![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
no wiec tak od pazdziernika uroslo 5cm u nasady glowy jest odrost ale tak sie wykruszaja ze nie ma wgl roznicy od 3 lat;/
prostowalam ale nie prostuje od jakiegos roku nie szusze tyle samo czasu. farbuje a;e co 3 miesiace ... ostatnia farbe teraz bede robic pod koniec stycznia bo odrost 5cm zuca sie w oczy ...;/ radykalna zmiana ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
jedwabie takze nic nie daja ... daja tyle ze wygladzaja wlosy ale pozniej wysuszaja wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Ja raz farbowalam wlosy, a tak rozjaśniam. I też się zastanawialm jak to po dlugim okresie podziała na moje włosy. Ale nie chce farbować bo farbowac musiałąbym np co miesiąć i niszczą sie włosy i wypadają a rozjasniam kiedy chce. I teraz rozjaniam tylko przed myciem a potem nakladam olejek. Może dłużej musze czekać na efekty ale bd w lepszym stanie. A wy co o tym myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
ja rozjasnialam kilka razy kiedys siano i nic wiecej z tego sie zrobilo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Ja też myslałam o śćięciu się na łyso ale zadługo bym czekała aż mi odrosną. Rudy kolor jest całkiem fajny, masz napewno jasną karnacje. A ja to ani w tą ani w tamtą. Ja mogę być załamana
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze 2 lata do technikum chodze wiec bym byla posmiewiskiem szkoly chyba i nic wiecej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- ja jeszcze 2 lata do technikum chodze wiec bym byla posmiewiskiem szkoly chyba i nic wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://images.beautyriot.com/photos/...d-straight.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Co do gwiazd to trzeba mieć pewnien dystans. Na zdjęciach można zrobić wszystko, a mając kosmetki za kilkaset złoty lub więcej, i najlepszego fryzjera i włosy są jak z obrazka.
Ja sama mam włosy kecona i sianowate. Obecnie mam no dla mnie krótkie, i róznej długoći: z przodu krótsze z tyłu dłuższe. Wyglądam nieciekawie, ale musze wytrzymac by za jakiś czas cieszyć sie lepszymi i dłuższymi. Mi się osobiście podobają rude włosy, szzególnie taki mocny. ![]() ten jest ładny ale dziewczyna ma troche suche włosy |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
kerastase niby najlepsze kosmetyki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie bardzo takei rude podobaja
![]() ![]() ![]() ![]()
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem jedwab pomaga. Uzywam biosilk juz od jakies pol roku i koncowek w ogóle nie mam suchych, a wręcz przeciwnie. Poza tym zawsze po krotkim czasie od scięcia mi sie rozdwajaly koncowki a jak uzywalam jedwabiu to do tej pory są ładne, a scinalam ponad 3 miechy temu ![]()
![]() |
#733 |
Konto usunięte
|
ooo tak!! dlugie i rude
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Dolce vita
|
Ja z natury ma rudawe włosy. I oczywiście moja zmora nienawidzę ich. Farbuję je od około 10 lat
![]() No i do tego dbam....Dziś zaczynam kurację ampułkami Radical. |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
hmm taki ciemny blond,własciwie to szatynka jestem ![]() ![]()
#736 |
Konto usunięte
|
ciemny blond jest ładny
![]() ja mam naturalny piaskowy blond, przyciemniany szamponetkami joanny na średni brąz. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Ja mam zniszczone włosy po trwałej ondulacji... Trwałą robiłam 1,5 roku temu i już w ogóle nie widać skrętu, włosy mam proste jak druty. Jednak od połowy włosów wciąż mam zniszczone i bardzo suche. Strasznie włosy mi się kruszą i łamią. Nie chcę ich ścinać, bo będę wyglądała fatalnie we włosach za ucho. Więc póki co, męczę się z takimi, a potem zetnę. Mam postanowienie, że do świąt Bożego Narodzenia 2011 roku, nie zetnę włosów. Mam nadzieję, że trochę podrosną. Właściwie to nie używam żadnych kuracji do włosów, ani olejków, bo naprawdę nie mam na to czasu. Tym bardziej, że mieszkam z moim facetem w akademiku i naprawdę nie mam jak się ludziom pokazać z maseczką na włosach, lub jakimś olejkiem.
Jedyne czego używam to szampon i maskę Elseve z L'Oreal i czasami, ale bardzo, bardzo rzadko olej rycynowy na końcówki, ale tylko na 5 minut czasu. Chciałabym zacząć kurację jakimiś tabletkami ze skrzypem. Mam też Inneov, ale nie używam go regularnie, bo ciągle zapominam i robie tygodniowe przerwy w stosowaniu. To samo z ampułkami Radical. Jestem kompletnie niesystematyczna.
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów Edytowane przez farfalla88 Czas edycji: 2011-01-12 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Farfalla, nawet nie nakładasz zwykłej odżywki po umyciu? Przecież to zajmuje najwyżej 3 minuty... w dzisiejszych czasach to chyba nic niezwykłego, że po myciu nakłada się na włosy odżywkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Dolce vita
|
Ja sobie nie wyobrażam nie nałożyć odżywki lub czegokolwiek innego oprócz mycia szamponem (wcierki,maski, odżywki,jedwab,lotiony).. .
I też nie byłam systematyczna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Istnieją przecież też jednominutowe maski do włosów
![]()
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Wczoraj umylam wlosy tym szamponem z joanny i powiem, że zapach mi się nie podobał, ale potem na umytych włosach byl OK. Mi ten zapach sie kojarzy jakby z kremem Nivea
![]() ![]() ![]() A w ogóle to juz uzylam 4 ampułke Radical i wydaje mi sie, że włosy chyba mniej się przetłuszczają. Bo kupiłam go w sobote, umyłam włosy i jak wyschły to nałozyłam 1 ampułke no i nakładałam codziennie i normalnie mialabym tłuste wlosy juz w poniedzialek, a we wtorek mialam jeszcze takie ze mozna wyjsc w nich ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja cały czas tylko patrze w lustro czy moze mi troche nie urosly haaha ![]() ![]()
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież napisałam, że nakładam zamiast odżywki za każdym razem maskę Elseve L'Oreal "mleczko królewskie." Wolę używać maskę do włosów, niż odżywkę, bo ma silniejsze działanie. Ja również, nie wyobrażam sobie jak można nie nałożyć maseczki na włosy po umyciu. Ale to jest jedyna rzecz którą robię. A tak to kupuję ciągle nowe kosmetyki, tabletki, ampułki a i tak nie jestem w stanie zapamiętać o i ich regularnym używaniu. To właśnie miałam na myśli ![]() Mi się marzą włosy jak ma dziewczyna na tym zdjęciu: Kolor, długość i to jak się układają. Boskie...
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów Edytowane przez farfalla88 Czas edycji: 2011-01-12 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
farfalla88
"Edytowane przez farfalla88 Czas edycji: Dzisiaj o 09:59" Czyżbyś troszkę zmieniła w poście? Bo wydaję mi się, że o masce nie było tam ani słowa... ![]() Sama zawsze nakładam jakąś odzywkę, maskę- weszło mi to na stałe w program pielęgnacji. O włosy, które się zapuszcza powinno się dbać, a one powinny się odwdzięczać. Szkoda, że to nie reguła, bo czasem smutno widzieć jak osobie, która myję włosy tylko szamponem(o wcierkach niiigdy nie słyszała) włosy rosną szybko i do tego całkiem ładne ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak zmieniłam w poście, nie dopisałam maski. Dobrze ci się wydaje. Ale używam jej za każdym razem ![]()
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
Zapuszczam włosy... Niech one wreszcie urosną długie! ![]() ZDROWE ODŻYWIANIE! Postanawiam: - nie jeść chipsów - ograniczać słodycze - nie jeść zupek chińskich - nie jeść frytek - ograniczać jedzenie fast-foodów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
Mi z kolei się dzisiaj śniło, że koleżanki obcinały mi włosy( o jakieś 10 cm). Przy tym bardzo wypadały mi włosy, one się dziwiły co mi tak lecą, a ja mówię, że to to jeszcze nic, że właśnie od 3 tygodni nie wypadają mi włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
piekny kolor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
zawsze mozna raz w miesiacu sciac 1cm ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.