Lubelskie Panny Młode 2013 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 19:17   #721
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand
Dot.: Lubelskie Panny Młode 2013

Ja to raczej ostatecznie nie będę miała w ogóle koloru przewodniego bo i tak nikt tego nie zauważy. Bardzo dużo będzie gości ze wsi którzy nawet nie słyszeli o czymś takim
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:17   #722
jjulkaaa
Zadomowienie

A u nas odwrotnie ;p W zeszłym roku to ja wyjechałam na trzy i pół miesiąca. Ale już nas tak tęsknota zżerała...
I racja, pierwsze dwa tygodnie są najcięższe... i ostatni tydzień chyba też. Myślałam, że już się nie doczekam ;p
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:18   #723
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
z tego co wiem to nie każdy
ja wiem od bratowej ze są takie wypożyczalnie, że możesz sobie wypożyczyć lub szyją jaką chcesz ale potem musisz ją zostawić, trochę drożej niż wypożyczenie ale masz jaką chcesz i problemu co zrobić po weselu z suknią nie ma
ja to wiem od bratowej, szczerze to jeszcze nie orientowałam się osobiście jak to jest
ale ten wariant mi się podoba

dziewczyny a jak to jest u "was"? wasi tżci jak przychodzą do was w dzień ślubu to coś za was "płacą'? u nas kiedyś był taki zwyczaj że młody płacił młodej "za wianek" ale teraz to nie wiem czy to nadal obowiązuje wolałabym tego uniknąć, u mojej znajomej jej tż wszedł i dał jej prezent- bransoletkę, myślicie że głupio będzie jak tż nic mi nie da?

jak to jest u was? jest w ogóle coś takiego?

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jeju ta sukienka jest śliczna! http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...kcja-2012.html
tylko dekolt wolałabym jak w tej http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-sentence.html

tak to byłby mój ideał ramiączka bym dała jeszcze bo mam manię na ten temat;p
tylko ciekawe czy by ni pasowała

ta też ma fajną górę tylko żeby z tyłu była inna i dół bym bardziej rozrzeżony dała
http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...li-y11224.html

aaaa!!!!!!!!!!! i nie wiem czy się chwaliłam ale w tej restauracji co mamy wesele mamy też gratis na górze apartament dla nowożeńców na noc poślubną się będzie działo, tż powiedział, że mi nie odpuści
ostatnia kiecka piękna! u nas niestety nie ma apartamentu ale co tam jakieś miłe lokum się znajdzie

Cytat:
chyba jednak moim kolorem przewodnim będzie fiolet
mam nadzieję, że blondynka będzie dobrze wyglądać w tym kolorze
piękne połączenia
Stary 2012-02-21, 19:19   #724
justi699
Zakorzenienie

sylwia niebieski też fajnie
ja mam jednodniowe wesele- tak chciałam a teraz trochę załuje i zrozum tu kobiete

Iemand to jak masz kremowo- beżową to ja bym spokojnie dała jakiś kolorek- przeciez nie będzie się gryźć

mnie kuszą kolorowe buty no ale w sumie muszą być niskie to chyba żeby lepiej nie rzucały się w oczy

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:21   #725
lady fancy
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a jak to jest u "was"? wasi tżci jak przychodzą do was w dzień ślubu to coś za was "płacą'? u nas kiedyś był taki zwyczaj że młody płacił młodej "za wianek" ale teraz to nie wiem czy to nadal obowiązuje wolałabym tego uniknąć, u mojej znajomej jej tż wszedł i dał jej prezent- bransoletkę, myślicie że głupio będzie jak tż nic mi nie da?

jak to jest u was? jest w ogóle coś takiego?(...)

aaaa!!!!!!!!!!! i nie wiem czy się chwaliłam ale w tej restauracji co mamy wesele mamy też gratis na górze apartament dla nowożeńców na noc poślubną się będzie działo, tż powiedział, że mi nie odpuści
U mnie kiedyś też tak było, ale teraz b. rzadko się to widzi. Jak już to TŻ da troche wódeczki i po sprawie, ale jeszcze pewnie sie dobrze zastanowimy nad tymi 'wykupinami'

Poza tym, mój TŻ też powiedział, że nie ma bata i że noc poślubna (a raczej poranek?) musi być , ale po takim dniu to pewnie padnie i zanim zdejmę sukienkę to on już uśnie

Cytat:
Napisane przez Iemand Pokaż wiadomość
Spać mi się chcę dzisiaj. Padam na pyszczek
ojoj

Cytat:
Mój tż wyjechał do Holandii po maturze na 4 miesiące. To były najgorsze miesiące mojego życia. Masakra.
Ja mam teraz niedługo okazję wyjechać do Holandii, ale TŻ mi nie da. Wiem, że to duży sprawdzian dla związku! A on jest kiepski w rozstaniach nawet takich od weekendu do weekendu i już snuje swoje chore teorie, nawet jak pisze, gdy tylko mogę..

Cytat:
na pewno mi by nie pasował no i do kolorystyki sali nie pasuje.
13 lipiec 2013 godz. 16:30 -... z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść..
lady fancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:22   #726
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to raczej ostatecznie nie będę miała w ogóle koloru przewodniego bo i tak nikt tego nie zauważy. Bardzo dużo będzie gości ze wsi którzy nawet nie słyszeli o czymś takim
u mmnie też 98% gości ze wsi bo ja sama jestem ze wsi., ale co tam ja chce mieć kolor przewodni i nikt mnie od tego nie odwiedzie a czy ktoś to zauważy czy nie- nie ważne liczy się moje samopoczucie

Cytat:
Napisane przez jjulkaaa Pokaż wiadomość
A u nas odwrotnie ;p W zeszłym roku to ja wyjechałam na trzy i pół miesiąca. Ale już nas tak tęsknota zżerała...
I racja, pierwsze dwa tygodnie są najcięższe... i ostatni tydzień chyba też. Myślałam, że już się nie doczekam ;p
weźcie mnie nie straszcie bo go nie puszcze

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2012-02-21, 19:23   #727
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Cytat:
O właśnie. I ten ostatni tydzień. Tak się wtedy dni ciągną... A jaka potem radość. Mój tż to mnie prawie udusił tak mnie ściskał. A jak dziwnie nam się było całować bo takiej 4-misięcznej przerwie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 19:24   #728
justi699
Zakorzenienie

ale myślicie że blondynka + fiolet to dobry pomysł? tż też jest blondynem ciemnym

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2012-02-21, 19:26   #729
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Cytat:
u mmnie też 98% gości ze wsi bo ja sama jestem ze wsi., ale co tam ja chce mieć kolor przewodni i nikt mnie od tego nie odwiedzie a czy ktoś to zauważy czy nie- nie ważne liczy się moje samopoczucie
Pewnie. Najważniejsze, żebyś była zadowolona
Stary 2012-02-21, 19:27   #730
jjulkaaa
Zadomowienie

Cytat:
O właśnie. I ten ostatni tydzień. Tak się wtedy dni ciągną... A jaka potem radość. Mój tż to mnie prawie udusił tak mnie ściskał. A jak dziwnie nam się było całować bo takiej 4-misięcznej przerwie
haha dokładnie! pamiętam jak w samolocie się nie mogłam doczekać aż się wreszcie zobaczymy, a później na lotnisku to jakoś tak koślawo wyszło
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 19:31   #731
justi699
Zakorzenienie

nooo czerwony też fajnie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

mam nadzieje że nam szybko minie te 7 tygodni
na tak długo to jeszcze nigdy się nie rozstawaliśmy!

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 19:37   #732
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Cytat:
haha dokładnie! pamiętam jak w samolocie się nie mogłam doczekać aż się wreszcie zobaczymy, a później na lotnisku to jakoś tak koślawo wyszło
koślawo to idealne słowo. Czułam się wtedy jakbym to robiła pierwszy raz. A potem mi się śmiać chciało. Rozładowało to całkiem nerwy związane z tą tęsknotą

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
mam nadzieje że nam szybko minie te 7 tygodni
na tak długo to jeszcze nigdy się nie rozstawaliśmy!
Będzie dobrze. To nie jest aż tak dużo.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Pójdę już spać dzieweczki. Miałam dziś ciężki dzień. Jutro też nie zapowiada się wesoło. Pa pa. Dobranoc
Stary 2012-02-21, 19:44   #733
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co wiem to nie każdy
ja wiem od bratowej ze są takie wypożyczalnie, że możesz sobie wypożyczyć lub szyją jaką chcesz ale potem musisz ją zostawić, trochę drożej niż wypożyczenie ale masz jaką chcesz i problemu co zrobić po weselu z suknią nie ma
ja to wiem od bratowej, szczerze to jeszcze nie orientowałam się osobiście jak to jest
ale ten wariant mi się podoba

jak to jest u was? jest w ogóle coś takiego?

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jeju ta sukienka jest śliczna! http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...kcja-2012.html
tylko dekolt wolałabym jak w tej http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-sentence.html

tak to byłby mój ideał ramiączka bym dała jeszcze bo mam manię na ten temat;p
tylko ciekawe czy by ni pasowała

ta też ma fajną górę tylko żeby z tyłu była inna i dół bym bardziej rozrzeżony dała
http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...li-y11224.html

Ja trochę wiem o tym wypożyczaniu. To nie jest takie kolorowe. Płaci się 70% ceny sukni i jak jest bardzo zniszczona to trzeba dopłacić resztę i zabrać suknię. Ja bym się na taki układ nie zdecydowała

Cytat:
ja pić pewnie bede ale nie dużo

a gdzie się wybierasz za granicę? jeśli można wiedzieć
ja przez was siedze i suknie oglądam
na dniach mamy kontaktować się z fotografem/kamerzystą i dalej nie wiem- brać kamere czy nie, chyba rzucę monetą
Dobry pomysł! Może i ja tak zrobię

Cytat:
mam nadzieję, że blondynka będzie dobrze wyglądać w tym kolorze
Oczywiście, że będzie pasować. Mi też się fiolet podoba, ale jest już zbyt oklepany. Boje się, że na naszych 5 weselach, które mamy w 2013 roku może pojawic się fiolet

Cytat:
Bo pierwsze dwa tygodnie są najtrudniejsze. Potem już łatwiej. A ja miałam jeszcze utrudnione bo on tam wtedy neta nie miał i mieliśmy tylko smsy wieczorami. I to też nie dużo ze względu na koszty. I 10 minut rozmowy telefonicznej raz w tygodniu na koszt szefa Innym razem rozstaliśmy się na miesiąc a potem ja na miesiąc dojechałam do niego. A kolejnym razem nie było go 2 miesiące. I uznałam, że już nie wyrobię i w tym roku go nie puszczę samego

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Bo moja sala jest taka beżowo-kremowa.
Ja od ponad 4 lat nie spędzam weekendów z Tżtem. Tylko święta i wakacje (lipiec i sierpień) Jest ciężko, ale jakoś trzeba wytrzymać.
A w najbliższe wakacje będziemy 3 miesiące mieszkać ze sobą i pracować

Cytat:
ale myślicie że blondynka + fiolet to dobry pomysł? tż też jest blondynem ciemnym
Bardzo dobry, ale już Ci pisałam

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 20:42   #734
lady fancy
Raczkowanie

Ajjj dziewczyny, ale mnie choroba wzięła odkąd wróciłam do domu to tylko chusteczki, łóżko, i herbatka...
Stary 2012-02-21, 20:48   #735
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady fancy Pokaż wiadomość
Ajjj dziewczyny, ale mnie choroba wzięła odkąd wróciłam do domu to tylko chusteczki, łóżko, i herbatka...
To trzeba lezeć i się kurować, a nie siedzieć na wizażu i nas zarażać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 21:01   #736
lady fancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
To trzeba lezeć i się kurować, a nie siedzieć na wizażu i nas zarażać
Życzę Wam, żebyście się nie zaraziły takim choróbskiem
Stary 2012-02-21, 21:04   #737
kicia__
Raczkowanie

Cytat:
Oj to zdrowiej szybko!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Moim zdaniem fiolet pasuje najbardziej właśnie do blondynek, szczególnie jasnych.
kicia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 21:06   #738
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Życzę Wam, żebyście się nie zaraziły takim choróbskiem
Dużo zdrówka
Ze mną jest coś nie tak chyba. Oglądałam zaproszenia, a teraz przerzuciłam się na suknie ślube.

Stary 2012-02-21, 21:08   #739
kicia__
Raczkowanie

Tak Was nadrabiałam i myślałam sobie,że Was podziwiam My z Tżtem najdłużej nie widzieliśmy się 4 dni przez ostatnie dwa lata i za każdym razem było to dla mnie o 3 dni za dużo;p Ale wiadomo do wszystkiego idzie się przyzwyczaić i taka przerwa pewnie nawet czasami dobrze robi da związku, fajnie czasem zatęsknić

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Dużo zdrówka
Ze mną jest coś nie tak chyba. Oglądałam zaproszenia, a teraz przerzuciłam się na suknie ślube.
Ja rzadko kiedy mam czas w dzień, ale jak tylko znajdę go trochę przed snem, rano,albo jak mam wolne to też buszuję w takich rzeczach bez opamiętania;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 21:10   #740
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia__ Pokaż wiadomość
Tak Was nadrabiałam i myślałam sobie,że Was podziwiam My z Tżtem najdłużej nie widzieliśmy się 4 dni przez ostatnie dwa lata i za każdym razem było to dla mnie o 3 dni za dużo;p Ale wiadomo do wszystkiego idzie się przyzwyczaić i taka przerwa pewnie nawet czasami dobrze robi da związku, fajnie czasem zatęsknić

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Ja rzadko kiedy mam czas w dzień, ale jak tylko znajdę go trochę przed snem, rano,albo jak mam wolne to też buszuję w takich rzeczach bez opamiętania;P
Nawet nie wiesz, jak czasem jest dobrze

A ja mam teraz wolne, więc siedze i oglądam to wszystko. Choć nie ukrywam, że coraz bardziej mi się to nudzi

Stary 2012-02-21, 21:16   #741
kicia__
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam teraz wolne, więc siedze i oglądam to wszystko. Choć nie ukrywam, że coraz bardziej mi się to nudzi
Jak ze wszystkim, co za dużo, to niezdrowo
Stary 2012-02-21, 21:26   #742
Olciaaa1307
Raczkowanie

Nie było mnie zaledwie chwile a Tu juz jestem taaaak do tyłu.

Szczerze to nie mam siły wszytskiego czytać znalazłam gdzieś pytanie o naszą sale i w ogóle wszystko.

Więc... tak MAMY SALĘ mamy w nią wliczone menu, apartament, kącik dla dzieciaków jeśli sobie zażyczymy MAMY DJ'A.

Myslimy teraz o Kościele no i już czas na fotografa i kamerzystę, ale zajmiemy się tym w marcu.

Za dużo mówiłam, że mam dużo wolnego czasu, bo teraz siedzę od rana do nocy na uczelni albo gdzies latam i nie mam czasu na niic

hmmm.. co tam jeszcze wynalazłam aa... jakoś szybko z ta wódką to ponad rok jeszcze, aż zaczynam się bac o czym my zapominamy

DZIEWCZYNY... ile wcześniej trzeba zamawiać fryzjera, makijażystkę? z pół roku?
Olciaaa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 21:32   #743
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olciaaa1307 Pokaż wiadomość
Nie było mnie zaledwie chwile a Tu juz jestem taaaak do tyłu.

Szczerze to nie mam siły wszytskiego czytać znalazłam gdzieś pytanie o naszą sale i w ogóle wszystko.

Więc... tak MAMY SALĘ mamy w nią wliczone menu, apartament, kącik dla dzieciaków jeśli sobie zażyczymy MAMY DJ'A.

Myslimy teraz o Kościele no i już czas na fotografa i kamerzystę, ale zajmiemy się tym w marcu.

Za dużo mówiłam, że mam dużo wolnego czasu, bo teraz siedzę od rana do nocy na uczelni albo gdzies latam i nie mam czasu na niic

hmmm.. co tam jeszcze wynalazłam aa... jakoś szybko z ta wódką to ponad rok jeszcze, aż zaczynam się bac o czym my zapominamy

DZIEWCZYNY... ile wcześniej trzeba zamawiać fryzjera, makijażystkę? z pół roku?
A jaka resteuracja?

Co do fryzjera i makijażystki, to zależy czy są bardzo oblegane. Myślę, że nie zaszkodzi już zapytać

Ja zaraz uciekam, bo oczy mi się kleją już...

Stary 2012-02-21, 21:41   #744
lady fancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olciaaa1307 Pokaż wiadomość
Jakiego DJa macie?
Stary 2012-02-21, 21:54   #745
VVerr
BAN stały

.

Edytowane przez VVerr
Czas edycji: 2012-03-12 o 21:21
VVerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 23:56   #746
Magda_
Raczkowanie

Witam po tygodniowej przerwie. Właśnie wróciłam z Zakopanego i wznawiam poszukiwania sali. Byliśmy dziś w Tomaszowicach w Zajeździe Fryderyk. Spodobało nam się bardzo, ale nie mamy żadnych opinii na temat lokalu, właściciela. Może ktoś coś wie? Na wizażu znalazłam chyba 1 opinię o nim.

Cytat:
Napisane przez kicia__ Pokaż wiadomość
Magda którą salę macie w Katarzynce? Oglądałaś dom królewski na żywo? Ile osób tam spokojnie wejdzie bez rozstawiania namiotu?
Kicia w katarzynce mamy mniejszą salę. Wiem, że ma tam być remont w tym roku. Mam nadzieję, że będzie dużo ładniejsza po. W domu królewskim byłam na weselu 2 lata temu. Moim zdaniem, żeby było swobodnie tak ok. 100-110 osób.

Ale się rozpisałyście...nie zdążę dziś wszystkiego nadrobić. Bardzo chciałabym zamknąć kwestię sali, bo nie chcę później kłopotów z zespołem. Wiem, że mają oblężenie te dobre zespoły. Zastanawiałam się nad SK2 i Goście(Kultowi). To pewnie będzie jeden z większych wydatków, ale narzeczony jest muzykiem, więc dla niego muzyka jest priorytetem(nie ukrywam, że też jestem wybredna ).

Edytowane przez Magda_
Czas edycji: 2012-02-22 o 00:05 Powód: uzupełnienie
Magda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 06:33   #747
paskudas
Zadomowienie

Cytat:
zdrowiej

podoba mi się czerwony jako kolor przewodni. My mamy sale w kolorze brzoskiwniowym (nienawidzę tego koloru...) i nie mam pojęcia z czym to połączyć, żeby trochę ten kolor złamać. Marzy mi się czerwień ale nei wiem czy nie za słodko będzie
Stary 2012-02-22, 07:59   #748
Olciaaa1307
Raczkowanie

Cytat:
A jaka resteuracja?

Co do fryzjera i makijażystki, to zależy czy są bardzo oblegane. Myślę, że nie zaszkodzi już zapytać

Ja zaraz uciekam, bo oczy mi się kleją już...
Robimy w Locomotivie małe wesele
Olciaaa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:10   #749
lady fancy
Raczkowanie

Witam Was w środowy poranek Dziś zostałam w domu.. ale będę musiała zaraz sprzątać, więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie było.

Ja mam salę w tonacj kremowo-bordowym. Ale serwetki i obrus jest taki morelowo-różowy? (w każdym bądź razie.. bardzo jasny) i mi nie pasuje to. Poza tym, są same krzesła, bez pokrowców. I zastanawiam się właśnie nad wypożyczeniem ich (pokrowców), bo tak mało weselnie sala wygląda. bardziej tak balowo, a przecież wiadomo, że wesele to wesele.

Nie chcę mi się cytować, ale ja też każdą wolną część czasu spędzam na oglądaniu zaproszeń, sukni etc. W końcu każda chce mieć jak najlepsze wesele
Stary 2012-02-22, 08:26   #750
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VVerr Pokaż wiadomość
Ale trzeba nadrabiać i nadrabiać

Planujemy z Tż pojechać bryczką z Kościoła na salę, taka niespodzianka Bo pod Kościół chcemy autem pojechać. Czy nie orientujecie się czy są jakieś wypożyczalnie bo nic nie możemy konkretnego w necie znaleźć?

Co do Kościoła (2 strony wcześniej toczyła się dyskusja) my mamy ceremonię na 17.00 Z Kościoła na salę mamy 15 minut piechotką

A kolor przewodni to czerwień kolor miłości ( oklepany ale kocham go )

No to jutro znowu nadrobię Was wieczorkiem jak wrócę
Miłej Nocki i Dobrego Dnia
A wcale nie oklepany! Teraz fiolet jest na topie A czerwień jest cudna, tylko ja się z nią źle czuję

Cytat:
Napisane przez Magda_ Pokaż wiadomość
Witam po tygodniowej przerwie. Właśnie wróciłam z Zakopanego i wznawiam poszukiwania sali. Byliśmy dziś w Tomaszowicach w Zajeździe Fryderyk. Spodobało nam się bardzo, ale nie mamy żadnych opinii na temat lokalu, właściciela. Może ktoś coś wie? Na wizażu znalazłam chyba 1 opinię o nim.

Kicia w katarzynce mamy mniejszą salę. Wiem, że ma tam być remont w tym roku. Mam nadzieję, że będzie dużo ładniejsza po. W domu królewskim byłam na weselu 2 lata temu. Moim zdaniem, żeby było swobodnie tak ok. 100-110 osób.

Ale się rozpisałyście...nie zdążę dziś wszystkiego nadrobić. Bardzo chciałabym zamknąć kwestię sali, bo nie chcę później kłopotów z zespołem. Wiem, że mają oblężenie te dobre zespoły. Zastanawiałam się nad SK2 i Goście(Kultowi). To pewnie będzie jeden z większych wydatków, ale narzeczony jest muzykiem, więc dla niego muzyka jest priorytetem(nie ukrywam, że też jestem wybredna ).
O matko! Zakopane

Moja szwagierka tam była na komunii i mówiła, że jest fajnie. Z tego co wiem to było niedrogo i dużo jedzenia

Nad zespołem to radzę jak najszybciej się zastanawiać! Sk2 nie miał np. naszego terminu już, a pytaliśmy w październiku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości