|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
[QUOTE=MyaDiva;29994121]Nikt nie pisał o ginekologu który nie poznał że są implanty podczas badania. Jeśli się mylę przytocz proszę tą wypowiedz. Daga pisała że nie poznał- ale okazało się że nie zauważył , bo piersi jej nie bada- więc jak miał poznać????
Nie wyobrażam sobie lekarza który by nie poznał podczas badania, że piersi są z protezami!!!- Dokładnie Mya-prawdziwy fachowiec musi się poznać a juz na pewno lekarz ja z moją ginekolog rozmawiałam na te tematy i mówiłam jej że ja mam i tak wyszło, że nie poznała i mówiła że wyglądają barzdo naturalnie Ja akurat badam się u onkologa a że TŻ jest lekarzem i bada też cycki to mam trochę łatwiejszy dostęp do tych specjalistów-bo TŻ to akurat rodziny badać nie chce
|
|
#722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ide Wypisalam sie z dzisiejszych zajec i poczekam jeszcze z miesiac , albo i dluzej Boje sie, ze cos sie stanie i bede zalowac.....tak dlugo czekam, to poczekam jeszcze
|
|
#723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia!!
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie Miliq porodziłam dzieci, wybudowałam dom, posadziłam drzewo i teraz jest czas na mnie
u mnie ten kołowrotek bardzo szybko się zaczłął bo miałam 21 jak za mąż wyszłam i dopiero teraz w wieku 36 kiedy namłodsze poszło do szkoły a materialnie w końcu jest stabilnie mogę sobie na spokojnie z niego wysiąść i zająć się sobą moge tylko pozazdrościć młodym dziewcznom teraz, które mogą najpierw zająć się sobą, swoim wykształceniem, pracą, rozwojem i wyglądem ja jestem jeszcze reliktem minionej epoki troche
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Megi próbowałam już różnych rzeczy ale mój zapał zawsze szybko się kończy
teraz miałam iść na joge ale oczywiście znalazłam wymówke, bez sensu przecież zaczynać przed operacją jak potem min 2 miesiące i tak ćwiczyć nie można i sama przed sobą leniwą dupę wytłumaczyłam. brakuje mi takiej koleżanki, która by to lubiła i mnie pociągnęła za sobą, takiego bacika troche, bo te z którymi czasem coś pouprawiam to takie same amatorki jak ja![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Zabek to chyba mądra decyzja, lepiej zacząć od jakiejś delikatniejszej aktywności, rura fajna ale bardzo obciąża te mięśnie cyckowe jednak, po co potem żałować
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do was moje drogie powiedzcie mi po jakim czasie od operacji mozna jezdzic samochodem? I co moze sie stac jak sie jezdzi juz 3 dobe po operacji?
|
|
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Jooasi -Wiesz co, z jednej strony przydałaby Ci taka koleżanka,która by Cię siłą wyciągała aby poćwiczyć, bo może z czasem byś wyrobiła sobie taki nawyk.Ale z drugiej strony ja sama ciągałam za sobą mamę, bratową i koleżanki na siłownie,na fitness,na tenisa i co..... dzisiaj sama wszędzie chodzę bo z czasem rezygnowały.To chyba naprawdę trzeba mieć silną wolę do tego!Ale gdy już będziesz miała piękne piersi to może Cię to zmobilizuje do pracy nad swoim ciałem- jeśli tego wymaga!!!A może stwierdzisz, że po operacji jesteś już idealna i żadnych ćwiczeń Ci nie trzeba!!!!
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Olivka nic sie nie stanie bo po prostu nie wsiadziesz..ból ci nie pozwoli
![]() Joasi ja tez z tej epoki...w wieku 21 lat wyszłam za mąż ..uwaga z miłośći..juz bylo do wesela wszystko przygotowane a tu bach ciąża i termin musiałam przyspieszać co do książek..to będzie wydatek pierwszorzędny hehe potem kupka na kosmetyczke he MyDiva chciałabym tak że , kiedy wchodze na wątek wyświetla mi sie ostatni przeczytany post..zaznaczyłam ta subskrypcje i NIC, musze kopać który ostatni post przeczytałam,, ja juz nie wiem co mam zrobić ![]() Gizell dzieki za wsparcieee....oo jakbym miała tez kogos takiego z kim mogłabym chodzic ćwiczyc ahhh za granicą znałam taka maniaczke która siłka, sauna , basen i nie raz z nią byłam..było superr tyle ze powiem wam szczerze ... nie była szczupła..miała duzy brzuszekk a tyle cwiczyła hmmm jedynie łydki były super na rurke tez bym sie wybrala a najchetniej na nauke tańca erotycznego ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Beatafit 2 tyg sie nie odzywałas ![]() :pal a: hehe grunt ze dobrze sie czujesz
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
beatafit było aż tak żle?? Moja znajoma robiła piersi w piątek i mówi że drugi raz nie poszla by teraz lapie mnie coraz wiekszy strach
A jaki masz rozmiarek? Zadowolona jestes?Mirabellla ja kochana wsiadac nie bede napewno Jedze tylko jak mam potrzebe zawsze znajde jakiegos "szofera" |
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Haha. Moja droga no fajnie nie było. We wtorek 04 miałam zabieg a w czwartek przed południem przestalam wymiotować... To był koszmar! Gdyby nie to to pewnie byłoby o niebo lepiej bo w sumie ból nie jest taki straszny. Po cesarce było gorzej (moim zdaniem). Poza tym mija drugi tydzień i powoli zapominam, wracam do życia. Ostatecznie mój dr wsadził mi Nagor 485ml anatomiczne wysoki profil- decydował na sali - taka była umowa. Jestem bardzo zadowolona, bo te wkładki mają okrągłą podstawę także wyglądają naprawdę dobrze. Jutro jadę na kontrolę i mam nadzieję, że pozbędę się tej cholernej gumy, którą muszę dodatkowo nosić na górze - strasznie mnie ciśnie. Generalnie było warto także dasz radę.
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Maya Diva nie bądź śmieszna i z łaski swojej nie odpowiadaj na moje posty , bo już ich do ciebie nie będę kierować
![]() Co to ma znaczyć że pokazuję dziwne zdjęcia??????????????? W czym masz problem ????????????? Przed pierwszą operacją miałam B a teraz kupuję staniki z miseczką C i nie widzę w tym nic nietypowego , może to efekt zle wykonanego zabiegu w moim przypadku .A w mieniu dużych piersi nie ma nic złego jeśli się to komuś podoba . A skoro wiesz że twój i inni lekarze nie zrobili by takiego dużego biustu to widocznie sama taki chciałaś tylko Ci odmówili i swoje żale wylewasz na innych ![]() Nie pisz mi że jestem nie wiarygodna bo mnie rozśmieszasz , bo niby co za ładne zdjęcia mam czy o co kaman? Nie lubię złośliwych osób a od ciebie wyjątkowo zalatują negatywne fluidy , jesteś typem mądrusia który uważa że wszystkie rozumy pozjadał , nie rozumiem dlaczego uważasz że tylko to co ty powiesz jest świętą prawdą . Nie komentujmy tego bo to żal ![]() Są tu też inne miłe osoby z którymi można porozmawiać , mają swoje zdanie ale potrafią to przekazać w normalny , przyjazny sposób
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem ciekawa jak wygladaja wstawisz moze jakies zdjecia??
Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2011-10-17 o 21:26 |
|
|
|
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I uwierz mi dałam radę chociaż ciężko mi było dojść do siebie po op...ale dodam że każda z nas inaczej reaguje-ja w momencie kiedy muszę-to poprostu to robię i nie ma zmiłuj-mnie adrenalina napędza
Edytowane przez dagaa81 Czas edycji: 2011-10-17 o 21:33 |
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Po 2 op jezdzilam po 2 dniach. |
||
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze ze nic sie nie stanie Myslalam ze jest mozliwosc przesuniecia sie implantu
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Mam nadzieje ze ja zniose jakos ta operacje a potem bedzie tylko lepiej
|
||
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wiem, ze po 2 op jest spokojnie... bezboleśnie i... łatwiej
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie
![]() Beatafit, dawaj fotki... i to szybko ![]()
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojej galerii i odebrało mi mowę!!! przepiękne masz te cycuszki
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki,
która ma dzisiaj jakąś rocznicę?? Pije 3 lampke wina i tak głupio bez okazji
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny mi zostało 269 dni
ale jak dla mnie to mało juz zostało i wiem ze zleci szybko i mam coraz to wiekszego stracha wiem ze zacznie sie on dopiero z dwa tygodnie przed ale juz troche mnie bierze ten strach. Mogłam chyba nie patrzec na moja znajoma przed nia to nie bałam się niczego |
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez taki czas zapomnisz i Ty i ona o ciężkich godzinach ![]() a warto...
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
warto... warto...
ja dzisiaj pobiegałam po sklepach z bielizną i slyszałam same miłe rzeczy
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Ja akurat badam się u onkologa a że TŻ jest lekarzem i bada też cycki to mam trochę łatwiejszy dostęp do tych specjalistów-bo TŻ to akurat rodziny badać nie chce

Wypisalam sie z dzisiejszych zajec i poczekam jeszcze z miesiac , albo i dluzej
Boje sie, ze cos sie stanie i bede zalowac.....tak dlugo czekam, to poczekam jeszcze
co do planownego zabiegu nie spieszy mi sie ,mysle ze tak za 2,3lata sie tego podejme ,odkladam pieniadze ale najpierw musze sobie zrobic zabieg nosa i uszu bo ciagle choruje ,no i moze zęby poprawie
zabieg piersi chyba zostawie na koniec ,marza mi sie wieksze ale tak bez przesady ,jak bede zdecydowana to sie odezwe
teraz miałam iść na joge ale oczywiście znalazłam wymówke, bez sensu przecież zaczynać przed operacją jak potem min 2 miesiące i tak ćwiczyć nie można i sama przed sobą leniwą dupę wytłumaczyłam. brakuje mi takiej koleżanki, która by to lubiła i mnie pociągnęła za sobą, takiego bacika troche, bo te z którymi czasem coś pouprawiam to takie same amatorki jak ja