![]() |
#1 |
Gość
|
Fryzura na ślub/wesele - WĄTEK ZBIORCZY
Dziewczyny, pomóżcie, może macie jakieś fotki z propozycjami na fryzurkę "weselną"
![]() Za 2 tygodnie wesele, a ja na przekór chyba poleciałam do fryca i się opacholiłam, no a teraz mały dylemat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Fryzurka na wesele- krótkie włosy- pomóżcie!!
patrz nizej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Załączam 2 zdjęcia, 1 wyraźniejsze, a na 2 widać długość moich włosków, choć i tak są troszkę dłuższe, bo przy końcówkach sie podwijają
![]() Bardzo proszę pania Grażynkę i inne wizażanki o pomoc w dobraniu fryzurki na wesele ![]() ![]() z góry dzięki ![]() ![]() Załączam 2 zdjęcia, 1 wyraźniejsze, a na 2 widać długość moich włosków, choć i tak są troszkę dłuższe, bo przy końcówkach sie podwijają ![]() Bardzo proszę pania Grażynkę i inne wizażanki o pomoc w dobraniu fryzurki na wesele ![]() ![]() z góry dzięki ![]() ![]() 2 foto ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-01-26 o 18:53 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: fryzurka dla mnie na wesele :)
MOże któraś Ci wpadnie w oko
![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Pani Agnieszce wielkie thx
![]() WIem, jestem marudna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wITAM!
Czy to Twój ślub, czy idziesz jako gosc?Bo jezeli Ty wychodzisz za mąz, to wszystko zalezy od tego czy masz welon czy inne ozdoby?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie nie nie
![]() ![]() do mojego ślubu jeszcze hohoho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Idąc na taka impreze, nlezy czasem zlamac swje przyzwyczajanie.Fryzura musi byc elegancka,z tych które sa na fotkach naprawde mozesz wybrac cos dla siebie,mozesz wybrac elementy i polaczyc je w jedna!troche odwagi!
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nio owszem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Fryzura na Własny Ślub...Proszę o poradę-totalne beztalencie
DZIEŃ DOBRY!
15.VIII wychodzę za mąż,nie mam pojęcia jak się uczesać,czy kupić welon?Czy może fryzura z jakimś diademem?Lub kwiatem?Nie mam pojęcia co wymyśleć,szukam w sieci nic nie mogę znaleźć,przypadkowo trafiłam na FORUM-jest FANTASTYCZNE-przejrzałam wszystkie wątki,ale też nie umiem się na nic zdecydować-najgorszy problem że wesele jest w mieście mojego przyszłego męża,a tutaj nie znam żadnego fryzjera-umówiłam się w salonie który wydawał mi się w porządku,ale chciałabym sama mniej więcej wiedzieć o co mi chodzi,no i jakie dodatki mam kupić-próbne czesanie mam 12.VIII,no i chyba musiałabym coś już mieć zakupione...BARDZO PROSZĘ PANIE O POMOC,jeżeli nie zdjęcia to może chociaż linki do stron które mogłabym przejrzec Dziękuję z góry i czekam cierpliwie na odpowiedź. Agnieszka R. Dodaję dwa zdjęcia te z ciemnymi włosami jest aktualne ale kiepskiej jakości,teraz mam ufarbowane na kolor-ciemna wiśnia, na drugim może lepiej widać twarz ale obecnie mam włosy krótsze i pocieniowane lekko,jak na 1 zdjęciu, dodaję również zdjęcie mojej sukni ślubnej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Re: Fryzura na Własny Ślub...Proszę o poradę-totalne beztalencie
Alez Ty masz milutka buzke!
do tej sukni pieknie by wygladala taka troche elegancka, troche fantzyjna fryzura,( ojej jak ja kocham je czesać ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bardzo Dziękuję!!
Prawdę mówiąc nie spałam pół nocy dzisiaj... Ale to pewno dopiero początek bezsennych nocy Wiem,wiem o kłopotach technicznych i czekam cierpliwie jak baranek! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj Agnieszko
![]() Masz bardzo ładne włosy i myślę, że naprawdę duże możliwości jeśli chodzi o fryzurkę. Może któraś wpadnei Ci w oko. Kok z różami, ten z perełkami i kokardę mam krok po kroku. Jak zechcesz to prześlę Ci na priva. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
DZIĘKUJĘ!!!
![]() Kokarda-Rewelacja-domyślam się że wymaga wielkiej wprawy i dobrej fryzjerki. Oczywiście że bardzo bym chciała instrukcję "krok po kroku" No i podoba mi się również fryzurka nr 1 Lubię mieć trochę rozpuszczone włosy Jeszcze raz wielkie dzięki Nareszcie mogę w czymś wybrać! (a w nawiasie dodam że jestem pod wrażeniem forum-bałam się że zostanę pominięta a tu taka pomoc....) Potężne uściski!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
czy ja moge również prosić o przesłanie na priva krok po kroku (zwłaszcza tego z perełkami). Prześliczne!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Już Laseczki wysłałam. Dajcie znać czy przeszło
![]() ![]() AgaZ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
DOSZŁO!
No to teraz sobie pooglądam!!
![]() Może talentu "nabiorę"! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dzięki Agnieszko! dostałam i już sie przyuczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej! Ja rówież miałam podobny problem i mam kilka fotek (niestety są trochę malutkie
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Agnieszko czy mogę również prosić o przesłanie na priva krok po kroku (zwłaszcza tego z różami)
Dziekuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
izzi-dziękuję!
Szczególnie za tę na czarnym tle...jednak muszę mieć trochę wypuszczonych włosów - boję się być "goła" na twarzy-za bardzo pucata jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
DO P.GRAŻYNKI: Fryzura na Własny Ślub...Proszę
Droga p.Grażynko...piszę tylko żeby się przypomnieć-jakby się skończyły problemy techniczne-to b.b.b.prosze o przesłanie mi foteczek jakis stosownych fryzurek-z góry i z boku dziękuję!
![]() Pozdrowienia z zimnego Ostrowa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Aniu już przesłam
![]() AgaZ
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Na fryzurach sie nie znam niestety- sama mam z tym problem
![]() Za to gust mam razczej dobry i uważam że Twoja suknia jest prześliczna ![]() Czekamy na zdjęcie z ceremonii! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A ja, Agnieszko, myślę, że najśliczniej będziesz wyglądała we włosach z 1 fotki. To górne upięcie wyszczupla twarz, wypuszczone włosy też, tym bardziej, że masz ich dużo.Można też wypuścić pasemko na jeden bok, jak na którymś z kolejnych zdjęć.Życzę Ci, żebyś była bardzo, bardzo szczęśliwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hi!
nie zapomniałam o Tobie!Masz juz kilka pieknych propozycji,posyłam Ci jeszcze kilka teraz i kilka pozniej ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dwie
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
bardzo ładnie proszę o instrukcję jak zrobić ten piękny kok z perełkami
![]() z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Agnieszka Zembrzycka napisał(a):
Kok z różami, ten z perełkami i kokardę mam krok po kroku(...) - czy moge prosic na maila ??? Thx ![]() Nefretete
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
A może tak??
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.