![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Już w domku jestem
![]() ![]() ![]() Uciekam chociaż chwilkę oglądnąć tv ![]()
![]() |
#722 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podziwiam,że masz tyle siły-dla majuni i na te święta ![]() Cytat:
![]() Jak zacznę rodzić to napewno dam znać ![]() ![]() ![]() Tak jak kamilka nie śpię po nocach-latam do toalety co godzinę i monitoruję każdy ruch kacperka. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Choć umawialiśmy się, że sobie nic nie kupujemy. Ucieszyłam się jak dziecko, miło było dostać prezent!!!! Słuchajcie,od wczoraj potwornie boli mnie głowa. Żadne tabletki nie pomagają, może macie jakieś inne sposoby na pozbycie się tego uczucia? Zaraz oszaleje !!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyczyn bólu głowy jest niestety cała masa.Mam nadzieję,że ci już przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jaki dzień cyklu? Za 3 dni dostanę pewnie @. Ciśnienie 104/ 73 puls 71 Najpierw mnie bolało czoło plus okolice oczu. Teraz góra głowy, choć już mniej, bo mogę nią poruszać. Ostatnio oglądam dużo programów Dr G, Urazówkę i mam schizę, że to jakiś guz albo inne zło ![]() Jak tu się dostać szybko na prześwietlenie głowy, na NFZ pewnie czeka się miesiącami ![]() Nigdy nie mam takich ponurych myśli, ale ten ból doprowadza mnie do szału. A Ty jak się czujesz? Kamilka jak minęła Wam samotna nocka? Farahh Bartuś i Adaś zadowoleni po świętach? mamz pewnie przypadł Tobie dyżur w święta? Jak się czujesz? Powiedziałaś w pracy o Twoim cudownym stanie? Kiedy planujesz L4? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli ból nasila się przy poruszaniu sugeruje zatoki. I tak jeśli chcesz to konsultować z lekarzem to musisz zacząć wędrówkę od ogólnego. I tutaj w zależności od tego jaki jest twój lekarz-skieruje cię do specjalisty albo sam spróbuje leczyć.Od seriali medycznych może zamieszać się w głowie ![]() Przy takim ciśnieniu poleciłabym ci środki przeciwbólowe z dodatkową kofeiną(ona wzmacnia działanie przeciwbólowe) albo tabletka+kawa. Nie zaszkodziłaby też no-spa(rozkurczyłaby naczynia zwężone przed @-bo to też może być przyczyna). Ja mało śpię i staram się myśleć pozytywnie o tym co mnie czeka.Jutro idę na holtera -przypną mi aparat z kabelkami i będę z tym chodzić 24godz. Będę wyglądać jak kosmita ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Święta, Święta i po Świętach! ![]() Koralik ja też kilka razy miałam taki straszny ból głowy, u mnie okazało się, że miałam zapalenie od zęba (którego już wyrwałam)... później zrobiła mi się afta na policzku od wewnątrz i też mnie tak głowa napierniczała, że myślałam, że oszaleję! Nie myśl o żadnych guzach itd... bo to tylko spotęguje Twój ból od zadręczania się ![]() ![]() karolina a czemu masz mieć to badanie? Dziewczyny macie jakieś plany na Sylwestra? Ja dzisiaj wyprawiam roczek synka! Jejku jak ten czas leci ![]() Miłego Dnia Wam życzę!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaraz zastosuję się do Twoich rad!!!! Dziś od rana jest o niebo lepiej. Czuję ból, ale jest do zniesienia. Za to w nocy MASAKRA. Oczy bolały mnie do żywego ![]() Dziś na 13 jedziemy na wizytę kontrolną z psiakiem. Jak wrócimy, to ja udam się do przychodni. Cytat:
Moja siorka nosiła to w szpitalu, kilka razy robili jej takie pomiary. Jak się zabrali za odczytywanie, to się zorientowali, że nie włączyli tego urządzenia i nic się nie zapisało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety nie mamy z kim zostawić dzieci. Tż organizuje dla nas prywatny seans w domu. Film na DVD, piwko i miejsce w pierwszym rzędzie ![]() Farahh Sto lat, sto lat dla Adasia!!!!!!!!! Spełnienia dziecięcych marzeń, radosnego uśmiechu, zdrówka oraz samych słonecznych dni!!!!!!!!! Edytowane przez koralik_1982 Czas edycji: 2010-12-27 o 10:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
koralik nie była samotna bo mama do nas na noc przyjechała
![]() ![]() ![]() ![]() karolinko a dlaczego holter?? Co się dzieje?? Farahh Sto lat!! Sto lat!! Ucałuj Adasia ![]()
![]() |
#730 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wymyślili sobie tego holtera bo podważają moje zaświadczenie od kardiologa o tym,że mam niewydolność serca. Zrobię to badanie bo 1-trudno się na nie dostać a teraz mam okazję,2-i tak mam gdzieś ich wątpliwości bo mam zamiar iść do innego szpitala (tam gdzie nie robią problemów). Generalnie chcą po prostu wyciągnąć kasę za cc które i tak powinnam mieć. Poza tym powinni dać tego holtera komuś kto naprawdę potrzebuje a nie wykorzystywać sprzęt do manipulacji pacjentami. Mam nadzieję przeleżeć sylwestra spokojnie w domu ![]() mamz co u ciebie? jak się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspaniała babcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Karolka poradziła no-spe i jest prawie dobrze - żeby nie zapeszyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Witam Was Wszystkie po świętach
![]() A my właśnie zabieramy się za starania o potomka ![]() ![]() Możecie mi polecić jakieś sprawdzone witaminy? Albo coś czy brałyście coś dodatkowo czy tylko kwas foliowy? Będę wdzięczna za rady bo wiecie jak jest przy pierwszym maleństwie wszystko zaczyna się od podstaw ![]()
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim! Nie zaglądałam kilka dni, ale przed samymi świętami nie wiedziałam w co ręce włożyć, a potem to do jednych, to do drugich i po świętach.
Mnie już dopadły mdłości i zapachy, po Nowym Roku idę do lekarza i mam zamiar od razu poprosić o zwolnienie ![]() marejta powodzenia życzę w staraniach! Co do witamin, to ja biorę tylko kwas foliowy i dopiero jak mi lekarz zaleci to będę brała inne witaminki. W pierwszej ciąży dopiero w 3 trymestrze kazał brać. Brałam Feminatal i jak by co to polecam ![]() Kamila to fajnie, że masz trochę czasu dla siebie, korzystaj póki Maja malutka i dużo śpi, bo to się skończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
marejta Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało
![]() Ja przed nie brałam nic. Jak już byłam w ciąży to kwas foliowy i witaminy chyba Falvit czy jakoś tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki dziewczyny, wczoraj kupiłam kwas i zaczęłam łykać, mam nadzieję, że wkrótce będę tak szczęśliwa jak wy
![]() Umówiłam się też po nowym roku na kontrolę do lekarza, bo niestety muszę być pod kontrolą ale mam nadzieję że będzie ok
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Już po świętach....... więc wracamy do pisania ![]() Moje dzieci śpią już dłużej!!!!!!!! Nie musimy wstawać nocą koło 6 ![]() Wstajemy koło 9 ![]() ![]() Nikoś ma wolne, dopiero po nowym roku startuje do przedszkola ![]() Fajny czas ![]() ![]() Ja w tym czasie odpoczywam ![]() Już nie mogę doczekać się lata, będę mogła razem wypuścić ich na ogród - samych. Będę miała ich na oku z kuchni i z pokoju, Natala sama wejdzie po schodach........i nie spadnie ![]() Tak musiałam całe dnie spędzać z nimi na dworze, bo albo Natala nie chodziła, albo była za mała.....itd Ale się rozmarzyłam.... ![]() Mamy zimę!!!! Zaraz wybieramy się na sanki ![]() MIŁEGO DNIA!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Hello!!!
Masz rację koralik święta się skończyły- trzeba wracać do pisania! ![]() Adaś dziękuje ślicznie za życzenia! Teraz trzeba brać się za sprzątanie ![]() Dziewczyny zmieniłam listę... jak jakieś dziewczyny "wrócą" to się je dopisze, ale na chwilę obecną wiecie jak jest.. proponuję to samo zrobić z klubem ![]()
♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez Farahh Czas edycji: 2010-12-28 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Jaki fajny czas leniuchowania
![]() ![]() Farahh, powiedz mi czy Twój pierworodny był zazdrosny jak braciszek przyszedł na świat, czy jeszcze był za mały na to? Właśnie się zastanawiam jak to będzie... Popieram jak najbardziej, zwłaszcza, że niektóre dziewczyny napisały jednego posta i więcej się nie pojawiły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No chciałabym córkę bardzo, bo jak to się mówi, synów się sprzeda i człowiek zostanie sam... a jednak matka z córką to jakoś tak inaczej... zawsze ten kontakt jest inny... no zastanawiam się bardzo... ale nie mam pewności, że będzie córka ![]()
![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
koralik klubem "zarządza" Kamila
![]() ![]() Jak tam dzisiaj minął dzień? Synek w domu, to masz wesoło z dwójeczką ![]() ![]() A w między czasie idę sobie ukroić kawał wczorajszego tortu ![]()
![]() |
#742 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale i tak jesteś naszą Szefową ![]() Cytat:
![]() Późno wstaliśmy ![]() ![]() Po obiedzie pojechaliśmy do mojej siorki..... i na kąpiel wróciliśmy do domu. Wieczorem wybrałam się na poszukiwanie butów dla Nikosia. Kupiłam mu fajne, wysokie, ciepłe buty Geoxa w zeszłym roku. Nie wiem jak w nich chodził, ale nam jakoś służyły i na tą zimę były mu jeszcze dobre. Ucieszyłam się, że jeden wydatek mniej. A tu DU**!!!!!!! Dziś wrócił ze spaceru i rajstopy miał mokre do kolan a w butach jeziorko ![]() No i wymyśliłam sobie śniegowce......szukałam, jeździłam, szukałam, jeździłam..... I NIC NIE ZNALAZŁAM!!!! Więc jutro muszę wznowić akcję but!!!!!!!! Bo do przedszkola pójdzie inaczej w sandałach ![]() SMACZNEGO!!!!! Ja teraz wróciłam z mojej wyprawy kijowej. -15st a ja maszerowałam ![]() Teraz idę się wykąpać i do wyrka. Do juterka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym się do was nieśmiało przyłączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Witajcie! A co Wy jeszcze śpicie?
![]() Koralik podziwiam Cię za te kije, jesteś strasznie wytrwała ![]() Karolina jak się masz? Pozałatwiałaś wszystko w szpitalach? Wielki dzień coraz bliżej ![]() 19natka88 witaj! Gratulacje! Zapraszamy do nas i zachęcamy do częstego udzielania się. Pisz o wszystkim, zawsze tu dziewczyny doradzą i pocieszą jak trzeba ![]() Edytowane przez mamz Czas edycji: 2010-12-29 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() U mnie mroźno i dużo śniegu ![]() A Natalka w nocy miała temperaturę, a do tego kaszel i katar. Ciekawe co nowego u Kamilki, jak Majeczka, czy już są po odwiedzinach rodziny i znajomych..... mamz czy Ty dziś masz wizytę u gina? Karolka jak tam nasz mały król Kacperek? Niedługo jego święto ![]() ![]() Wyjątkowy dzień, bo nawet ludzie do pracy nie pójdą ![]() Cytat:
Witaj ![]() Gratuluję fasolki!!!!!!!!!!!!!!! Taka wiadomość w Wigilię- magicznie i tajemniczo ![]() Zaglądaj do nas często i pisz dużo ![]() Może na początek coś o sobie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Do lekarza chciałabym iść w przyszłym tygodniu ale muszę dopiero zadzwonić bo on przyjmuje w pn i pt no i nie chciałabym tez iść za szybko. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zadomowienie
|
Ja też wpadłam się przywitać
![]() Popieram dobrze ze Farah się nami opiekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A do gina to ja dopiero po Nowym Roku się wybieram |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Marejta (Marietta,23l) starająca się o dzidziusia!
![]() Dopisałam brakujące informację na pierwszą stronę ![]()
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
Ale masz oryginalne imię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.