Olejki do włosów

Marico Parachute, 100% Coconut Oil Olej kokosowy

Parachute Parachute Olejek Kokosowy 100% Natura 175 ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Talvia
    9 lutego 2015 o 13:53
    Cudowny
    Zdecydowanie mój typ. Świetnie się sprawdza na cienkich, bardzo prostych włosach. Nakładając go 3 godziny przed myciem włosów, nakładałam go również na skórę głowy. W przypadku, kiedy zostawiałam go na całą noc, nakładałam na same włosy. Zapach ma faktycznie intensywny, porównanie go do zapachu kokosanki jest najtrafniejsze. Mnie się podoba, ale niektórym w domu przeszkadza. Olej jest nierafinowany, co skłoniło mnie do pierwszego zakupu razem z niską ceną. Plusy na włosach: + wygładza + nie są matowe + nie plączą się (co jest dla mnie niesamowitym hitem, szczególnie po rozjaśnianiu) + nie łamią się, co pomaga na objętość + szybciej rosną, ale to pewnie zasługa masażu skóry głowy podczas nakładania Neutralne: - zapach, przez to, że jest intensywny nie każdemu może się podobać Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 5 mniejszych (200ml)
  • 17 stycznia 2014 o 22:56
    smierdziel
    Wiecej go nie kupie-mialam wiele olei kokosowych, z których wszystkie pachniały bosko. ten kupilm 1 raz. niestety trafil mi sie smierdziel, zapach przypalonego oleju z patelni, na pewno nie jest to sprawa gustu, bo on wogole nie ma własciwego dla tego olejku zapachu! Teraz juz wiem czemu byl w przecenie na allegro. poza nim kupilam olejki sesa,które pachna ładnie i normalnie. Nie mam zamiaru ryzykowac z tym olejem kolejny raz,jest tyle innych firm oferujących nierafinowane oleje, że leci do kosza. Nie wątpię ze zapach zalezy od parti produktu, wiele dziewczyn otrzymało dobry produkt skoro pachniał kokosem, mój moze jest zepsuty, a moze zjełczały, nie bedę wnikać. Zawsze kupowalam kokosa w sklepach ze zdrową żywnością, bo to olej spożywczy jak oliwa i nigdy nie bylo problemu z jakością. Tej zasady będę się trzymać. Używam tego produktu od: raz i dziękuję Ilość zużytych opakowań: jedno użycie
  • 2 stycznia 2014 o 9:38
    ok
    Po przeczytaniu waszych opini odnośnie zapachu owego olejku, trochę się zniechęciłam do jego zakupu. Teraz cieszę się, że zamówiłam ten produkt na allegro i dochodzę do wniosku, że większość z was znacznie przesadza ;p Nie wypowiem się co do rezultatów, bo właśnie zaaplikowałam olej po raz pierwszy na włosach, ale zapach.... Po pierwsze nic w nim nie czuć z żadnej ryby! Nie jest to na pewno produkt, który pachnie jak wszystkie coco drogeryjne produkty. Pachnie dokładnie tak jak wiurki kokosowe/ciastka kokosanki. Jest to dosyć specyficzny zapach i z pewnością nie każdemu przypasuje. Ja bardzo lubie kokosową woń i uważam, że olej wcale nie śmierdzi, poza tym na plus jest fakt, że zapach nie jest duszący i intensywny. Mam olej w tej chwili na włosach i wcale go nie czuje. Mam nadzieję, że również w swoim działaniu mnie nie zawiedzie ! Używam tego produktu od: teraz Ilość zużytych opakowań: na początku pierwszego (500ml)
  • 5 grudnia 2013 o 13:56
    Cudny!
    Uwielbiam stosować olejek kokosowy na włosy! :) W sumie mogłabym napisac o nim to samo co o olejku Vatika :) Plusy: +pięknie pachnie, +odżywia, wygładza, pogrubia i nawilża włosy, +zapobiega rozdwajaniu końcówek, +wydajny, +niska cena za opakowanie 0,5l, +nawilża skalp, +wzmacnia włosy. Minusy: -brak!! POLECAM!! :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 x 0,5l
  • 11 listopada 2013 o 10:18
    Średni
    Kupiłam skuszona niską ceną 9zł. Olej jest nierafinowany, pachnie orzechowow-kokosowo. Jest wydajny i nadaje się do wielu maseczek lub wcierania w ciało. Jednak dla mnie za słabo nawilża skórę, na drugi dzień skóa jest nadal trochę sucha. Można użyć, ale raczej prędko go nie kupię, raczej wybiorę inną firmę. Jednak dla kogoś może być w porządku:)) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1