![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaka odświętna fryzura z dłuższego boba?
Zawsze może się wspomóc doczepianymi pasemkami na klipsie i jakoś ładnie upiąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Propozycja na upięcie
Witajcie. Idę w sobotę z Narzeczonym na ślub przyjaciela.
Rzecz jasna mam problem z fryzurą. Moje włosy sięgają do ramion, są całkiem gęste, grzywka długa (ale nie jest równa z włosami). Chciałabym Was zapytać, czy może macie jakiś pomysł na proste spięcie takich włosów najzwyklejszą spinką, aby było to wygodne, a jednocześnie stosowne do okazji (tak, by lekko polakierować i mieć spokój). Nie lubię, jak fryzjer ingeruje w moje włosy (nie ma to jak zapłacić u fryzjera stówkę, wrócić do domu i umyć włosy, bo tu czy ówdzie coś nie pasuje ![]() Myślałam o czymś takim, by włosy po umyciu dokładnie wysuszyć, po czym lekko podtapirować u nasady, wszystkie włosy zebrać delikatnie do tyłu i u dołu spiąć taką ozdobną zatrzaskową spinką w ten sposób, by delikatnie spływały na karku, a grzywkę zostawić luźno, żeby fryzura nie sprawiała wrażenia "sztywnej". Nie wiem jednak, czy to dobry pomysł. Jeżeli posiadacie jakieś zdjęcia, czy propozycje, to bardzo chętnie skorzystam! Pozdrowienia dla Was ![]()
"Bezapelacyjnie... do samego końca- mojego lub jej..." http://s7.suwaczek.com/20120609290113.png Edytowane przez asienka_1005 Czas edycji: 2011-06-16 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
dobór fryzury do stroju na weselicho:)
Witam,
Mam w sierpniu wesele i zastanawiam się jaką fryzurę dobrać do stroju. Zakupiłam sukienkę, mam buty capuccino... nie zamierzam dodawać żadnych błyskotek, może jedynie subtelne perełki w uszach.. No i.. tak siedzę i myślę.. i stwierdziłam, ze zrobię wkońcu użytek z tego, ze kiedyś tam zarejestrowałam się na forum ![]() to ja w stroju: ![]() taki makijaż planuję (oczy a`la audrey, usta cieliste..) czyli subtelnie.. ![]() no i propozycje fryzurek. a! i chcę się sama uczesać. wprawę już mam, więc nie powinno byc problemu.. ![]() ![]() co myśłicie? czekam na uwagi odnośnie fryzur i ogólnego wizerunku.. czy cos dodać, czy nie.. bow zdaję sobie sprawę, że to raczej strój na romantyczną kolację a nie wesele. Ale jakoś raziły mnie zawze tafty, satyny, cekiny.. stroju juz nie zmienię w kazdy razie. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura na ślub/wesele - WĄTEK ZBIORCZY
help me!
http://img90.imageshack.us/img90/2752/1007030m.jpg do tej sukienki - lekka fryzura - czy wamp?
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
Witam
Proszę o porady i zdjęcia jaka fryzura ślubna by mi pasowała. Mam okrągłą buzię, włosy do ramion proste. Na codzień noszę spięte włosy lub rozpuszczone z grzywką na bok. Sukienka ślubna będzie z koronki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Tu mam propozycje fryzury latwej w wykonaniu i pasujacej do kazdego typu twarzy, szczegolnie jesli wypuscic kilka pasemek z przodu
![]()
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka odświętna fryzura z dłuższego boba?
choć z tym trzeba uważać przy krótkich włosach bo lubią wyłazić na wierzch
![]() Pozatym, często dziewczyny robią błąd z doczepianymi, że nie docieniowywują ich do swoich, i łażą potem z takimi strunami, więc jak chcecie doczepić - pocieniować, tym bardziej do krótkich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Moj pomysl na fryzurke.Dylemat-wesele
Witam was wizazanki.Od jakiegos czasu szukam jakiejs fajnej fryzurki na wesele a mianowicie interesuja mnie pol rozpuszczone,pol spiete.Duzo jest kokow,fryzur z lokami.A takich zreszta bedzie pelno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
![]()
W sierpniu idę na wesele, mam być druhną, więc powinnam jakoś wyglądać, chodzi o to, że nie mam pomysłu na żadną fryzurę.. nie chciałabym zbytnio spinać włosów, ale też nie chcę iść w całkiem rozpuszczonych, są one dosyć długie, więc myślę, że da się coś z nimi zrobić. Znalazłam pewne zdjęcie, fryzurka wpadła mi w oko i chciałabym coś w tym stylu, wiecie może jak robi się taką fryzurkę, macie może jakiś filmik? Miło by było gdybyście pomogli mi znaleźć coś jeszcze ; )
http://fryzury.info/fryzury/fryzura-slubna-6454.jpg Edytowane przez nikolkaa Czas edycji: 2011-07-21 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moj pomysl na fryzurke.Dylemat-wesele
Do: Kosmata Kicia
może coś w tym stylu http://img707.imageshack.us/img707/2329/hippiewaves.jpg tyle że z prostymi włosami? bardzo delikatne, ale ładne ; ) tym bardziej nie będzie problemu gdyby zaczęły się wywijać ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moj pomysl na fryzurke.Dylemat-wesele
Ja szukam takiej fryzury żeby miała francuza/warkocza i trochę włosy były rozpuszczone. Niestety nigdzie nie mogę takiego zdjęcia znaleźć. Pomożecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
Znalazłam tylko takie zdjęcia. Może komuś się przydadzą. : )
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
ciekawą fryzure miala joanna koroniewska z warkoczem wplatanym,
![]()
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Bede swiadkiem na weselu 27.08. Mam ciemne blond wlosy rozjasniane pasemkami, dlugosc kilka cm za ramiona, rzadkie. Myslalam o jakims upieciu w kok i podniesieniu wlosow na gorze (nie wiem jak to sie nazywa).
W zeszlym roku mialam takie upiecie z kwiatem, teraz chcialabym cos subtelniejszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
![]()
Ogólnie mam mały problem. 1 października jestem na weselu. Zastanawiam się nad fryzurą. dodaje moje zdj. Prosze o jakieś propozycje..mam długie ,ciemne włosy,które z natury są lekko falowane.; ]
chciałabym miec loki.ale ciekawie upięte lub rozpuszczone co polecacie, moze jakieś większe fale.? Zdaje się na was.;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Dot.: fryzura na wesele. ;)
Cytat:
może to ci się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=FxGsi...92883&index=13 albo wpisz na you tube Messy Updo inspired by Vanessa Hudgens |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
Fryzura na wesele. Proszę, niech mi ktoś doradzi.
Przepraszam, jeśli zrobię coś źlę. Jestem tutaj pierwszy raz i chciałabym tych "doświadczonych" o coś zapytać.
Mam problem z doborem fryzury na wesele. Mam włosy średniej długości (do ramion, z czego z jednej strony- lewej ,są krótsze przy uchu), kręcą się przy wilgoci. Grzywka długa, na bok. Kolor ciemny blond. Sukienkę mam bez ramiączek. Idealnie dopasowaną do Ciała, troszkę marszczoną. Koloru kremowego. Nie wiem czy powinnam włosy spinać ? Proste czy kręcone? myślałam nad tym by podnieść je do góry i zrobić taki irokez - po bokach "ulizane" . Albo pokręcić tak delikatnie i spiąć cos w takim stylu albo takim Liczę, że ktoś mi pomoże mimo wszystko ![]() aaa, może ważne jest też to ile mam lat. więc mam lat 17. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
jakie uczesanie na wesele ?
mam mniej więcej włosy takie jak na fotorafi..
zostałam zaproszona na ślub jako świadek .. chce jakoś łandnie je podpiąć ale żeby nadal były rozpuszczone, ponieważ jestem osoba przy kości o okrągłej twarzy i nie bardzo pasują do mnie upięcia . Co polecacie.? Ps; mam taka samą długość , taki sam kolor (ale planuje sie przefarbować na granatową czerń) bardzo , bardzo podobne cięcie.. http://fryzurki.blox.pl/2009/12/FRYZ...KA-NA-BOK.html Prosze o zdjęcia.. Edytowane przez zmisia Czas edycji: 2011-08-17 o 16:23 Powód: zapomniałam wkleić link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Dot.: jakie uczesanie na wesele ?
Też mam ten problem, już od paru miesięcy myślę nad fryzurą, i nic ciekawego nie wymyśliłam. Włosy mam podobne do takich, jak pokazałaś.
Przeważają 2 opcje (u mnie): pokręcić włosy lokówką i kucyk z boku, albo taki warkocz z boku 'podniszczony', tzn z powyciąganymi gdzieniegdzie włosami, coś jak tu: http://www.youtube.com/user/lilithed.../5/FupAlm1DoS0 . Jeszcze myślałam nad spięciem po prostu grzywki do tyłu, ale jest za krótka i nie będzie się to trzymać. Mam nadzieję, że pojawi się tu więcej propozycji, może w końcu się na coś zdecyduję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
co sądzicie o tej fryzurze? mam włosy prawe do pasa i zastanawiam się nad fryzurką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Dot.: jakie uczesanie na wesele ?
A może kok z powyciąganymi kosmykami włosów?
coś takiego: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...5Gst3H0XwbE9GQ tylko że pod kokiem powyciągane kilka pasm włosów.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
muszę mieć niestety rozpuszczone włosy, bo mam plamki na plecach i to nie ładnie wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
Chciałabym się was zapytać, czy któraś was ma może zdjęcia fryzury upiętej na bok ( z boku wypuszczone jest pasmo włosów-kitka). W internecie znalazłam tylko dwa. Byc może któras z was była tak uczesana i posiada zdjęcie takiej fryzurki.
Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
fryzura na wesele z przedłużanych włosów
Witam,
Za tydzień idę na wesele, mam włosy za ramiona a w szafie stare włosy clip-in ![]() Mam pytanie do was, czy te włosy da rade pokręcić? Chciałabym loki z jednej strony podpięte na bok. Co myślicie o założeniu tych sztucznych włosów? Może macie zdjecia fryzur w których sztuczne włosy by się nie rzucaly w oczy?? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura na wesele z przedłużanych włosów
ja ostatnio mialam na weselu doczepione i wogle nie bylo widac roznicy,a mialam je rozpuszczone,dopiero na przyjeciu je spielam. Z tym,ze moje sa 100% naturalne,wczesniej je pofarbowalam,zeby byly idealnie w moim kolorze. Krecic i prostowac tez mozna. Jesli masz sztuczne to z tym kreceniem to roznie..mi sie zdazalo takie krecic,ale nie wygladaly zbyt atrakcyjnie i potem wlasciwie juz do niczego sie nie nadaja bo sa popalone. Upiac je mozesz w niemal kazdy sposob,najlepiej lekko podtapirowac i trzymaja sie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
Będę świadkować, w związku z czym kupiłam sobie srebrną sukienkę bez ramiączek. Jaką fryzurkę powinnam wybrać, żeby nie wyglądać "nago" i żebym nie straszyła budową ramion?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
Fryzrura prosta i piękna
Witam niedługo mam wesele, zawsze chodziłam do fryzjera, ale akurat teraz muszę się uczesać sama . Mam proste włosy tak do piersi, nie jest ich dużo. Nie mam dużych umiejętności fryzjerskich. Znacie może jakieś proste i ładne fryzury ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzrura prosta i piękna
warkocze14.jpg
vanessa-hudgens.jpg Może coś takiego ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzrura prosta i piękna
Cytat:
ta jest świetna, często się tak czesze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.