Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 12:08   #721
Brydzia222
Raczkowanie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Zachowanie większosci sprzedawców wobec klientów dla których uprzejme zachowanie jest chyba powodem do wstyd
Zgadzam się z tym.Czasy komuny już mineły i trzeba zachęcić klienta do siebie a nie odstraszać.
Z drugiej strony jak przypomnę sobie pracę w spożywczym i niektóre panie mówiące do mnie "Czy z łaski swojej może pani..." z miną najwyższej pogardy dla tego kim jestem i co robię to aż mnie ponosi

Ale na uśmiech mamy gwarancje w 90% że ktoś go odwzajemni
Brydzia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 12:22   #722
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia222 Pokaż wiadomość
Ale na uśmiech mamy gwarancje w 90% że ktoś go odwzajemni
Kiedyś gdy pracowało się w sklepie, a widać że z klienta buc i typ, który czepia się wszystkiego to ja rozbrajałam go szczególną uprzejmością i usmiechem. No i nigdy taki złego słowa mi nie powiedział, mimo że do wszystkich innych miał wąty Zatem to działa!

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.

Edytowane przez BioIvO
Czas edycji: 2011-02-18 o 12:23
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 13:09   #723
kasieńka:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Varicella Pokaż wiadomość
Oba te zachowania uważam za niestosowne.

Kolejnym osobliwym ludzkim zachowaniem jest dla mnie obnażanie ciał małych dzieci i nieposzanowanie ich intymności.
Nawet najmłodszy człowiek ma intymność. Rodzice pozwalają sobie na to, by ich pociechy plażowały bez majtek. Trochę dziwne poczucie estetyki. Czy uważają, że wyglądają one bez ubrań bezbronnie jak posążkowe aniołki (?).
Podobnym zjawiskiem jest załatwianie potrzeb fizjologicznych. Rodzice często tuż przy zejściu z chodnika rozbierają swoich potomków z dolnych partii ubrania, podtrzymują je i każą robić to, co do nich należy. Znowu nie respektują ich prywatności i komfortu przechodniów.
Racja

Nie rozumiem, dlaczego małe dzieci, latają na golasa na basenach, nad jeziorkami. Co więcej, kiedy mój synek oddaje się wodnym szaleństwom w kąpielówkach, zdarza mi się usłyszeć, że po co to mu zakładam.
Podobnie uważam w kwestii nr 2, czyli sikamy gdzie popadnie.
Rozumiem, małe dziecko nie może wytrzymać, ale nawet jeżeli już trzeba załatwić potrzebę na polu, to przecież można zabrać malca w jakieś ustronne miejsce, gdzie nie będzie tego widziało pół miasta. A już całkowicie nie rozumiem sikania pod blokami, gdzie dojście do domu zajmuje góra 2 minuty.

Nie rozumiem też, dlaczego nie którzy się dziwią, dlaczego mojemu Synkowi kupuje porządne buty, skoro i tak za pół roku z tego wyrośnie, a za koszt tej jednej pary kupiłabym z 4 tańsze.
No jasne, niech od najmłodszych lat chodzi w rynkowych butach, które ani powietrza nie przepuszczają, a o dbanie o właściwe ułożenie stopy nie ma mowy. Ale gdzie tam, takie argumenty nie docierają. Zawsze słyszę: "eee takich drogich to nawet ja sobie nie kupuje", a nie kupuj, co mnie to

Edytowane przez kasieńka:)
Czas edycji: 2011-02-18 o 15:18 Powód: Skleroza
kasieńka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 12:53   #724
Varicella
Rozeznanie

Dodam kilka przykładów z tematyki kobiecej, czyli Co producenci popularnych artykułów dla kobiet sobie myślą.

Jeśli kobieta należy do małobiuściastych, to z pewnością kupi biustonosz typu push-up, bo zechce je powiększyć. Produkcja innych modeli jest mało opłacalna. Nieprawda. Nie każda kobieta chce uciskać się kilkucentymetrowymi poduchami.

Panie najczęściej wybierają podkłady o ciemniejszym zabarwieniu, więc bladolice na pewno nie zapragną kupić dla siebie jasnego odcienia. Będą chciały się przyciemnić jak reszta kobiet. Niestety, ale nie.

I pozostałe poglądy, które prezentuje prasa kobieca...

Małe usta należy wyłącznie rozjaśniać i dodawać im blasku.

Stroju kąpielowego ze stanikiem typu ,,bandaż" nie powinny zakładać panie o niewielkich biustach. Tu potrzebny jest push-up! Nieśmiertelnie z dołączonym zdjęciem pani Keiry Knightley na wakacjach.

Podobne opinie można poczytać na temat dekoltu tej aktorki w kreacjach wieczorowych. Z trudem jest przyjąć, że ktoś akceptuje własną sylwetkę, prawda?
Stary 2011-02-19, 13:34   #725
Brydzia222
Raczkowanie

Cytat:
Panie najczęściej wybierają podkłady o ciemniejszym zabarwieniu, więc bladolice na pewno nie zapragną kupić dla siebie jasnego odcienia. Będą chciały się przyciemnić jak reszta kobiet. Niestety, ale nie.

I pozostałe poglądy, które prezentuje prasa kobieca...

Małe usta należy wyłącznie rozjaśniać i dodawać im blasku.

Stroju kąpielowego ze stanikiem typu ,,bandaż" nie powinny zakładać panie o niewielkich biustach. Tu potrzebny jest push-up! Nieśmiertelnie z dołączonym zdjęciem pani Keiry Knightley na wakacjach.

No fakt ale prawdą jest że mało kobiet lubi swoją "bladość" i chcą uniknąć podejrzeń o anemię z tad takowe artykuły.

Z resztą sama jestem bladziusia i irytuje mnie strasznie pytanie w lato dlaczego ja to się nie opalam.
I skoro słońce nie działa to może powinnam skorzystać z solarium.
I to litościwe spojrzenie pełne współczucia
Brydzia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 13:49   #726
muszynianka
Zakorzenienie

ta to samo "o hi hi hi ty bladzioszku" -_- moja skóra jest zbyt wrażliwa i nie mam zmiaru być wysuszonym starym rodzynem.

swoją drogą KOCHAM w polskich sklepach brak jasnych podkładów.
o tak, wszystkie polski są pomarańczowo-różowo-brzoskwiniowe. albo bardzo opalone.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 14:45   #727
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Wiem, że rowery (szczególnie nieoświetlone, nieoznakowane) są ogromnym zagrożeniem na drodze, potrącisz takiego i możesz iść siedzieć, co nie zmienia faktu, że MOGĄ poruszać się po ulicach.
Nie tyle mogą, co wręcz muszą! Poza określonymi sytuacjami rowerzysta nie ma prawa jechać po chodniku ;/
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 15:20   #728
wyszukiwarka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
ta to samo "o hi hi hi ty bladzioszku" -_- moja skóra jest zbyt wrażliwa i nie mam zmiaru być wysuszonym starym rodzynem.

swoją drogą KOCHAM w polskich sklepach brak jasnych podkładów.
o tak, wszystkie polski są pomarańczowo-różowo-brzoskwiniowe. albo bardzo opalone.
Nienawidzę tego
Pamiętam jak latem poszłam jedynie do głupiego sklepu,a czułam się jak kryminalista i intruz Czułam ciągle na sobie spojrzenia dziewczyn ledwo co wychodzące z solarium Dodam,że nie byłam wtedy aż taka blada- smarowałam się regularnie balsamem brązującym i byłam "muśnięta słońcem".No,ale przecież musiałam być wyśmiana,bo nie byłam spaloną skwarką jak tamte dziewczyny...
Stary 2011-02-19, 15:37   #729
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Denerwuje mnie myślenie chyba większości dziewczyn/kobiet, że kiedy maja okres to im wszystko wolno. Nieraz słyszałam "mam okres, mogę na kogos nawrzeszczeć, mieć humory, płakac bez powodu..." itp. Mi chyba matka natura oszczędziła aż takiej burzy hormonalnej co miesiąc, bo staram się zachowywać normalnie i nawet jeśli czasem wybuchnę to nie jest to nagminne. I nie usprawiedliwiam się hormonami!!!!
Pewnie teraz spadną na mnie gromy
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:01   #730
Arin_a
Raczkowanie

Denerwuje mnie, jak wybieram się na zakupy odzieżowe/kosmetyczne, trafiam do jakiegoś mniejszego sklepiku i dziewczyna za ladą ocenia czy mnie na coś stać czy nie po tym jak jestem ubrana i ile mam makijażu na sobie. Ale to przerażenie w oczach po tym, jak proszę o rozmowę/telefon do właściciela - bezcenne
Denerwują mnie wyjące dzieci kilka pięter wyżej. Ja rozumiem wszystko - i to, że może je coś boleć, i to że są chore, marudne i małe, ale od 8 rano do 22 przez kilka dni bez przerwy? I jak po 22 je uciszają, to ja nie wiem.

Nie chudnę kilogramami, tylko centymetrem krawieckim

Edytowane przez Arin_a
Czas edycji: 2011-02-19 o 16:05
Arin_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:08   #731
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arin_a Pokaż wiadomość
Denerwują mnie wyjące dzieci kilka pięter wyżej. Ja rozumiem wszystko - i to, że może je coś boleć, i to że są chore, marudne i małe, ale od 8 rano do 22 przez kilka dni bez przerwy? I jak po 22 je uciszają, to ja nie wiem.
U Ciebie przynajmniej je uciszają bo u mnie dzień w dzień ok 23-24 kiedy chcę iść spać słyszę bieganie, skakanie, wrzaski, śmiechy itd. Mieszkam w starym bloku gdzie dźwięk bardzo niesie się do góry.
Aha, mówię o dwójce dzieci - na moje oko podstawówka i pierwsza klasa gimnazjum. W mieszkaniu oprócz rodziców mieszka jeszcze babcia - nie mam pojęcia jak oni to wytrzymują, tak jakby myśleli "niech robią co chcą byle by tylko dali nam spokój"

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-02-19 o 16:11
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 16:11   #732
Arin_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
U Ciebie przynajmniej je uciszają bo u mnie dzień w dzień ok 23-24 kiedy chcę iść spać słyszę bieganie, skakanie, wrzaski, śmiechy itd. Mieszkam w starym bloku gdzie dźwięk bardzo niesie się do góry.
W moim bloku dźwięk idzie w dół.
Za to za ścianą mam sąsiada, który dziś o 5.40 zaczął zawodzić na całe gardło 'kiedy ranne wstają zorze'. Dostał ostatnie ostrzeżenie, następnym razem wezwę policję, jak mu ciachną 200zł z emerytury za zakłócanie ciszy nocnej to zorze tak wcześnie już nie będą wstawać.

Stary 2011-02-19, 16:13   #733
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arin_a Pokaż wiadomość
W moim bloku dźwięk idzie w dół.
Za to za ścianą mam sąsiada, który dziś o 5.40 zaczął zawodzić na całe gardło 'kiedy ranne wstają zorze'. Dostał ostatnie ostrzeżenie, następnym razem wezwę policję, jak mu ciachną 200zł z emerytury za zakłócanie ciszy nocnej to zorze tak wcześnie już nie będą wstawać.
ja wiem, że to nie jest śmieszne, ale nie mogłam się opanować
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 16:14   #734
Arin_a
Raczkowanie

Stary 2011-02-19, 16:54   #735
201804100943
Konto usunięte

sąsiad nade mną codziennie o 7 przez pół godziny do godziny rano rąbie drewno...

ma facet rozrywkę
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 20:55   #736
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaguś Pokaż wiadomość
Denerwuje mnie myślenie chyba większości dziewczyn/kobiet, że kiedy maja okres to im wszystko wolno. Nieraz słyszałam "mam okres, mogę na kogos nawrzeszczeć, mieć humory, płakac bez powodu..." itp. Mi chyba matka natura oszczędziła aż takiej burzy hormonalnej co miesiąc, bo staram się zachowywać normalnie i nawet jeśli czasem wybuchnę to nie jest to nagminne. I nie usprawiedliwiam się hormonami!!!!
Jest nawet temat na forum to celebrujacy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25208890

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
sąsiad nade mną codziennie o 7 przez pół godziny do godziny rano rąbie drewno...

ma facet rozrywkę
Jak to sasiad nad Toba rabie drewno? W mieszkaniu ?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:14   #737
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Jak to sasiad nad Toba rabie drewno? W mieszkaniu ?
tak. Rąbie pnie na połowy.
Nic na to nie można poradzić. Może to jego hobby...
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:16   #738
YipYip
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jaguś Pokaż wiadomość
Łojezu, ja to mam takie burze hormonalne, a najgorsze przeżywam przed okresem, że szkoda słów, żeby to opisywać

I wiesz co, wkurza mnie, że inne dziewczyny tak celebrują te swoje fochy, że to takie niby - nie wiem - urocze Dla mnie to jest zawsze masakra i walka ze sobą, żeby nie zrobić głupot. I zawsze mam poczucie winy, jeśli zdarzy mi się odwarknąć czy coś. Uważam, że burze hormonalne nie powinny być usprawiedliwieniem dla chamskich czy niemiłych zachowań. No i skoro ja wymagam od siebie opanowania, to od innych też

YipYip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 22:39   #739
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
tak. Rąbie pnie na połowy.
Nic na to nie można poradzić. Może to jego hobby...
Masakra

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 22:51   #740
muszynianka
Zakorzenienie

tego wkurzenia z okresem też nie ogarniam. ktoś nie może od 15 lat się przyzwyczaić? jak boli to tabletka, to że coś ci cieknie... no cóż, mnie tam bardziej irytuje rozwolnienie od miesiączkowania.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

jakoś nigdy się nie spotkałam z "mam niekontrolowaną erekcję i odczuwam dyskomfort, jestem bardzo wkurzony" :-D tylko "ło boże mam okres i mam ochotę się zabić ale to jest złe"
Stary 2011-02-20, 10:40   #741
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:
Napisane przez YipYip Pokaż wiadomość
Łojezu, ja to mam takie burze hormonalne, a najgorsze przeżywam przed okresem, że szkoda słów, żeby to opisywać

I wiesz co, wkurza mnie, że inne dziewczyny tak celebrują te swoje fochy, że to takie niby - nie wiem - urocze Dla mnie to jest zawsze masakra i walka ze sobą, żeby nie zrobić głupot. I zawsze mam poczucie winy, jeśli zdarzy mi się odwarknąć czy coś. Uważam, że burze hormonalne nie powinny być usprawiedliwieniem dla chamskich czy niemiłych zachowań. No i skoro ja wymagam od siebie opanowania, to od innych też
Też nie mogę tego znieść. Dla mnie to żałosne pieszczenie się ze sobą
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 10:44   #742
annonim
Rozeznanie

Cytat:
tego wkurzenia z okresem też nie ogarniam. ktoś nie może od 15 lat się przyzwyczaić? jak boli to tabletka, to że coś ci cieknie... no cóż, mnie tam bardziej irytuje rozwolnienie od miesiączkowania.
Mnie zawsze bawilo w szkole, jak dziewczyny przy okazji miesiączki caly tydzień nie ćwiczyły na wf. Ja rozumiem, gorsze samopoczucie itd, ale akurat wysilek fizyczny wpływał bardzo dobrze - przynajmniej na mnie
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 11:02   #743
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Mnie zawsze bawilo w szkole, jak dziewczyny przy okazji miesiączki caly tydzień nie ćwiczyły na wf. Ja rozumiem, gorsze samopoczucie itd, ale akurat wysilek fizyczny wpływał bardzo dobrze - przynajmniej na mnie
A mnie zawsze wkurzało jak ktoś mówi(ł) jak mam miesiączkę, że mam się poruszać, ćwiczyć na wfie, bo "to na pewno mi pomoże" . No sorry, jak kogoś trochę brzuch boli to może sobie owszem - poćwiczyć, ale ja prawie mdleje z bólu, mam mdłości, biegunkę. Sorry, ale jakoś nie wyobrażam sobie wtedy fikołków robić albo biegać (kiedyś próbowałam, było o wiele, wiele gorzej ).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 11:51   #744
sea breeze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
A mnie zawsze wkurzało jak ktoś mówi(ł) jak mam miesiączkę, że mam się poruszać, ćwiczyć na wfie, bo "to na pewno mi pomoże" . No sorry, jak kogoś trochę brzuch boli to może sobie owszem - poćwiczyć, ale ja prawie mdleje z bólu, mam mdłości, biegunkę. Sorry, ale jakoś nie wyobrażam sobie wtedy fikołków robić albo biegać (kiedyś próbowałam, było o wiele, wiele gorzej ).
dokladnie

naprawde to super ze wfistki podczas okresu potrafia robic fikolki, ale ja nie umiem nawet wstac z lozka dlatego rozwala mnie jak na forach itp. wyczytuje ze sposobem na bolesne miesiaczki sa cwiczenia fizyczne. na naprawde bolesne miesiaczki cwiczenia w zyciu nie pomoga.
Stary 2011-02-20, 11:58   #745
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem, akurat jakieś biegi i fikołki z podpaską to dla mnie średnio wygodna sprawa ;p
Stary 2011-02-20, 14:55   #746
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
W takim układzie nie ma mowy o wf bo wogóle nie powinno sie do szkoły przychodzić. A skoro już sie do szkoły przyszło, to chyba nie jest aż tak zle. Ja miałam tak, że w czasie okresu był problem z wysiedzeniem w ławce bo mnie nosiło i musiałam często przyjmowac dziwne pozycje. A na wfie dało się jednak ćwiczyć.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 15:22   #747
muszynianka
Zakorzenienie

a i ja nie rozumiem chomikowania, trzymania w domu śmieci
mówię do mamy
-może mogę wywalić te kilkanaście kaset video z kubusiem puchatkiem i krolem lwem? (są moje ;P)
-nie no co ty! przecież jak to wyrzucić
-mama, żeby znaleźć to w internecie potrzeba 10 sekund, przestań i tak nie mamy odtwarzacza video, a do naszego telewizora nawet się go nie podłączy
-oh ale tak szkoda wyrzucić

JEZU -_- naprawdę tego nie rozumiem.
Stary 2011-02-20, 15:26   #748
201610310857
Konto usunięte

Ja nie rozumiem tego, że jak mówię komuś, ze zaadoptowałam na odległość dziecko z Zambii to słyszę oburzenie: "Podpalańca?:O a mało masz dzieci w Polsce, które potrzebują pomocy??"
aż mną trzęsie, bo to w końcu moja sprawa na co poświęcam swoje własne pieniądze.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 16:40   #749
Kayako
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem tego, że jak mówię komuś, ze zaadoptowałam na odległość dziecko z Zambii to słyszę oburzenie: "Podpalańca?:O a mało masz dzieci w Polsce, które potrzebują pomocy??"
aż mną trzęsie, bo to w końcu moja sprawa na co poświęcam swoje własne pieniądze.
A jakbyś jakieś polskie adoptowała, to by było, czemu swojego sobie nie zrobisz Ludziom nie dogodzisz.

A co do miesiączki, to ja pierwszego dnia się z domu nie ruszam :P Chyba że naprawdę muszę, to owszem, ale w takim wypadku robię, co muszę zrobić i z powrotem do domu. I też nie raz słyszałam, że przesadzam. Ale kupa mnie obchodzi cudze zdanie, sama wiem najlepiej, co mam zrobić ze swoim organizmem.
Kayako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:47   #750
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
a i ja nie rozumiem chomikowania, trzymania w domu śmieci
mówię do mamy
-może mogę wywalić te kilkanaście kaset video z kubusiem puchatkiem i krolem lwem? (są moje ;P)
-nie no co ty! przecież jak to wyrzucić
-mama, żeby znaleźć to w internecie potrzeba 10 sekund, przestań i tak nie mamy odtwarzacza video, a do naszego telewizora nawet się go nie podłączy
-oh ale tak szkoda wyrzucić

JEZU -_- naprawdę tego nie rozumiem.
też niecierpię chomikowania i tłumaczenia, że "szkoda to wyrzucać", a ja sie pytam czemu szkoda? po co to komu? tylko zawala miejsce i się kurzy.

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sea breeze Pokaż wiadomość
dokladnie

naprawde to super ze wfistki podczas okresu potrafia robic fikolki, ale ja nie umiem nawet wstac z lozka dlatego rozwala mnie jak na forach itp. wyczytuje ze sposobem na bolesne miesiaczki sa cwiczenia fizyczne. na naprawde bolesne miesiaczki cwiczenia w zyciu nie pomoga.
that's not true

ćwiczenia pomagają ALE chodzi o to, że trzeba zacząć ćwiczyć na około miesiąc przed, wtedy na następnej miesiączce będą efekty

oczywiście mówię nie tylko o ćwiczeniach mięśni brzucha, ale i tych, które was bolą w czasie okresu (plecy, nogi i co tam jeszcze)

poza tym w czasie okresu też jest dobrze poćwiczyć, tylko krócej i nie tak intensywnie

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
a jeżeli ty masz takie bóle i inne dolegliwości w czasie okresu to powinnaś coś z tym zrobić bo to nie jest stan 'normalny', można go za to poprawić tabletkami (nie mówię o przeciwbólowych) i nie tylko, i generalnie bym coś jeszcze dopisała ale może nie na forum
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości