Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 17:57   #721
ewwwa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

W końcu mam internet

Co do kremów do twarzy w zimie to na razie zaden sobie z moja nie radzi. Mam tak przesuszona skóre ze nawet Calma ziaja jej nie pomaga

Ja ostatnio wpadłam na małe zakupy do natury i wyszłam z lakierem catrice w kolorze Bloody Mary To Go czyli po prostu czerwien i pudrem brazujacym z rózem essence
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ess_SunClub-BronzingBlush_brunette_07.jpg (21,0 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-01-26, 18:24   #722
karolina1985
Zakorzenienie

Dzięki jeszcze raz za typy kremowe Zapisałam sobie wszystkie i na pewno coś wybiorę. Dziś szukałam w Rossmannie, ale był tylko Babydream- faktycznie cena baardzo przyjazna
Zobaczę jeszcze w Naturze ten Flos Lek i Eris.

Z R. oczywiście na pusto nie wyszłam Przytargałam 3 maseczki glinkowe Ziaji (żółtą, szarą i zieloną), bo czwartej nie było
Poza tym skusiłam się na peeling żurawina&figa i żel pod prysznic brzoskwinia&liczi Alterry. Żel akurat mi się kończy, ale peeling mogłam sobie darować
Widziałam też żel i szampon bezzapachowy i mydło do rąk mandarynka i jojoba
Poza tym wzięłam też mały lakier do włosów Welli i mini piankę do golenia Isany, bo takie maluchy idealnie nadają się na wyjazdy.
Aa i jeszcze jakąś odżywkę w sprayu Isany, bo na Pantene nie było promocji a ja potrzebuję szybkiego porannego rozczesywacza bez spłukiwania.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:56   #723
bossy
Zakorzenienie

Hej.. ja będę musiała kupić krem do twarzy niedługo. koniecznie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:37   #724
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hej a jaki masz w planie?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 20:49   #725
bossy
Zakorzenienie

nie mam zielonego pojęcia

.supergirls just fly.
Stary 2011-01-26, 20:57   #726
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam zielonego pojęcia
A coś ma robić konkretnego? Mnie Pore Refiner kusi już od strasznie dawna więc muszę go dorwać w końcu Mam 1/3 mineralnych kwiatków na dzień jeszcze i w międzyczasie zużywam próbki bo się sporo nazbierało. Może znajdę coś fajnego wśród nich na wiosnę (mam trochę tych niemieckich naturalnych do przetestowania) a jak nie to pewnie padnie na jakiś filtr- bo już pewnie ciepło będzie jak zużyję- nie wiem czemu ale jeśli chodzi o kremy do twarzy to idą mi w domu najwolniej
Stary 2011-01-26, 21:27   #727
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Karolina pytałaś o konsystencję masła Flos Lek - ono jest trudne do porównania, jest gęste, zbite, ale nie jest twarde. Nie przypomina mi żadnego innego masła, no może TBSowe mango trochę. Tak naprawdę to najbardziej przypomina mi masmiks, ten do jedzenia jest dość "stałe" ale po chwili, na dłoni robi się miękkie i dobrze się rozsmarowuje. Fajne jest, raczej z tych mocniej odżywczych.

ja dzisiaj kupiłam na wypróbowanie 3 maseczki Mincer do twarzy te ziajowe też kuszą

rzyrafko Pore Refiner polecam bardzo! ja go mieszam właśnie z Mineral Flowers (mam zielony zestaw) i mat jest naprawdę super! wytrzymuje cały dzień, a jednocześnie nie wysusza skóry i nie robi tynku.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 21:43   #728
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A propos balsamów to miałabym milion lat temu napisać jak mi się sprawuje nowy balsam Flos Leku, ale oczywiście zanim go wreszcie otworzyłam to już o tym zapomniałam:/
Ale już nadrabiam. Mam wersję mango i marakuja i chcę kolejną Zapach jest świetny, taki owocowy,radosny, faktycznie czuć tam mango! I utrzymuje się całkiem długo na ciele.
Czuję się skuszona. Nawet dziś go chciałam dorwać ale nie było go w aptece, w której widziałam go wcześniej

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
ja z jednym żelem na pewno nie dam rady- muszę miec 2 różne zapachy do wyboru tak samo szampony- 1 codzienny i 1 oczyszczający. I kremiki do twarzy 3- dzienny, nocny i jakiś złuszczacz.
Mam bardzo podobnie żele i balsamy/masła muszę mieć w dwóch różnych zapachach; jeden jakiś soczyście owocowy a drugi (też jadalny) o zapachu wanili, czekolady lub kawy
Kremy do twarzy też muszą być trzy lub cztery: nawilżający na dzień, bogatszy na noc, jakiś tłuścioch do zadań specjalnych przy większych przesuszeniach i reakcjach alergicznych.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Nosku a do jakiego innego masła porównałabyś konsystencję maseł FL?
Kusi mnie właśnie ta poziomka i jeszcze arbuz.
Szkoda, że balsamy są tylko w dwóch wersjach
Mnie te masła też bardzo kuszą, jak dotąd spotykam się tylko z zachęcającymi recenzjami. Przygarnęłabym wszystkie 5, ale bez tego z białą herbatą mogę przeżyć

Cytat:
Właśnie mi przypomniałaś, że moje kremy się powoli kończą, wszystkie na raz... Na dwa tyg spokojnie starczy ale juz powinnam się rozejrzeć jeśli chcę spróbować czegoś nowego.
Na pewno kolejny raz wezmę lipidowy iwostin, bardzo polubiłam a w nowej gazetce SP jest na tę serię -30%.
I przydałoby się coś na zmarchy Cerę mam ostatnio bardziej wrażliwą i nie służą mi wyciągi roślinne, musiałam zrezygnować z Nirvanesque Nuxe i teraz smaruje się nim tż.
Stary 2011-01-26, 22:01   #729
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja dzisiaj kupiłam na wypróbowanie 3 maseczki Mincer do twarzy te ziajowe też kuszą
ja wzięłam od mamy tajską Avonu, kończę glinkę kojącą Bielendy i mam ochotę na tubę zielonej też z tej profesjonalnej linii
Cytat:
rzyrafko Pore Refiner polecam bardzo! ja go mieszam właśnie z Mineral Flowers (mam zielony zestaw) i mat jest naprawdę super! wytrzymuje cały dzień, a jednocześnie nie wysusza skóry i nie robi tynku.
Jak ja wytrzymam do piątku z zakupami to nie wiem po takiej recenzji
A do piatku bo MagJa przyjeżdża do mnei i pójdziemy razem poszaleć delikatnie- mam nadzieję, że jadnak skończy się raczej na wzajemnym pilnowaniu niż utracie głowy, bo te wspólne tuszowo-cieniowe zakupy na all to już było szaleństwo na granicy bankructwa
Cytat:
Karolina pytałaś o konsystencję masła Flos Lek - ono jest trudne do porównania, jest gęste, zbite, ale nie jest twarde. Nie przypomina mi żadnego innego masła, no może TBSowe mango trochę. Tak naprawdę to najbardziej przypomina mi masmiks, ten do jedzenia jest dość "stałe" ale po chwili, na dłoni robi się miękkie i dobrze się rozsmarowuje. Fajne jest, raczej z tych mocniej odżywczych.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mnie te masła też bardzo kuszą, jak dotąd spotykam się tylko z zachęcającymi recenzjami. Przygarnęłabym wszystkie 5, ale bez tego z białą herbatą mogę przeżyć
Ojej, jakby to było pięknie kupić naraz wszystkie 5
Cytat:
Właśnie mi przypomniałaś, że moje kremy się powoli kończą, wszystkie na raz... Na dwa tyg spokojnie starczy ale juz powinnam się rozejrzeć jeśli chcę spróbować czegoś nowego.
Na pewno kolejny raz wezmę lipidowy iwostin, bardzo polubiłam a w nowej gazetce SP jest na tę serię -30%.
I przydałoby się coś na zmarchy Cerę mam ostatnio bardziej wrażliwą i nie służą mi wyciągi roślinne, musiałam zrezygnować z Nirvanesque Nuxe i teraz smaruje się nim tż.
I ja się cieszę z tych rabatów 30% w SP
Jutro jeszcze wpadne do małej drogerii- może dowieźli scrubik farmony wreszcie

A na dokładkę słoczyki moich pazurków- oczywiście aparat nie jest w stanie oddać całego piękna flakesów Gosha (od zielonego aż po mocny pomarańczowy). Trzecia fotka dobrze oddaje tęczę aczkolwiek tzrebaby podbić kolory z 10 razy Rainbow położony na Bellu GW 441(2 warstwy) i zmatowiony Essencem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0724.jpg (15,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0726.jpg (15,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0736.jpg (16,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0738.jpg (15,3 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-01-27, 06:02   #730
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko ale super efekt wyszedł na pazurkach Wyglądają jak oszronione

nosku a Ty znów kusisz masłami, najpierw Bielendą, teraz Flos Lekiem
Ja nie mogę się od dłuższego czasu przemóc żeby zużyć czekoladowe Daxa, coraz mniej mi ten zapach podchodzi. Oprócz niego mam jeszcze tajskie Planet Spa (ale używam go rzadko, bo mi szkoda tak na codzień a pięknie pachnie, tak luksusowo ), balsam SSS z drobinkami z Avonu i balsam Naturals jabłko w karmelu. Muszę coś wykończyć i kupić jakiś nowy balsam.

Kremów do twarzy na razie na szczęście nie potrzebuję. Niedługo powinnam skończyć Avenkę a w kolejce czeka już filtr LRP
Stary 2011-01-27, 09:03   #731
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

isa wcale nie kuszę czekoladowe mnie aż tak bardzo nie zachwyciło, bo zapach jest baaardzo delikatny i mało czekoladowy.. poza tym moje kuszenie zawsze obraca się przeciwko mnie, bo to ja mam szafkę pełną smarowideł na szczęście lada dzień powinnam wykończyć oliwkowy balsam Eveline i będę mogła na jego miejsce wyjąć mleczko Ziaji..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:30   #732
Estella
Zakorzenienie

Ewwwa co powiesz o tym różo-bronzerze Essence? Mam go i nie wiem czy warto otwierać

Pore Refiner jest boski, bardzo polecam - mnie nie matowi na cały dzień, ale matuje porządnie i sprawdza się najlepiej ze wszywstkich dotąd stosowanych kosmetyków.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 11:35   #733
bossy
Zakorzenienie

Ja nie chcę matującego. Jakiś nawilżający

.supergirls just fly.
Stary 2011-01-27, 12:35   #734
Hosenka*
Zakorzenienie

Dorwałam wczoraj limitkę I love Berlin z Essence Kupiłam 2 lakiery i 2 linery
(zdjęcia na blogu )

Granatowy liner mam właśnei na oku - jest śliczny

Wczoraj kupiłam tez na Allegro 4 lakiery i 2 linery Golden Rose

Dopadła mnie mania linerowa Tzn już od dłuzszego czasu lubię linery i kolorowe kredki (bardzo łatwy sposób, żeby uzywając jednego cienia otrzymac nowy efekt), ale ostatnio częściej je kupuję.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Ja nie chcę matującego. Jakiś nawilżający
Zużyłam ostatnio próbkę kremu Ziaja Med Kuracja lipidowa: http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html
Gdybym nie miała tyle smarowideł do twarzy to bym kupiła

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 13:16   #735
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ewwwa co powiesz o tym różo-bronzerze Essence? Mam go i nie wiem czy warto otwierać
Na poczatku miałam co do niego watpliwosci bo dopiero w domu zauwazylam ze pomaranczowa czesc ma drobinki Ale po zastosowaniu nawet mi sie to podoba Bronzerem mozna sobie musnac skore pod koścmi policzkowymi a pomarańcz lekko zmieszac z brazem i nałozyć jako rumieniec Ogólnie jestem zadowolona, na początku wydawało mi się tez ze jest to za pomarańczowe ale wszyscy których pytałam wyprowadzili mnie z błędu

Postaram się wkrótce wrzucić recenzje i kilka zdjec na mojego bloga

Ja dziś unikam komputera i wizażu jak ognia-mam egzamin
Stary 2011-01-27, 14:03   #736
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A do piatku bo MagJa przyjeżdża do mnei i pójdziemy razem poszaleć delikatnie- mam nadzieję, że jadnak skończy się raczej na wzajemnym pilnowaniu niż utracie głowy, bo te wspólne tuszowo-cieniowe zakupy na all to już było szaleństwo na granicy bankructwa
Czuję się wywołana do tablicy I to w sumie podwójnie, ale o tym za chwilę
Potwierdzam, od jutra do niedzieli będę w Krakowie, więc jak któraś Krakowianka ma ochotę na wspólne zakupy/kawkę z nami, to zapraszam(y)

Ostatnio jakiś kiepski okres mam, ni weny ni humoru na pisanie, więc sobie tylko Was podczytuję po cichu

Cytat:
A na dokładkę słoczyki moich pazurków- oczywiście aparat nie jest w stanie oddać całego piękna flakesów Gosha (od zielonego aż po mocny pomarańczowy). Trzecia fotka dobrze oddaje tęczę aczkolwiek tzrebaby podbić kolory z 10 razy Rainbow położony na Bellu GW 441(2 warstwy) i zmatowiony Essencem.
Fajowo Ci to wyszło. Obadam na żywo, jeśli do jutra będzie jeszcze co obadać i może sama zmałpuję, w końcu mam wsio co trzeba. Tylko, kurka, nie lubię zmywać tego Rainbowa potem, wiecznie mi się te flakesy rozłażą po palcach... wrrr!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zużyłam ostatnio próbkę kremu Ziaja Med Kuracja lipidowa: http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/...en_na_noc.html
Gdybym nie miała tyle smarowideł do twarzy to bym kupiła
No i w tym miejscu czuję się wywołana po raz drugi
Bardzo polecam ten krem - właśnie kończę pierwszą tubkę i chyba kupię następną! Pierwszy krem Ziai (czy Ziaji? ), który naprawdę nie czyni mi najmniejszej krzywdy, a w dodatku widocznie nawilża i zmiękcza buźkę. Stosuję go razem z Effaclarem Duo i dzięki temu nie odczuwam skutków kwasowego przesuszania.
Na moje mało fachowe oko jest on składowo podobny do lipidowego Iwostinu, ale 2 czy 3 razy tańszy Czy i w praktyce są podobne nie wiem, bo Iwostinu nie miałam. Ichnie kremy niestety też zwykle mnie zapychają powodując wysyp kaszki krostkowej, więc wolałam zaryzykować eksperyment z tym tańszym
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-27, 14:09   #737
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Bardzo polecam ten krem - właśnie kończę pierwszą tubkę i chyba kupię następną! Pierwszy krem Ziai (czy Ziaji? ), który naprawdę nie czyni mi najmniejszej krzywdy, a w dodatku widocznie nawilża i zmiękcza buźkę. Stosuję go razem z Effaclarem Duo i dzięki temu nie odczuwam skutków kwasowego przesuszania.
Na moje mało fachowe oko jest on składowo podobny do lipidowego Iwostinu, ale 2 czy 3 razy tańszy Czy i w praktyce są podobne nie wiem, bo Iwostinu nie miałam. Ichnie kremy niestety też zwykle mnie zapychają powodując wysyp kaszki krostkowej, więc wolałam zaryzykować eksperyment z tym tańszym
Ja też go miałam i zupełnie o nim zapomniałam Jest świetny! Ja obecnie uzywam na noc Ziaja Herbika Plant w jasnoniebieskim opakowaniu z awokado i muszę powiedzieć ze poradził sobie z moja wysuszona buzia
Stary 2011-01-27, 14:28   #738
bossy
Zakorzenienie

Hosenko, MagJa dzięki za opinie Zastanowię się nad nim, wygląda ciekawie

.supergirls just fly.
Stary 2011-01-27, 15:08   #739
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa wcale nie kuszę
E no wcale

Cytat:
Czuję się wywołana do tablicy I to w sumie podwójnie, ale o tym za chwilę
Potwierdzam, od jutra do niedzieli będę w Krakowie, więc jak któraś Krakowianka ma ochotę na wspólne zakupy/kawkę z nami, to zapraszam(y)
O ja zobaczę jak mi się weekend ułoży W razie czego będę się kontaktować z rzyrafką, bo do Ciebie nie mam chyba tel.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-27, 16:08   #740
sleepy
Zakorzenienie

Hosenko, jestes na dobrej drodze do takiej szafki na lakiery
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lakiery.jpg (42,6 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-01-27, 16:26   #741
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, jestes na dobrej drodze do takiej szafki na lakiery
Oj nie, do ilości mi daleko, a poza tym takiej szafki bym nie chciała

A co powiecie na to:

zwróćcie uwagę, że lakiery sa jeszcze w kartonach i poza zasięgiem aparatu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2py6bvb.jpg (276,9 KB, 59 załadowań)

Instagram

Stary 2011-01-27, 17:29   #742
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko ale super efekt wyszedł na pazurkach Wyglądają jak oszronione

nosku a Ty znów kusisz masłami, najpierw Bielendą, teraz Flos Lekiem
Ja nie mogę się od dłuższego czasu przemóc żeby zużyć czekoladowe Daxa, coraz mniej mi ten zapach podchodzi. Oprócz niego mam jeszcze tajskie Planet Spa (ale używam go rzadko, bo mi szkoda tak na codzień a pięknie pachnie, tak luksusowo ), balsam SSS z drobinkami z Avonu i balsam Naturals jabłko w karmelu. Muszę coś wykończyć i kupić jakiś nowy balsam.
Miło mi, ze się podoba

Najbardziej nie lubię zużywać smarowideł- zwłaszcza jak nie podpasują Chociaż ma to swoje plusy- prawie codziennie już mam nawyk smarowania łydek
Cytat:
isa wcale nie kuszę czekoladowe mnie aż tak bardzo nie zachwyciło, bo zapach jest baaardzo delikatny i mało czekoladowy.. poza tym moje kuszenie zawsze obraca się przeciwko mnie, bo to ja mam szafkę pełną smarowideł na szczęście lada dzień powinnam wykończyć oliwkowy balsam Eveline i będę mogła na jego miejsce wyjąć mleczko Ziaji..
Ja mam połowę dużego balsamu Eveline, końcówkę wanilii YR siostrową, połowę oliwki Hipp i 1/3 rozświetlającego Dove wczoraj znalazłam a w zapasach 0,5 l oliwki Ziaji z zeszłorocznych targów, tbs marakuję i Schellera w tubie
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Pore Refiner jest boski, bardzo polecam - mnie nie matowi na cały dzień, ale matuje porządnie i sprawdza się najlepiej ze wszywstkich dotąd stosowanych kosmetyków.
U mnie bardzo dobrym matowaczem był przez pierwsze kilka tygodni Natura Officinalis, naprawdę porządny, bez wysuszania. Jednak po jakimś czasie okazał się chyba za silny bo wzmógł produkcję sebum. Używam czasem na noc. Tak strasznie mi smutno z jego powodu, bo na prawdę spisywał się rewelacyjne do pewnego momentu

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Ja dziś unikam komputera i wizażu jak ognia-mam egzamin
I mnie nie powinno tu być dziś
Cytat:
Fajowo Ci to wyszło. Obadam na żywo, jeśli do jutra będzie jeszcze co obadać i może sama zmałpuję, w końcu mam wsio co trzeba. Tylko, kurka, nie lubię zmywać tego Rainbowa potem, wiecznie mi się te flakesy rozłażą po palcach... wrrr!
Ja tam nie pamietam żeby sprawiał problemy przy zmywaniu ale dawno go nie używałam
Cytat:
O ja zobaczę jak mi się weekend ułoży W razie czego będę się kontaktować z rzyrafką, bo do Ciebie nie mam chyba tel.
Ok, tylko proszę o konkrety bo mam mało kasy na karcie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A co powiecie na to:

zwróćcie uwagę, że lakiery sa jeszcze w kartonach i poza zasięgiem aparatu
Ja powiem, ze to już jest choroba. O ile rozumiem, ze można pożądać całej tęczy barw (moje kochane cieniusieee ) o tyle chęć posiadania 10 tęcz to już przesada

Tego fizjoderma i ja mam gdzieś w próbce saszetkowej. Póki co żużyłam podwójną próbkę Logony do cery mieszanej i problemowej- fluid matujący śmierdzi i taki sobei jest, ale piling pomimo tego że mechaniczny i ostry to mi się nawet spodobał. I poszła próbka żelu do mycia Aknicare- strasznei wodnisty i niewydajny, no ale nie wysusza.
Iii skończył się MF Extension, myślałam, ze jeszcze z 2 tygodnie wytrzyma a tu musiałam kombinować jak drugie oko upodobnić do pierwszego bo już brakło
No ale płakac za nim nie będę
Stary 2011-01-28, 05:52   #743
isa666
Zakorzenienie

Łojezu, ile lakierów Chyba nawet w sklepach tyle nie ma

Cytat:
Ok, tylko proszę o konkrety bo mam mało kasy na karcie
Ok

Dupa ze mnie, bo przez cały tydzień nie poszłam do Rossmanna, choć sobie obiecywałam. Mam 2 kroki do Bonarki a po pracy mówię sobie, że jestem zmęczona i od razu jadę do domu, a potem leżę cały wieczór bezczynnie. Niech mi ktoś zapoda jakiegoś dopalacza czy coś, bo nie wiem jak nabrać chęci do życia

A jeszcze sobie narzeknę na koniec, bo od lutego zaczynają budowę tej linii tramwajowej na Ruczaj i cholercia będę musiała znów jeździć Zawiłą a tam dziura na dziurze

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-01-28 o 06:13
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 08:12   #744
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie bardzo dobrym matowaczem był przez pierwsze kilka tygodni Natura Officinalis, naprawdę porządny, bez wysuszania. Jednak po jakimś czasie okazał się chyba za silny bo wzmógł produkcję sebum. Używam czasem na noc. Tak strasznie mi smutno z jego powodu, bo na prawdę spisywał się rewelacyjne do pewnego momentu
Dzięki za info, ogólnie chyba przeszła mi mega mania na matowienie, wolę się zmatowić pudrem i bibułkami w ciągu dnia niż wysuszać się kremem. Ale ta Bioderma jest naprawdę niezła; jak znajdę Officinę to ją obejrzę

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 15:51   #745
ewwwa
Zakorzenienie

Cześć

Mam dziś wolny dzień więc uderzyłam z moim TŻ na Solvay Musiałam sobie poprawić humor po wczorajszym egzaminie
Wpadłam zatem do natury i kupiłam z szafy Essence kredke do oczu w fajnym fioletowym kolorze "Hola Chica" I pędzel do różu ten z biało-różowym włosiem. Jest baaaardzo mieciutki Przy wyjsciu z Solvaya zaczepiłam o Apteke Euro przy wyjsciu i okazało sie ze maja maseczke Biovax o jakieś 8zł tańsza niz w SuperPharm Z miejsca kupiłam na zapas A teraz sie grzeje bo coś zmarzłam.

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2011-01-28 o 15:52
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 16:02   #746
isa666
Zakorzenienie

Ja wróciłam z pracy z okropnym bólem gardła, piękny początek weekendu Zaczęło mnie boleć podczas spotkania służbowego (z panią, która okazała sie być siostrą mojej nauczycielki matematyki w liceum ) i potem cały dzień mnie męczyło i nie chce przejść, choć wyssałam już kilka tabletek.

Na pocieszenie kupiłam sobie znów do zjedzenia mango, a mama piecze jeszcze teraz chrust (czy faworki jak kto woli).
Stary 2011-01-28, 16:08   #747
Hosenka*
Zakorzenienie

Mój portfel niedługo zacznie krzyczeć ze strachu.
W nowej galerii będziemy miec drogerię Wispol. Zdziwiłam się, bo to regionalna podkarpacka sieć, w której zakochałam się za czasów tego faceta, który był w Anglii a pochodzi ze Stalowej. Jeśli asortyment będzie taki sam jak tam, to przepadłam . Natura i Rossmann beda gdzies bardzo w tyle

Na blogu pokazałam linery z limitki I love Berlin.

Instagram

Stary 2011-01-28, 16:09   #748
emememsik
po prostu Em :)

ewwwa, ile kosztuje tam ta maska?
Stary 2011-01-28, 16:51   #749
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wróciłam z pracy z okropnym bólem gardła, piękny początek weekendu Zaczęło mnie boleć podczas spotkania służbowego (z panią, która okazała sie być siostrą mojej nauczycielki matematyki w liceum ) i potem cały dzień mnie męczyło i nie chce przejść, choć wyssałam już kilka tabletek.

Na pocieszenie kupiłam sobie znów do zjedzenia mango, a mama piecze jeszcze teraz chrust (czy faworki jak kto woli).
Mnie tez pobolewa, ale to dlatego ze w pomieszczeniach w zimie jest za suche powietrze

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ewwwa, ile kosztuje tam ta maska?
Niecałe 12zł
Ostatnio jak byłam w SuperPharm była"wielka" promocja bo maseczki były po 12 zl z groszami-rzuciłam sie jak głupia a tu prosze
Ja jestem tymi maseczkami zachwycona. Miałam je jakies 4 razy na włosach i ogromnie poprawiły mi ich stan Mam do włosów wypadających i te niebieska klasyczna z mlekiem Ta ostatnia pięknie pachnie
Stary 2011-01-28, 19:01   #750
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

A ja dziś widziałam w Rossmanie kosmetyki Alterry-już się ślinię do żeli pod prysznic Czy oprócz mydła, pomadki, żeli i peelingu Alterra wypuściła jeszcze coś u nas?

Widziałam też nowe balsamy Garnier i bardzo mi się podobały Najbardziej aloes i mango, jak tylko wykończę obecną Avenkę to chyba sobie sprawię

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości