|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Filka piękny album!
A my czekamy na pizze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
az tu pachnie
![]() moje dziecko dyskutuje z zabawkami i probuje je dośc głosno przekonać zeby weszły do buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja Meganka ma silnik 1.6 i 105 KM ![]() ![]() No weeeeźźźźźźźźźźźźźźźź! Smaka mi narobiłaś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
lila ja w Trzesaczu kiedys bylam tam sa ruiny takiego kosciolka a wlasciwie jedna sciana bo reszta wpadla do morza-fajne plaze napewno odpoczniecie
filka album super strippi ja nie jezdze juz kilka lat ale milosc do koni to na cale zycie,tutaj nie mam jak.W 3city jeszcze rekreacyjnie na wyscigach w Sopocie, zazdroszcze Ci bo to piekny sport i kontakt ze zwierzetami-super ze Julia nie boi sie koni,troche podrosnie i hyc na kuca ![]() kasiorekzeta ja tez ciesze sie z Paryza a Wy z pewnoscia tez kiedys sie wybierzecie youyou to oby dzis bylo lepiej i sie nie rozchorowal ja tez teraz dmucham chucham na Szymka bo za chwile wyjazd blonde my na wakacje Ty do pracy-biedna bedzie dobrze!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a Ty mi narobilas na te golabki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Addicted thx za odp. odnosnie smokow
![]() Tajgabajga nie wiem co to moga byc za krosteczki Kocurazab co do zebow,to mysle to samo - niech wreszcie wyjda !! U nas noc kiepska.Od 3 praktycznie,co 5 min musialam wstawac ![]() Thx za odp. odnosnie krowki i swinki ![]() Moze pojedzcie wczesniej i nakarmisz go w aucie ? Kancia nie bylam,bo u mnie takich nie ma ![]() ![]() Gosbaj ![]() Zebcia oj zeby nie rozbolal na dobre do czasu wizyty Bardotka chyba nzow Patka do nas pisala ![]() ![]() PatkaM pewnie to od mleka ![]() golabki ![]() moja meganka miala taki sam silnik,tylko byla coupe sport Blonde ja tez 1 kapsulke Dentinox jest tez w Asdzie ![]() Youyou lacze sie w bolu kiepskiej nocki ![]() ![]() Filka Lu nie zawsze reaguje. No to zabki juz juz ![]() ![]() Lila jak ja tam bylam,to bylo tylko kilka domow i przepiekne riuny kosciola na klifie (jestem ciekawa czy cos jeszcze z nich zostalo).Piekna historia milosna jest zwiazana z tym kosicolem Mamuski w biedronce,sa huggiesy po 39,90 za duza pake (4-87 szt., 5-76szt.) |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() ![]()
#728 |
Zadomowienie
|
Aż wstyd że dopiero teraz się melduję... Ale nie mam czasu wchodzic na wizaz. Ola śpi 2-3 razy w ciągu dnia i tylko max po 40 minut więc chyba jestem usprawiedliwiona... Ale nie skreślajcie mnie
![]() Ola duża, rosnie jak na drożdżach, ładnie siedzi, pełza z prędkością światła, ale jeszcze nie wpadła na to że można raczkowac... Nic na siłe... Buziaki dla Mamusiek i Dzieciaczków |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ale cisza....gdzie was wszystkie wcielo ?
![]() Agape fajnie,ze chociaz czasami sie odezwiesz ![]() Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-08-04 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Tak, testy wykazały, że jest uczulona na soję... Mam wykluczyc wędliny, parówki, słodycze (oczywiście jak będzie mogła teoretycznie to wszystko jesc). I dac dopiero za rok. Jak to powiedział alergolog - może organizm zapomni o uczuleniu.
Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2010-08-04 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Agape no Twoja pannica to juz dorosły dzidź
![]() ![]() no Tomek juz fajnie na brzuszek się obraca ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Agape czyli nie jest tak najgorzej - to najwazniejsze ! My tez musimy isc w koncu do alergologa,bo niestety Lu na wiele rzeczy uczulona
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Kancia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
a czemu przy uczuleniu na soje masz wykluczyć wedliny??
ps. zawsze możesz sama zrobić w piekarniku szynkę lub schabik ![]() aldii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kancia dla Tomusia równiez ![]()
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szybko zdjęcia Oli: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Witaj Agape!
ale tu dzisiaj cisza. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Agape śliczna Córcia! |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki
![]() z tego co pamietam... Kancia fajny przystojniak z Tomka, mnie się właśnie strasznie podobają te męskie ciuszki dla chłopców, tymbardziej dlatego że ja mam dziewczynkę ![]() i duże ![]() ![]() Filka sliczny album Strippi Julka urocza ![]() Patka gratuluję nowej furki..moze i mój mąz kiedyś sprawi mi taki prezent ![]() Co do przyjaciół, znajomych... to ja tak jak większość z Was mam takie same odczucia, niewielu ich zostało... ale trzeba iść do przodu, za kilka lat my będziemy mieć więcej czasu na rozrywki a oni będą wychowywać swoje dzieci i wtedy sie obudzą i może sobie o nas przypomną (ale ja nie będę juz na to czekała) ![]() Dziewczyny, których maluszki cierpią z powodu ząbków ja przeszukałam trochę net i jako najbardziej skuteczne były polecane takie kuleczki o nazwie OSANIT. Jest to środek homeopatyczny ale dostepne są tylko w Niemczech. Mnie udało się je zdobyć ale jeszcze nie miałam potrzeby ich wypróbowania. Jutro rano idziemy na szczepienie, a wysypka/liszaj o której pisałam zniknęła więc nie będę miała co pokazać i chyba trzeba się z tego cieszyć ![]() A z niefajnych rzeczy to dostałam dziś w końcu okres ![]() wcale nie tęskniłam ale dziwiło mnie że nie mam skoro w ciągu dnia wcale nie karmię od jakiś 3 m-cy |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
aldii, tajgabajga
![]() Teraz mam tylko nadzieję że w nocy temp nie skoczy do góry,mały był strasznie marudny przed zaśnięciem ![]() To raczej nie zęby bo nic nie widać, nawet nie ma spulchnionych dziąsełek, a chyba najpierw powinny spuchnąć ![]() ech nie znoszę jak mały jest chory ![]() Kancia ![]() Ale tu dziś ciszaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
#739 |
Raczkowanie
|
YouYou moja z 3 tyg. temu miała podobne objawy, tzn goraczka, która narastała do 38.9 w nocy, po podaniu czopka spadała i nie było zadnych innych objawów, żadnego kaszlu, kataru nic.
Ale poszłam do pediatry i się okazało, że miała zaczerwienione gardło. Choroba trwała 3 dni wraz z gorączką niestety a po 3 dniach jak juz było niby wszystko OK wystąpiła czerwona wysypka na całym ciele. Jak poszłam do kontroli to sie okazało, że to jakaś typowa "3 dniówka" Ale jak temperatura bedzie sie utzrymywac to lepiej iść do lekarza bo u takich maluszków gardło bardzo szybko przeradza się w coś gorszego (oskrzela, płuca..) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
wyderka święte słowa
![]() ![]() ![]() you jak nic się nie dzieje a jest tylko gorączka to poczekaj 3 dni bo być może to faktycznie trzydniówka ![]() ![]() no i dzięki ![]() potrzebuje pomocy przy fotoszopie ![]() musze na obrazku dodać tekst ale tekst musi byc w takich samych kolorach jak kolory na obrazku. Pomoże ktoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
wyderka, kancia
![]() No właśnie też chciałam poczekać z lekarzem co najmniej dzisiejszą noc, bo co oni mi pomogą ![]() A co do dziąseł to dobrze wiedzieć, bo ja byłam przekonana że najpierw musza mu spuchnąć, a u niego twardo, ale swędzi go jak cholera bo jeździ nimi po czym się da, a jak mi się w rękę wbije to mało kości nie połamie ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- co do fotoszopa to nie jestem specjalistką ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
Youyou zdrówka dla Filipa
![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
you to Tomek podobnie a tez wyglądają normlanie
![]() ![]() blondi, you no ja tez sie nie znam na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() Wpadam i wypadam... Paulina śpi w foteliku samochodowym, jeszcze nie kąpana... Studzi się woda na kaszkę, bo późno przyjechaliśmy...
#746 |
Zadomowienie
|
Czesc kobitki!
Jejuu nie mam sily nadrabiac. Widzialam tylko piekniusie dzieciaczki i super filmiki z malymi pelzakami. Jak wrocimy do domu to wstawie filmik, jak Szymek zasuwa ![]() kancia dawno nie robilam w photoshopie, ale cos sie znam, wiec moze moglabym pomoc ![]() Szymek tez daje w kosc przez zeborki, kurcze wychodza wszystkie na raz, nie wiem czy gorne tez nie.... Buziaki ![]()
#747 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ************************* ********************* No więc przygoda z odpampersianiem zkończona.W przedszkolu załozyli mu znowu pieluchę,bo nie dawali rady ![]() W końcu dziecko wykupało się za wsze czasy chyba w tą pieluchę,bo normalnie 3 razy zmieniałam mu na ful. A w kibelku dalej echo.Jestem normalnie załamana tą sytuacjąOskar ma 4 lata i sra w pieluchę ![]() Dzisiaj robiłam mu urodzinki w przedszkolu i wyszły podobno super.Nawet nie fisiował jak dzieci mu spiewały.Zawsze płakał i jakoś nie bardzo mu się to wszystko podobało,a dzisiaj było inaczej ![]() Zrobiłam torcik dla niego i dmuchał świeczki i bardzo mu się to podobało.
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
Wstawiam kilka zdjeciek mojego szkraba
![]()
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pyszne były ![]() Pojechaliśmy dziś na zakupy b o chcieliśmy kupic łóżeczko turystyczne dla Natalki i kupiliśmy wszystko tylko nei łóżeczko... ![]() A jutro mamy kontrolę u neurologa. Mam nadzieję, że do niczego się nie przyczepi...
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Madziulka ale ślicznie siedzi!!!
Agapee córcia jest słodziuchna i jaka duża już! Miło Cię widzieć ![]() Sensuel piękny tort! A ząb właśnie boli i jeszcze środek nie zadziałał... wrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.