![]() |
#721 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym Cz. II !
Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że czytając to nic nie jecie... Nie było mnie od przedwczoraj, strasznie się czymś strułam (podejrzewam, że kapusta kiszona przykleiła mi się do żołądka, zresztą jakaś dziwna była) i od wczoraj się męczę. Co zjem to zwracałam, nawet szklankę wody:/ W nocy temp mi skoczyła do 39.2, a że zwróciłam tabletkę na obniżenie, to musiałam brać kolejną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Wtajemniczenie
|
jak to będzie Ci się utrzymywać to znaczy , że prawdopodobnie masz grypę jelitową
![]()
#723 |
Konto usunięte
|
shanaya biedactwo moje kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
znam to doskonale. mam mega wrażliwy żołądek i często mnie spotykają 'niestrawności' i leci ze mnie górą i dołem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
ma zielone pojęcie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3075752 7]Dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że czytając to nic nie jecie... Nie było mnie od przedwczoraj, strasznie się czymś strułam (podejrzewam, że kapusta kiszona przykleiła mi się do żołądka, zresztą jakaś dziwna była) i od wczoraj się męczę. Co zjem to zwracałam, nawet szklankę wody:/ W nocy temp mi skoczyła do 39.2, a że zwróciłam tabletkę na obniżenie, to musiałam brać kolejną ![]() ![]() ![]() Biedactwo ![]()
#726 |
Konto usunięte
|
twoja kokaina mam podobnie jak ty z tym leceniem jedzenia dołem i góra
![]() ![]() Edytowane przez 201605041146 Czas edycji: 2011-11-27 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
u mnie to przez to, że jak miałam 2 latka to miałam salmonellę. no i tata też miał wrażliwy żołądek. a to fatalne uczucie jak już nie masz czym wymiotować ani... a ciągle woda ci leci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Konto usunięte
|
Shanaya biedactwo Ty moje
![]() To teraz zrób sobie dietę lekkostrawną i odpoczywaj dużo ![]() Skoro masz gorączkę to znaczy, że organizm się broni. Zmień piżamę i pościel na czystą i wykąp się w letniej ale nie gorącej wodzie ![]() Będzie dobrze ![]() A ja mam dobrą wiadomość ![]() Od wczoraj jestem z Radkiem ![]() Przyznał się, że jest we mnie zakochany już od dawna. Sam nawet nie wie kiedy się zakochał. Powiedział, że prawdopodobnie wtedy kiedy się poznaliśmy. Tylko nie dopuszczał do siebie takiej myśli bo się przyjaźniliśmy ![]() Pytałam się go czemu nic mi nie powiedział wcześniej. Powiedział, że się bał, że jak wyzna prawdę to mnie straci. A wolał mnie mieć jako przyjaciółkę niż nie mieć wcale. Bo gdyby mnie stracił to tak jakby przestało bić jego serce. Wczoraj spędziliśmy razem cały dzień ![]() Oczywiście się wczoraj już pokłóciliśmy ![]() Oczywiście o głupstwo. To u nas normalne. Nie wytrzymał długo i wyciągnął rękę na zgodę ![]() Dobrze, że jest normalnie. Tylko relacje się zmieniły troszkę między nami ![]() Jego rodzice i moi skwitowali jednym słowem "WRESZCIE" bo ponoć nie mogli już patrzeć na to jak od 5 lat on wodzi za mną oczami a ja za nim ![]() Dzisiaj juz niestety pojechał ![]() Trochę mi smutno bez niego ale pocieszam się, że przyjedzie w sobotę ![]() A jak wam weekend minął/mija? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
ma zielone pojęcie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30760146]A ja mam dobrą wiadomość
![]() Od wczoraj jestem z Radkiem ![]() Przyznał się, że jest we mnie zakochany już od dawna. Sam nawet nie wie kiedy się zakochał. Powiedział, że prawdopodobnie wtedy kiedy się poznaliśmy. Tylko nie dopuszczał do siebie takiej myśli bo się przyjaźniliśmy ![]() Pytałam się go czemu nic mi nie powiedział wcześniej. Powiedział, że się bał, że jak wyzna prawdę to mnie straci. A wolał mnie mieć jako przyjaciółkę niż nie mieć wcale. Bo gdyby mnie stracił to tak jakby przestało bić jego serce. Wczoraj spędziliśmy razem cały dzień ![]() Oczywiście się wczoraj już pokłóciliśmy ![]() Oczywiście o głupstwo. To u nas normalne. Nie wytrzymał długo i wyciągnął rękę na zgodę ![]() Dobrze, że jest normalnie. Tylko relacje się zmieniły troszkę między nami ![]() Jego rodzice i moi skwitowali jednym słowem "WRESZCIE" bo ponoć nie mogli już patrzeć na to jak od 5 lat on wodzi za mną oczami a ja za nim ![]() Świetnie! ![]() ![]()
#730 |
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30760146]
A ja mam dobrą wiadomość ![]() Od wczoraj jestem z Radkiem ![]() Przyznał się, że jest we mnie zakochany już od dawna. Sam nawet nie wie kiedy się zakochał. Powiedział, że prawdopodobnie wtedy kiedy się poznaliśmy. Tylko nie dopuszczał do siebie takiej myśli bo się przyjaźniliśmy ![]() Pytałam się go czemu nic mi nie powiedział wcześniej. Powiedział, że się bał, że jak wyzna prawdę to mnie straci. A wolał mnie mieć jako przyjaciółkę niż nie mieć wcale. Bo gdyby mnie stracił to tak jakby przestało bić jego serce. Wczoraj spędziliśmy razem cały dzień ![]() Oczywiście się wczoraj już pokłóciliśmy ![]() Oczywiście o głupstwo. To u nas normalne. Nie wytrzymał długo i wyciągnął rękę na zgodę ![]() Dobrze, że jest normalnie. Tylko relacje się zmieniły troszkę między nami ![]() Jego rodzice i moi skwitowali jednym słowem "WRESZCIE" bo ponoć nie mogli już patrzeć na to jak od 5 lat on wodzi za mną oczami a ja za nim ![]() Dzisiaj juz niestety pojechał ![]() Trochę mi smutno bez niego ale pocieszam się, że przyjedzie w sobotę ![]() [/QUOTE] AAAAAAAAAAAAAAAAA nie mówiłaaaam ![]() ![]() super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Marudziara
|
Ode mnie właśnie pojechał Tż spłakałam się dziś okropnie babcia jest w ciężkim stanie
![]()
#732 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Untouched_nienaruszona - super Kochanie, bardzo się cieszę!
Życzę Ci duuużo szczęścia i wytrwałości! ![]() Wiedziałam, że tak będzie! ![]() Już się chyba dobrze czuję, kac minął. ![]() Teraz w simsy gram. mandragona - trzymaj się. ![]()
Edytowane przez enamour Czas edycji: 2011-11-27 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |||
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na początku było dziwnie z myślą, że mamy się pocałować. Gdy spojrzał na mnie to nogi miałam jak z waty, rozpłynęłam się w jego spojrzeniu. Później już nie w głowie mi było myślenie, że to mój przyjaciel. Nie mogłam o niczym myśleć, liczył się tylko on ![]() Serce tak mi biło ![]() ![]() Teraz jest moim przyjacielem i miłością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Grałam kiedyś w simsy ale usunęłam z komputera. A dzisiaj pytałam się brata gdzie mamy płytę. Zagrałabym sobie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
ma zielone pojęcie
|
Też bym sobie pograła w "Simsy"... W "Simsy 2" oczywiście. Jedynka była średnia, a w trójkę jeszcze nigdy nie grałam
![]()
#736 |
Marudziara
|
Babcia zmarła
![]()
#737 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
ma zielone pojęcie
|
Przykro mi...
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30763696]Simsy są świetne ![]() Ja w trójkę grałam u kuzynki bo ma płytę. 1 faktycznie była słaba, lepsza 2 ![]() Ja w trójkę nie grałam... Ale w dwójkę bym pograła, i to bardzo chętnie...
#739 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Untouched -gratuluję
![]() mandragona - przykro mi ![]() ![]()
#741 |
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;30762224]
Dziękuję ![]() ![]() Na początku było dziwnie z myślą, że mamy się pocałować. Gdy spojrzał na mnie to nogi miałam jak z waty, rozpłynęłam się w jego spojrzeniu. Później już nie w głowie mi było myślenie, że to mój przyjaciel. Nie mogłam o niczym myśleć, liczył się tylko on ![]() Serce tak mi biło ![]() ![]() Teraz jest moim przyjacielem i miłością ![]() taak romantycznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
ma zielone pojęcie
|
Ja wierzę w przyjaźń damsko-męską
![]() ![]()
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- jakaś jedna dziewczyna założyła bardzo podobny nick do mojego ![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
e tam, zadna tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Konto usunięte
|
dzieeen dodbry
![]() czy u was też tak strasznie wieje? u mnie wichura dosłownie, z zachodu zdaje się że wieje. za niedlugo wychodzę i chyba czapke ubiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Marudziara
|
Witajcie ja dziś jestem do niczego ... oczy mam całe czerwone
![]()
#747 |
Zakorzenienie
|
Mandragona wyrazy współczucia
![]() Untouched gratulacje ![]() ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Konto usunięte
|
mandragona bardzo mi przykro z powodu straty babci, zapamiętaj ją taką jaka była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Marudziara
|
Dziękuje za wsparcie.
Tak mam Tżta i on mi pomaga wczoraj od godziny 12 do 19 płakałam sama nie znałam powodu dlaczego płacze wiem dziwne to ... o 21 dzwoni wujek że babcia zmarła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.