Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grudniowe - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-21, 20:40   #721
kularek
Zadomowienie

Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę przywitać się jutro Was nadrobię z dzidzią wszystko dobrze ale miałam dziś taki dzień, że szkoda gadać nie mam siły o tym pisać jutro napiszę -znowu się wszystko posypało (pie...lony NFZ-tylko ich powystrzelać wszystkich i nic więcej!)
idę coś zjeść teraz bo niedawno dopiero wróciliśmy do domu
dobranoc
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:44   #722
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Brzuszki juz widoczne mamy,pierwsze kopniaki odczuwamy-mamuśki listopadowo-grud

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Nie no weź - trza go :pała: :gan:

Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz tak porządnie wymyłam podłogę w kuchni - co jakis czas przelecę ją po łebkach Jakby mi mój z takim tekstem wyjechał to bym go chyba

Ja ogólnie nie lubię sprzątać a zwłaszcza naczyń myć (no cóż nie zawsze można robić tylko to co się lubi ) i czasami jak mi się np. nie chciało myć to zbierała się niezła sterta - jak tż coś zaczynał mówić to mu odpowiadałam, że takie same moje te talerze czy kubki jak i jego, jak nie chce na nie patrzeć to niech umyje - to było na początku małżeństwa i teraz, żeby czasami nie musiał sam zmywać, to się nie czepia Tak samo jest np. z umyciem podłogi, poodkurzaniem czy czymkolwiek innym - jak nie mam siły/czasu/ochoty to nie dotykam a tż jak nie chce sam tego sprzątać to nic nie mówi
Kotku zazdroszcze Ci podejscia - powi8edzialam mu o linczu to sie smial ze mnie buntujecie, a przy najblizszej okazji skorzystam z twego tekstu o garkach dzieki

wiesz przy chodzacym dziecku jest inaczej... lazikujemy na boso i jak nie umyje zmiote podlog codziennie to piach pod nogami normalnie, a pranie co 3 dzien bo sterta ciuszkow w te ujpaly niestety - choc teraz dzieki wam pozwwalam sobie na wiecej luzu tylko gosci wstyd do balaganu zaprosic ;(

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę przywitać się jutro Was nadrobię z dzidzią wszystko dobrze ale miałam dziś taki dzień, że szkoda gadać nie mam siły o tym pisać jutro napiszę -znowu się wszystko posypało (pie...lony NFZ-tylko ich powystrzelać wszystkich i nic więcej!)
dobranoc
dobrze ze z malenstwem ok
odpoczywaj i sie rozluznij... dobranoc
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 20:47   #723
M25
Zadomowienie

Dziewczyny a co myślicie o tym wózku?

http://allegro.pl/item1153048771_3w1...10_gratis.html
Stary 2010-07-21, 20:51   #724
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Dzasta, no co Tty.. malutki? malutki to on byl pare tygodni temu

pelnia, no ja wlasnie bede czekac na becikowe, zeby miec na cos dla dzieciątka a to szczepienia sa platne? Myslalam ze za free..

Wlasie zjadlam wedzonego tunczyka i zagryzlam wisniami Ide teraz pograc w makao na kurniku i jednoczesnie ogladac bede Toma i Jerrego

MNIAM MNIAM MNIAM SUPER TAKA SALATECZKA - OPLACALO SIE CZEKAC - POLECAM (choc ja bym grzybkow nie dawala )

Anecko SA SZCZEPIENIA NA NFZ ale wowczas o jedno wiecej klocie i jedna wiecej dawka - my skorzystalismy wlasnie z becikowego no i rotawirusy sa nieobowiazkowe ale oboje pracujemy przy dzieciach w placowkach publicznych wiec nie chcielismy ryzykowac a to pierunstwo drogie i powtorkowe na dodatek, influvax hexa np. kosztuje 180 zl i tak z 4 razy (w odstepach rzecz jasna mies. ) ale swoje ciagnie... zawsze mozna wziac te na NFZ w najgoreszej sytuacji... a pieniazki i tak wam sie przydadza po pojawieniu sie malenstwa - pieuchy ciagna tone zwlaszcza jak maluszek karmiony piersia bo kupki czeste... tyle dobrego mamy ze nie beda miec odparzen malenstwa, ale my bedziemy miec z czego ich rozbierac i w co ubierac hehehe
Stary 2010-07-21, 20:55   #725
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość

mi sie podoba ... sami zastanawiamy sie nad takim tylko podobn jest ciezki

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:04   #726
***luna
Zakorzenienie

Cytat:

wygląda ciekawie. Słyszałam jednak, ze spacerówka się nie bardzo sprawdza.

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
dobranoc
Oby jutro było lepiej.
Dobrych snów.
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:05   #727
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ***luna Pokaż wiadomość
wygląda ciekawie. Słyszałam jednak, ze spacerówka się nie bardzo sprawdza.
hmmmmmmmm ja to chyba nigdy nie znajde odpowiedniego wozka każdy ma jakies "ale"

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 21:07   #728
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:

M25 mi sie podoba, ale nie czytalam o nich opinii, po Legnicy full mateczek z nich korzysta, u nas drogi nie najlepsze...

mysle tylko tak o cenie bo nei ma spacerowki a cena nie jest taka mala nie?

ale jest taka stronka - ceneo.pl
mozesz wpisac dane wozka np. 3w1 tako jumper i wyjda ci opinie + ceny

Z tego wozka wzielabym jak juz te aukcje

http://allegro.pl/item1140283613.html
Stary 2010-07-21, 21:09   #729
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hmmmmmmmm ja to chyba nigdy nie znajde odpowiedniego wozka każdy ma jakies "ale"

Każdy ma jakieś 'ale'.
najważniesze, żeby wam pasował i spełniał wasze oczekiwania: wagowe, cenowe, estetyczne i wszystkie inne.
blogowo:
aktywnie
Stary 2010-07-21, 21:27   #730
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Dziekuje za mile slowa o brzuszku

Ale mnie TZ wkur****- dostalam siate nowych ubranek dla malej, laktator itp. a on mowi mi ,ze PO CO NAM TO...
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:33   #731
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

Ale mnie TZ wkur****- dostalam siate nowych ubranek dla malej, laktator itp. a on mowi mi ,ze PO CO NAM TO...

no na pewno ubranka nie w jego rozmiarze, a z laktator tez nie skorzysta... co za chłop.
blogowo:
aktywnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 21:37   #732
Artystka23
Dragonfly

dzis mnie pobolewal i brzuch jak na okres i krzyz, masakra jakas, a wizyte u gina mam dopiero za tydzien...wczoraj bylo to samo...
Stary 2010-07-21, 21:37   #733
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:

no na pewno ubranka nie w jego rozmiarze, a z laktator tez nie skorzysta... co za chłop.
chcesz go ?
Stary 2010-07-21, 21:43   #734
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
Kotku zazdroszcze Ci podejscia - powi8edzialam mu o linczu to sie smial ze mnie buntujecie, a przy najblizszej okazji skorzystam z twego tekstu o garkach dzieki

wiesz przy chodzacym dziecku jest inaczej... lazikujemy na boso i jak nie umyje zmiote podlog codziennie to piach pod nogami normalnie, a pranie co 3 dzien bo sterta ciuszkow w te ujpaly niestety - choc teraz dzieki wam pozwwalam sobie na wiecej luzu tylko gosci wstyd do balaganu zaprosic ;(
E tam, też mam dziecko do tego 3 koty i psa i codziennie mam piaskownicę na podłogach Pewnie, że zamieść to trzeba bo inaczej się nie da ale bez przesady
Wiesz co, w liceum miałam na ścianie powieszone
10 PRZYKAZAŃ SZCZĘŚLIWEGO CZŁOWIEKA - i z perspektywy czasu stwierdzam, że wcale nie są takie znowu głupie

1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpocząć.
2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego.
3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy.
4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego - pomóż mu.
5. Praca jest męcząca - nie męcz się.
6. Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz mieć dwa dni wolnego.
7. Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudność - pozwól to zrobić innym.
8. Nadmiar odpoczynku nigdy, nikogo nie doprowadził do śmierci - a pracy niejednego.
9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy - usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
10. Praca uszlachetnia - lenistwo uszczęśliwia.

Cytat:

Anecko SA SZCZEPIENIA NA NFZ ale wowczas o jedno wiecej klocie i jedna wiecej dawka - my skorzystalismy wlasnie z becikowego no i rotawirusy sa nieobowiazkowe ale oboje pracujemy przy dzieciach w placowkach publicznych wiec nie chcielismy ryzykowac a to pierunstwo drogie i powtorkowe na dodatek, influvax hexa np. kosztuje 180 zl i tak z 4 razy (w odstepach rzecz jasna mies. ) ale swoje ciagnie... zawsze mozna wziac te na NFZ w najgoreszej sytuacji... a pieniazki i tak wam sie przydadza po pojawieniu sie malenstwa - pieuchy ciagna tone zwlaszcza jak maluszek karmiony piersia bo kupki czeste... tyle dobrego mamy ze nie beda miec odparzen malenstwa, ale my bedziemy miec z czego ich rozbierac i w co ubierac hehehe
A z tym to się nie zgodzę Moja Kinga dopóki nie zaczęła jeść pokarmów stałych, robiła kupkę raz na tydzień
Cytat:
Każdy ma jakieś 'ale'.
najważniesze, żeby wam pasował i spełniał wasze oczekiwania: wagowe, cenowe, estetyczne i wszystkie inne.
Zgadzam się, każdy będzie miał "coś" - jeden będzie miał nie odpowiednią cenę, drugi będzie za ciężki, trzeci nie ta kolorystyka, czwarty będzie źle wspominany przez znajomych itd, itp.
Hehe na dobrą sprawę to jeszcze większy dylemat niż przy zakupie samochodu
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:46   #735
MILA25*
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak bym słyszała dzisiaj mojego męża. Dostałam na urodziny od babci 100 zł.
Więc stwierdziłam że jutro jedziemy kupić wanienkę ze stelażem i przewijak.
Bo inaczej przepuszczę tę kase na jakieś pierdy. A on mi na to że nie mam szaleć bo to się skończy tak jak ostatnio. W zeszłym roku przed poronieniem
też kupowałam różne rzeczy. Ale mnie wkurzył .
A ja na złość wygrałam 2 aukcje na all z całą stertą ubranek dla dziewczyn
ale już na roczek.
MILA25* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 21:47   #736
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to facet - nie przejmuj się - według niego dopóki nie ma dziecka na świecie to to wszystko jest nie potrzebne - ech te chłopy

Ja jak ostatnio chciałam tż wciągnąć w oglądanie wózków na all to stwierdził, ze jest jeszcze tyyyyyyyleeeeeee czasu na takie zakupy
Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
dzis mnie pobolewal i brzuch jak na okres i krzyz, masakra jakas, a wizyte u gina mam dopiero za tydzien...wczoraj bylo to samo...
Może weź no-spę i się połóż
Stary 2010-07-21, 21:58   #737
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
chcesz go ?
a nie dziękuję, mam już jeden model
blogowo:
aktywnie
Stary 2010-07-21, 22:12   #738
sereniti
Zakorzenienie

dziewczyny współczuje takiego podejścia tż-tów - mój sam mnie ciąga po sklepach z ciuszkami dzięki niemu też praktycznie wszystko już mamy i przynajmniej nie trzepnie nas to po kieszeni jakbyśmy mieli kupić wszystko na raz

ehh te hemoroidy to zmora byłam dziś u lekarza i tak jak przypuszczałam kazał kupić maść - mam nadzieje że pomoże
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 22:13   #739
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
E tam, też mam dziecko do tego 3 koty i psa i codziennie mam piaskownicę na podłogach Pewnie, że zamieść to trzeba bo inaczej się nie da ale bez przesady
Wiesz co, w liceum miałam na ścianie powieszone
10 PRZYKAZAŃ SZCZĘŚLIWEGO CZŁOWIEKA - i z perspektywy czasu stwierdzam, że wcale nie są takie znowu głupie

1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpocząć.
2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego.
3. Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy.
4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego - pomóż mu.
5. Praca jest męcząca - nie męcz się.
6. Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz mieć dwa dni wolnego.
7. Jeżeli zrobienie czegoś sprawia ci trudność - pozwól to zrobić innym.
8. Nadmiar odpoczynku nigdy, nikogo nie doprowadził do śmierci - a pracy niejednego.
9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy - usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
10. Praca uszlachetnia - lenistwo uszczęśliwia.

A z tym to się nie zgodzę Moja Kinga dopóki nie zaczęła jeść pokarmów stałych, robiła kupkę raz na tydzień

Zgadzam się, każdy będzie miał "coś" - jeden będzie miał nie odpowiednią cenę, drugi będzie za ciężki, trzeci nie ta kolorystyka, czwarty będzie źle wspominany przez znajomych itd, itp.
Hehe na dobrą sprawę to jeszcze większy dylemat niż przy zakupie samochodu
Kotku przykazania sa superr moze powinnam dac wiecej na luz hehe
Podeslalam mezowi - jutro w pracy sobie poczyta bo poki co to mowi ze o *******ach gadamy

Irsin ciuszki na pewno sie przydadza... niektorzy mezczyzni tak jak chyba Kotek pisal dopoki dziecko sie nie pojawi n aswiecie to maja mnostwo czasu a po porodzie najwiecej maja do powiedzenia...

nie przejmuj sie rob tak bys byla zadowolona i spokojna

ja mialam i mam szczescie do swojego pod tym wzgledem bo dawal mi pod wzgledem zakupow wolna reke... jak mu sie nie podoba to zmarszczy tylko czolo ale wtedy i tak slyszy nie marszcz sie bo tobie funkcja kupowania przypadnie hehe i dostaje buziaka az chce sie kupowac i mowic co potrzebne jeszcze...

Teraz chcialabym baaaardzo pomalowac pokoj - tu gdzie bedzie przez pol roczku mala z nami jest jak dla mnie zbyt zywy kolor a ja musze miec albo krem, zolty lub niebieski zle sie czuje w innych... no i juz zaczelam gadulic mezulkowi o tym - ale oglada mecz i chyba to nie jest dobry pomysl poczekam wiec do jutra, bo farbe chce kupic z poczatkiem sierpnia

KUPKI DZIECKA
KOtko to mialas ogromne szczescie!! Rzadko kiedy ponoc tak jest - bynajmniej od znajomych i z tego co czytalam o tym wiem. Moj jak karmilam robil 4 razy myslalam ze to duzo, ale kolezance syn robi obecnie 7 razy! szok a ty mowisz ze 1 raz ciekawe... i zdrowy maluch prawda??

p.s. masz kotki - ponoc trzeba robic badania na tokso... korzystalas? i tak z ciekawosci - oprozniasz kuwete moze? chyba ze jej nie macie... ja sie nie znam na kotkach, pytam z ciekawosci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 22:19   #740
Artystka23
Dragonfly

no-spa mi nie pomogla wobec tego jutro bede sie stosowac do 10 przykazan szczesliwego czlowieka
Stary 2010-07-21, 22:32   #741
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Serenti i co powiedzial o wynikach?

jaka masc ci zaproponowal?

a meza gratuluje!! tak jak mowisz bedzie lzej w kieszeni choc jeszcze pewnie podokupujecie rzeczy

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Jak bym słyszała dzisiaj mojego męża. Dostałam na urodziny od babci 100 zł.
Więc stwierdziłam że jutro jedziemy kupić wanienkę ze stelażem i przewijak.
Bo inaczej przepuszczę tę kase na jakieś pierdy. A on mi na to że nie mam szaleć bo to się skończy tak jak ostatnio. W zeszłym roku przed poronieniem
też kupowałam różne rzeczy. Ale mnie wkurzył .
A ja na złość wygrałam 2 aukcje na all z całą stertą ubranek dla dziewczyn
ale już na roczek.
Mila podziel sie linkiem
za wygrana hehe

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

lece spac dziewczynki, po salatce mezulka az oczka mi sie przymykaja tak najedzone jestesmy buziki i dobrych snow
Stary 2010-07-21, 22:53   #742
M25
Zadomowienie

Jak tak czytam o podejściu mężów do zakupów dla dzidziusia, to jak bym słyszała mojego... Też mu się wydaje, że nic nam nie jest potrzebne... a ostatnio nawet się zastanawiał czy nam w ogóle jest wózek głęboki potrzebny....(!!!) bo przecież to będzie zima i będziemy do wiosny w domu siedzieć (??!!) Normalnie brak mi słów...

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
mi sie podoba ... sami zastanawiamy sie nad takim tylko podobn jest ciezki
To fakt, 16 kg w wersji z gondola i w wersji spacerowej... dużo...
Stary 2010-07-21, 23:01   #743
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Jak tak czytam o podejściu mężów do zakupów dla dzidziusia, to jak bym słyszała mojego... Też mu się wydaje, że nic nam nie jest potrzebne... a ostatnio nawet się zastanawiał czy nam w ogóle jest wózek głęboki potrzebny....(!!!) bo przecież to będzie zima i będziemy do wiosny w domu siedzieć (??!!) Normalnie brak mi słów...

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

To fakt, 16 kg w wersji z gondola i w wersji spacerowej... dużo...

Ja musze zaciskac zeby, zeby nie powiedziec o dwa slowa za duzo.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 23:09   #744
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:

podoba mi się,biorę go pod uwagę, czytałam wczoraj o nim fora i ma dobre opinie, w sobotę idę go pomacać w sklepie to napiszę jak się prowadzi. Co do wagi to dla mnie nie jest wadą bo nie będę nigdzie wnosić wózka poza tym wszystkie wózki na pompowanych kołach ważą niestety porównywalnie dużo
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-21, 23:52   #745
sanderinka
Zakorzenienie

My kupujemy TAKO Jumpera czarnego z białymi elementami piekny
co do łóżeczek to na all są zestawy łożeczko, materacyk, pościel+ wypełnienie wiec może tam kupimy

hmmm... czekam na mocniejsze puknięcia

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 06:51   #746
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
KUPKI DZIECKA
KOtko to mialas ogromne szczescie!! Rzadko kiedy ponoc tak jest - bynajmniej od znajomych i z tego co czytalam o tym wiem. Moj jak karmilam robil 4 razy myslalam ze to duzo, ale kolezance syn robi obecnie 7 razy! szok a ty mowisz ze 1 raz ciekawe... i zdrowy maluch prawda??

p.s. masz kotki - ponoc trzeba robic badania na tokso... korzystalas? i tak z ciekawosci - oprozniasz kuwete moze? chyba ze jej nie macie... ja sie nie znam na kotkach, pytam z ciekawosci
Maluch zdrowy jak najbardziej Z początku przyznam trochę mnie niepokoiło, że tak rzadko robi kupkę ale pytałam dwóch lekarzy i oboje powiedzieli, ze dziecko karmione tylko piersią może zarówno robić kupkę po każdym karmieniu jak i nawet raz na 10 dni i wszystko jest ok

Nie robiłam badań na toxo, bo 8 lat temu wyszło mi, że już toxo przechodziłam - a ponoć dwa razy mieć nie można. Kuwete oprózniam sama, bo nie mam innego wyjścia - tż cały tydzień jest w terenie i wraca tylko na sobotę-niedzielę, więc nikt tego za mnie zrobi...
Stary 2010-07-22, 07:41   #747
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
My kupujemy TAKO Jumpera czarnego z białymi elementami piekny
no masz ja tez ten sam model i kolorystyke chce jedyne co mnie zniecheca do jego zakupu to mala gondola i spacerowka
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 07:59   #748
rptrbj1978
Rozeznanie

ja mam juz 57, 5 kg 24 t. a zatem przytyło mi sie 7,5 kg. wczoraj zaniepokiła mnie kolka klucie w lewym boku nie mogłam sie ułozyc tak mnie kłuło!!!! załamana byłam bo ani tak ani tak siasc czy sie połozyc.
dzis lepiej.
ale pogoda sie robi zar z nieba. odlot.
melabn wybrałysmy to samo imię
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 08:10   #749
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
stwierdzil dzis ze nic nie robie az plakac sie chce... od 2 dni nie mylam podlog to fakt, ale pranie, dziecko, obiad... to zawsze cos

nie mialam nigdy faz zazdrosci, ale sa w przeciwnym kierunku, zazdroszcze Wam tylk oze macie tyle sil i energii by w takie upaly sie wyszykowywac i jeszcze na szpilkach chodzic ho ho ho ZUCH DZIEWCZYNKI superrrr
No jakby mi maz takie cos powiedzial, to dalabym mu szmate do reki i niech sam zamiata

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
No wlasnie, pamietam ze kiedys jak widzialam kobiety w ciazy to zawsze sie dziwilam czemu sie zaniedbuja, w sensie chodza w rozciagnietych spodniach, koszulkach (wiem ze to wygodne), ale nikt mi nie wmowi ze sukienka na lato jest mniej wygodna.. Dlatego nie dziwie sie mezowi, ze szedl dumny
a to moj bebunio 23 tc
SLicznie
Ja prawie caly czas chodze w spodnicach i sukienkach, bo uwazam jak sie ubierasz-tak sie czujesz. Tez u gina widze zaniedbane kobiety w rozciagnietych dresach ale ja tak nie zamierzam chodzic. Narazie jeszcze kilka ciazowych ciuchow na mnie pasuje

Cytat:
że szkoda gadać nie mam siły o tym pisać jutro napiszę -znowu się wszystko posypało (pie...lony NFZ-tylko ich powystrzelać wszystkich i nic więcej!)
Co sie stalo??

Cytat:

Teraz chcialabym baaaardzo pomalowac pokoj - tu gdzie bedzie przez pol roczku mala z nami jest jak dla mnie zbyt zywy kolor a ja musze miec albo krem, zolty lub niebieski zle sie czuje w innych..

Mnie tez wzielo na malowanie, choc najprawdopodobniej za 10 miesiecy sie pprzeprowadzamy. Ale ze to nie pewne, to postanowilam optycznie poszerzyc moja waska kiszke. Pokoj jest bialy ale dodatki brazowe i bezowe, lozeczko bedzie brazowo-kremowe, posciel cappucino, zaslona jest kremowa. No to postanowilam pomalowac najkrotsza sciane na ciemniejszy kolor- latte macchiato Zobaczymy co z tego wyjdzie. Maz mi mowi, ze dziecko od poczatku przyzwyczajone bedzie do picia kawy, ze wzgledu na te kolory w pokoju..
Tez mam trzy koty. TOxo robilam i jestem odporna. Ale maz przejal czyszczenie kuwety. Ale czasem go wyreczam.

Cytat:
Jak tak czytam o podejściu mężów do zakupów dla dzidziusia, to jak bym słyszała mojego... Też mu się wydaje, że nic nam nie jest potrzebne... .
Moj na szczescie poprostu zostawil mi wolna reke, choc widze, ze tez uwaza, ze niektore rzeczy nam niepotrzebne. Albo jeszcze nie.A ja chce miec zakupy z glowy. Za miesiac ruszam z zakupami na calego

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-07-22 o 08:13
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-22, 08:17   #750
kliwia
Zakorzenienie

M25 tako jumpery sa nawet fajne, ale ciezkie. wiec jesli musisz go targac do domu po schodach
to odradzam.

ja wczoraj w koncu dostalam witaminy, falvit mama. w calym miescie tylko jedna apteka je miala.
zaplacilam 26zl mimo ze na opakowaniu byla cen 30zl heh dziwne

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-07-22 o 08:28
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości