Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 18:16   #721
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Znalazłam fajny przepis na sałatkę obiadową: sałata lodowa, marchew i kukurydza.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:02   #722
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dobry
Ja tylko na chwilkę
Prawie cały dzień spędziliśmy dzisiaj na dworze. Wróciliśmy o 19 troszkę posprzątałam i uspałam moich obydwu mężczyzn, a teraz mam chwilkę dla siebie
Na święta nic nie przygotowuje, bo jeden dzień spędzamy u moich rodziców, a drugi u teściów i pewnie jak co roku dostaniemy do domu trochę ciasta i sałatek dlatego ja nic nie piekłam ani nie gotowałam, bo kto by to potem zjadł
Mnie już nie będzie aż do wtorku więc życzę Wam, Waszym mężom i dzieciom dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu oraz samych sukcesów. Wesołych świąt.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:19   #723
kaarooo
Zakorzenienie

Wzajemnie, dziękujemy

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 22:09   #724
Karinio
Zakorzenienie

Jestem na chwile.
Zrobiliśmy częśc 2 zakupów.Kupiliśmy ciacho krówke ,a mój mąż zamiast poprosić krówke,to powiedział poprosze kremówke Miał na mysli krówke,a powiedział kremówke. Noi szyneczke,bo mąż uważa to podstawe do koszyka,ice tea 3 kartony,mam zapas moich ulubionych serów ze szczypiorkiem,mąż zakupił sobie sałatke na jutro do pracy i takie tam Lodówka pełna
Z ciacha świątecznego mam mazurek napisem Alleuja.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
jak ja nie lubie tych zabaw weselnych
Noo to witam w klubie.

Cytat:
ja tam goraca nie lubie a pozatym za grubo sie ubralam
Aha,ja lubie ogolnie ciepełko bo jestem cieplolubna,ale jak gorąco i nie ma czym oddychać to niedobrze.

Cytat:
najmniejsze byly 36 i troche duze...35 bylaby dobra przeszlam potem wszystkie sklepy i nic

pytalam sie dzis u mnie o ta tasme i kosztuje 150 zl a obudowa 100...przynajmniej oryginal[COLOR="Silver"]
Ty to się masz z tymi butami,mam nadzieje że uda Ci się wkońcu znaleść
No oryginał,to oryginał żaden bubel.

Cytat:
a juz myslalam, ze jestem sama
No widzisz nie jesteś sama,bo jest nas trzy

kwiatuszekk88
No jak jest piękna pogoda,to grzech z niej nieskorzystać.
To fajnie masz,że nic nie musiszprzygotowywać bo będziecie u rodziców jednych i drugich
Dziękuje za życzenia i życze również Świat Wesołych noi zdrowych,smacznego jajka,mokrego dyngusa.Wesołego Alleluja.

http://www.demotywery.pl/9736/Jak-Za...c-Zone-Do-Domu

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-22 o 22:17
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 22:20   #725
agusiowata
Zakorzenienie

Nie wiecie jak i nie wiecie skąd
W czasie Wielkanocnych Świąt
Zjawił się zajączek mały
Wielce uśmiechnięty cały
I Życzenia Wam składa
By Wam w Święta nie opadał
...dobry humor !

Stary 2011-04-23, 02:06   #726
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Dzień dobry Bobry

Miał być ten nowy,ale opragramowanie dało ciała.Tzn nie spisało się tak jak miało być.Dlatego też,przywrócono stary wygląd i tak już zostanie
Na forum technicznym,jest wątek możesz o tym problemie im napisać.

Dziękuję
Dziękuje-my więc za kartke pisnakową z życzeniami.
Omg niedość,że smacznie to wygląda,to jeszcze smacznie pewnie smakuje.
No wiesz co grzeszysz normalnie ,kusząc ciachem.
Dziękuję

Smacznego jajka http://www.demotywery.pl/10393/Smacznego-Jajka
Ale włooochate! (no proszę, głodnemu "chleb" na myśli)
Cytat:
Mam jeszcze coś http://www.demotywery.pl/10349/Zabawa-Na-Ruskim-Weselu
Ostatnim razem gdy byliśmy na zabawie Halloween, to była ta sama zabawa. Było dużo śmiechu

http://www.demotywery.pl/10328/Zagra...em-Na-Pianinie Musiałam pokazać mężowi, oboje "rechotaliśmy" ze śmiechu

http://www.demotywery.pl/10307/Totalna-Panika
Przy tym padł ze śmiechu (mamy "chore" poczucie humoru)
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Motylek nie umiem znaleźć tej Pw. Mogłabyś jeszcze raz wysłać przepis na ciasto do karpatki? Krem kupiłam taki jaki polecasz.
Ruska zabawa na weselu nie podoba mi się.
(pogrubione) A dlaczego jeżeli można wiedzieć? Za "sprośna"?

Cytat:
u mnie tak samo :/ nawet za goraca
wspolczuje pogody u mnie teraz jest bardzoooo goraco...
"Zazdroszczę" pogody

podziel sie ciastem
Jak najbardziej. Mam wysłać czy napisać ?
rowniez zycze wesolych swiat
Dziękuję

a i dzis maz znowu dostal obiadek(grochowke i rybke na drugie) jak bylam na miescie za dobrze ma ze mna
Mmmm...Grochówki nie jadłam od wieków. Nie umiem
No, ale on Ciebie też rozpieszcza

Cytat:
jak ja nie lubie tych zabaw weselnych

A ja nie przepadam za ślubami ani za weselami, chrzcinami, bierzmowaniem, i wogóle takich "świętowań". Jak już, to w malutkim gronie albo z naj, naj bliższą rodziną.
Za to lubię zabawy, bo są nie zobowiązujące

ja tam goraca nie lubie a pozatym za grubo sie ubralam
najmniejsze byly 36 i troche duze...35 bylaby dobra przeszlam potem wszystkie sklepy i nic
mam tylko pytanie, jeżeli jest tylko pół numera różnicy, to gdy byś włożyła taką pół-wkładkę (od palców do połowy pobicia stopy), to pasowały by? tej wkładki nie widać, jest z cieniutkiej gąbki i stopa się nie ślizga.
pytalam sie dzis u mnie o ta tasme i kosztuje 150 zl a obudowa 100...przynajmniej oryginal
Jeżeli wystarczy na wiele lat, to nie tak drogo
a juz myslalam, ze jestem sama

Noooo, nie jestem zaskoczona, ale gdy by mój mi wyjechał z takim tekstem, to by od razu przez ten most przeleciał. Chociaż nie, bo nie była bym z kimś takim. Buc, burak itp...

Cytat:
Jestem na chwile.
Zrobiliśmy częśc 2 zakupów.Kupiliśmy ciacho krówke ,a mój mąż zamiast poprosić krówke,to powiedział poprosze kremówke Miał na mysli krówke,a powiedział kremówke. Noi szyneczke,bo mąż uważa to podstawe do koszyka,ice tea 3 kartony,mam zapas moich ulubionych serów ze szczypiorkiem,mąż zakupił sobie sałatke na jutro do pracy i takie tam Lodówka pełna
Ano zrymowało się No to teraz możecie spokojnie odetchnąć, leżeć, wcinać, i po brzuszkach się głaskać (po pracy)

no i może połówkę mnie? Bom ja bardziej "wybredna i gderliwa"

Hmmm..nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Smutne.

A tak na marginesie, podpatrzyłam resztę tej stronki i "wsiąkłam" w fotki. Można się dobrze uśmiać

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-04-23 o 02:18
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 02:28   #727
Karinio
Zakorzenienie

Jeszcze nie śpie,ale za chwile ide spać bo juz późno
Przeczytałam Twój post corvi,jutro tzn dzis już odpowiem jak wstane.
A,że Ci się podobały linki vel filmiki to http://www.demotywery.pl/10405/Nauka-Jest-Prosta
To jeszcze to: http://www.demotywery.pl/1307/Twoja-Wyobraznia

---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:18 ----------

Dobra czas spać,bo za 3,5 h mąż wstaje do pracy.
Dobranoc-dzień dobry,co kto woli

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-23 o 02:21
Stary 2011-04-23, 07:20   #728
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość

Dokładnie zbyt sprośna, dzieci później oglądają na płycie, niektóre nie chcą iść wcześniej spać. Nie mam nic przeciwko takim zabawom, ale nie na weselu. W gronie młodych, bez starszych i dzieci, bez nagrywania by nikogo nie zgorszyć.
Stary 2011-04-23, 11:19   #729
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Zasiadłam na wizaż,ze śnaidankiem i herbatą.
Tak na początek to:

Na te Święta Wielkanocne życze Wam ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego.
WESOŁYCH ŚWIĄT-WESOŁEGO ALLELUJA.

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§ _§§
________§___§§_§§___§_§§§ c§§§
_______§_____________§_§d §§§
_______§______§______§__§ §§
_______§____§___§____§___ §
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§
§____§_____§_____§__§__§_ ___§
_§____§____§_____§_§__§__ __§
__§____§§§§_______§§§§___ _§
___§____§___________§____ §
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~
*

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Zjawił się zajączek mały
Wielce uśmiechnięty cały
I Życzenia Wam składa
...dobry humor !

Dziękuje i nawzajem.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-23 o 09:59
Stary 2011-04-23, 12:30   #730
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Exclamation Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Hello dziewczynki wreszcie jestem po ciężkim okresie w pracy wreszcie normalnie się zrobiło, bo przez ostatnie czas to zdążyłam podczytywać i już nawet ze zmęczenia nawet pisać mi się nie chciało....

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość

Widze, ze poruszony zostal temat opieki nad dzieckiem.

Mam trochę inne zdanie na temat żłobków jak Wy dziewczyny. Moje dziecko poszło do żłobka majac dwa lata, gdybym miała gdzie wrócić do pracy poszłaby wczesniej. I piszę to jak najbardziej szczerze mimo iż kiedyś uważałam żłobki za zło konieczne. Do pracy wrócić musiałam z powodów finansowych- kredyt plus rachunki zabierały nam większość pensji męża na zycie zostawało mi nie całe 400 zł. Dlatego moje dziecko szybko nauczyło się m.in sikać na nocnik, żeby zaoszczędzić na pieluchach. Trudno jest żyć mając mozliwość wydania dziennie niewiele ponad 10 zł. Jak za to ugotować obiad czy kupić coś dziecku.
Nigdy w zyciu od nikogo nie brałam i nie wzięłabym pieniędzy nawet od rodziców bo uważam że skoro chciałam być dorosła to muszę być odpowiedzialna i ponosić konsekwencje swoich wyborów. Siedząc w domu jakkolwiek byście się starały to mając mnóstwo domowych obowiązków nie jesteśmy w stanie uczyć dziecka, bawić się z nim śpiewać i rysować i jednocześnie ogarniać dom.
Poza tym spotkania ze znajomymi kończą się tak ze dziecko się nudzi a znudzone zaczyna broić, a z kolei zmuszanie do zabaw z jednym czy dwójką dzieci kończy się wcześniej czy później kłótnią.

Moja córka była bardzo szczęśliwa w żłobku, po pierwszym dniu mówiła wierszyki, poznała mnóstwo piosenek nauczyła się dzielić z innymi dziećmi. Jasne- chorowała mi ale do dziś uważam że była to najlepsza decyzja.
Poza tym nie okłamujmy się nie ma aż tyle czasu przy dziecku żeby zadbać o siebie- a konieczność wyjścia do ludzi do tego zmusza.
Ja wróciłam do pracy, córka była w żłobku natomiast całe popołudnia choćby się waliło i srało byłyśmy tylko dla siebie.
Nie miała też później problemu w przedszkolu i w szkole. Mało tego teraz mam fajną aparatkę, kontaktową rezolutną z którą mogę pogadać, razem się bawimy czytamy, chodzimy na zakupy.
Dlatego uwierzcie żłobek to nie zło konieczne....

Co do świąt to posprzątanie sobie rozłożyłam w czasie stopniowo krok po kroku wszystko zrobione, zakupy wczoraj. Dziś mój małż piecze ciasta bo ja do tego lewa jestem....

Tak więc dziewczyny:

Wielkanocną radość ślę dla Was dziś,
którą śpiewa każdy ptak, kwiat i liść,
którą wiosna niesie dla każdego z nas
Z cudem Zmartwychwstania w ten niezwykły czas.
Wielkanocne szczęście ślę w piosence Wam,
niechaj rozpromieni Wasze troski i łzy,
niechaj w Wasze serca Wielkanocna pieśń,
wniesie wielką radość i nadziei treść.
Wielkanocne Święta niechaj w domu Waszym
rozgoszczą się Zmartwychwstania blaskiem i spokojem,
niech się wszystkie serca miłością podzielą
Wielkanocną pieśnią , cudem i nadzieją.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:54   #731
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Mnie już nie będzie aż do wtorku więc życzę Wam, Waszym mężom i dzieciom dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu oraz samych sukcesów. Wesołych świąt.
dziekujemy i wzajemnie
Cytat:
Jestem na chwile.
Zrobiliśmy częśc 2 zakupów.Kupiliśmy ciacho krówke a mój mąż zamiast poprosić krówke,to powiedział poprosze kremówke Miał na mysli krówke,a powiedział kremówke. Noi szyneczke,bo mąż uważa to podstawe do koszyka,ice tea 3 kartony,mam zapas moich ulubionych serów ze szczypiorkiem,mąż zakupił sobie sałatke na jutro do pracy i takie tam Lodówka pełna

Noo to witam w klubie.

Aha,ja lubie ogolnie ciepełko bo jestem cieplolubna,ale jak gorąco i nie ma czym oddychać to niedobrze.

Ty to się masz z tymi butami,mam nadzieje że uda Ci się wkońcu znaleść
No oryginał,to oryginał żaden bubel.

same pysznosci
ja lubie miec taka hmm zimna skore i wtedy sie przytulic lub otulic czyms...
tez ma nadzieje ale strasznie mi szkoda tych butkow z wczoraj, podobaly mi sie...

Cytat:
Zjawił się zajączek mały
Wielce uśmiechnięty cały
I Życzenia Wam składa
...dobry humor !

Cytat:
Ale włooochate! (no proszę, głodnemu "chleb" na myśli)

Mmmm...Grochówki nie jadłam od wieków. Nie umiem
No, ale on Ciebie też rozpieszcza

Noooo, nie jestem zaskoczona, ale gdy by mój mi wyjechał z takim tekstem, to by od razu przez ten most przeleciał. Chociaż nie, bo nie była bym z kimś takim. Buc, burak itp...

Hmmm..nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Smutne.

A tak na marginesie, podpatrzyłam resztę tej stronki i "wsiąkłam" w fotki. Można się dobrze uśmiać
a jaka to jest ta ruska zabawa?
tez nie umiem robic grochowki robie ja na oko bo jej nie probuje bo mnie odrzuca na wymioty ale podobno jest pyszna
co do tego:mam tylko pytanie, jeżeli jest tylko pół numera różnicy, to gdy byś włożyła taką pół-wkładkę (od palców do połowy pobicia stopy), to pasowały by? tej wkładki nie widać, jest z cieniutkiej gąbki i stopa się nie ślizga.
nie dzis ubralam baletki ktore kupilam jesienia byly ciut luzne(rozmiar 33...)wlozylam wkladke i to sylikonowe z tylu a nie czulam zeby w 100 pasowaly pozatym wtedy ciasno mam w palcach
mam buty ktore mialam tylko na bierzmowaniu, minimalnie za duze jak daje coa do przodu(sylikonowa wkladke na palce) to ledwo w nie wejde palce wychodza a i tak spada z tylu:/ w takich wypadkach potrzebuje zapiecia moje stopy sa dziwne chce miec wygodne i pasowne butki albo zadnych(i na jakims malym obcasie lub koturni- na plaskim bym znalazla) bo za duzo juz mam takich co leza i zawsze beda lezec
co do obudowy i tasmy to tamta trzymala 3 lata wiec to pewnie bedzie tyle samo
karinio, despa rowniez zycze wesolych swiat

evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 15:38   #732
Karinio
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z Kościoła. Koszyk z pokarmem poświęcony. Mąż urwał się na chwile z pracy i mnie podwiózł do Kościoła.Nie dałabym rady iśc taki kawał z buta,a to dlatego że upał,jest 30 stopni na słońcu. Myślałam,że tak czy siak się rozpłyne wraz z pokarmem czekając na wejście.Ludziow jak mróków.
Stary 2011-04-23, 15:47   #733
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam właśnie z Kościoła. Koszyk z pokarmem poświęcony. Mąż urwał się na chwile z pracy i mnie podwiózł do Kościoła.Nie dałabym rady iśc taki kawał z buta,a to dlatego że upał,jest 30 stopni na słońcu. Myślałam,że tak czy siak się rozpłyne wraz z pokarmem czekając na wejście.Ludziow jak mróków.
A mnie czekoladowe jajka się roztopiły w aucie, bo byłam wcześniej na dużych zakupach. Jajka zwykłe były zamalowane czekoladą. Na szczęście włożyłam do lodówki i stwardniały. Przepłaciłam za baranka i sos tatarski
Stary 2011-04-23, 16:13   #734
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie czekoladowe jajka się roztopiły w aucie, bo byłam wcześniej na dużych zakupach. Jajka zwykłe były zamalowane czekoladą. Na szczęście włożyłam do lodówki i stwardniały. Przepłaciłam za baranka i sos tatarski
O widzisz,widze nie tylko mi coś lekko się stopiło.Mi zajaczek z czekolady wymiękł baranek z masła ale jak tylko wróciłam włożyłam do lodówki by stwardniały.
Nie przejmuj się,ja przepłaciłam za mazurka.

Jaki motyw w ogóle z tym przygotowaniem koszyka. Jakoś koło 13 rozmawiałam z mężem,bo dzwonił z pracy.Pytam się czy szybciej dziś skończy,powiedział że jeszcze niewiem.No to mu powiedziałam daj znać.Po telefonie,napisałam mu smsa,że fajnie było gdyby się zwolnił w czasie święcen pokarmu w Kościele,to by mnie podwiózł.Noi czekam ja jakiś znak czyt: telefon,koszyk jeszcze nie przygotowany.A tu telelefon od męża,masz przygotowany koszyk,bo za chwilke będe. No to mówie mu,że nie jeszcze jajek nawet nie ugotowałam.No to szykuj koszyk i szybciorem gotowałam jajka,przygotowywałam koszyk na święconke. Masakra

Cytat:
1. same pysznosci

2. ja lubie miec taka hmm zimna skore i wtedy sie przytulic lub otulic czyms...

3. tez nie umiem robic grochowki robie ja na oko bo jej nie probuje bo mnie odrzuca na wymioty ale podobno jest pyszna

4. karinio, despa rowniez zycze wesolych swiat
Ad.1 No same pyszności,już się jutra nie moge doczekać,by zacząć konsumować pyszności

Ad.2 Oj to podziwiam,bo ja niecierpie mieć zimnej skóry,ani gęsiej skórki,poprostu nie lubie jak mnie trzepie z zimna

ad.3 Hm,ja chyba też nie,ale jeszcze takowej nie robiłam.
Łooo matko,aż tak smak zupy grochowej Cię odrzuca,no nieźle.

Ad.4 Dziękuje

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Hello dziewczynki wreszcie jestem po ciężkim okresie w pracy wreszcie normalnie się zrobiło, bo przez ostatnie czas to zdążyłam podczytywać i już nawet ze zmęczenia nawet pisać mi się nie chciało....
Cześć Despa
No to super,że po cięzkich dniach pracy,normalnie się zrobiło.
Bidulko

Cytat:
Tak więc dziewczyny:

Dziękuje Despa za życzenia

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-23 o 16:14
Stary 2011-04-23, 16:14   #735
motylek1007
Zakorzenienie

dziewczyny, życzę Wam Wesołych Świąt

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 16:18   #736
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dziewczyny, życzę Wam Wesołych Świąt
Dziękuje za życzenia.

Głodna jestem. Musze sobie coś zrobić,choć przed wyjściem jadłam rogala 7 days,boi kawe też piłam.
Stary 2011-04-23, 17:39   #737
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Ad.1 No same pyszności,już się jutra nie moge doczekać,by zacząć konsumować pyszności

Ad.2 Oj to podziwiam,bo ja niecierpie mieć zimnej skóry,ani gęsiej skórki,poprostu nie lubie jak mnie trzepie z zimna

ad.3 Hm,ja chyba też nie,ale jeszcze takowej nie robiłam.
Łooo matko,aż tak smak zupy grochowej Cię odrzuca,no nieźle.

Ad.4 Dziękuje

Cześć Despa
No to super,że po cięzkich dniach pracy,normalnie się zrobiło.
Bidulko

Dziękuje Despa za życzenia
a ja nie wytrzymalam pochlonelam jajko, troche kielbaski, jajko z czekolady i serniczka
mi jest zawsze zimno nawet czasem w lecie ale jak jestem sama tylko nie lubie tez zimna ale zle znosze gorac wczoraj mi naczynko peklo w oku od slonca(musze pamietac o okularach) wygladalam rano jakbym cala noc nie spala
lubie taki delikatny efekt zimna na ciele
nie lubie wszystkich zup ale sprobowac moge a od grochu mi nie dobrze pamietam jak w domu mama wybierala mi groch wmawiajac, ze to inna zupa od razu wyczuwalam
motylku dziekuje i wzajemnie

maz czysci autko a ja obejrzalam horror w samotnosci
Stary 2011-04-23, 17:50   #738
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie wytrzymalam pochlonelam jajko, troche kielbaski, jajko z czekolady i serniczka
mi jest zawsze zimno nawet czasem w lecie ale jak jestem sama tylko nie lubie tez zimna ale zle znosze gorac wczoraj mi naczynko peklo w oku od slonca(musze pamietac o okularach) wygladalam rano jakbym cala noc nie spala
nie lubie wszystkich zup ale sprobowac moge a od grochu mi nie dobrze pamietam jak w domu mama wybierala mi groch wmawiajac, ze to inna zupa od razu wyczuwalam
motylku dziekuje i wzajemnie

My skosztowaliśmy jajka czekoladowe i babeczkę, którą sama zrobiłam. (No prawie, bo kupiłam pół produkt)
Stary 2011-04-23, 18:06   #739
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
My skosztowaliśmy jajka czekoladowe i babeczkę, którą sama zrobiłam. (No prawie, bo kupiłam pół produkt)
No to ja też przyznam,że wczoraj miałam dużą ochote na ta szyneczke z kotła,którą kupiliśmy i zjadłam sobie dwie małe kanapeczki.Mam nadzieje,że zostanie mi to wybaczone. Noi teraz,dosłownie pare minut temu zrobiłam sobie też kanapki z ów szynką.
Teraz z głodnym moge sobie pogadać.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Osz Ty niedobra,jak mogłaś zjeść potrawy świąteczne. Żartuje oczywiście

Cytat:
Nie no,mi też zimno bywa.Co racja najlepiej jak jest pośrodku,czyli poprostu ciepło.Uuuu bidulko

Cytat:
To taki jakby ten fetysz

Cytat:
nie dało się Cię oszukac,bo miałaś-masz dobrego nosa.
Jedyną zupą,którą nie lubie najbardziej to owocowa.

Cytat:
Autko,będzie lśnic jak psu........
Odważna jesteś a jaki to horror oglądałaś?
Stary 2011-04-23, 18:22   #740
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jestem sama ale wczoraj tez juz jadlam serniczka uwielbiam ciasta taka babeczka dlugo by u mnie nie pozostala nietknieta
Cytat:
No to ja też przyznam,że wczoraj miałam dużą ochote na ta szyneczke z kotła,którą kupiliśmy i zjadłam sobie dwie małe kanapeczki.Mam nadzieje,że zostanie mi to wybaczone. Noi teraz,dosłownie pare minut temu zrobiłam sobie też kanapki z ów szynką.
Teraz z głodnym moge sobie pogadać.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Osz Ty niedobra,jak mogłaś zjeść potrawy świąteczne. Żartuje oczywiście

Nie no,mi też zimno bywa.Co racja najlepiej jak jest pośrodku,czyli poprostu ciepło.Uuuu bidulko

To taki jakby ten fetysz

nie dało się Cię oszukac,bo miałaś-masz dobrego nosa.
Jedyną zupą,którą nie lubie najbardziej to owocowa.

Autko,będzie lśnic jak psu........
Odważna jesteś a jaki to horror oglądałaś?
wczoraj tez juz jadlam serniczka do kawy
no wiesz maz wyszedl i nie wytrzymalam
pewnie moje zimne cialo i goracy dotyk meza mmmm to takie zderzenia ciepla z zimnem
znajac meza ktorego nie ma od 3h pewnie bardziej
"Ofiara spelniona" jak maz jest w pracy to boje sie sama ogladac ale jak wiem ze nie pracuje nawet jak go nie ma w domu to jakos mniej moze sobie jeszcze jakis ogladne
Stary 2011-04-23, 18:36   #741
Karinio
Zakorzenienie

Grrr,ze 3 razy próbowałam odpisać na posta corvi.I sobie cytuje,oddzielam,wklejam tak,że ze 3 razy wkleiłam to samo-tą samą wypowiedz.

Cytat:
to nie jestem sama ale wczoraj tez juz jadlam serniczka uwielbiam ciasta taka babeczka dlugo by u mnie nie pozostala nietknieta
wczoraj tez juz jadlam serniczka do kawy
no wiesz maz wyszedl i nie wytrzymalam
pewnie moje zimne cialo i goracy dotyk meza mmmm to takie zderzenia ciepla z zimnem
znajac meza ktorego nie ma od 3h pewnie bardziej
"Ofiara spelniona" jak maz jest w pracy to boje sie sama ogladac ale jak wiem ze nie pracuje nawet jak go nie ma w domu to jakos mniej moze sobie jeszcze jakis ogladne
Zazdraszczam sernika ,uwielbiam te ciacho.To jedno z moich ulubionych ciast.Co ja pisze,to jest jedno z najlepszych ciast. Swoja drogą,lubie ciasta mokre,typu z kremem czy z serem.Nie przepadam za drożdzowymi ciastami,czy też babkami bo suche.
Wczoraj kupiliśmy tą krówke i ona chyba jest z serem przekładana
Nie wytrzymałaś,chcica była silniejsza.
No tak,ty zimna on ciepły i uzupełniacie się nawzajem
3 h już pucuje autko,wow
Nie widziałam tego filmu,a horrory lubie.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Mam ochote zjeść kawałek tej krówki ale nie będe taka poczekam na męża.
Wytrzymam jeszcze te 45 minut

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-23 o 18:32
Stary 2011-04-23, 18:38   #742
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Grrr,ze 3 razy próbowałam odpisać na posta corvi.I sobie cytuje,oddzielam,wklejam tak,że ze 3 razy wkleiłam to samo-tą samą wypowiedz.

Zazdraszczam sernika ,uwielbiam te ciacho.To jedno z moich ulubionych ciast.Co ja pisze,to jest jedno z najlepszych ciast. Swoja drogą,lubie ciasta mokre,typu z kremem czy z serem.Nie przepadam za drożdzowymi ciastami,czy też babkami bo suche.
Wczoraj kupiliśmy tą krówke i ona chyba jest z serem przekładana
Nie wytrzymałaś,chcica była silniejsza.
No tak,ty zimna on ciepły i uzupełniacie się nawzajem
3 h już pucuje autko,wow
Nie widziałam tego filmu,a horrory lubie.
my z mezem uwazamy tak samo na temat sernika
nie lubie bardzo suchych ale zjem moge nie jesc slodyczy ale ciasta lubie
to pewnie pyszna bedzie
ponad i nadal nie wraca
ja tez lubie mam ochote na jakis egzorcyzm albo duchy by porzadnie sie postraszyc moim marzeniem jest obejrzec horror w pokoju kolegi meza(ma super glosniki) ale zdaniem meza dostane zawalu i bojkotuje moj plan
Stary 2011-04-23, 18:47   #743
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
my z mezem uwazamy tak samo na temat sernika
nie lubie bardzo suchych ale zjem moge nie jesc slodyczy ale ciasta lubie
to pewnie pyszna bedzie
ponad i nadal nie wraca
ja tez lubie mam ochote na jakis egzorcyzm albo duchy by porzadnie sie postraszyc moim marzeniem jest obejrzec horror w pokoju kolegi meza(ma super glosniki) ale zdaniem meza dostane zawalu i bojkotuje moj plan
No to widze,że mamy troche wspólnego. Chyba nawet więcej niż troche.
Pewnie pyszne będzie,dam znać jak spróbuje czyt; zjem.
Omg,no to ładnie.Zadomowił się chyba w waszym autku.
Też takie horrory lubie,a oglądałaś Paranormal Activity jedynke i dwójke?
A co mężowskiego bojkotu Twego planu,nie słuchaj go
Stary 2011-04-23, 19:07   #744
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No to widze,że mamy troche wspólnego. Chyba nawet więcej niż troche.
Pewnie pyszne będzie,dam znać jak spróbuje czyt; zjem.
Omg,no to ładnie.Zadomowił się chyba w waszym autku.
Też takie horrory lubie,a oglądałaś Paranormal Activity jedynke i dwójke?
A co mężowskiego bojkotu Twego planu,nie słuchaj go
to fajnie
a ja znowu wcinam sernik nie bede czekac
jak zawsze ciagle narzeka, ze poprzedni wlasciciel zle o nie(o nia) dbal a i tak zawsze po czyszczeniu pada
chyba nie, patrzylam teraz na szybkim i chyba mnie nie przekonuje i lubie jak Ci nawiedzeni sa dobrze zrobieni
ja go nie slucham ale jego kolega tak

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

wykrakalam maz wrocil i kropi a podobno wygladalo super, maz zaluje ze aparatu nie mial
Stary 2011-04-23, 19:48   #745
Karinio
Zakorzenienie

No mąż już wrócił.

Cytat:
to fajnie
a ja znowu wcinam sernik nie bede czekac
jak zawsze ciagle narzeka, ze poprzedni wlasciciel zle o nie(o nia) dbal a i tak zawsze po czyszczeniu pada
chyba nie, patrzylam teraz na szybkim i chyba mnie nie przekonuje i lubie jak Ci nawiedzeni sa dobrze zrobieni
ja go nie slucham ale jego kolega tak
Nom
ale jesteś,że znów nie czekasz. Mąż wrócił,więc ide za chwile ukroje kawałek krówki. :d
O masz Ci los,jaka złośliwość pogody że po wyczeszczeniu autka,zaczyna padac.
Ok,spoko jak nie przekuje,to nie zmuszam do oglądnięcia tego filmu.
Kolegi też nie trzeba się słuchać.

Cytat:
wykrakalam maz wrocil i kropi a podobno wygladalo super, maz zaluje ze aparatu nie mial
No to razem możecie film sobie obejrzec.
No to szkoda,że nie zdążył uwecznić swego dzieła.

Mówie teraz do męża,czy ukroimy sobie krówke.A ten,nie jutro sobie zjemy tzn na jutro No,ale jakoś go przekonałam by dzisiaj zjeść.Swoją droga patrzcie go jaki wredota,ja tu czekam a on nie na jutro.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A i odkryłam fajny kanał na youtubie o gotowaniu.Tzn są fajne przepisy ( w sumie wszystkiego jeszcze nie przeglądnełam ) ale mam ochote z tamtego przepiiów zrobić jeden-swojską kiełbase-mielonke w słoiku Bardzo lubie.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-23 o 19:41
Stary 2011-04-24, 08:48   #746
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

widze, ze tylko u mnie w regionie jes taka pomieszana tradycja..my jemy wszystko co w koszyczku zaraz po przyjsciu z kosciola.. ale wiem, ze jedni robia tak a inni tak jak u Was czyli dopiero w niedziele

co do serniczka uwieliam ja do Naszego domku kupilam w cukierni ale byl pyszny no a dzis zjem serniczek mojej mamy

Zycze Wam Wesolych Swiat dziewczynki

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 22:03   #747
Karinio
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Widze,że pustki.Cóż się dziwić,wkońcu są święta. My cały dzień w drodze dzisiaj,a teraz odpoczywamy.Jeszcze przed wieczornym spacerem daliśmy sobie ehm w kośc

U nas zwyczaj jest taki,że jemy poświęcony pokarm rano na śniadanie.Czyli tzw śniadanie świąteczne.Sernik,mniami to fakt,ale dzisiaj zjadłam kawałek mazurka smakował mi mniami ,bo ta krówka to porażka.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-24 o 22:05
Stary 2011-04-25, 00:41   #748
Karinio
Zakorzenienie

Mąż padł i śpi.Wykończony biedaczek Ja pomału też będe znikać w sensie szła spać. Pewnie jutro się odezwe. O ile net będzie,bo strzela fochy.
Stary 2011-04-25, 01:55   #749
Corvette
Zadomowienie

Dzień Dobry-Dobry Wieczór Wszystkim

Cytat:
Jeszcze nie śpie,ale za chwile ide spać bo juz późno
Przeczytałam Twój post corvi,jutro tzn dzis już odpowiem jak wstane.
A,że Ci się podobały linki vel filmiki to http://www.demotywery.pl/10405/Nauka-Jest-Prosta
To jeszcze to: http://www.demotywery.pl/1307/Twoja-Wyobraznia

---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:18 ----------

Dobra czas spać,bo za 3,5 h mąż wstaje do pracy.
Dobranoc-dzień dobry,co kto woli
He he...śmieszne. Ja jeszcze tkwię przy fotkach....tyle tego jest . Z Ciebie też taki "nocny marek" Czy tylko czasami?

Cytat:
Dokładnie zbyt sprośna, dzieci później oglądają na płycie, niektóre nie chcą iść wcześniej spać. Nie mam nic przeciwko takim zabawom, ale nie na weselu. W gronie młodych, bez starszych i dzieci, bez nagrywania by nikogo nie zgorszyć.
Nooo, niby tak. Zapomniałam o dzieciach. Ja byłam na kilku weselach ale bez dzieci.
Cytat:
Dzień dobry.

Zasiadłam na wizaż,ze śnaidankiem i herbatą.
Tak na początek to:

Na te Święta Wielkanocne życze Wam ciepłych, pełnych radosnej nadziei Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, a także kolorowych spotkań z budzącą się do życia przyrodą. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć Wam wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego.
WESOŁYCH ŚWIĄT-WESOŁEGO ALLELUJA.

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§ _§§
________§___§§_§§___§_§§§ c§§§
_______§_____________§_§d §§§
_______§______§______§__§ §§
_______§____§___§____§___ §
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§
§_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§
§____§_____§_____§__§__§_ ___§
_§____§____§_____§_§__§__ __§
__§____§§§§_______§§§§___ _§
___§____§___________§____ §
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Dziękuje i nawzajem.
ładnie to wygląda

Cytat:

Mam trochę inne zdanie na temat żłobków jak Wy dziewczyny. Moje dziecko poszło do żłobka majac dwa lata, gdybym miała gdzie wrócić do pracy poszłaby wczesniej. I piszę to jak najbardziej szczerze mimo iż kiedyś uważałam żłobki za zło konieczne. Do pracy wrócić musiałam z powodów finansowych- kredyt plus rachunki zabierały nam większość pensji męża na zycie zostawało mi nie całe 400 zł. Dlatego moje dziecko szybko nauczyło się m.in sikać na nocnik, żeby zaoszczędzić na pieluchach. Trudno jest żyć mając mozliwość wydania dziennie niewiele ponad 10 zł. Jak za to ugotować obiad czy kupić coś dziecku.
Nigdy w zyciu od nikogo nie brałam i nie wzięłabym pieniędzy nawet od rodziców bo uważam że skoro chciałam być dorosła to muszę być odpowiedzialna i ponosić konsekwencje swoich wyborów. Siedząc w domu jakkolwiek byście się starały to mając mnóstwo domowych obowiązków nie jesteśmy w stanie uczyć dziecka, bawić się z nim śpiewać i rysować i jednocześnie ogarniać dom.
Poza tym spotkania ze znajomymi kończą się tak ze dziecko się nudzi a znudzone zaczyna broić, a z kolei zmuszanie do zabaw z jednym czy dwójką dzieci kończy się wcześniej czy później kłótnią.

Moja córka była bardzo szczęśliwa w żłobku, po pierwszym dniu mówiła wierszyki, poznała mnóstwo piosenek nauczyła się dzielić z innymi dziećmi. Jasne- chorowała mi ale do dziś uważam że była to najlepsza decyzja.
Poza tym nie okłamujmy się nie ma aż tyle czasu przy dziecku żeby zadbać o siebie- a konieczność wyjścia do ludzi do tego zmusza.
Ja wróciłam do pracy, córka była w żłobku natomiast całe popołudnia choćby się waliło i srało byłyśmy tylko dla siebie.
Nie miała też później problemu w przedszkolu i w szkole. Mało tego teraz mam fajną aparatkę, kontaktową rezolutną z którą mogę pogadać, razem się bawimy czytamy, chodzimy na zakupy.
Dlatego uwierzcie żłobek to nie zło konieczne....
Oj, Despa...no to tutaj bym się z Tobą "wykłucala" (wykłuciła piszę z przymrużeniem oka) W pewnym sensie zgodziła bym się, ale w więkrzości nie. Zresztą, nie ma znaczenia, bo każdy robi to, co uważa za słuszne.

Co do świąt to posprzątanie sobie rozłożyłam w czasie stopniowo krok po kroku wszystko zrobione, zakupy wczoraj. Dziś mój małż piecze ciasta bo ja do tego lewa jestem....
No to super!
Tak więc dziewczyny:

Cytat:
dziekujemy i wzajemnie
same pysznosci
ja lubie miec taka hmm zimna skore i wtedy sie przytulic lub otulic czyms...
tez ma nadzieje ale strasznie mi szkoda tych butkow z wczoraj, podobaly mi sie...

a jaka to jest ta ruska zabawa?
tez nie umiem robic grochowki robie ja na oko bo jej nie probuje bo mnie odrzuca na wymioty ale podobno jest pyszna
co do tego:mam tylko pytanie, jeżeli jest tylko pół numera różnicy, to gdy byś włożyła taką pół-wkładkę (od palców do połowy pobicia stopy), to pasowały by? tej wkładki nie widać, jest z cieniutkiej gąbki i stopa się nie ślizga.
nie dzis ubralam baletki ktore kupilam jesienia byly ciut luzne(rozmiar 33...)wlozylam wkladke i to sylikonowe z tylu a nie czulam zeby w 100 pasowaly pozatym wtedy ciasno mam w palcachmam buty ktore mialam tylko na bierzmowaniu, minimalnie za duze jak daje coa do przodu(sylikonowa wkladke na palce) to ledwo w nie wejde palce wychodza a i tak spada z tylu:/ w takich wypadkach potrzebuje zapiecia moje stopy sa dziwne chce miec wygodne i pasowne butki albo zadnych(i na jakims malym obcasie lub koturni- na plaskim bym znalazla) bo za duzo juz mam takich co leza i zawsze beda lezec
co do obudowy i tasmy to tamta trzymala 3 lata wiec to pewnie bedzie tyle samo
karinio, despa rowniez zycze wesolych swiat
No trochę "skomplikowana" sprawa z tymi butami He..he..mój pupil ma podobny "problem" minus obcasy (hi..hi..hi..przepraszam, tak mi się jakoś skojarzyło)

A ,mówiąc o butkach, to w Sobotę wybyliśmy na targi pupilków. Było ciekawie, tyle różnych ras kotów, psów, papug, płazów, królików naraz, widziałam tylko w TV. Ludzie szaleją w ubiorach, kolorach, fryzurach...Nie było innych zwierzątek.
Mój mąż panicznie boi się węży, spierdzielał ile wlazło gdy zobaczył chodzącego faceta z takim jednym. Zostawił mnie jak stałam...i tyle żem go widziała
Znaleźliśmy się przy stoisku z psą modą. Kupiliśmy naszemu 2 pary . Druga fotka przedstawia łapę Pudla z pomalowanymi lakierem do paznokci, pazurkami trochę nie wyraźnie wyszło bo ludzie się przepychali...
Niczym innym nie mam się "chwalić" Nikt z nas nie święci, nie obchodzimy szczególnie świąt, oprócz Bożego Narodzenia, nie chodzimy do żadnego kościoła bo nam nie jest to potrzebne. Katolickiej dogmy wyzbyłam się wiele lat temu i jest mi z tym dobrze. Rozumiem że innym jest to potrzebne, i nie mam z tym problemu (no chyba że ktoś próbuje mnie "nawracać", to nie ręczę za siebie)
Fajnie że każda z Was miło spędza-spędziła czas.
Mąż ma 4 dni wolnego, więc obijamy się jak nigdy dotąd. Pogoda dopisuje od wczoraj, więc dzisiaj kura na grill i frytki na wolnym powietrzu...żyć nie umierać.

Teraz wznoszę toast na Waszą cześć, i życzę miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Booties 004.jpg (128,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Toes 001.jpg (107,7 KB, 3 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 10:39   #750
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No mąż już wrócił.

Nom
ale jesteś,że znów nie czekasz. Mąż wrócił,więc ide za chwile ukroje kawałek krówki. :d
O masz Ci los,jaka złośliwość pogody że po wyczeszczeniu autka,zaczyna padac.
Ok,spoko jak nie przekuje,to nie zmuszam do oglądnięcia tego filmu.
Kolegi też nie trzeba się słuchać.

No to razem możecie film sobie obejrzec.
No to szkoda,że nie zdążył uwecznić swego dzieła.

Mówie teraz do męża,czy ukroimy sobie krówke.A ten,nie jutro sobie zjemy tzn na jutro No,ale jakoś go przekonałam by dzisiaj zjeść.Swoją droga patrzcie go jaki wredota,ja tu czekam a on nie na jutro.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A i odkryłam fajny kanał na youtubie o gotowaniu.Tzn są fajne przepisy ( w sumie wszystkiego jeszcze nie przeglądnełam ) ale mam ochote z tamtego przepiiów zrobić jeden-swojską kiełbase-mielonke w słoiku Bardzo lubie.
doogladalismy razem film ale tylko 1 bo chcialam wiecej jeszcze wczoraj maz opowiadal ja je czyscil i jaka szkoda, ze nie mial aparatu nastepnym razem napewno go wezmie
to dobrze i dlatego wole nie czekac nie znioslabym odmowy
my tez z mezem uwielbiamy...

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Bry

widze, ze tylko u mnie w regionie jes taka pomieszana tradycja..my jemy wszystko co w koszyczku zaraz po przyjsciu z kosciola.. ale wiem, ze jedni robia tak a inni tak jak u Was czyli dopiero w niedziele

co do serniczka uwieliam ja do Naszego domku kupilam w cukierni ale byl pyszny no a dzis zjem serniczek mojej mamy

Zycze Wam Wesolych Swiat dziewczynki
my w sobote jemy tylko jajeczko no moze cos wiecej a tak to w niedziele

Cytat:
Dzień Dobry-Dobry Wieczór Wszystkim

He he...śmieszne. Ja jeszcze tkwię przy fotkach....tyle tego jest . Z Ciebie też taki "nocny marek" Czy tylko czasami?

Nooo, niby tak. Zapomniałam o dzieciach. Ja byłam na kilku weselach ale bez dzieci.

ładnie to wygląda

No trochę "skomplikowana" sprawa z tymi butami He..he..mój pupil ma podobny "problem" minus obcasy (hi..hi..hi..przepraszam, tak mi się jakoś skojarzyło)

A ,mówiąc o butkach, to w Sobotę wybyliśmy na targi pupilków. Było ciekawie, tyle różnych ras kotów, psów, papug, płazów, królików naraz, widziałam tylko w TV. Ludzie szaleją w ubiorach, kolorach, fryzurach...Nie było innych zwierzątek.
Mój mąż panicznie boi się węży, spierdzielał ile wlazło gdy zobaczył chodzącego faceta z takim jednym. Zostawił mnie jak stałam...i tyle żem go widziała
Znaleźliśmy się przy stoisku z psą modą. Kupiliśmy naszemu 2 pary . Druga fotka przedstawia łapę Pudla z pomalowanymi lakierem do paznokci, pazurkami trochę nie wyraźnie wyszło bo ludzie się przepychali...
Niczym innym nie mam się "chwalić" Nikt z nas nie święci, nie obchodzimy szczególnie świąt, oprócz Bożego Narodzenia, nie chodzimy do żadnego kościoła bo nam nie jest to potrzebne. Katolickiej dogmy wyzbyłam się wiele lat temu i jest mi z tym dobrze. Rozumiem że innym jest to potrzebne, i nie mam z tym problemu (no chyba że ktoś próbuje mnie "nawracać", to nie ręczę za siebie)
Fajnie że każda z Was miło spędza-spędziła czas.
Mąż ma 4 dni wolnego, więc obijamy się jak nigdy dotąd. Pogoda dopisuje od wczoraj, więc dzisiaj kura na grill i frytki na wolnym powietrzu...żyć nie umierać.

Teraz wznoszę toast na Waszą cześć, i życzę miłego dnia
ja tak samo pamietam jak raz szlam na autobus a on byl na drodze i sie balam przejsc
czyli Twoj piesek tez nie moze znalezc bucikow? ooo a jednak dostal 2 pary czyli nawet on ma lepiej
mniam ale fajnie u nas jest zimno, pada a wczoraj byla burza
maz wraca z ryb
ale sie objadlam w te swieta samych jajek sama zjadlam 15 nawet teraz je znowu jem
ale moja niunia jest niegrzeczna znowu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości