|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
![]()
![]() |
#722 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ale rozstaliscie sie czy jak? po co wojna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
Chmm...a mogę wstawić moje zdjęcie i podpytać o makijaż i kolor włosów?
![]() Na pewno się na tym znacie, a ja - szczerze mówiąc - niezbyt się kwapię do zakładania wątku w "Metamorfozach". ![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
No dobrze...tylko się nie wystraszcie.
![]() Jestem zimnym typem kolorystycznym (lato). Oczy szaro-niebieskie z żółtą obwódką wokół źrenicy (nie widać jej zbyt dobrze na tych zdjęciach). Cera - jak widać na drugiej fotce - blada, zimny odcień. Usta również mam bardzo blade. Mój naturalny kolor włosów to ciemny, mysi blond. Pierwsze zdjęcie bez makijażu zrobione zostało w sztucznym oświetleniu przez co kolory są troszkę przekłamane. Na drugim umalowałam się tak, jak zwykle to robię, gdy np. chcę wyjść na imprezę czy do miasta (na co dzień prawie w ogóle się nie maluję). Chciałabym częściej się malować, ale zupełnie nie wiem, jakie kolory do mnie pasują i co powinnam podkreślać, a co tuszować. Poza tym szukam dla siebie odpowiedniej fryzury i marzę o jasnym blondzie na głowie. ![]() I na koniec pytanko odnośnie zalotki do rzęs: warto sobie takową sprawić? ![]() Z góry dziękuję za wszelkie porady. ![]() ![]()
"Nie zamartwiaj się jednak przyszłością. Dzień dzisiejszy wystarczy ci aż nadto." ~Xbox & rock fan ![]() Edytowane przez Galadriela87 Czas edycji: 2011-12-13 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie ze masz bardzo sympatyczna buzie ![]() Ten makijaz z drugiego zdjecia totalnie Ci nie pasuje ![]() ![]() Widzialabym Cie w jasniejszych wlosach, to raz, na codzien delikatna kreseczka brazowa kredka, wytuszowane rzesy, odrobina rozu w odcieniu chlodnym na policzki, bez brazera i usta albo z bezbarwnym blyszczykiem albo pomadka w kolorze nudowo - rozowym. Na wieczor - kreseczka moglaby byc ciemniejsza, ale mysle ze na dole moze nie tylko w kaciku i nie taka gruba, dolna powieke podkresilabym raczej jakas szaroscia, ogolnie takie bardziej szare, delikatniesze smokey eye mi sie na Tobie widzi ![]() Plus roz i delikatnie brazer na policzki, usta nadal delikatne, nie wiem czemu ale nie widze Cie w mocnych ustach. Tyle ode mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |||||
Zakorzenienie
|
wpadam na chwile i zaraz Was nadrobie z przyjemnoscia, bo TZ rano przyjechal do mnie, zrobil mi niespodzianke i dostalam bukiet kwiatow, pierwszy raz w zyciu i to bez okazji
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() tez dodaje do zakladek, nawet mam posegregowane, ale juz mnie to meczy przegladanie ich, wiec takie must have zapisuje sobie w kalendarzu, jednak o tym zapomnialam ![]() Cytat:
na bank trzeba nawilzac. ja po kuracji Cleance K czy Diacnelem, to przez pierwszy miesiac mialam wieeelki wysyp na twarzy, bo te wszystkie swinstwa musialy wyjsc w koncu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trwalosc przecietna 7-8h przy kacikach, nie to co inglot w zelu...
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podziwiam za osiagniete efekty ![]() dwoma ![]() my secret matt bialy i pierre rene chlodny braz 55 (ten co do brwi ![]()
![]() |
#731 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=kobietasukcesu;2887 5787]nie wiem, ten co leci w tv, 2009r Cytat:
![]()
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś miałam czas wszystko obfotografować to wstawiam jeszcze moje zdobycze z SH https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4250 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4251 Dziś w planach maseczki, depilacja, malowanie paznokci i wszelakie odżywki A na koniec Zgrywus tak słodko wczoraj spał ![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-08-20 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Kończy mi się serum na cellulit ale nie wiedziałam które wziąć wachałam się między tymi dwoma
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44886,slim-extreme-3d-professional-serum-intensywnie-wyszczuplajace-ujedrniajace-antycellulit.html&next=1 Przepraszam za post pod postem myślałam że się połączą Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2011-08-20 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Marcelover ♥♥♥
|
ja juz po spamowaniu
![]() było: -olejowanie -maska do wlosow dolce anti age pod recznikiem w cieple -spray gliss kura -mietowa maseczka na twarz -depilacja -wmasowalam krem w stopki -malowanie paznokci u stop -maslo na cialo -samoopalacz ori na buzke bo cos blada jestem ![]() aaa dziewczyny tak mowicie o tym farbowaniu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() a co do serum eveline- ja bym wzięła to w jasnym opakowaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
karolcia super zdobycze z sh, bardzo podobają mi się, u nas też w lumpku można znaleźć coś ciekawego )
ja też po Spamowani było: kapiel z pianką i olejkiem masło na ciało z bebeauty spa mango żel miceralny na twarz maseczka oczyszczająca z szarą glinką na twarz ścieranie stóp tarką dużo kremu na stopy bedzie: olej na włosy tonikowanie buzi krem nawilzajacy na twarz
#740 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja widze do tej sukienki sandalki w tym stylu, niekoniecznie granat ale nude/bez/roz 20110614933.jpg Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dokladnie ![]() podalabym na sobie przyklad, ale napisze tylko, ze nie ma nic seksowniejszego w kobiecie niz akceptacja siebie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
po pierwsze to jestes bardzo ladna ![]() i nawet nie wiesz jak zazdroszcze Ci dolnej powieki.. zawsze o takiej marzylam ![]() na moje nieprofesjonalne oko to tak: w makijazu to ja Cie widze w stylu francuskim, nie w jakos krwistych czerwonych ustach, ale ciemnym brudnym rozu o chlodnej tonacji i takim samym rozu. pamietaj, ze roz i usta powinny zachowac ta sama game kolorow(chlodna) i nie kontrastowac ze soba. szminka/roz z takich intensywniejszych to cyklamen, fuksja. widze Cie w brazach, szarosciach, rozach i fioletowach, ale nie tych z domieszka czerwieni/bordo lecz pudrowego rozu/bezu ![]() bardziej takie pastelki. pamietaj, chlodne kolory wydobeda teczowke, jak juz chcesz bardzo cieple to jak najdalej od niej ![]() nie radzilabym uzywac czarnego cienia, lepiej sprawdzi sie grafit czy granat. kreske bym wyciagala do gory a nie na zdluz. dlugosc brwi powinna sie konczyc dokladnie na tej wysokosci co namalowalas koniec kreski ![]() jezeli chodzi o makijaz na dolnej powiece to mysle, ze iskrzace srebro+wytuszowane rzesy beda okej, ewentualnie przydymiony zewn. kacik grafitem/brazem/granatem i rzesy rowniez z odrobinka tuszu. zalotka oslabia rzesy, ale na wielkie wyjscia, kiedy chce miec rzesy po brwi, uzywam i lubie, ale traktuje to jaki gadzet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cudny kotek ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-20 o 21:01 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
Galadriela- kredke do brwi sobie kup ale brazowa, nie grafitowam zadnych szarosci, na oczy kreska, kredka na dolnej powiece i pod rzesami gornymi, tuszu duzo, a kolory cieni to polecam pomaranczowe, zlote, cieply braz, mozesz czarny laczyc z niebieskim, morskim, rozowy niby tez ale moze za mocno wyciagac ze skory rozowy odcien. We fioletowym chyba bedzuesz wygladac jak pobita niestety, w niektorych zieleniach tez. Na policzki tylko roz albo czerwien, zadnego pomaranczu. A na usta doslownie cokolwiek, wszystko bedzie pasowalo.
Przy tym ksztalcie twarzy mysle ze brak grzywki bedzie najlepszy, jak juz to dluga. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-08-20 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Ja już po spamowaniu
![]() Galadriela zgadzam się z Dziewczynami, masz miły wyraz twarzy ![]() Nie, jeszcze się nie rozstaliśmy, Tż przeginal już jakiś czas a teraz nastąpił tego szczyt ![]() ![]()
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tu sie kompletnie nie zgadzam z ta propozycja, skoro cera jest chlodna, to nie ma sensu ocieplac jej na sile... no ale ja nie jestem profesjonalistka to moge sie mylic, nie mniej jednak zszokowala mnie Twoja propozycja ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() znajac mnie to zapewne bym mu poradzila, ze w takim razie moze sobie zapomniec o mnie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
czesc Wszystkim na poczatku- dziekuje za zyczenia dla siostry, niestety dzisiaj okazalo sie, ze w pelni zdrowa prawdopodobnie juz nie bedzie.
![]() ![]() jak cytowac kilka postow?? prosze o instrukcje ![]() caate mam te same przejscia z cera za soba ![]() ![]() czekoladowasprobuj nail tek II E.J. uwazaj na gadanie o nogach, ja mialam wrecz spalone oba uda wiec nie smigaj z marudzeniem ![]() co do TZ-ta bylam z podobnym modelem, ma jedna zalete z reguly- zawsze mozna wymienic na lepszy model ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zgadzam się- pewność siebie dodaje sexapilu! Nie ma nic sexowniejszego niż pewna siebie i swojego ciała dziewczyna. Pewnie dlatego mnie brak tego sexapilu :P
![]() |
#747 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() no i łatwiej Ci teraz ubrania kupić, bo i większy wybór i lepiej leza
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
Caate- mam dosc podobne kolory, kazdy mi wciskal niebieski albo neutralne, a najlepiej mi w pomaranczu. To nie jest ocieplanie na sile tylko kolory komplementarne. Niech pokombinuje z cieplymi, bo to moze dac naprawde fajny efekt. Nie ma co sie zamykac w zimnej szufladce.
A kredka do brwi szara postarza, wydaje mi sie ze wlosy jednak sa dosc cieple wiec brazowa bedzie lepsza. Ale musi i tak wszystko sama wyprobowac bo zdjecie moglo przeklamac kolory. edit- aaa widze literowke zrobilam, malo byc 'ale' a nie 'anie' XD Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-08-20 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
mam nowy makijaz wsrod tysiaca innych zdjec i tak mi sie nie chce go ogarnac, bo to predzej material na bloga
![]() Duszyczko ![]() ![]() Julianna, bardzo mi przykro.. az nie wiem co napisac, bo nic innego niz posadzic lekarza nie przychodzi mi do glowy, a to i tak zdrowia siostrze nie przywroci...
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mnie to dziękuję, ale spotyka mnie to po raz drugi w życiu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.