![]() |
#721 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() widzialas promocje na Lily Lolo? tylko dzisiaj darmowa wysylka ![]() Cytat:
![]() W B&Q na Old Kent Rd nie bylo juz stojakow , a i swiatelka bardzo przebrane ![]() gratulacje ukonczenia robotki, pokaz koniecznie ![]() Jak plecki ?
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tabelka wyglada chwilowo tak https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ictureid=84177 chcialabym wyslac prezenty w czwartek aby doszly do nieobecnych an sobote
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2010-12-14 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wszystko aktualnie mam, wiec nie skorzystam, ale dzieki za info ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co ? dobrze śpi po tej herbacie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() koniecznie pokaż ![]() *********** a u mnie znów krwotoki ![]() ja już chcę wiosny!!!!! bo to pewnie przez osłabienie organizmu i przeziębienie itp. a poza tym knuję ![]() ![]()
![]() |
#725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale tak jak piszesz ulatnia sie szybko ![]() ![]() ale buzka wyglada chyba fajnie ...po tygodniu stosowania ![]() *** lece na salatke paaa
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
ja nie widze
![]() na ich stronce jest jakies info? zamowilabym cos sobie aaa i znalazlam lauressy ale niestety inne kolorki, jestes zainteresowana? mam radiant tan, soft ivory chyba...musze dokladnie zerknac
![]() |
#727 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na fajsbuku tez jest info KLIK I milo ze sprawdzilas, jednak nie moje kolory takze dziekuje ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2375849 4]BB: tak jak Katakumba pisze smalec znajdziesz w lodowce kolo masla i margaryn, zwykle jest w bialym opakowaniu z napisem lard
![]() Dae: piernikowe przyprawy to all spice ( a ziele angielskie to allspice czyli bez przerwy pomiedzy all i spice ![]() ![]() Chociaz ja juz dawno w zadnym sklepie nie widzialam allspice, wszedzie tylko mixed spice, chyba wycofali, bo pewnie sie ludziom mylilo ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Denerwujesz go i koi nerwy waleriana ![]() Dzieki Moona teraz juz rozumiem. ![]() Moja siostra tez szczuje swojego kota waleriana. ![]()
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam w sklepie i specjalnie zerknęłam na przyprawy. te piernikowe mogą nazywać się też Mixed spicer for baking albo Mulled wine ![]() ***** Wizaż kłamie ![]() weszłam sobie na smaczny- wizaż po przepis na grochówkę. Jako że wcześniej nie gotowałam nigdy grochu nie wiedziałąm co i jak. Wchodze na przepis a tam pisze że grochu sie nie moczy n anoc bo i tak nie mięknie, i długo się gotuje. Jakoś wyczulona zamoczyłam groch na noc w wodzie. Całe opakowanie ![]() Rano wstaje, patrze groch wypił wodę. Luz, zrobiło się go trochę więcej ale tyle mi trzeba było. Długo się miał gotować wiec zostawiłam na 15 minut na gazie a po tym czasie zamieszałam.... prawie papkę z grochu.. ![]() Nie dośc że groch napęczniał jeszcze bardziej to prawie się rozgotował... ![]() No i tym sposobem mamy bardzo treściwą zupę z boczkiem i rozgotowanym grochem w którym łyżka dęba staje ORAZ w zamrażarce całe opakowanie po lodach z porcja grochu na drugą grochówkę
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
olka hehehe niezle z tym grochem
![]() jak mialas luskany to on sie fajnie rozgotowuje w taka papke, ja lubie taka grochowke, nawet jak sie nie rozgotuje do konca to przecieram przez sitko... ja mam zaplanowana grochoweczke na jutro, na wedzonym zeberku ![]()
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
elo!!!
![]() Dziekuje wszystkim za zyczenia i pamiec ![]() ![]() lola - ja na fb mam poblokowane wszystko, dlatego nie pokazuje urodzin ![]() Urodziny spedzilam przed x factorem z piwem i hinduskim TA ![]() ![]() Pojechalismy do Garden Centre w Chessington i jak tylko weszlam to oczy mialam jak 5zl, nie wiedzialam w ktora strone sie obrocic i co wybrac, regaly dekoracji swiatecznych w kazdym kolorze jakim mozna zamarzyc ![]() ![]() Wybralam 12 bombek, poszlam po drzewko, zbilam bombke, wrocilam po bombke, poszlam dalej szukac drzewka, dzrewko sie na mnie przewrocilo - zbilam 5 bombek Jesli ktos sie tam wybiera, plakaty moga wisiec 'Tej pani juz dziekujemy' ![]() Z tej calej podniety przyszlam do domu i zasnelam, ale choinka w koncu ubrana ![]() nadrobie przy okazji wasze wpisy ale chyba w wiekoszosci nadrobie w sobote ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() olka groch to ja kupuje gotowy w puszcze - mniej zachodu z nim ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-12-14 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||||||
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2369156 3]
Bakcylku: a daloby rade i mi przeslac co masz na stanie ksiazkowym ![]() ![]() [/QUOTE] Moono, Vedmo (wcielo mi twoj post) - wyslijcie mi adres emailowy, jeszcze raz wam wysle tabelke (tym razem) bo jak zobaczylam co ja Vedmie wyslalam ![]() Cytat:
![]() a sproboj w Merton spoznic sie chociaz jeden dzien ![]() Cytat:
![]() ty- gadula-lecz sie na sobote ![]() Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2370885 8]Ogladam X factor i ![]() ![]() To juz sam glos nie wystarcza, trzeba sie doopa promowac ![]() [/QUOTE] to samo mialam odczucie, jedna podstarzala spuchnieta tancerka z druga ruda z grubymi udami oj cudne bylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze wytypujesz mi numery na totolotka? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jesli dobrze sie domyslam, to ode mnie dostalas, tak? Jesli nie, to powinien byc przed czwartkiem. No i ja bede, tak jak pisala Maatra. My sie razem przygramolimy
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2010-12-14 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ubralysmy choinke - kota miala niesamowita zabawe. Najpierw probowala choinke zjesc, potem pacala lapkami galezie, potem wlazila na krzeslo i probowala na nia wskoczyc ![]() ![]() Zrobilam zdjecia, wrzucialm na fejsbuka ale na zywo wyglada jakos tak kolorowiej i bardziej swiecaco. No nic, fotografem to nigdy nie bylam ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-14 o 19:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |||||
Zadomowienie
|
Bylam dzisiaj zwazyc Adasia. Jest chudym, chudym dzieckiem. Bardzo nieladnie z jego strony rosnac tylko wzdluz, niczym jakas fasolka...!
Martwie sie... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [Nie myslcie, Walijki, ze zapomnialam!!!] No nic, TZ przyniesie z pracy jakies lopaty do odgarniania sniegu i bedziemy z Sylwunia zasuwac po M25 jako plugi, a Maatra (bo ciezarna) samochodem bedzie sie przedzierac za nami... Cytat:
JA CHCE TEGO SPROBOWAC!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() Teraz kazda chce miec wlasna tabelke, ha! ![]() Co knujesz, co knujesz???? No popatrz, a mi sie wydawalo, ze TZ tak to oryginalnie wymyslil :P
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Kobity!! Moj sweter ujrzal swiatlo dzienne!
![]() ![]()
#738 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesli tylko tz zdarzy zrobic go przed sobota to nie ma sprawy! Cytat:
![]() ![]() ![]() ogloszenie drobne: ![]() jesli ktoras z Was potrzebuje suszone grzyby i bedzie na spotkaniu, to ja moge troszke przywiezc, bo mam zapas z Pl, nie jakos bardzo duzo, ale jest co dzielic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
kolorki sa dla mnie (tak tak tabelka rules) prezenty siedza w rzadeczku na gornej polce nad moim biurkiem i kazdy sie dopytuje co to.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niedlugo juz chyba zaczynacie rozszerzac diete Adasiowi, moze zasmakuje w innym jedzonku i nadrobi niedobory ![]() I nie martw sie, zapewniam Cie, ze Ty na to zbyt duzego wplywu nie masz. Ja mojego usilnie probuje podtuczyc i nic z tego nie wychodzi. Bo moje dziecko nie przepada za jedzeniem raczej, nawet ciasta czy czekoladki rzadko robia na nim wrazenie ![]() Prawda Szperrr ![]() ![]() Peorth: haha, czyli do smalcu, przyprawy do piernikow i jaj w spreju dochodza suszone grzyby ![]() ja dziekuje ![]() ![]() BB: fajny sweteros ![]() Moj dzien sponsoruje literka Z jak zwarzona kawa z kwasnym mlekiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
tak Moona, jeszcze mozliwy jest pasztet! ale bedzie wesolo
![]() co do tej chudosci jeszcze: ja jako dziecko tez bylam chudym niejadkiem. do tego stopnia ze kolezanka mojej mamy kiedys zapytala jak to mozliwe ze moge chodzic przy takich chudych nozkach. ehh niektorzy ludzie to maja wyczucie ![]()
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2378334 0]
BB: fajny sweteros ![]() [/QUOTE] Dziekowac ![]() ![]() ![]() Masa na pierniki mi zageszczala, chcialam robic, ale ni ma ozdobek w domu - a rano dostalam potwierdzenie, ze paczki dostarcza dzisiaj wiec siedze w domu do 17:00 i czekam na ten glupi tv, playstation i stol pod tv ![]() ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-15 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może faktycznie jak zaczniecie baby rice i inne to się poprawi ![]() jeszcze tajemnica ![]() ale może w sobotę będę mogła już powiedzieć.... Cytat:
Cytat:
![]() ale życie i jeszcze narzeka ![]() ![]()
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() No przyzwyczailam sie nie ![]() Paczki nie przyjda, bo uwaga CityLink sie jeszcze nie otrzasnal po sniegowej apokalipsie 2 tygodnie temu ![]() Weszlam do Habitatu dzisiaj ( ![]() (no dobra kupilam kilka rzeczy, ale wszystko zmiescilo sie w jedna malutka malutenka torebeczke
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-15 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Przyszlam pomarudzic.
Hania ma zapalenie ucha i gornych drog oddechowych, od rana nie moge jej zbic temperatury, TZ cierpi na man flu i oczywiscie cierpi bardziej niz Hania, kotka sama nie wie czego chce, depcze mi po pietach, wlazi pod nogi, miauczy jak nakrecona. Zaraz wyjde z siebie (i nie wroce). ![]()
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co gorsze: chore dziecko czy facet ![]() mam nadzieję, że szybko Ci Hania wydobrzeje ![]()
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. Twoja kota to by mogla pozyczyc od kota Lori troche tej herbatki "Sleep Easy" ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-15 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#750 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzis bigos gotuje, sprzatam i inne szmery bajery robie ![]() ![]() Ogladalysie wczoraj Come dine with me? Gotowala Polka. Podala kapusniak, rolade z kluskami slaskimi i karpatke. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.