![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chamce Chanel eau Fraiche, TM Alien, JPG, Lancome, CK, minerały...
hej niestety nic dla siebie nie znalazłam,zupełnie nie znam sie na tych wszystkich minerałach
![]()
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze masz jakis blyszczyk ktory podchodzi pod odcien z Chanel 46 Praline ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
hmm nie chcę zapeszać ale numerek mi coś mówi, muszę sprawdzić w kosmetyczce, bo mam jakiś w różu, ale odcienia nie pamiętam, dam znać jak dorwę kosmetyczkę w domu
![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- a jednak błyszczyk był w samochodzie, ale toodcień 25 volage, czyli jaśniutki róz-koral, ale on był już kilka razy przeze mnie użyty ![]() hmm tak myślę że mam jeszcze kredkę brązową do oczy ck, użyta kilka razy, ale jeszcze nie temperowałam albo cienie podwójne w brązach ck tempting glance intense duo eyeshadow, ale w necie fot nie widzę tego odcienia(tempting glance to chyba odcień?:P) bo nic innego z nazwą koloru nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ck tempting glance intense duo eyeshadow. Z tego co widze to tylko 1 cien |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
od niedzieli go używałam :P myśle że zużycie nie przekracza nawet 5% bo ile można błyszczyka zużyć po 4 malowaniach ust
![]() no właśnie tez jak wpisuje opis to mi sie wyświetlaja same pojedyncze, ale ten jest podwójny ![]() To interesuje Cię ten drugi błyszczyk? czy robić fotę cieni ck?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
ok w takim razie przesyłam Ci kody blyszczyków
1701 kolorek 25 oraz 1601 kolorek 105 kartoników nie mam, czyli pasuje wymiana armani 40/50ml za 2 błyszczyki?? jeśli tak to zapraszam na priv ![]() w sumie to i tak pewnie w przyszłości będe Cię jeszcze molestować o moshino ;D Bo mamie obiecałam że jej upoluję hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
a interesuje Cię np tester cieni chanel- 4 kolorki w brązach?? Nowy nieużywany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do testeru to jest taka sama pojemnosc co w normalnej paletce ? Prosze o nazwe, z mila checia zobacze co to takiego ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-01-27 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Kochana,a dobralabys cos jeszcze?? Bo samego tuszu nie oplaca sie wysylac
![]() Powrocilam do mineralow,wiec interesuje mnie korektor pod oczy i - Podklad EDM Fairly Light Neutral tyle co na zdjeciu Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2012-01-28 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
tu kolory testera:
http://kosmetista.ru/blog/otzivi/7757.html tester jest pełnowymiarowy ma tak samo jak oryginał 1,2 g tylko jest tak jakby wycięta sama paleta kolorów(bez pędzelka) i góra opakowania jest przeźroczysta a poniżej klejam fotki ck w sumie z rzeczy do oddania to by było na tyle na tą chwilkę ![]() ![]() także zastanów się czy coś z tego jesteś w stanie dobrać do błyszczyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
tester mam od grudnia, ale nawet nie jest maźnięty(tzn nie testowany), na pewno można zobaczyć gdzieś w perfumerii ale to jest dokładnie ten kolor który na tej stronce, kod 2101-z tyłu jest naklejka z dokładną nazwą, kolorem informacją ze to tester i kodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam 2 cienie gunmetal i smokybrown. Tylko, ze mi zalezy na wiekszej odsypce. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Udalo mi sie znalesc porządne swache tych cieni i musze przyznac, ze s bez rewelacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
to nic innego już Ci nie wynajdę, używam tylko i wyłącznie takich kolorków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
niestety "przetrzepałam" już wszystko spoza wątku, jeśli jesteś chętna to możemy się wymienić za ten pierwszy błyszczyk co chciałaś za moshino?
za armaniego będe Cię meczyła najwyżej jak mi TŻ znów coś poprzywozi jak będzie jechał na delegacje za granice wtedy zawsze jakieś cudeńko mi przywozi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy sie spodziewasz tych cudeniek ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
nad testerem cieni Chanel???
mogę wrzucić jutro rano bo dziś jestem u rodziców na noc ![]() ciężko powiedzieć bo czasami dostaję perfumy-ale te co lubię(akurat to on wie) więc ich nie wymieniam ![]() ![]() A nie ukrywam że błyszczyka będę starała się pozbyć-czyt. wymienić na coś przydatnego lub sprzedać koleżance bo jak będzie leżał w szafce to i tak zniknie przy najbliższej wizycie mojej kochanej siostrzyczki lub mamy (tak jak chanel-cienie o których pisałam kilka postów wcześniej) :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak cieni chanel. Błyszczyk chetnie przygarne ten z nr 25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Widze,ze moja odpowiedz zostala olana:-/To po co pytasz skoro masz zamiar nie odpowiadac?wrrrr
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- No no no,to prosze nie przeoczac,bo mi cisnienie sie podnosi:P, a jak sie upre,to bede molestowac na priwie <brzydal> A mozesz mi napisac pierwotna pojemnosc i ile na oko zostalo podkladu?? ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Tak,to BadGal, niuzywany i nieotwierany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
QUOTE=*milka*;31918922]Kochana oddam Ci co zechcesz za
11.Podkład Lily Lolo Big, poj.10g odcień China Doll, zostało około 45%[/QUOTE] niestety nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
A jaka pojemnosc ma tusz ?
Wrzucam zdjecie obecnej pojemnosci poczatkowa to 5g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
Oj,pierwsze zdjecie bylo lepiej widoczne,ale dziekuje
![]() Generalnie nigdy nie mialam nic z tej firmy,wiec jesli starczy na 4-5 uzycia to jestem chetna. Na korektor pod oczy tez ![]() Co sobie za to zyczysz? ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Ok ![]() ![]() Dobrze,to co w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- No wlasnie to jest zdjecie z internetu,a kolorki wypisalam-taka paletka nie jest w regularnej sprzedazy,ale to tez nie limitka. Przy wiekszych zakupach dostalam zestaw miniaturek-szminke, roz, te cienie i pielegnacje,ktora mam w watku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Najchętniej podkład Bare Minerals Matte odcień Fair, zapachy oczywiście, maseczka Dermamask Intensywne nawilżanie, sama nie wiem co jeszcze
![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
dodaje fotki w różnym świetle,
oraz tył opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.