|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shih Tzu cz. III
U mojego Tż tez on jest o ironio kupiliśmy go razem w prezencie dla jego mamy, cale szczęście, że Suri nie interesuje się kwiatkami.
|
|
|
|
#722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Az spytałam o ten kwiatek mame ale dzieki Bogu nie mamy takiego. Chcialabym wam opowiedziec pewna historie pewnego ekstra shiihtzaka. Albowiem moja kolezanka ma owego pieska. Zabrala go od bardzo nieodpowiedzialnych ludzi. Alkoholikow. Kupili sobie pieska z rodowodem.Nie przypomne sobie z jakiej hodowli ale jakas belgijska. Byl Bity i zaniedbywany mial koltun na koltunie i nie byl kapany. Mial pchly... Kolezanka postanowila go uratowac, Na chwile obecna Kaprys ma rok i 3 miesiące. Gdy wprowadzal sie do nowego domku bal sie ludzi i warczal na kazdego. Teraz jest kochajacym i wesołym psiakiem. Boli mnie ilu ludzi jeszcze na swiecie tak nieodpowiedzialnych decyduje sie na psa...
Ciesze sie ze Kaprys jest teraz ze swą kochajacą rodzinką. Jutro zrobie fotk i wstawie![]() Nie moge sie doczekac juz przyszlego tygodnia. W koncu wracam! a Tak nawiasem mowiąc powiedzcie mi czy któras z was miala lub ma tą odzywkę i jak się sprawuje? http://www.superzoo.pl/produkt-205.html
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8...dzisiaj_w.html
Dziewczyny wgapiajcie się w niebo ![]()
|
|
|
|
#725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Niom są bardzo dobre aktualnie używam leczniczego szamponu do suchej skory i sierści z tej firmy i jest naprawdę spoko skład mnie powala bo jest lepszy niż nasze ludzkie, zero chemii.
Trzeba niestety przetestować na danym psie bo np 10 posłuży ale 11temu juz nie, tak to jest juz z kosmetykami. |
|
|
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny musze wam cos opowiedziec bo az sie we mnie gotuje ze zlosci. Przedtem wzielam nesi na spacer i jak wyszlam z domu to tu niedaleko stal moj sasiad ze swoim psem i gosciu mowi ze jego pies chce sie bawic z malym kroliczkiem umierajacym... no i poszlam zobaczyc no i w trawce siedzal maluski kroliczek ( tutaj w colorado sa setki dzikich zajaczkow doslownie wszedzie ) no i ten krolik biedactwo nie mogl sie ruszac za bardzo i wygladal jakby moze jakis pies go wzial w zeby czy cos... nie wiem w kazdym razie byl jakis uszkodzony i ten gosciu mowi ze ten krolik juz dlugo nie pociagnie bo pewnie ma zlamany kregoslup. bo tak lezal z tylnimi lapkami wyciagnietymi ale zyl, taki slodziutki byl. i ten sasiad mowi ze zaprowadzi psa i przyjdzie tutaj zabrac tego kroliczka, a ja sie go pytam ze niby gdzie chcesz go zabrac? a ten mowi ze go do smiec wyrzuci bo on juz nie pociagnie dlugo. a ja mowie ze coooo z nim zrobisz ? czujecie co za gnoj cholerny !!!!
doslownie ja mialam ochote tego gnoja wyrzucic do smieci. Powiedzialam mu zeby nawet sie nie wazyl dotykac tego krolika bo ja mu chce pomoc bo moze przezyje i wezme go tutaj do jakiejs organizacji dla dzikich zwierzat. A on mowi... przesadzasz to przeciez tylko zwykly dziki krolik, to mu mowie ze moze i zwykly ale zyje i nie wolno do smieci wyrzucac zwierzat a tym bardziej takich ktore jeszcze zyja i mozna mu pomoc. A ten mowi ze ok, jak chcesz. Doslownie co za gnoj jeden. Dobrze ze wyszlam na spacer z psem bo ten morderca wyrzucil by go do smietnika. No i juz sie ciemno robilo ale poszlam do domu poszukac jakiegos pudelka zebym mogla dac tam kroliczka to jutro bym go zawiozla do takiej organizacji ktore ratuja dzikie zwierzatka. ale poszlam tam i oszukalam sie tego krolika i juz go nie bylo !!!! przeczesalam caly ten odcinek gdzie byl ale nie moglam go znalezc, i taki inny sasiad powiedzial ze moze wrocila po niego mama bo te kroliki zaczynaja wychodzic jak jest ciemno bo wtedy czuja sie bezpieczniej bo ich ludzie nie widza. A ja sie pytam czy nie widzial tego goscia co chcial wyrzucic tego krolika ale mowil ze siedzial na balkonie dlugo i nie widzial tam nikogo. To moze rzeczywiscie po niego wrocila mama... kurcze mam nadzieje ze tak sie stalo, bo on byl taki malenki i slodki....Dziewczyny ale jak doslownie moze komu w ogole przejsc przez mysl zeby zwierze wyrzucic do smieci !!!! ???? a juz nie mowiac zeby ktos mogl to zrobic. co za schizy chodza po tej ziemi..... |
|
|
|
#728 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
|
|
#729 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu cicho!
![]() A co do królika ludzie nie mają serca!
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Pisalyscnie niedawno tej roslinie o nazwie RODODENDRON. Ja szczerze mowiac nawet nie mialam pojecia co to za roslina do teraz bo wlasnie sprawdzilam w necie i doznalam szoku
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"różanecznik alpejski (Rhododendron ferrugineum) – liście i młode gałązki różanecznik katawbijski (Rhododendron catawbiense) – liście i młode gałązki różanecznik żółty (Rhododendron luteum = Rh. Flavum = Azalia pontica) – liście i młode gałązki" Edytowane przez winogronek Czas edycji: 2010-08-14 o 19:32 |
|
|
|
|
#733 |
|
Przyczajenie
|
co tu tak cicho?
![]() wstawcie jakies zdjecia waszych psiaczkow
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiem co robić. Suzi zaczyna wszystkich gryźć, tamto ugryzienie to nie było raz, potem ugryzła kolejną dwójkę dzieci, oczywiście, nie jakoś sama, tylko oczywiście podeszli do niej, nie wiem z jakim zamiarem, potem ich chapnęła...wczoraj ugryzła mamę, jak chciała ją wyciągnąć z pod łóżka, chociaż wszyscy wiemy, że ona nie lubi jak się ją rusza, gdy śpi... zawsze Suzi tłumacze, czasem dostanie klapsa, chociaż i tak nic tym nie zdziałam, ale wtedy wiem, że ona wie, co zrobiła źle...obraża się wtedy na mnie i idzie spać. Dzisiaj była u mnie 3 letnia dziewczynka i ją też ugryzła... oczywiście w momencie, gdy ona klaskała ją po samym pysku...potem dawała jej karmę z rączki i Suzi była grzeczna, jadła, lizała ją po rączce, ale nic więcej... nie wiem co robić, nie znam żadnych sposobów na nią
|
#735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taka rada na już w żadnym wypadku nie bij psa to tylko wzmaga agresje tym razem z lęku. |
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
Winogronek, nie bije jej, daje jej klapsa. Niestety na zakup książek nie mam kasy, niedługo szkoła, więc muszę sie wyposażyć, klasa maturalna. Poszukam coś w necie i poczytam.
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez winogronek Czas edycji: 2010-08-17 o 14:48 |
|
|
|
|
#738 |
|
BAN stały
|
http://www.solarisavis.com/puppies_forsale.htm
nie znam hodowli ale szczeniory piekne !!
|
|
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
san_D twój piesek i z wyglądu i z charakteru bardziej przypomina lhasa apso, one nie mają takiego miłego i łagodnego charakteru jak shih tzu i radzę ci jednak poradzić się kogoś rzetelnie albo poczytać, bo będziesz miała duży problem
|
|
|
|
#740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Piesek łapie za ręce zębami bo kojazy je z klapsami !! Już widac początki problemu ! To tak jakby dzieciaka ludzkiego wychowywac i uczyć JEDYNIE NA ZASADZIE LANIA !! ps: aferko -- buziaki !!! ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- san_D - w którym Aleksandrowie Wy mieszkacie ?? Może poszukamy Wam jakiegoś szkolonka ! Cio ?? |
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
chcialam sie podzielic z wami zdjeciami mojego malego spioszka hehe zdj sa z komorki wiec nie sa zbyt dobrej jakosci.. |
|
|
|
#742 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#743 |
|
Rozeznanie
|
hehe monia to ile masz tych "dupek"
ja myslalam ze dwie ?
|
|
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
Nesi świetne zdj
sliczna ta Twoja sunia
|
#745 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
oczywiscie ze prawde hehe
|
|
|
|
#747 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
5?
a 5 dupka to czyja? Jakaś nowość a się nie chwalisz?
|
|
|
|
#749 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
haha wow 5 dupek !
musisz miec strasznie duze lozko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

doslownie ja mialam ochote tego gnoja wyrzucic do smieci. Powiedzialam mu zeby nawet sie nie wazyl dotykac tego krolika bo ja mu chce pomoc bo moze przezyje i wezme go tutaj do jakiejs organizacji dla dzikich zwierzat. A on mowi... przesadzasz to przeciez tylko zwykly dziki krolik, to mu mowie ze moze i zwykly ale zyje i nie wolno do smieci wyrzucac zwierzat a tym bardziej takich ktore jeszcze zyja i mozna mu pomoc. A ten mowi ze ok, jak chcesz. Doslownie co za gnoj jeden. Dobrze ze wyszlam na spacer z psem bo ten morderca wyrzucil by go do smietnika. No i juz sie ciemno robilo ale poszlam do domu poszukac jakiegos pudelka zebym mogla dac tam kroliczka to jutro bym go zawiozla do takiej organizacji ktore ratuja dzikie zwierzatka. ale poszlam tam i oszukalam sie tego krolika i juz go nie bylo !!!! przeczesalam caly ten odcinek gdzie byl ale nie moglam go znalezc, i taki inny sasiad powiedzial ze moze wrocila po niego mama bo te kroliki zaczynaja wychodzic jak jest ciemno bo wtedy czuja sie bezpieczniej bo ich ludzie nie widza. A ja sie pytam czy nie widzial tego goscia co chcial wyrzucic tego krolika ale mowil ze siedzial na balkonie dlugo i nie widzial tam nikogo. To moze rzeczywiscie po niego wrocila mama... kurcze mam nadzieje ze tak sie stalo, bo on byl taki malenki i slodki....