|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Znalazłam fajny przepis na sałatkę obiadową: sałata lodowa, marchew i kukurydza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Ja tylko na chwilkę ![]() Prawie cały dzień spędziliśmy dzisiaj na dworze. Wróciliśmy o 19 troszkę posprzątałam i uspałam moich obydwu mężczyzn, a teraz mam chwilkę dla siebie ![]() Na święta nic nie przygotowuje, bo jeden dzień spędzamy u moich rodziców, a drugi u teściów i pewnie jak co roku dostaniemy do domu trochę ciasta i sałatek dlatego ja nic nie piekłam ani nie gotowałam, bo kto by to potem zjadł ![]() Mnie już nie będzie aż do wtorku więc życzę Wam, Waszym mężom i dzieciom dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego optymizmu oraz samych sukcesów. Wesołych świąt.
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Wzajemnie, dziękujemy
![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
Jestem na chwile.
Zrobiliśmy częśc 2 zakupów.Kupiliśmy ciacho krówke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z ciacha świątecznego mam mazurek napisem Alleuja. ![]() Noo to witam w klubie. ![]() Aha,ja lubie ogolnie ciepełko bo jestem cieplolubna,ale jak gorąco i nie ma czym oddychać to niedobrze. ![]() Cytat:
![]() No oryginał,to oryginał żaden bubel. ![]() No widzisz nie jesteś sama,bo jest nas trzy ![]() kwiatuszekk88 No jak jest piękna pogoda,to grzech z niej nieskorzystać. ![]() To fajnie masz,że nic nie musiszprzygotowywać bo będziecie u rodziców jednych i drugich ![]() Dziękuje za życzenia i życze również Świat Wesołych noi zdrowych,smacznego jajka,mokrego dyngusa.Wesołego Alleluja. ![]() http://www.demotywery.pl/9736/Jak-Za...c-Zone-Do-Domu ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie jak i nie wiecie skąd
W czasie Wielkanocnych Świąt Zjawił się zajączek mały Wielce uśmiechnięty cały I Życzenia Wam składa By Wam w Święta nie opadał ...dobry humor ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No, ale on Ciebie też rozpieszcza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak na marginesie, podpatrzyłam resztę tej stronki i "wsiąkłam" w fotki. Można się dobrze uśmiać ![]() ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-04-23 o 02:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie śpie,ale za chwile ide spać bo juz późno
![]() Przeczytałam Twój post corvi,jutro tzn dzis już odpowiem jak wstane. ![]() A,że Ci się podobały linki vel filmiki to http://www.demotywery.pl/10405/Nauka-Jest-Prosta ![]() ![]() To jeszcze to: http://www.demotywery.pl/1307/Twoja-Wyobraznia ![]() ---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:18 ---------- Dobra czas spać,bo za 3,5 h mąż wstaje do pracy. Dobranoc-dzień dobry,co kto woli ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-23 o 02:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie zbyt sprośna, dzieci później oglądają na płycie, niektóre nie chcą iść wcześniej spać. Nie mam nic przeciwko takim zabawom, ale nie na weselu. W gronie młodych, bez starszych i dzieci, bez nagrywania by nikogo nie zgorszyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Zasiadłam na wizaż,ze śnaidankiem i herbatą. ![]() Tak na początek to: Na te Święta Wielkanocne życze Wam ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego. WESOŁYCH ŚWIĄT-WESOŁEGO ALLELUJA. ![]() ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~* ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-23 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hello dziewczynki wreszcie jestem po ciężkim okresie w pracy wreszcie normalnie się zrobiło, bo przez ostatnie czas to zdążyłam podczytywać i już nawet ze zmęczenia nawet pisać mi się nie chciało....
Mam trochę inne zdanie na temat żłobków jak Wy dziewczyny. Moje dziecko poszło do żłobka majac dwa lata, gdybym miała gdzie wrócić do pracy poszłaby wczesniej. I piszę to jak najbardziej szczerze mimo iż kiedyś uważałam żłobki za zło konieczne. Do pracy wrócić musiałam z powodów finansowych- kredyt plus rachunki zabierały nam większość pensji męża na zycie zostawało mi nie całe 400 zł. Dlatego moje dziecko szybko nauczyło się m.in sikać na nocnik, żeby zaoszczędzić na pieluchach. Trudno jest żyć mając mozliwość wydania dziennie niewiele ponad 10 zł. Jak za to ugotować obiad czy kupić coś dziecku. Nigdy w zyciu od nikogo nie brałam i nie wzięłabym pieniędzy nawet od rodziców bo uważam że skoro chciałam być dorosła to muszę być odpowiedzialna i ponosić konsekwencje swoich wyborów. Siedząc w domu jakkolwiek byście się starały to mając mnóstwo domowych obowiązków nie jesteśmy w stanie uczyć dziecka, bawić się z nim śpiewać i rysować i jednocześnie ogarniać dom. Poza tym spotkania ze znajomymi kończą się tak ze dziecko się nudzi a znudzone zaczyna broić, a z kolei zmuszanie do zabaw z jednym czy dwójką dzieci kończy się wcześniej czy później kłótnią. Moja córka była bardzo szczęśliwa w żłobku, po pierwszym dniu mówiła wierszyki, poznała mnóstwo piosenek nauczyła się dzielić z innymi dziećmi. Jasne- chorowała mi ale do dziś uważam że była to najlepsza decyzja. Poza tym nie okłamujmy się nie ma aż tyle czasu przy dziecku żeby zadbać o siebie- a konieczność wyjścia do ludzi do tego zmusza. Ja wróciłam do pracy, córka była w żłobku natomiast całe popołudnia choćby się waliło i srało byłyśmy tylko dla siebie. Nie miała też później problemu w przedszkolu i w szkole. Mało tego teraz mam fajną aparatkę, kontaktową rezolutną z którą mogę pogadać, razem się bawimy czytamy, chodzimy na zakupy. Dlatego uwierzcie żłobek to nie zło konieczne.... Co do świąt to posprzątanie sobie rozłożyłam w czasie stopniowo krok po kroku wszystko zrobione, zakupy wczoraj. Dziś mój małż piecze ciasta bo ja do tego lewa jestem.... Tak więc dziewczyny: Wielkanocną radość ślę dla Was dziś, którą śpiewa każdy ptak, kwiat i liść, którą wiosna niesie dla każdego z nas Z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas. Wielkanocne szczęście ślę w piosence Wam, niechaj rozpromieni Wasze troski i łzy, niechaj w Wasze serca Wielkanocna pieśń, wniesie wielką radość i nadziei treść. Wielkanocne Święta niechaj w domu Waszym rozgoszczą się Zmartwychwstania blaskiem i spokojem, niech się wszystkie serca miłością podzielą Wielkanocną pieśnią , cudem i nadzieją. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja lubie miec taka hmm zimna skore ![]() tez ma nadzieje ale strasznie mi szkoda tych butkow z wczoraj, podobaly mi sie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez nie umiem robic grochowki ![]() ![]() ![]() co do tego:mam tylko pytanie, jeżeli jest tylko pół numera różnicy, to gdy byś włożyła taką pół-wkładkę (od palców do połowy pobicia stopy), to pasowały by? tej wkładki nie widać, jest z cieniutkiej gąbki i stopa się nie ślizga. nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do obudowy i tasmy to tamta trzymala 3 lata wiec to pewnie bedzie tyle samo karinio, despa rowniez zycze wesolych swiat |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z Kościoła.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj się,ja przepłaciłam za mazurka. ![]() Jaki motyw w ogóle z tym przygotowaniem koszyka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2 Oj to podziwiam,bo ja niecierpie mieć zimnej skóry,ani gęsiej skórki,poprostu nie lubie jak mnie trzepie z zimna ![]() ad.3 Hm,ja chyba też nie,ale jeszcze takowej nie robiłam. ![]() Łooo matko,aż tak smak zupy grochowej Cię odrzuca,no nieźle. ![]() Ad.4 Dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() No to super,że po cięzkich dniach pracy,normalnie się zrobiło. ![]() Bidulko ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-23 o 16:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, życzę Wam Wesołych Świąt
![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi jest zawsze zimno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lubie taki delikatny efekt zimna na ciele ![]() nie lubie wszystkich zup ale sprobowac moge a od grochu mi nie dobrze ![]() ![]() ![]() motylku dziekuje i wzajemnie ![]() maz czysci autko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz z głodnym moge sobie pogadać. ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To taki jakby ten fetysz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedyną zupą,którą nie lubie najbardziej to owocowa. ![]() Autko,będzie lśnic jak psu........ ![]() ![]() Odważna jesteś ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no wiesz maz wyszedl i nie wytrzymalam ![]() pewnie moje zimne cialo i goracy dotyk meza mmmm ![]() ![]() znajac meza ktorego nie ma od 3h pewnie bardziej ![]() "Ofiara spelniona" jak maz jest w pracy to boje sie sama ogladac ale jak wiem ze nie pracuje nawet jak go nie ma w domu to jakos mniej ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Grrr,ze 3 razy próbowałam odpisać na posta corvi.I sobie cytuje,oddzielam,wklejam tak,że ze 3 razy wkleiłam to samo-tą samą wypowiedz.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj kupiliśmy tą krówke i ona chyba jest z serem przekładana ![]() Nie wytrzymałaś,chcica była silniejsza. ![]() No tak,ty zimna ![]() ![]() 3 h już pucuje autko,wow ![]() ![]() Nie widziałam tego filmu,a horrory lubie. ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Mam ochote zjeść kawałek tej krówki ![]() ![]() ![]() Wytrzymam jeszcze te 45 minut ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-23 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie lubie bardzo suchych ale zjem ![]() ![]() to pewnie pyszna bedzie ![]() ponad i nadal nie wraca ![]() ja tez lubie mam ochote na jakis egzorcyzm albo duchy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie pyszne będzie,dam znać jak spróbuje czyt; zjem. ![]() Omg,no to ładnie.Zadomowił się chyba w waszym autku. ![]() Też takie horrory lubie,a oglądałaś Paranormal Activity jedynke i dwójke? A co mężowskiego bojkotu Twego planu,nie słuchaj go ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja znowu wcinam sernik ![]() ![]() jak zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() chyba nie, patrzylam teraz na szybkim i chyba mnie nie przekonuje ![]() ![]() ja go nie slucham ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- wykrakalam maz wrocil i kropi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
No mąż już wrócił.
![]() Cytat:
![]() ale jesteś,że znów nie czekasz. ![]() ![]() O masz Ci los,jaka złośliwość pogody że po wyczeszczeniu autka,zaczyna padac. ![]() Ok,spoko jak nie przekuje,to nie zmuszam do oglądnięcia tego filmu. Kolegi też nie trzeba się słuchać. ![]() Cytat:
No to szkoda,że nie zdążył uwecznić swego dzieła. ![]() Mówie teraz do męża,czy ukroimy sobie krówke.A ten,nie jutro sobie zjemy tzn na jutro ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- A i odkryłam fajny kanał na youtubie o gotowaniu.Tzn są fajne przepisy ( w sumie wszystkiego jeszcze nie przeglądnełam ) ale mam ochote z tamtego przepiiów zrobić jeden-swojską kiełbase-mielonke w słoiku ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-23 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() widze, ze tylko u mnie w regionie jes taka pomieszana tradycja..my jemy wszystko co w koszyczku zaraz po przyjsciu z kosciola.. ![]() ![]() ![]() co do serniczka ![]() ![]() ![]() Zycze Wam Wesolych Swiat dziewczynki ![]() ![]()
#747 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Widze,że pustki.Cóż się dziwić,wkońcu są święta. ![]() ![]() ![]() U nas zwyczaj jest taki,że jemy poświęcony pokarm rano na śniadanie.Czyli tzw śniadanie świąteczne.Sernik,mniami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-24 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Mąż padł i śpi.Wykończony biedaczek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry-Dobry Wieczór Wszystkim
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ,mówiąc o butkach, to w Sobotę wybyliśmy na targi pupilków. Było ciekawie, tyle różnych ras kotów, psów, papug, płazów, królików naraz, widziałam tylko w TV. Ludzie szaleją w ubiorach, kolorach, fryzurach...Nie było innych zwierzątek. Mój mąż panicznie boi się węży, spierdzielał ile wlazło gdy zobaczył chodzącego faceta z takim jednym. Zostawił mnie jak stałam...i tyle żem go widziała ![]() ![]() ![]() Znaleźliśmy się przy stoisku z psą modą. Kupiliśmy naszemu 2 pary ![]() ![]() Niczym innym nie mam się "chwalić" ![]() ![]() Fajnie że każda z Was miło spędza-spędziła czas. ![]() Mąż ma 4 dni wolnego, więc obijamy się jak nigdy dotąd. Pogoda dopisuje od wczoraj, więc dzisiaj kura na grill i frytki na wolnym powietrzu...żyć nie umierać. ![]() ![]() Teraz wznoszę toast na Waszą cześć, ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to dobrze ![]() ![]() ![]() my tez z mezem uwielbiamy... Cytat:
Cytat:
![]() czyli Twoj piesek tez nie moze znalezc bucikow ![]() ![]() mniam ale fajnie u nas jest zimno, pada a wczoraj byla burza ![]() maz wraca z ryb ![]() ale sie objadlam w te swieta samych jajek sama zjadlam 15 ![]() ![]() ale moja niunia jest niegrzeczna znowu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.