|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
Hej dziewczyny właśnie zjadłam chyba z10 truskawek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpoczynam odchudzanie-Proszę o wsparcie moje drogie razem będzie raźniej
No ja truskawki jem codzienne średnio 2 razy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z tobą aadao w 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Cześć moje drogie! Pozwólcie mi do Was czasem wstapić.... potrzebuję "współpracy", a czasem kary...
Pragnę wreszcie zdobyć silną wolę, pokonać swoje słabości, wzmocnić rygor żywieniowy i utrzymywać świetną formę i oczywiście zeszczupleć...przy okazji dowiedzieć się czegoś nowego o dietach i nieco Was poznać... pozdrawiam gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jako że mam juz wakacje od jakis 2 tyg i mnóstwo wolnego czasu to i ja do Was dołącze.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
o matko czy ja na pewno jestem na swoim wątku, nikogo to nie znam
![]() ![]() trutututu - robie 8min abs, wiem ze to bardzo niewiele tym bardziej ze ostatnio to tylko co drugi dzien, ale w czasie sesji nie dam rady więcej. organizm juz nie wytrzymuje, moze nie tyle diety co calego tego stresu związanego z egzaminami i po prostu na wiecej cwiczen (na brzuch) brak mi poki co sił. ale 02.07 piszę ostatni egzamin i wtedy mam zamiar cale 2 miesiące poświęcić tylko mojemu ciału dziewczyny a jakie awokado kupujecie? Ja w londynie zazwyczaj kupowalam takie z brązową chropowatą skórką, w środku było miękkie tak ze mozna je bylo łatwo rozsmarowac. a tu w polsce widze tylko zieone w gladkiej skórce, na dodatke w dotyku twarde jak kamien. to jakas inna odmiana czy są mniej dojrzałe? Sory za może głupie pyatnie ale mnie nurtuje ![]() nati16 witam. super ze zabrałas sie za siebie i za rodzine. dzieci przejmują od rodziców wiele nawyków, z ktorymi pozniej moga sie trudzic cale życie. Dobrze ze na poczatek postawilas na ruch i tylko mala modyfikacje codziennego jadłospisu. gratuluje pierwszego spadku wagi i trzymam kciuki za dalszą utrate kilogramow ![]() aada0 - sałatka naprawde boska! Chyba odgapię, akurat mam fete, chociaz planowalam zjesc jakąś tunczykową, no cóż chyba zgapię od trutututu ![]() niunia_ona ładny spadek wagi jak na miesiąc diety ![]() moncia412 garsc truskawek - 11 kcal jedz do woli ![]() Karminowe1Usta - znamy sie juz... ![]() a jeśli chodzi o mnie to: - 2 kromki razowego chleba, 1 wafel ryżowy 2 jajka gotowane, pomidor, ogórek małosolny, 3 małe plasterki szynki - jabłko - 2 pełnoziarniste wafle ryzowe, serek wiejski, surówka z białej kapusty - jogobella light - na kolacje zjem jakąs tuńczykową sałatkę z warzywkami i moze plaster twarogu.. ciężko bez węgli na wieczór.. ![]() Dzisiaj odkryłam całkiem ciekawe produkty z biedronki. Wczesniej nie lubiłam tam chodzic bo wydawało mi sie ze mały wybór, ale warzyw i owoców mają wiecej niz w większych supermarketach, a na szyneczkach napisane ile kcal ma jeden plasterek. tak wiec zrobilam duze zakupy.. pełnoziarniste wafle ryżowe były pyycha ![]() Poza tym dzisiaj rodzice mojego tż i moja mama się poznali ![]() ![]() ![]()
![]() |
#727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdrowo jest jeśc 5. posiłków, w sumie wszystkie staramy sie tutaj tak odżywiac.. U mnie np. 9.00 śniadanko 11.30 II śniadanko 14.30 obiad 17.30 podwieczorek 20-21 kolacja
![]() |
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
agaaaaaa jako nastolatka tez byłam na długiej głodówce. wprawdzie nie miałam jo-jo co dziwi mnie po dzis dzien, ale powrócenie do normalnego poziomu metabolizmu i pracy jelit zajęło mi 2 lata. Życzę ci powodzenia i mocno tzrymam za Ciebie kciuki
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
karminowe usta i aga oczywiście zapraszamy
![]() ![]() parę stron wcześniej dziewczyny podawały ink do tabelki, do której należy podać dane ![]() Ja dziś jednak nie biegam, tylko poskaczę na skakance ![]()
![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() menu wydaje mi się całkiem ok, tylko strasznie dużo pieczywa, a zamiast niego dobiłam bym jakimiś "dobrymi" kaloriami - owockami czy nabiałem..
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
![]() każdej tak ładnie napisałam odpowiedź i co? i internet się zbuntował i odp.szlag trafił ![]() Witam wszystkie nowe kobitki ![]() ![]() Jutro rano podajcie wszystkie dane ![]() Wybaczcie kobietki me piękne, ale teraz ograniczę się do jadłospisu: Iśn: 2kromeczki wieloziarnistego (oczywiście bez masła) + 200g wieśniaka z ogórkiem II śn; 5orzechów włoskich + wspomniane już wcześniej płatki (nie wiem ile i jakie wartości odżywcze posiadają, ponieważ brak takich inf. -> bez opakowania, bo przygotowane na import za granice) Obiad: arbuz ![]() Kolacja: 100g wieśniaka + ogórek + cebulka Kalorycznie chyba ok?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Tru, to Ty w avatarze?
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Co do ćwiczeń: baaardzo długo i zawzięcie szukałam w Internecie, ale z udami jest dosyć problem, zwłaszcza, aby były to konkretnie na uda - bo np. przysiady tylko w pewny stopniu na nie wpływają, a bynajmniej nie zbijają zbytnio wewnętrznego tłuszczyku (mnie właśnie na nim zależy). Miałam ćwiczyć pośladki z Tamilee - z myślą o nogach, ale one nie działają tak, jakbym chciała, mimo że dają wycisk więc postanowiłam, że wrócę do 8min legs -> z tym facetem w pasiastym ubranku (biało-niebieskim) ![]() Czy działa? Trudno mi powiedzieć, dopiero od wczoraj robię, ale jak je robię (a kiedyś robiłam przez miesiąc) - to łatwo zaobserwować, jak zachowują sie/ćwiczą mięśnie ![]() Ja od jutra robię po dwie serie:http://www.youtube.com/watch?v=HhqkcwkvG20 w dni treningu ![]()
![]() |
#734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I 2 kromki wieloziarnistego - 120 kcal, wieśniak 200kcal, ogórek 16kcal II orzechy 150kcal, płatki -przyjmijmy, że 120kcal III arbuz (przyjmijmy, że 250g) 75kcal, 2 kotlety (jak bez tłuszczu, to myślę, że jakieś 200kcal na sztukę) 400kcal, papryki juz nawet nie liczę ![]() IV wieśniak 200kcal +ogór 16 + cebulka też nie warto liczyc czary mary i wychodzi nam jakieś +/- 1300kcal i gitara ![]() w kwestii awatara - si, that's me ![]() kochana napisz koniecznie za kilka dni jak te cwiczonka Ci idą.. Niestety to co wyczytałam potwierdziło me obawy.. jest to jedna z najttrudniejszych (o ile nie w ogóle najgorsza) częśc do wycwiczenia mięsni ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-06-08 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
No ja chyba też wrócę do 8 minutes.. Zaraz zrobię i może śmignę na rower bo nie mam na nic ochoty dziś..
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Śliczne zdj ![]() Mnie już nosi, tak chce mi się jeździć rowerem i biegać i ćwiczyć, że ledwo mogę usiedzieć, a tu ucz się jeszcze człowieku... W ogóle to kombinuję jak dać sobie wiecej czasu na kartkówkę z francuskiego, bo słówek przywaliła ogrom, a do tego tego samego dnia musze odpowiadać z historii, a tu też materiału duuużo...
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() chcesz takie zdjęcia? ![]()
![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no nic w każdym razie jestem, i mam zamiar zostać tu z wami troche ![]() a tabelkę oczywiście usupełni najpózniej jutro wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
ja robie 8min legs i musze powiedziec ze wewnetrzna strona ud już nabyla jakiegos mięsnia którego mozna wyczuc!
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
to takie cuś? ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-06-08 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
hehe, chyba nie te rejony
![]() ![]() ![]() ![]() Ja postanowiłam, że nie idę jutro do szkoły. Może uda mi się nauczyć na czwartek z historii i francuskiego... a jak nie, to zwolnię się po historii i później będę się martwić, co dalej ![]() w tym tygodniu mam 9 zaliczeń i to takich większych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
ślepam ja
![]() ![]() ![]() ale tyłeczki ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo - czuj się rozgrzeszona
![]()
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
no dobra, znalazłam troszkę czasu, to teraz ja do tabelki
![]() wiek:19 wzrost: 178 waga początkowa: 75 waga obecnie: 73 cel: 62, a potem może nawet 60 ![]() talia: 74 brzuch: 84 biodra:98 udo: 55 postanowienia: ograniczyć słodkie napoje gazowane, zero białego pieczywa i fast food- ów, nie jem smażonych potraw, jem więcej warzyw i owoców. trening: duuużo półbrzuszków, i ćwiczenia na wzmocnienie nóg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
no to ja też stworzę swoją tabelę
![]() wiek: 21 wzrost: 164 cm waga początkowa: 86,7 waga obecna :85,4 cel: chciała bym żeby to było 60 kg ale z 65 też bym była zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Aga, jesteś już w tabeli
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
ok! no to moje odchudzanie uważam za oficjalnie rozpoczęte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.