|
|||||||
| Notka |
|
| W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje Forum dla os鏏 z kr璚onymi w這sami. Rozmawiamy o stylizacji i piel璕nacji lok闚. Wejd, podziel si do鈍iadczeniem, zadaj pytanie. |
| Poka wyniki sondy: Jak uzy鄂a te pi瘯ne loki? | |||
| .. |
|
19 | 48,72% |
| .. |
|
7 | 17,95% |
| .. |
|
5 | 12,82% |
| .. |
|
8 | 20,51% |
| G這suj帷y: 39. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#721 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 165
|
Dot.: Fryzura Katie Melua
A mo瞠 falownica
. Nie wyjd typowe loczki spr篹ynki, ale efekt ciekawy.
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 535
|
Jesli ta pani fryzjerka przeciagnela wlosy czyms w rodzaju prostownicy to wydaje mis ie czy to chyba by豉 falownica?bo co innego? jest jeszcze spira趾a do wlosk闚...ona robi typowo sprezynki ale wyglada raczej jak lok闚ka.nie wydaje mi sie ze na papiloty mozna bylo uzyskac takie "r闚niutkie" loczki.Predzej wlasnie spiralka.
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
no fajna ma fryzurke mit ez sie podoba, ale niestety 幢e mi w lokach
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 535
|
Tak sie przyjrza豉m tym jej loczkom i jestem prawie pewna ze musia豉 miec robione spiralka...loczki sa poprostu idealnie zakrecone...od gory do do逝 tak samo
fajny efekt ale trzeba wziasc pod uwage ze nad jej fryzurka nie siedzial napewno 1 fryzjer tylko z 2;-) kt鏎zy r闚noczesnie robili lewa i prawa strone glowy i lakierowali itd...dzieki czemu wszystkie loki by造 jednakowe;-) Jak ja zawsze probuje zrobic sobie sprezynki lok闚ka to jak skoncze lowa strone i i zaczne prawa to w tym czasie lewa mi sie rozprtroche rozprostuje :p
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 666
|
taaaka fryzura-loczki
Kochane wizazanki-prosze o pomoc.Wiem ze byly juz watki o lokach, loczkach, falach-ale prosze tylko-czy mozecie mi powiedziec jak zrobic takie loczki?Lokowka spiralna probowalam kiedys tylko raz, pierwszy raz
i tak nie bardzo, ale to musi mi chyba ktos zrobic bo sama nie dam rady-ale czy macie jakis sposob na takie wlansie loczki?Pozdrawiam
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 044
|
Dot.: taaaka fryzura-loczki
up
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
up up podbijam....podoba mi sie jej fryzura zwlaszcza dlugosc do ramion z mniej zakreconymi koncowkami......no wlasnie jak ona to robi. Czy jakas maszynka typu lokowka mozna osiegnac taki efekt? To mi wyglada na nierozczesane loki, przeciagniete jakims nablyszczaczem albo serum, chodzi o to ze te fale sa dosc wyrazne, jakby oddzielone od siebie. Sama mam wlosy falowane i chce je sciac do ramion, jak moge uzyskac potem efekt ala Melua?
|
|
|
|
|
#728 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyska takie cudo? ^_^
ja mam takie w這sy jak wstane z 堯磬a dok豉dnie hehehe
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 392
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyska takie cudo? ^_^
A mi ostatnio wpad豉 w oko :
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
nooo dziewczyny!
![]() prosimy! pomozcie! szukalam, szukalam i nigdzie nie znalazlam..
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 643
|
Ja mam tak gdy po myciu na這輳 troch pianki i grube wa趾i (zazwyczaj w nich 酥i
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 22 213
|
no fajny wateczek
dziewczyny a co myslicie o trwa貫j?? ale chodzi i o takie loczki jak na tym w豉snie zjdeciu mam w這sy nizej ramion doradzcie |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA-dziekuje
heh co do trwalej, nie decydowalabym sie na nia.Za bardzo niszczy wlosy a efekt..hm, nie zawsze wyjdzie taki, jaki bys chciala..wiec odradzam.Wolalabym juz robic sobie sama takie loczki co jakis czas, niz pozniej meczyc sie i plakac nad wlosami po trwalej Co do tego zdjecia-czy ktos pomoze mi? Mam grzywke ktora odrosla do mniej wiecej ust a dlugie sa do lopatek(cieniowane)..Pozd rawiam
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Ja takie mam jak albo robie sobie w這sy na wa趾i takie niedu瞠, albo jak kr璚 lok闚k. Efekt identyczny jak na fotce.
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
No mnie zawsze mama, pomaga w kr璚eniu lok闚k. Ona to zna si na lok闚ce i wychodzi jej to lepiej ni mi. Ja jedynie sama sobie kr璚e pojedy鎍ze pasma. A moze jaka dobra kole瘸nka pomo瞠 w kr璚eniu
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA-hehe dokladnie
rece odpadaja..ja nie mam lokowki, mysle o zakupie, ale spiralnej..Co o tym sadzicie?Mysle ze bdzie taki sam efekt(?) justysia-a moglabys pokazac jakis efekt twojej pracy?Bde baaardzo wdzieczna
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 103
|
samej trudno uzyskac takiefekt..
musisz byc naprawde "sprawna" by to zrobic.. ![]() ja zawsze prosze kolezanke.. ktora zna sie dobrze na fryzjerstwie.. ![]() i lokowka spiralna.. ![]()
|
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Aby uzyska taki (lub podobny) efekt potraktuj w這sy kremem modeluj帷ym i nawi r闚nomiernie pasma na grube wa趾i-rzepo wa趾i i rozczochraj palcami gotowe loki
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Luthieen-watpie czy to cos da, ale dzieki
![]() a ile trzymasz?Bo chyba nie na noc, nie? Acha, i suszysz suszarka? olcia_mdc-hehe no trzeba chyba ja tez poprosze qmpele, ale najpierw skocze moze jak bde miala hajsiwo, po lokowke spiralna a to ma byc jakas taka specjalna, czy moze byc taka zwyczjana bo widzialam takie za 32 z?
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 898
|
A mo瞠 gruba lok闚ka?
Tzn nie twierdz, 瞠 Katie robili to akurat grub lok闚k, ale daje ona podobny efekt. Wiem bo ostatnio u fryzjera mia豉m fryzur robion w豉郾ie grub lok闚k. Zaraz poszukam zdj耩 to wklej. ![]() Co na zdj璚iach fryzura wygl康a gorzej ni normalnie (to by豉 fryzura na wesele) Moje w這sy s z natury proste, ca趾owicie absolutnie proste i dosy cienkie, niepodatne na uk豉danie. W ka盥ym razem tak to wysz這
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2006-10-13 o 13:39 Pow鏚: usun窸am jedno zdj璚ie |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 245
|
Daenerys ma racje : zobacz jakie ma piekne loczki
|
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
loczki rzeczywiscie slicznie
a nie wiecie gdzie dostac taka gruba lokowke - tylko zeby za droga nie byla bo juz zainwestowalam w prostownice dosyc duzo kasy :P aha.. i jeszcze cos mi przyszlo do glowy..a grube papiloty???? jak myslicie jaki bylby efekt ?
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 562
|
Cytat:
Niestety wlosy szybciej sie niszcza
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
motylku ja tez probowalam ale no nie wiem dlaczego wywijam na wszelkie sposoby i nie moge uzyskac tego efektu! moze dlatego ze mam szeroka prostownice ? wigo57 mm??? a moze po prostu nie umiem :/ poinstruuj mnie proszeeeeee
bylam kiedys na watku gdzie nawet zdjecia byly zamieszczone ale ja z nich nic nie potrafilam zrozumiec :P tepak jestem :P
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
sama chcia豉m za這篡 taki w徠ek a tu prosze-by
jej loki sa absolutnie fantastyczne!! ![]() ale musi mie baardzo g瘰te w這sy-z cienkich takie loki nie wyjd nigdy moje s podatne ale nie a tak geste wiec nigdy nie wyjdzie mi taka czapa lok闚 ![]() za陰cznik nr 1-Katie w wieku 15 lat,bra豉 udzia w jakim konkursie muzycznym widac,jak g瘰te ma te w這sy.. za陰cznik nr 2-widac,瞠 ma je chyba od tego codziennego kr璚enia zm璚zone,ale obfito嗆 tej fryzury mnie zastanawia... http://photos.lacoccinelle.net/77/78/237778.jpg -tutaj jakby to by造 gruba郾e wa趾i.. za陰cznik nr 3- czy瘺y z貫 wa趾i?? ![]() za陰cznik nr 4- nam te czasem farbowanie nie wychodzi tak,jak chcemy ![]() za陰cznik nr 5- wygl康a na to,瞠 ca造 cza sma pokr璚one tylko niekoniecznie jej tak stoj..trwa豉?? je郵i tak-to rewelacyjna za陰cznik nr 6- podsumowuj帷 obecny wizerunek-co to dobry stylista mo瞠 zrobi z cz這wieka..
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
JA CHC MIE TAK FRYZUR !!
czy jaki utelentowany fryzjer odnajdzie tu moje wo豉nie??
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
kariera85 WOxM , WRZESZCZE RAZEM Z TOB O POMOC
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 898
|
Cytat:
Kariera czym si przejmujesz moje w這sy nie s ani g瘰te ani podatne, powiedzia豉bym nawet, 瞠 s bardzo niepodatne, a fryzura moja nie by豉 z豉. Do Katie co prawda mi daleko, no ale.... jak si nie ma co si lubi to si lubi co si ma...
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

. Nie wyjd typowe loczki spr篹ynki, ale efekt ciekawy.

i tak nie bardzo, ale to musi mi chyba ktos zrobic bo sama nie dam rady-ale czy macie jakis sposob na takie wlansie loczki?Pozdrawiam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)