![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
własnie robię rozeznanie o czym to sobie poplotkowałyście
![]() oświadczam że moje lakonicznie, nie znaczy że mam doła ![]() Veronko, mi się podoba Twoja kusa fryzura, a co masz na myśli mówiąc że będziesz farbować, odrosty robisz czy zmieniasz koloror ? dziś wpadła do mnie mama tylko imieninowo, popilnowała Mikiego bo wyskoczyłam robić częśc hormonów, zacieszam bo jednak ze mnie laseczka, bo testosteron ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Hihihi... Maluśna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jowisz, ale rozumiem że warzywka świeże? Czy taką mieszankę do grillowania "na patelnię"? |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to się przyda bo małż tłustych sosów, panierek, smażenia, jak to on mówi łoju, unika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
No my też właśnie ostatnio staramy się "łoju" (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
hej hej witajcie
![]() ja już wróciłam na pewno już zapomnieliście o mnie ![]() ![]() ![]() trochę skróciliśmy nasze wczasowanie z różnych powodów jeden to pogoda bo ten tydzień mieliśmy byc jeszcze na Węgrach na termalnych basenach ale że się tak ochłodziło to nie było sensu a drugi powód to taki że pierworodny rozciął sobie nogę i nie mógł się kąpać ale mamy jeszcze w planach gdzieś wyskoczyć ogólnie wczasy były udane pogoda cały czas nam dopisywała humory też kasy nie brakło a jedzenia zostało nie wiem kiedy was nadrobię bo w domu mam trochę do nadrobienia a jutro jeszcze do chirurga muszę iść |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś chyba przekopnę się do tesco w ramach spaceru, zobaczę jakie tam mają zabawki, ale pewnie nic ciekawego nie wybiorę... a zobaczę ![]() Jowiszkowa co do zapachu to on jest z pozoru lekki, ale bardzo mocny - intensywny i trwały ![]() ![]() ![]() ![]() Kochana lala jest śliczna ![]() http://allegro.pl/item1163722938_bab...ka_kurier.html O lecę na górę bo moje dziecię wyraziło chęć pójścia do baby ![]() ![]()
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
hello
sto lat dla naszych dzisiejszych dwulatków Oleńka i Mario niech Was miłość i szczęście nie opuszcza, niech uśmiech na Waszych buźkach błyszczy jak zorza polarna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z Oleńką także ślę najgorętsze życzenia dla mega przystojniaka Mario ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Dwa lata temu o tej porze darłam się wniebogłosy... a o 10:45 miałam moją piękną Olę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
chciałam Wam jeszcze wspomnieć, że na wyprawach wodnych, ostatnio widzieliśmy płynącego koło nas węża to chyba zaskroniec, ale potem juz nikt nie chciał wchodzić do wody
![]() ![]() nabyłam nowy kostium, bo mój obecny zmodyfikowany zrobił mi się za płytki w cycach ![]() ![]() ciekawe czy trafiłam z rozmiarem ![]() ![]() http://allegro.pl/item1100918077_ver...ielowy_40.html |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
hej babiniec
![]() ![]() ![]() 100 lat dla Oli i Mario !!!!!!!! ![]() Kristi łel kam ![]() ![]() ![]() ![]() a my dzis z Wiki idziemy na urodziny 5 latki Martyny. Jutro mam w planach ten bilans cały zrobic a potem nie wiem kiedy jechac na wieś ![]() ![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
Takuśna dziękujemy kochana
![]() My zaraz idziemy na spacer. Ola wstala o 6:12, niestety mimo że całe łóżko nasze bo małż już w pracy nie zamierza dać matce spokoju porannego ![]()
#734 |
Zakorzenienie
|
fajny ten strój, ładna góra
![]() Kasiulka ale Ci było dobrze ![]() ![]()
#735 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam Jowiszkową lalę i zamówiłam za pobraniem kurierem to jutro powinna być
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
To co mam na glowie, to kolor jeszcze ze swiat wielkanocnych. Teraz w srode ide polozyc sobie farbe na cala glowizne w kolorze blond. Tak sie chyba najlepiej czuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
100 lat dla dzisiejszych jubilatów
![]() ![]() ![]() Kasiu podobną kwotę tata za Anię płacił ![]() Iga wstała punkt 9ta, ta to ma melodię do spania ![]() Kristi witaj ![]() ![]() Ania fajny kostium ![]() jeszcze tylko lekko ponad tydzień do wyjazdu ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-27 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
oglądam Ksiulkowy program o ciązach
![]() ![]() Wiki wpierdziela kolbę kukurydzy ![]()
#739 |
Zakorzenienie
|
A moja Olgierdzia je barszczyk czerwony z jajcem i szantażuję ją że jak nie zje nie pójdziemy na lody
![]() Jej apetyt ostatnimi czasy mnie załamuje, ale to już wiecie... O i właśnie miałam pięknego kasztana na nocniku, konam z radości ![]() ![]() Dziś kupiłam Oli jeszcze 10 par majtasów, 5 w Hello Kitty i 5 w kopciuszki i inne śnieżki ![]() Też dzisiaj kupiłam kukurydzę, może zje... bo ona jest kukurydzianym maniakiem, tzn tą z puszki wcina strasznie ![]() Poza tym kupiłam nowy znikopis, bo stary się rozwalił i ciastolinę w tesco ale co mi się za bałagan zrobił na dywanie to hardkor, a dziecko miało układać na tekturce ![]() ![]() Kupiłam też sobie coś ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1156331261 I takie zwykłe baleriny bo szukałam po sklepach, ale wsio zwydziwiane, albo za drogie a ja chciałam takie zwykłe do biegania codziennego. http://allegro.pl/show_item.php?item=1150286723
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ja też czasem na ten program trafię
![]() ![]() tadam dostaliśmy zaproszenie na weselisko tego młodego kangurka ![]() http://www.google.pl/images?hl=pl&q=...w=1272&bih=601 fajowe miejsce i nie taki szmat drogi od nas ![]() chyba sie skusimy, tylko jakiś nocleg muszę ugadać na bank tylko do pałacu to chyba suknia iście balowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-27 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Mario dziekuje za zyczenia urodzinowe!!!
No i sto lat dla Olenki ![]() ![]() ![]() Najlepsze zyczenia imieninowe spoznione dla Anulek!!! U nas byl juz dmuchanie balonow, ja prezentem rzucilam ciastolina, za Waszym przykladem, rezultst taki,z e ciastolina wala sie wszedzie i kto to ebdzie teraz sprzatal? mlody stanowczo woli samochody i inne bzdety ![]() ![]() Veronko mysle jedna ze to tak pogoda A, mamy drugiego zeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Maluśna bo zapomnę, zmierzyłam autko i ma 21 cm długości i 8 cm szerokości
![]() ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 100 lat dla Oli i Mario ![]() ![]() ale czas zapierdziela, dokładnie za miesiąc u nas imprezka ![]() byłam dziś z teściówką na mieście, zajrzałyśmy do nowej hurtowni (drogeria, chemia, agd, zabawki itp) ale to na peryferiach miasta...zmachałam się jak dzik, dojazdu tam nie ma, normalnie cud, że nas tiry nie zmiażdżyły bo kawałek jezdnią trzeba iść ![]() ![]() ![]() Anka - ale fajna imprezka się szykuje ![]() ![]() ![]() Kasiulka - super zakupki ![]() ![]() ![]() ta lala zaczyna mi się podobać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tż zamierza kupić takie: http://allegro.pl/item1102721747_aut...sterowane.html wiadomo dlaczego ![]() nie ma podanych wymiarów ani czy wydaje dźwięki ale napisaliśmy meila i zobaczymy co gość odpisze. wg mnie wygląda na małego resoraka ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- o, Kristi - zapomniałam cię przywitać na polskiej ziemi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
już mi się marzy nowa kiecka weselna
![]() ![]() obecnie też to samo towarzystwo będzie z rodziny ![]() ![]() coś w tym stylu wpadło mi w oko http://allegro.pl/item1158295624_suk...zorowe_40.html ale kolor już nie bardzo jak na mój wiek ![]() no ale mam jeszcze trochę czasu na spokojne poszukiwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Aniu ale taką gładką z tej grubszej satyny chyba masz tę brązową ?
mnie ta wpadła w oko po 5sek. poszukiwań: http://bra-fitting.eu/wp-content/upl...12/amelia2.jpg chyba bym na tę chwilę pięknego koloru śliwki szukała ![]() edit. z all: http://moda.allegro.pl/item115582326...let_40_42.html ale mnie się ost. wiązane na szyję podobają ![]() edit2: http://moda.allegro.pl/item116065840...u_greckim.html http://moda.allegro.pl/item116557700...s_bolerko.html http://moda.allegro.pl/item115487216...kienka_40.html jednak satyna króluje. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-27 o 13:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
si mam brązową tubę
ja lubię takie rozkloszowane sukienki, ale moj tż ma nie zgryza ![]() ![]() ale moze jeszcze go zmiękczę żebym nie musiała cały czas weselny wciągać brzucha ![]() ![]() ![]() już sie przyzwyczaja bo wytargowałam taką niedzielną kiecuszkę, będzie na chrzciny małego pufiątka http://allegro.pl/show_item.php?item=1096476438 ps. mi wiązania na górze nie podchodzą, nawet kostiumy kąpielowe muszę mieć takie stanikowe, bo mnie zaraz coś ociera, a w kiecce nie wiem jaki stanik dopasować, więc idę na łatwiznę ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-07-27 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Gorące życzonka urodzinkowe dla Wszystkich jubilatów, którzy sie postarzeli w czasie mojej nieobecności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
tak wam piszę o tej lalce ostatnio to pokażę fotę sprzed chwili
![]() ona tak sypia i w dzień,i w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.