniu lecimy z TŻem do tej Tunezji ![]()
#734 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też zawsze byłam oszczędna, tż mówi na mnie właśnie dusigrosz, ale tak naprawdę to dzięki mojemu gospodarowaniu stać nas czasem na małe przyjemności, nie lubię tracić kontroli nad kasą ![]() ![]() [CENTER] O matko ale mi się zapomniało ![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!! ![]() Ja niestety miałam urlop od 8 lipca do 16 ale jeszcze potem wzięłam tydzień L4 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tam Twoje wakacje ?? Zaklepane??? U nas pogoda się popsuła więc najlepiej się teraz myśli o wyjeździe gdzieś dalej ![]() Cytat:
Rany dziewczyny proszę o wybaczanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie spóźnione ale na prawdę szczere życzenia NAJLEPSZEGO W WASZYM DNIU!! Zdrówka, szczęścia i słodyczy tego Wam Libelle w dwupaku życzy ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu uwierz mi że już nie mogę się doczekać TŻ dłużej w domku ![]() Cytat:
Karola nie tylko tobie się zapomniało
![]() ![]() ![]() A teraz ciut ode mnie ![]() więc wczoraj dostaliśmy dyplomy ukończenia szkoły rodzenia ![]() I chyba wczoraj najbardziej się uśmiałyśmy, bo panowie wykazywali się myciem i przewijaniem dzieci ![]() ![]() Zostały nam jeszcze 2 tyg czyli 2 zajęcia, ale teraz już tylko yoga, muzykoterapia, aromaterapia i wyciszenie przed porodem. Mam nadzieję, że załapię się na wszystkie zajęcia ![]() A powiem Wam, że jest mi coraz ciężej... Dziś czuję się na prawdę fatalnie. Niby pogoda fajna,bo chłodniej, ale szczerze to chyba lepiej się czułam w te upały. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, byłam wczoraj w biurze podróży i wszystko już załatwiłam ![]() ![]() ![]() gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już się stresuję - jutro ostatni egzamin i chyba najgorszy. Coś tam niby umiem, ale mam wrażenie, że nic... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
znowu 7 żołnierzy w Afganistanie zostało rannych...
![]()
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już wczoraj chciałam Ci napisać, że od rana będę trzymała kciuki, ale cóż ostatnio nie mogę się wieczorem zalogować na wizaż ![]() Tak czy inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś gdzieś słyszałam ale, że nie bardzo mam czas na net a telewizora nie mam w domu
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
libelle ja też nie mogłam wczoraj wieczorem się zalogować :/
lovebird mam nadzieję, że egzamin masz już z głowy i możesz zacząć świętować WAKACJE ![]() my z Tż próbowaliśmy dzisiaj 5 raz złapać proboszcza z jego parafii, żeby dostać zgodę na ślub w innym kościele i znowu go nie było... mamy już wszystkie dokumenty i tylko tego jednego nam brakuje.... gdyby nie to, że mój proboszcz jest cały lipiec na urlopie no i jakby nie było mam trochę daleko do Katowic to mielibyśmy już pewnie to z głowy :/
![]() |
#740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam problem z logowaniem już od kilku dni...
Coś ten wasz proboszcze nieuchwytny jest ![]() Mam nadzieję, że w końcu się pojawi i będziecie mogli skompletować wszystkie papierki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
dzięki za kciuki
![]() ![]() aicila, oj, będę świętować, ale to dopiero wieczorem ![]() Nie wiem, co u Was nie działa z tym logowaniem, ja wczoraj wieczorem siedziałam cały czas na wizażu, praktycznie jakoś do 2-3 w nocy i wszystko było ok. Tylko, że mnie automatycznie loguje, może dlatego? ![]() aicila, nieciekawie... do kiedy musicie to załatwić? Mam nadzieję, że w końcu uda się Wam to załatwić... libelle, żaden nie zginął, dwóch jest w poważnym stanie, ale lekarze mówią, że jest stabilny. A już cisza była w tym temacie... A ja zaraz jadę po TŻa ![]() ![]() ![]()
#742 |
Rozeznanie
|
lovebird jeszcze trochę czasu na załatwienie tego mamy, ale chciałabym mieć już to z głowy, no i tak właściwie gdybyśmy to dzisiaj załatwili to może udałoby nam się spisać już protokół przedślubny i mogłabym zawieść osobiście kartkę na zapowiedzi do swojej parafii bo teraz akurat będę w Katowicach, a tak to mama będzie musiała to za mnie załatwić.
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A wczoraj słyszałam że połamane mają ręce i nogi...ale w to bym do końca też nie wierzyła, bo nie zawsze mówią wszystko do końca.
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Helo Kobiety! Wpadam tylko na chwilkę powiedzieć wam, że moja dzidzia waży 2650 i ma 37tygodni i 3 dni wynik wszystkie oki, pozycja do porodu 1, no ale mam się położyć do szpitala na poniedziałku na zrobienie powtórnego ktg :/ zachwycona nie jestem ale jadę, tym bardziej, że TŻ wraca dopiero w poniedziałek wieczorem. Buziolki dla wszystkich i do sklikania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
libelle, cieszę się, że wszystkie wyniki w porządku ![]() ![]() A ja jestem już w domku ![]() ![]()
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
libelle,
![]() ![]() A my dziś cały dzień w biegu ![]() ![]() Ehh...padam z nóg, dobranoc dziewczyny ![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
![]() Jak tam Wasze weekendy? Ja byłam dzisiaj z TŻem na zakupach, nakupiłam sobie trochę ciuchów do Tunezji i ogólnie poprawiłam sobie humor, bo od rana byłam zdenerwowana. Też tak macie, że zakupy poprawiają Wam humor? ![]() ![]() ![]() ![]() A na jutro planujemy grilla z jego siostrą, a jak będzie ładna pogoda, to i nad jezioro się przejdziemy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.