|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
ładnie, ładnie wam idzie
![]()
#722 |
amor vincit omnia
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Wieczne Kutango
|
Eldo_Rado no coś Ty dla mnie z jogurcikiem to jest pyszne, do tego jeszcze dosypuje trochę nestle fitness z jogurtem i czekoladą mogłabym to jeść non stop
![]() A ja mam nude kolega chce żebym na impreze szła ale nie chce mi się jutro na 10 do gina idę poza tym pić nie mogę bo antybiotyk, za to oglądam szkołę uczuć na polsacie ![]()
![]() |
#724 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
boze...no dobra ..sprobuje z mlekiem ale pojutrze, narazie tego nie otwieralam...bede sobie wmawiac ze zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
zjadlam jablko i zaraz biore antybiotyk i laseczki ide spac
dzis 40 min masowalam na cellulit i 40 na brzuch. Jak na razie widze, ze ten tluszczyk sie tak rozbija i jest taki miekki ![]() ![]()
#728 |
Zadomowienie
|
Nie straszcie tak tym błonnikiem 15%
![]() ![]()
#729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to te h&my, c&a i pewnie pare innych zawyzaja, zeby sie ludzie lepiej poczuli...spoks..ja tez w m&s (inditex) nie wchodze w spodnie 40...ale moze malo elastenu mialy ![]() swoja droga ostatnio rozmawialam z kolezanka i mi opowiadala ze rozmiarowka od wojny nie byla zmieniana i teraz robia badania i pewnie zawyza wszedzie jak w h&m...sprzeczalysmy sie, bo ja obstawalam ze wiekszosc ma rozmiar 38 lub 40...psiapsiola mi na to ze mam spaczony obraz swiata...bo chodze po centrum, galeriach, na uni i po terenach rekreacyjno-sportowych ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-21 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Monia nie gniewaj się
![]() ![]() ![]() A co do Twojej przerwy to myślę, że to dobry pomysł, a od poniedziałku wrócisz do dietki ![]() Baletnica ja też mam taką koleżankę, która ciągle marudzi, że jest gruba itp a odchudzać i ćwiczyć jej się nie chce bo jest za leniwa. No to ja już nic na to nie poradzę ![]() Kupiłam ten błonnik z zieloną herbatą, weźcie nie straszcie że on taki okropny jest ![]()
#731 |
Zadomowienie
|
Próbował ktoś ten nasz błonnik ? Proszę o relację po spożyciu
![]()
#732 |
Raczkowanie
|
no ja tez na uni mialam otyla kolezanke w grupie...jak widzialam te litry coli ktore pila to az mnie strzykalo...za kazdym razem gryzlam sie w jezyk zeby nie powiedziec ile to kcal i zeby tego nie pila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Jeju jak Wy dużo piszecie!!! Nie było mnie tu z 4 godzinki a dwie strony miałam do nadrobienia!!! Ale wszystko przeczytałam
![]() Ja się trochę zdrzemnęłam do 19 i jak wstałam to do tej pory mieszkanie sprzątałam. Jeszcze musze jutro tylko poodkurzać i będzie ok. Zjadłam kolację przed chwilką a ogólnie to dziś: śniadanie - 50 g Just Fit & 4 łyżki otrębów + 250 ml mleka 2% śniadanie 2 - kawa rozpuszczalna z mlekiem i słodzikiem + 1 cukierek Michałek obiad - ziemniaki + średni schabowy polany sosem + surówka z marchewki i jabłka + kompot jabłkowy podwieczorek - 3 suszone plasterki jabłka z cynamonem ( te z Biedronki) kolacja - 1 kromka chleba ciemnego ze słonecznikiem posmarowana dżemem truskawkowym niskosłodzonym + 100 g serka wiejskiego + kawa Inka z odrobiną mleka i słodzika Od poniedziałki zaczynam nie jeść chleba na wieczór. Spróbuję zamienić węgle na białko (ale tylko wieczorem). Będe pić jogurty, jeść sałatki lub jajka a do picia samo mleko. Chleb jedynie na drugie śniadanie będzie (1 kromka) , a na pierwsze śniadanie płatki i otręby ale w minimalnych ilościach. A tak a propo Zdrowego Błonnika tego z Biedronki to tam wcale nie ma dużo tego błonnika!! Na 100 g jest 15 g błonnika a w tych otrębach co ja kupuję ( z tej samej firmy akurat) to na 100 g jest 25 g błonnika!!!!!!!!!! Więc o wiele lepiej kupować otręby 25%. Baletnico masz rację ![]() No i oczywiście że sie nie obrażę bo ja wiem że byłam gruba i wielka także każdy może tak mówić bo to prawda ![]()
#734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważysz to 50g just fit czy jakoś szklanką odmierzasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Moj dzisiejszy jadlospisik:
11: 2 kromy razowca z serkiem linessa i malym pomidorkiem 14: 3 wafle ryzowe z keczupem+2 jablka 17: 300 g fasolki po bretonsku z puszki+ pół piersi 20: 1 kromka razowca z serkiem linessa+ troche kurczaczka No takze dzisiejszy dzien zaliczony do udanych ![]() jutro jade na zakupy do lidla zaopatrze sie w serek wiejski, jakis nabial, zobacze za jakims musli ale u mnie sa same pakowane po 1 kg i z dodatkiem cukru nie to co u na s w Polsce, i uwielbiam serek do kanapek z lidla z serii Linessa normalnie pychotka ma 62 kcal w 100g i swietnie zastepuje mi maslo a wiecie jakie tanie oni maja slodycze , matko normalnie za grosze, ale trzymam sie z daleka ![]()
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
a w jakim sklepie kupujesz otreby? ja 1 raz widzialam produkty tej firmy..dzis specjalnie w Realu sie rozejrzalam i tez nie mieli...bylo tylko jakies oszukane mieszanki (90% pszenne i 10% zytnie)...te z biedronki chociaz sa bardziej zytnie...
Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-21 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
ja dopiero mogę odpisać bo musiałam przeczekać burze, najpierw po południu jedna była a przed chwilą druga się skończyła, to jakiś koszmar.. nie można nic zrobić ani tym bardziej wyjść, o wyjeździe nad jezioro można zapomnieć. dziś z dietą byłoby ok gdyby nie kilka ciastek Markizów z Lidla (Dorisek16 masz rację tam są bardzo tanie słodycze), a one mają bardzo dużo kcal. ale przez nie nie zjadłam kolacji bo nie chciało mi się i nadal nie chce więc nie wyszło ich tak dużo dziś.
kurcze ale jestem zła że ominęłam dziś ten odcinek Rozmów w toku ![]()
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-21 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Co do otrąb to polecam otreby pszenne firmy sante w czerwonym opakowaniu o takie http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...nne-Sante.html
one w 100 g mają az 42,4 grama błonnika a opakowanie 150 g kosztuje niecale 1,20 zł ja bedac w Polsce kupowalam je w realu, carrefourze, leclercu i innych wiekszych marketach,one sa naprawde super no i maja chyba najwiecej blonnika ze wszystkich otrąb ktore próbowalam ![]() tu macie str producenta i sa tam wszystkie wartosci odzywcze tych otrąb http://www.sante.pl/k18/produkty_sni...reby_i_zarodki ![]() ![]() ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-07-21 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-21 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
HEJ! Jesteś nareszcie po całym dniu
![]() ![]() Monia tez byłam na zakupach w biedronce i kupiłam ciasteczka jabłkowo cynamonowe i jeżynowe z tej serii zdriwa żywność czy coś wydają mi sie byc smaczne ale spróbuje dopiero w sobote bo juz ulozylam swoj jadlospis na kolejne 2 dni ![]() ![]() Dżaga ale jesteś śliczna, świetna przemiana ogromny plus dla Ciebie tak trzymaj !!! Też jadam błonnik lubie dorzucić do mleka lub do jugurtu mi strasznie smakuja dla mnie to super dodatek ![]() ![]() Moje menu: 7: owsianka na mleku z orzechami + łyzka masła orzechowego 10: śliwka 12: ryż z warzywami 15: gruszka 18: 2 kanapki z serkiem i szynka Dziś pstryknięto mi zdjęcie wiec Wam wkleje zafarbowałam włosy na ciemno tz. zawsze farbuje ale ostatnio miałam już bardzo wyblaknięte i pszyszedł czas na nie ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
Cindy dziękuję
![]() Loczusiek no to faktycznie dziwne skoro tyle jesz i chudniesz ![]() ![]() Dzaga ja tak myślałam że po wieczór będziesz miała dosyć jabłek ;p A tej babeczki z tym brzuchem do kolan szkoda mi było ;( wydawała się sympatyczną osobą a tak się zaniedbała.... No ale cukrzyca tez potrafi zrobić z mózgu wodę więc nie obwiniam tej babeczki tak do końca. Mam nadzieję że jej sie uda schudnąć! Mimi jadłospis ok ale do obiadu mogłąś dorzucić jakieś mięsko gotowane. Co do otrębów to mam tez granulowane o smaku śliwkowym ![]() Karolcia Ty to dobra jesteś hehe ![]() ![]() Eiiuzalezniasz dieta Dukana to samobójstwo i w dodatku zawsze z efektem jojo. Nigdy w życiu tego gówna bym nie spróbowała! NAwet gdybym ważyła 200 kilo!!! Jestem jej ogromną przeciwniczką!!!! Zresztą jestem też przykładem, że na diecie 1000 kcal można również schudnąć ( i to dużo) jedząc normalnie i zdrowo!!! ![]() A co do konkursu grubasów to się uśmiałam bo ja też ważę 58 kilo i mam 175 cm ale że jestem grubas to nie myślałam heheh ![]() Meeedzik nie gniewam się, no coś Ty!!!! ![]() ![]() Baletnico, kosaciec ja jak widzę, że ktoś ma gdzieś to jak wygląda to się nawet nie odzywam. Jego sprawa. Jak lubi być grubym i nie chce pomocy to niech spada ;p A jak mówi, że chce schudnąć a nic nie robi w tym kierunku to ja się nie będę wysilała i mu kazania prawiła. Nic na siłę! Tego trzeba chcieć i dietę traktować poważnie ![]()
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam te śliwkowe firmy kupiec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Monia, ale najgorsze to jest w tym wszystkim, że taka osoba nie chce zmienić sposobu myślenia- myśli, że jak nic nie zje przez cały dzień to jest ok. W tamtym tyg. ta kumpela zadzwoniła do mnie z płaczem, żebym jej pomogła, bo nie może kupić spodni w sklepie. No i pojechałam. Zrobiłam zakupy, takie mega, wyrzuciłam z lodówki co miałam wyrzucić...rozpisałam menu na cały tydzień...i to więcej niż być powinno, no, bo wiadomo, że taka osoba potrzebuje więcej niż ja..i dzwonie dzisiaj do Niej - jak z dietą. A ona: SPOKO, JEST DOBRZE, PRZEZ CAŁY DZIEŃ ZJADŁAM TYLKO BUŁKĘ"
![]() ![]() A tak poza tym to nie wiem czy to Twoja siła, czy ja już jestem tak zżyta z Tobą, że we wszystkim Ci wierzę, ale chce Mi się bardziej jeść..od wczoraj...i to bardzo...czyżby od tabletek? ![]() dzisiejsze menu; -płatki -1 naleśnik z mięsem + kalafior -1 kanapka chleba wieloziarnistego z 30g. serka topionego ze szczypiorkiem -kawałek arbuza - jajecznica z 3jajek z samą cebulą, bez tłuszczu + 1kanapka chleba ziarnistego masakra, nie mogę się ogarnąć z ta pracą...od rana wysyłam CV, mam nadzieję, że ktoś oddzwoni ![]()
#746 |
Raczkowanie
|
tinekk ale laska z ciebie
![]() normalnie same pieknosci sa na tym forum, figure masz super, plaski brzuszek no i sliczna tuniczke ![]() Gratuluję ![]()
#747 |
Wieczne Kutango
|
Monia nie strasz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A z Ciebie też jest pięknotka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
kosaciec ja kupuje otręby w Polo Markecie. Kosztują 2,99 czy jakoś tak.
A czy żytnie czy pszenne to mało ważne, patrz zawsze na kalorie, ilość węgli i błonnika. Mureczko a u mnie dzisiaj nawet deszcz nie padał i nawet nie zagrzmiało. Pogoda była ładna i niebo prawie bez chmur. Aż dziwne ![]() W lidlu mają cudowne czekolady - szczególnie taka biała z chrupkami truskawkowymi !!! Pycha!!! Jak się nie odchudzałam to potrafiłam zjeść sama całą, a to jest taka większa czekolada, nie taka jak te tradycyjne ;p OOo znalzałam w necie to ta: http://swiatslodyczy.blox.pl/2008/02...uskawkami.html Moja sąsiadka handluje niemieckimi słodyczami - ma cały pokój słodyczy!! Jej syn sprowadza samochody z niemiec i przywozi mase słodyczy, chemii itd. Ciężko mi nieraz że nie mogę iść do niej i kupić sobie kilka czekolad ;/ Za słodyczami nie przepadam ale te niemieckie to poprostu rewelacja i niebo w gębie! Dorisek dobrze, że napisałaś o tych otrębach. Ja je chyba też widziałam w Polo o ile sie nie mylę. Jak będą to na pewno kupię ![]() Faktycznie mają dużo mniej kalorii i dużo więcej błonnika! I węgli mniej ![]() ![]() Tinek ja własnie zjadłam kilka tych plasterków jabłek z cynamonem. Takie sobie one są ... raczej ich więcej nie kupię, jedynie na próbe wezmę jeszcze te drugie bez cynamonu. A zdjęcie prześliczne!!!!!!!!!!!!!! Masz włosy takie jak ja i tak samo się czeszesz widzę ![]() ![]() ![]() Mimi no niestety płatki mają sporo kalorii ale tym się nie kieruj bo to nie są te złe kalorie. Baletnico no niektórzy ludzie są dziwni i to bardzo. Możesz tłumaczyć jak dziecku a oni dalej swoje. Nic tym nie osiągną a jednak zmienić sie nie chcą. Głupie to ale nic nie poradzimy. Co do tabletek to od kiedy je bierzesz dokładnie?
#750 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A masz może zdjęcie tej gwiazdy Holiłód? ![]() Hej ![]() Cytat:
Spotkałam się dzisiaj z dawno niewidzianą koleżanką a ta do mnie "o boże jakie masz chude nogi! wyglądasz jak modelka" ![]() ![]() Poza tym przeszłam się po sklepach, kilka rzeczy mi się spodobało ale nie mam koncepcji jakie fasony ubrań wybierać więc nic nie kupiłam. Podobała mi się np. sukienka maxi na ramiączka z dużym dekoltem ale przy dobrych nogach a kiepskich cyckach to zły pomysł. Albo nietoperzowate swetro-ponczo do pół uda ale czy warto zasłaniać talię?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.