Moc pozytywnego myślenia - część II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 07:41   #721
Mocny Akcent
Dolce vita

Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
ja tam chcę Tżta dobrego w te klocki, a co! <wizualizuje>
nie, nie w te klocki, zboczenice tzn też ale mówię o gotowaniu!
Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Mnie się marzy wspólne gotowanie w weekendy... Żeby mazał mi nos ciastem naleśnikowym jak w filmach A potem wspólna uczta na tarasie
Cytat:
i konsumpcja na sto.. eee przy stole
Rozbawiło mnie to, hehehe, mnoie małego zboczeńca wszystko kojarzy się z jednym
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Nie mozna meczyc sie w zwiazku, dusic takze nie zamartwiaj sie, przemysl to i zrob co uwazasz za sluszne

znajdziesz tego jedynego w najmniej oczekiwanym momencie

ja mialam takie historie w pociagu - chlopak chcial numer - nie dalam oczywiscie obcemu gosciowi, to dal mi kartke ze swoim
Ale byl kompletnie nie w moim typie nie odezwalam sie
Jestem jak najbardziej ZA tym co napisałaś. Oczywiście teraz jestem mądra, ale sama tkwiłam w chorym związku i jesli mam komuś doradzać, to na podstawie własnych doświadczeń. Nie ma sensu się męczyć i oszukiwać

Mnie wyrwał w pociągu jeden koleś, dałam mu swój nr mimo, że miałam tego nie robić. Fakt - spotkaliśmy się nawet raz.... ale to był kretyn
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:36   #722
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Immaginary Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze?
Dawno się tu nie odzywałam, ogólnie lata świetlne minęły, odkąd ostatnio byłam na wizażu. Przez ostatnie miesiące różnie u mnie bywało z pozytywnym myśleniem, raz lepiej raz gorzej ot, norma
Od stycznia jestem w związku, który najpewniej muszę jednak zakończyć i jest mi z tego powodu bardzo ciężko. Chłopak jest naprawde fajny i ma wiele cech, które uwielbiam u mężczyzn, więc weszłam w ten związek z myślą, że może uda mi się zakochać. Niestety nie udaje się i z dnia na dzień jest coraz gorzej i coraz bardziej się męcze
Niektórzy mówią mi, żebym odczekała, że jeszcze może coś wyjdzie w praniu, no ale ja już sama nie wiem... Co byście zrobiły na moim miejscu?

dziewczyny Ci dobrze radzą, po co być w związku z rozsądku bo co, bo inteligentny i fajny i więcej takich zalet ma? Ale nie czujesz żadnej chemii, żadnego pociągu fizycznego? nie marzysz o nim i nie czujesz tego czegoś - to bardziej przyjaciel niż partner. Jeszcze spotkasz faceta którego pokochasz bardzo bardzo

A ja przeszukałam wczoraj forum fitnesowe i dietetyki i znalazłam sobie jadłospisy hah tak tak, muszę jeść mniej kalorii niż spalam ^^ się tak wyedukowałam też znalazłam jakieś 8 minutowe ćwiczenia na brzuszek to będę je robić tak więc idę męczyć brzusio

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:51   #723
Celestia
Zakorzenienie

Still alive, męcz bo warto

Dziś kolejny sprawa poszła po mysli, kochane pozytywne myslenie
Mam ochote uśmiechać się do wszystich
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:52   #724
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Ooo matko... chyba trochę za bardzo podrinkowałam z koleżankami i jak zwykle wtedy włącza mi się rozmyślanie... I pewnie wczoraj postanowiłam to na wizażu uwiecznić jeee ale wstyd mi za siebie Dobrze, że nigdzie nie wychodziłśmy tylko zostałyśmy w domu
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
co to za historia, komu nie dalas numeru telefonu?

ja mialam takie historie w pociagu - chlopak chcial numer - nie dalam oczywiscie obcemu gosciowi, to dal mi kartke ze swoim innym razem koles wreczyl mi liścik w malej kopercie, hahaha jaka szkoda ze wyrzucilam to bylo urocze i romantyczne napisal cos milego, podal swoj numer. Później sobie przypomnialam ze szedl kiedys za mna jak wysiadlam z pociagu, krecil sie kolo mojej klatki speszony

Ale byl kompletnie nie w moim typie nie odezwalam sie
Kiedyś poznałam w klubie bardzo fajnego chłopaka, dobrze nam się rozmawiało, chyba pół nocy przesiedzieliśmy a potem jeszcze tańce Nie wiem, jakoś tak wyszło, że mu nie dałam tel... a bo on chciał ten numer jakoś na początku rozmowy, nie wiedziałam, że jest fajny Jakiś czas potem moje koleżanki, które były wtedy ze mną w klubie widziały go w jakimś supermarkecie i mówiły, że się do nich uśmiechał, więc pewnie je skojarzył. Hehehe taka to historia, nic nadzwyczajnego Ale jakoś nie mogę zapomnieć o tym chłopaku, zwłaszcza, że dziewczyny mi wypominają, że "takie ciacho a ty mu nie dałaś numeru" Z drugiej strony nie wiadomo co by było gdyby... więc może nie ma czego żałować

Edytowane przez BittersweetCocaine
Czas edycji: 2011-03-22 o 11:31
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:08   #725
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

a u mnie pozytywne myślenie padło od razu napiszę że chodzi o faceta...
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:14   #726
ewe_jodko
Zadomowienie

GG do ewe_jodko Send a message via Skype™ to ewe_jodko

Cytat:
niunia, dzisiaj jest gorzej ale jutro bedzie lepiej na pewno
ehhh same klopoty przez tych facetow :|

- Acheron
Parthenopaeus -
ewe_jodko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:35   #727
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma co się zamartwiać przez facetów, bo nie są tego warci Tak więc głowa do góry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 11:39   #728
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

ech wiem, szczególnie że ten konkretny przypadek kompletnie nie jest warty mojego umartwiania, ale jakoś dzisiaj mnie złapał taki żal że nie wyszło i w ogóle
Stary 2011-03-22, 11:45   #729
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
ech wiem, szczególnie że ten konkretny przypadek kompletnie nie jest warty mojego umartwiania, ale jakoś dzisiaj mnie złapał taki żal że nie wyszło i w ogóle
Rozumiem
Też byłam przybita po rozstaniu z facetem, chociaż on w ogóle odbiegał od wszelkich ideałów. Ale mimo wszystko emocje wzięły górę i zdarzało mi się łapać doła. Włącz sobie wesołą muzykę, zajmij się czymś - powinno pomóc
Stary 2011-03-22, 11:52   #730
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
wiem, co masz na mysli. Ja się ze swoim "żalem" morduje już rok czasu... ale niestety czasami czlowiek robi o jeden krok do przodu za duzo ... i musi sie pozniej z tym pogodzic ...

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-03-22, 11:57   #731
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Najdziwniejsze jest to, że nie był to udany związek, olewał mnie i ignorował, a ja byłam za dobra, więc powinnam się cieszyć, że już nie mnie "raczy" swoim towarzystwem, ale dziwna jest psychika kobieca, a moja to już w ogóle, nie wiem czemu mi szkoda
ewe - rok? o matko, ja bym umarła..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 12:00   #732
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Najdziwniejsze jest to, że nie był to udany związek, olewał mnie i ignorował, a ja byłam za dobra, więc powinnam się cieszyć, że już nie mnie "raczy" swoim towarzystwem, ale dziwna jest psychika kobieca, a moja to już w ogóle, nie wiem czemu mi szkoda
U mnie też już minął ponad rok. Ale teraz juz coraz rzadziej zbiera mi się na wspomnienia. Uznałam, że nie ma co żyć przeszłością, tylko trzeba cieszyć się chwilą obecną
Stary 2011-03-22, 12:06   #733
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Po moim poprzednim związku też musiał minąć nawet ponad rok żeby mi kompletnie zobojętniało, tym bardziej że popełniłam podstawowy błąd - rozmawiałam z nim codziennie. Nie byłam zakochana, co więcej - to ja zerwałam, ale mimo to mocno to przeżyłam, chyba jestem za bardzo emocjonalna
Stary 2011-03-22, 12:08   #734
doriiska
Zakorzenienie

Miałam identycznie, też sama z nim zerwałam, a na następny dzień ryczałam. Paranoja. Dlatego teraz w sumie wolę nie mieć nikogo, niż znowu przeżywać ten ból.
Stary 2011-03-22, 12:17   #735
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
Miałam identycznie, też sama z nim zerwałam, a na następny dzień ryczałam. Paranoja. Dlatego teraz w sumie wolę nie mieć nikogo, niż znowu przeżywać ten ból.
o to to
niby nie wolno zamykać serca na innych, ale po takich przeżyciach nie ma się ochoty na powtórkę...
Stary 2011-03-22, 12:18   #736
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Kochana, bylam w identycznej sytuacji dupek miał mnie za nic, a on był dla mnie calym światem. Bogu dzięki, zerwalam z nim i zaczelam zyć na nowo, jest mi o wiele lepiej bez niego. A nasza psychika, to fakt, płata czasem figle, ale to naprawdę dla Ciebie najlepsza sytuacja być bez niego, cieszyć się życiem bez niego, mieć poczucie swojej wspaniałości bez niego. Wierz w swoją siłę i potęgę czasu, on Cie uleczy, to potrwa, ale potem będzie juz tylko coraz lepiej jestem z Tobą i trzymam kciuki za sukcesy życiowe.
Stary 2011-03-22, 12:22   #737
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

dzięki Celestia mam nadzieję, że mi szybko minie a mogę spytać ile czasu już minęło od Twojego zerwania?

Aha, taka przestroga, już nigdy w życiu nie zwiążę się z kimś, kto był z "miłością swojego życia", ona z nim zerwała i zawalił się świat. Oba moje związki ostatnie związki miały taką samą cechę wspólną i ja podziękuję. Moim zdaniem coś w facecie wtedy ginie i nie potrafi docenić następnych kobiet... Takie jest moje zdanie poparte doświadczeniem...
Stary 2011-03-22, 12:41   #738
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Celestia mam nadzieję, że mi szybko minie a mogę spytać ile czasu już minęło od Twojego zerwania?
Hm... ja wiem? chyba ponad 2 lata, ale spokojnie, ja juz o nim dawno nie myslę na poczatku bylo bardzo cięzko, ale pomoc przyjaciół i duzo modlitwy zrobilo swoje teraz nawet czasem normalnie z nim rozmawiam jak gdzieś sie przez przypadek stykniemy na mieście.
Stary 2011-03-22, 13:21   #739
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
Hm... ja wiem? chyba ponad 2 lata, ale spokojnie, ja juz o nim dawno nie myslę na poczatku bylo bardzo cięzko, ale pomoc przyjaciół i duzo modlitwy zrobilo swoje teraz nawet czasem normalnie z nim rozmawiam jak gdzieś sie przez przypadek stykniemy na mieście.
jednak to prawda, że przyjaciele są jak ciche Anioły dziewczynki nie jestescie same

tak mecze sie juz z tym rok, ale troche tez jestem sama sobie winna pewnemu zbiegowi wydarzen. Cóż, może znajdzie sie taki ktos kto pomoże mi sie wyleczyć z tego wszystkiego. Bo juz nawet, wczoraj moja przyjaciolka zauwazyla ze sie usmiecham a oczy mam jednak smutne ...

- Acheron
Parthenopaeus -

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 13:24   #740
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewe_jodko Pokaż wiadomość
jednak to prawda, że przyjaciele są jak ciche Anioły dziewczynki nie jestescie same

tak mecze sie juz z tym rok, ale troche tez jestem sama sobie winna pewnemu zbiegowi wydarzen. Cóż, może znajdzie sie taki ktos kto pomoże mi sie wyleczyć z tego wszystkiego. Bo juz nawet, wczoraj moja przyjaciolka zauwazyla ze sie usmiecham a oczy mam jednak smutne ...
No to ja mogę tylko życzyć dużo szczerej milosci
Stary 2011-03-22, 13:31   #741
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
No to ja mogę tylko życzyć dużo szczerej milosci
moze akurat sie zdarzy chyba za bardzo ostatnio jej potrzebuje ...

- Acheron
Parthenopaeus -
Stary 2011-03-22, 13:47   #742
sangwiniczka
Raczkowanie

Na każdego z nas czeka gdzieś miłość

A ja dziś byłam w bibliotece... Kocham biblioteki, kocham czytać, kocham książki jaaaaaaaa Postrzelona trochę jestem, ale mam tak pozytywny dzień, że do półek z książkami się uśmiechałam. I to, że po raz pierwszy w tym roku nałożyłam okulary przeciwsłoneczne tak mnie ucieszyło, że szłam przez miasto wszystkim dokładnie pokazując moje uzębienie ;D Wolę nie wiedzieć co myśleli ludzie, choć wielu z nich ten uśmiech odwzajemniło. )

I dziewczyny... nie warto cierpieć przez faceta. Jak możemy kochać kogoś i za nim tęsknić skoro zadaje nam tyle bólu? I zamiast nadawać życiu barw - odbiera je... Słyszałam takie powiedzenie, może niezbyt mądre, ale jakieś ziarenko prawdy w sobie ma
"Żaden facet nie jest wart twoich łez, a ten który jest ich wart nigdy cię do nich nie doprowadzi"
Tego się trzymam, i juuuuuuż natychmiast(!) uśmiechy proszę na wasze śliczne buzie i cieszcie się życiem, bo mamy tylko jedno, a PP sprawia, że jest wspaniałe!

Edytowane przez sangwiniczka
Czas edycji: 2011-03-22 o 13:48
sangwiniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 13:52   #743
ewe_jodko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sangwiniczka Pokaż wiadomość
Na każdego z nas czeka gdzieś miłość

A ja dziś byłam w bibliotece... Kocham biblioteki, kocham czytać, kocham książki jaaaaaaaa Postrzelona trochę jestem, ale mam tak pozytywny dzień, że do półek z książkami się uśmiechałam. I to, że po raz pierwszy w tym roku nałożyłam okulary przeciwsłoneczne tak mnie ucieszyło, że szłam przez miasto wszystkim dokładnie pokazując moje uzębienie ;D Wolę nie wiedzieć co myśleli ludzie, choć wielu z nich ten uśmiech odwzajemniło. )

I dziewczyny... nie warto cierpieć przez faceta. Jak możemy kochać kogoś i za nim tęsknić skoro zadaje nam tyle bólu? I zamiast nadawać życiu barw - odbiera je... Słyszałam takie powiedzenie, może niezbyt mądre, ale jakieś ziarenko prawdy w sobie ma
"Żaden facet nie jest wart twoich łez, a ten który jest ich wart nigdy cię do nich nie doprowadzi"
Tego się trzymam, i juuuuuuż natychmiast(!) uśmiechy proszę na wasze śliczne buzie i cieszcie się życiem, bo mamy tylko jedno, a PP sprawia, że jest wspaniałe!

a to dla Was dziewczynki, częstujcie się serniczkiem z galaretką o!

- Acheron
Parthenopaeus -

Edytowane przez ewe_jodko
Czas edycji: 2011-03-22 o 14:12
Stary 2011-03-22, 17:31   #744
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:

a to dla Was dziewczynki, częstujcie się serniczkiem z galaretką o!

UUUUUU, jakież piękne dzieło
Zostaw mi kawałek, bo postanowiłam sobie, ze w czasie postu nie jem słodyczy, więc sama rozumiesz

A zapytam tak z innej beczki - co myślicie o byciu konsultantką?? Dziś w Dzień dobry TVN był wywiad z konsultantkami i sama zaczęłam sie zastanawiać, czy by sobie nie urozmaicić czasu (i wzbogacić budżetu) o rozprowadzanie kosmetyków.
Stary 2011-03-22, 17:47   #745
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Ooo matko... chyba trochę za bardzo podrinkowałam z koleżankami i jak zwykle wtedy włącza mi się rozmyślanie... I pewnie wczoraj postanowiłam to na wizażu uwiecznić jeee ale wstyd mi za siebie Dobrze, że nigdzie nie wychodziłśmy tylko zostałyśmy w domu

Kiedyś poznałam w klubie bardzo fajnego chłopaka, dobrze nam się rozmawiało, chyba pół nocy przesiedzieliśmy a potem jeszcze tańce Nie wiem, jakoś tak wyszło, że mu nie dałam tel... a bo on chciał ten numer jakoś na początku rozmowy, nie wiedziałam, że jest fajny Jakiś czas potem moje koleżanki, które były wtedy ze mną w klubie widziały go w jakimś supermarkecie i mówiły, że się do nich uśmiechał, więc pewnie je skojarzył. Hehehe taka to historia, nic nadzwyczajnego Ale jakoś nie mogę zapomnieć o tym chłopaku, zwłaszcza, że dziewczyny mi wypominają, że "takie ciacho a ty mu nie dałaś numeru" Z drugiej strony nie wiadomo co by było gdyby... więc może nie ma czego żałować
Zawsze sobie tłumaczę, że tak musiało być. Gdy zgubiłam tel to moja mama jako osoba na którą jest umowa poszła do punktu mojej sieci, aby sprawdzić, czy ktoś próbował połączyć się z mojego tel zanim został zablokowany. Okazało się, że dostałam sms od chłopaka, którego poznałam kiedyś w knajpie, wymieniliśmy się numerami, ale nigdy się ze mną nie skontaktował, jednak mama przeczytała tylko początek, który zaczynał się od słów "hej, poznaliśmy się w (nazwa klubu)"
Potem nie dało się odtworzyć tej wiadomości, mimo prób, ponieważ zmieniłam kartę sim. Czasem zastanawiam się co byłoby gdyby udało mnie się mu odpisać, ale widocznie los tak chciał
Cytat:
Nie martw się, słońce

Cytat:
wiem, co masz na mysli. Ja się ze swoim "żalem" morduje już rok czasu... ale niestety czasami czlowiek robi o jeden krok do przodu za duzo ... i musi sie pozniej z tym pogodzic ...
Pogodzić to raz, następnie trzeba wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość. Ciężko zmierzyć się z przeszłością, zaakceptować pewne fakty, jednak czasu nie da się cofnąć, choć bardzo byśmy chcieli zmienić co nieco. W takich trudnych chwilach powtarzam sobie, że wszystko jest po coś, nawet złe momenty są po to, żeby nauczyć mnie czegoś ważnego. Przeszłość ma ogromny wpływ na to jacy jesteśmy teraz, dlatego niczego nie żałuję.
Cytat:
Ale to nie tylko dotyczy kobiet Mój kumpel kiedyś powiedział, że najbardziej cierpi się po złych kobietach, przecież w stosunku do facetów jest dokładnie to samo

Ja już się wyleczyłam całkowicie, nie wspominam, nie wracam do tego. It's over.
Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
U mnie też już minął ponad rok. Ale teraz juz coraz rzadziej zbiera mi się na wspomnienia. Uznałam, że nie ma co żyć przeszłością, tylko trzeba cieszyć się chwilą obecną
Dokładnie Zgadzam się z teorią, że żyjąc przeszłością nie zauważa się kogoś, kto być może czai się niedaleko nas
Cytat:

Aha, taka przestroga, już nigdy w życiu nie zwiążę się z kimś, kto był z "miłością swojego życia", ona z nim zerwała i zawalił się świat. Oba moje związki ostatnie związki miały taką samą cechę wspólną i ja podziękuję. Moim zdaniem coś w facecie wtedy ginie i nie potrafi docenić następnych kobiet... Takie jest moje zdanie poparte doświadczeniem...
Oj... To mój kolega z pracy...
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:01   #746
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

No cóż, ociupinkę mi lepiej... czytam książkę Pawlikowskiej, tym razem "W dżungli życia", jest tam opisana charakterystyka człowieka leniwca - zacytuję kilka zdań.

Człowiek z osobowością leniwca w życiu i miłości:

*Uważa, że świat jest pełen ludzi, którzy chcą wyrządzić mu jakąś przykrość

*Nie chce rozmawiać o ważnych sprawach dotyczących waszego związku ani o swoich ewentualnych błędach lub niedociągnięciach, odpowiadając, że szukasz dziury w całym, albo, że za dużo się zastanawiasz, martwisz na zapas itp

Jest fantastą, który nie potrafi realnie ocenić swoich umiejętności ani charakteru. Nie wie naprawdę kim jest, więc przypisuje sobie cechy i zalety, które uważa za cenne i warte posiadania

*Odsuwa ze świadomości nieprzyjemne problemy, starając się o nich nie myśleć, żeby nie zepsuć sobie nastroju.

Jeśli choć jedna osoba w związku jest niedojrzała emocjonalnie, nie wyrosła z dziecinnego oczekiwania na to co dostanie, i przekonania, że jeśli coś dostaje, to jej się należy - czyli jeśli jest się człowiekiem z osobowością leniwca - to taki związek nigdy nie będzie szczęśliwy.

Wiecie co... trafiłam na klasycznych leniwców...
"Najgorsze" dla mnie jest to, że ja sama chciałam zerwać, a on zrobił to pierwszy, jestem pewna że wynika to z jego przekonania "lepiej zranić, niż być zranionym", więc mimo tego że wiedziałam że tak czy tak to nastąpi, to jednak w pewnym sensie było to nagłe... I to jest najbardziej dołujące. Ech no nic, może mi przejdzie...

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2011-03-22 o 18:04
Stary 2011-03-22, 19:19   #747
paula-zla
Zakorzenienie

Kochana, nie myśl o tym co było kiedyś, nie warto, ponieważ przyszłość jest o wiele ciekawsza Don't look back

wymienię
Stary 2011-03-22, 19:37   #748
klaaa
Zadomowienie

Oj dziewczyny, tyle problemów z tymi facetami, nic mądrego Wam nie poradzę, ale powiem tyle: z czasem wszystko się ułoży, nawet nie będziecie pamiętać o tych problemach, lepiej myśleć o tym co dobrego przyniesie nam przyszłość niż rozpamiętywać to co złe .

Ale ja ostatnio ma świetny humor, nie wiem, czy to przez wiosnę, czy przez czytanie "Mocy pozytywnego myślenia", czy jeszcze przez co, ale mam tyle energii, cały czas chodzę uśmiechnięta . Dziś sobie jechałam autobusem, obok mnie usiadł jakiś pijany facet i zaczął gadać do dziewczyny na przeciwko: jaką książkę czyta itd, zapytał, czy jest studentką, później stwierdził, że dziewczyna obok na pewno jest studentką, bo po czym poznać studentkę? po uśmiechu. I gadał jeszcze różne głupoty, a ja siedziałam i nie wytrzymywałam ze śmiechu .
klaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:45   #749
paula-zla
Zakorzenienie

Ja też mam bardzo dobry humor, zwłaszcza w pracy ciągle się śmieję

wymienię
Stary 2011-03-22, 19:49   #750
Celestia
Zakorzenienie

Klaa... świetnie, że jesteś przepełniona radością na mnie ta książka tez tak pozytywnie działa. Dziś był kolejny piękny dzień.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości