|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
A to ja z takiej typowej wsi, gdzie i kury, kaczki, świnki, krówki, króle, stodoła, gnój, ogródek, pola, łąki i lasy
![]()
#692 |
Zakorzenienie
|
kaaroo,świetny nowy letni avek.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- kaaroo,to spoko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Ja mam rodzinę na wsi. Chociaż teraz coraz mniej się uprawia. Np. babcia schorowana, to ciocia po kryjomu sprzedała krowę, jak była w szpitalu. Najgorsze były indyki, jak dobrze pamiętam. Rodzice mieli czerwone auto, bo mnie się taki podobał, to potem musiałam je pilnować, bo te indyki lgneły do koloru czerwonego. Trzeba było też uważać, by nie mieć za dużo koloru czerwonego na sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||||||
Zakorzenienie
|
Co dobrego na obiad robiłyście???Weny coś dzisiaj nie mam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [/COLOR] Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przedawkowałaś jajka. ![]() No właśnie organizm powinien się przyzwyczaić i ja jeśli nawet zaczelabym pić rano na czczo,to przeczyszczenie gwarantowane. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-20 o 15:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś na obiad miałam kotleciki nadziewane grzybami od mamy. Jak nie mam pomysłu na obiad i gotowców od mamy, to robię pomysł na...
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie jestem sama. ![]() A i jak znajde ten komplecik,to pokaże. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#698 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
"Tonący i brzytwy się chwyta". Rób tak, żeby Wam dobrze było ![]() Cytat:
W Google jest wiele na jego temat i metod. Za dużo by tu pisać a już nie chcę zaśmiecać moimi "monologami" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała jedną krowę (taką z długą sierścią, są piękne!), kozę i kilka kurek na własne przetwory nabiałowe, masło i jajka. Ech, za późno teraz. U mnie brzydko i pada, ma być +8C. Chyba mam chandrę. Nic mi się nie chce. Trzymajcie się ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |||
Zadomowienie
|
Myślałam że napisałam jako ostatnia, jeszcze dopiszę...
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dopiero 11:30 i jeszcze nie wiem co zrobię. Cytat:
![]() (pogrubione) taki "pocyganiony"? Lenistwo trza wybić ... ![]() ![]() Ja nie lubię grzybów marynowanych. Nie chcę nikomu popsuć apetytu ale... (ciągną się jak smarki ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Jestem ponownie.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=MRRtt...embedded#at=95 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Wizaż znowu mi zamula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Wtajemniczenie
|
No w sumie to ciężko z 2-letnim dzieckiem spokojnie poplotkować z kumpelą, ale zawsze można iść na plac zabaw czy coś alb zostawić na 2 godzinki dziecko u kogoś. do nas przeważnie znajomi przychodzą i wszyscy bawią się z Bartusiem, a jak on zasypia to włanczam elektroniczną nianię i my wychodzimy z pokoju i siedzimy do późna. Jednak ja nie mam aż takiej potrzeby wychodzenia do ludzi. Mamy paru dobrych znajomych, z którymi się spotykamy i to mi wystarczy.
![]() |
#702 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.Witam w klubie. 3.Prosze bardzo ![]() Cytat:
![]() ![]() 3. Też fajnie,tylko ja chyba się źle wyraziłam bo nasza nierośnie a wypuszcza zielone pąki iglaki. 4. Jak to mówi mój znajomy,bardzo dobrze dostatecznie. I co zrobiłaś?? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Noo coś tam się nam zawsze dostanie od rodziców. ![]() nie,taki normalny normalowaty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Omg,mojemu sąsiadowi z domu obok wesoło,bo "śpiewa". ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Zaś wrociłam ponownie na chwile. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-20 o 19:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||||||
Zakorzenienie
|
nareszcie w domu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A możesz napisać co jest na metce? Ja dostałam w prezencie prawdziwe, śnieżno-białe baranie skóry. Schowałam do szafy bo nie wiedziałam co z nimi zrobić. Okazało się, że można je normalnie wyprać w pralce. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-04-20 o 21:14 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Czesć
![]() Pomimo tego,że nowe forum mi się nawet podobało.To ciesze się,że też przywrócili stare dobre forum.A powrócili do starego bo: Wizaż.pl W chwili obecnej przywracamy stare forum - nowe okazało się mieć za wiele bugów - zwracamy je do producenta z reklamacją. A noi Złoś na technicznym napisał,że napisane posty na nowym forum znikneły. A to z facebooka. Posty z 20 godzin działania nowego forum zostały w tamtej bazie danych. Nie będę ich importować do produkcyjnej, bo mógłbym zepsuć nasz stary, zardzewiały czołg ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Jaką sałatkę obiadową polecacie? Macie jakiś fajny przepis?
Dziś szukałam kaczki po całym osiedlu. Udało mi się ją kupić i to w dobrej cenie, mała. |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
To fajno,że udało ci się nabyć kaczke.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Nie wiem co to jest ta colesława |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mizeria,pycha. ![]() ![]() Colesław,składa się z białej kapusty,marchewki itp np: http://www.karin-pol.com.pl/oferta/salatka_coleslaw.htm chociaż w tym widze ananasa,a ja jadłam bez ananasa i bez papryki. Ja się szykuje do wyjścia na zakupy,ale coś nie bardzo mi się chce. ![]() ![]() Nie no musze już iśc vel wyjść,bo dzisiaj Good Friday i sklepy są krócej otwarte. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Robicie prezenty na święta wielkanocne? Ja takie drobne, mniejsze niż w grudniu. Po świętach przyjedzie do nas koleżanka z mężem i 6 miesięcznym synkiem. Co mogłabym mu kupić? Dla takich maluchów zabawki i ciuszki są takie drogie. Zająca nie dam, bo za mały. Na grzechotkę nie za duży? Doradźcie, bo się nie znam. To ma być taki drobny prezent. Jak jechaliśmy go zobaczyć, to akurat w tesco były promocje, kupiliśmy spodnie dżinsowe i sweter ocieplany. Raz przypadkiem tam byłam sama, to kupiłam chusteczki takie specjalne.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam,kobiety ja pływam
![]() ![]() ![]() No nakupowałam świątecznych smakołyków. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kobietki
![]() ![]() ![]() Już nic nie wiem. Więc teraz mamy "stary" Wizaż? Ja nadal mam problem z Log in, i dostalam wiadomość by napisać do Webmaster'a , a jakimś cudem jednak się wpisało ![]() Chyba tylko ja tak mam, bo widzę że inni podążają, tylko ja nie mogę .Grrr... ![]() ![]() Cytat:
*-ezusicku, chyba nigdy nie przyzwyczaję się do tej "mody kupowania" ![]() Mnie się nigdzie nie chce wychodzić. Przez ostatnie 2 dni lalo, był silny wiatr i rynnę nam oderwało. Dzisiaj jest chłodno, względnie bezwietrznie, więc będziemy rynnę instalować. Na zakupach byliśmy wczoraj... Cytat:
Ma normalną monetarną wartość. Chyba Polski Bank też ma jakieś drobne monety? Dzieci i tak są zawalone zabawkami, a dając np monetę, może inni przyczynili by się, by maluchowi, przy różnych okazjach podarować drobne, i niech się tak składa w skarbonkę? Rozumiesz co mam na myśli? Acha- fotka ze pisankami to forma kartki z życzeniami dla Wszystkich. Druga fotka to obiad (mielone w sosie, przełożone groszkiem, kukurydzą, przykryte poduszonymi ziemniakami) "Pochwalę" się plackiem z daktyli upiekłam wczoraj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() Cytat:
![]() Na forum technicznym,jest wątek możesz o tym problemie im napisać. Cytat:
![]() Cytat:
Szał ciał. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chodzi mu o szpan,bo spędzamy święta sami. Cytat:
![]() Omg ![]() ![]() No wiesz co grzeszysz normalnie ![]() ![]() Smacznego jajka http://www.demotywery.pl/10393/Smacznego-Jajka ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 16:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze coś http://www.demotywery.pl/10349/Zabawa-Na-Ruskim-Weselu
![]() ![]() A to jeszcze lepsze.Padłam http://www.demotywery.pl/10328/Zagra...em-Na-Pianinie ![]() ![]() ![]() O matko http://www.demotywery.pl/10307/Totalna-Panika ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Motylek nie umiem znaleźć tej Pw. Mogłabyś jeszcze raz wysłać przepis na ciasto do karpatki? Krem kupiłam taki jaki polecasz.
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() rowniez zycze wesolych swiat ![]() agusiowata my sobie nie robimy prezentow na swieta jak wszyscy z mojego otoczenia... ale widzialam dzis piekne butki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- a i dzis maz znowu dostal obiadek(grochowke i rybke na drugie) jak bylam na miescie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||
Zakorzenienie
|
U nas tzn w Polsce,też mamy podobną zabawe na oczepinach.Tzn mamy kto ma ten ma,albo kto miał ten miał.Aczkolwiek to jedna z tych głupich zabaw oczepinowych.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś jadłam znów rosół z paczki ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-22 o 17:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale zapomniałam w tym roku o poświęceniu palmy. Co roku kupują nową, żywą. Bez palmy w święta, tak trochę łyso... Może jutro na targu kupię same bazie, tak do dekoracji.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- http://www.demotywery.pl/10171/Idzie-Lato ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam goraca nie lubie ![]() ![]() najmniejsze byly 36 i troche duze...35 bylaby dobra ![]() ![]() ![]() ![]() pytalam sie dzis u mnie o ta tasme i kosztuje 150 zl a obudowa 100...przynajmniej oryginal ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.