![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode 2013
Mam nadzieję,że nie przeoczyłam i że faktycznie nie ma jeszcze takiego tematu.
A czy są chętne PM-ki z Lublina, które planują już śluby na 2013? ![]() Zapraszam! Lubelskie PM-ki 2013 tajeczka- 13 kwiecień Iemand- 13 kwiecień Paskudas- 20 kwiecień Ewelka4246- 11 maj KaLa_LBN- 25 maj blanka1302- 8 czerwiec myszonka88- 8 czerwiec sylwia7207- 8 czerwiec dziubdz- 15 czerwiec jjulkaaa- 15 czerwiec Dorota- 22 czerwiec Jolie Perle Rare- 22 czerwiec justi699- 22 czerwiec nilajha- 22 czerwiec kicia- 6 lipiec Kolaszka- 7 lipiec lady fancy- 13 lipiec Olciaaa1307- 13 lipiec zytka26- 20 lipiec sylwia0002- 17 sierpień biala17a- 24 sierpień VVerr- 24 sierpień 19monisia89- wrzesień Edytowane przez kicia__ Czas edycji: 2012-02-27 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode 2013
A i owszem planują. Witam koleżankę
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O
![]() ![]() Macie już termin lub coś załatwione? |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czekamy na podpisywanie umów. Mam nadzieje, że w tym tygodniu się z tym uporamy. Jakoś mozolnie nam to idzie. Brakuje nam wiecznie na coś czsu. Oboje bronimy się w styczniu, więc trche na głowie mamy. Jak umowy podpiszemy, to będę się chwalić. A Wy już coś macie? Kiedy ślubujecie?
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest wątek Lubelskich Pm
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30638591
#6 |
Raczkowanie
|
Planujemy 6 lipca, ale jeszcze nic nie mamy. Zrobiliśmy dopiero wstępną listę gości i przejrzeliśmy sale w internecie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda nam się zdecydować na którąś salę. Planujemy w środę podzwonić i pojeździć trochę. Lecę teraz na uczelnie, mam nadzieję,że jak zajrzę tu wieczorem to będzie więcej Pm-ek ślubujących w 2013. Zrobię wtedy listę w pierwszym poście. A Wy macie termin ustalony?
![]() Do wieczora ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- [QUOTE=alonka00;30638682]dziewczyny jest wątek Lubelskich Pm ![]() ![]() No tak,ale sama wiem po sobie, że trudno się odnaleźć w tak długo prowadzonym już wątku przynajmniej jeżeli chodzi o ślubne. Tam na pewno chętnie zajrzę raz na jakiś czas, bo to na pewno skarbnica wiedzy i doświadczenia, ale tamte dziewczyny są już na etapie wybierania sukni itd,a my dopiero zaczynamy. Zależało mi na tym, aby stworzyć wątek właśnie dla rocznika 2013 ![]() Tak więc zapraszam dziewczyny z lublina i okolic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kicia__;30638709]Planujemy 6 lipca, ale jeszcze nic nie mamy. Zrobiliśmy dopiero wstępną listę gości i przejrzeliśmy sale w internecie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda nam się zdecydować na którąś salę. Planujemy w środę podzwonić i pojeździć trochę. Lecę teraz na uczelnie, mam nadzieję,że jak zajrzę tu wieczorem to będzie więcej Pm-ek ślubujących w 2013. Zrobię wtedy listę w pierwszym poście. A Wy macie termin ustalony?
![]() Do wieczora ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569602 Edytowane przez dastin Czas edycji: 2011-11-21 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to i ja sie witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli tak jak ja chcecie, aby wątek istniał, to podajcie swoje planowane daty ślubów, zrobimy listę i go rozkręcimy, a jeśli nie, to rozejdziemy się po innych wątkach, bardziej ogólnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
myślę, że to bardzo dobry pomysł jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy ze sobą ponad 1,5 roku, zaręczeni zaledwie od 11 dni. Ja studiuję dziennie i trochę pracuje, A pracuje, więc na garnuszku rodziców żyć nie będziemy. Z naszych zaręczyn obie rodziny się ucieszyły i jak się okazało moi rodzice wiele razy mówili do siebie : oni to się chyba pobiorą
![]() A Wy długo jesteście razem, długo zaręczeni? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jesteśmy razem od ponad 2 lat, od lipca 2009 dokladnie, zaręczyliśmy się 18.09.11. w sumie tez się wszyscy ucieszyli chociaz mamę M. przeraziła wizja wesela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
My mieszkamy oddzielnie, ale dość blisko siebie i sporo u siebie pomieszkujemy, tak po pare dni, lub przez wakacje. Jesteście w tym samym wieku? Nas różnią 3 lata
![]() Czemu Twoją przyszłą teściową przeraziła wizja wesela? |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
nas rok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
O! moja teściowa też zawsze się tak wszystkim przejmuje, zrobiła nam nawet drugą listę gości i dyktowała przez telefon abyśmy nie zapomnieli nikogo zaprosić. (Teściowie nie mieszkają w lbn).
![]() Nie jesteśmy jeszcze zdecydowani na salę,ale jeśli będą wolne terminy to być może w firlejowskim siole. W środę się tam wybieramy, ponoć fajny klimat, tyle,że trzeba będzie autokary załatwiać. A Wy już macie salę? Co jeszcze macie załatwione? Na ile osób wesele? Tajeczka zmykam spać, bo zostały mi 4 godziny snu;/ ![]() ![]() ![]() Wpadnę tu jutro po 14. Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie ma co dublować wątków, zapraszamy do nas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546017&page=43
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
heej!
![]() ja też jestem z Lubelskiego ![]() ![]() no i jeszcze nic nie mamy załatwionego; dopiero rozglądamy się za salą itp ![]() z TŻ jesteśmy razem 5 lat, zaręczeni od prawie 8miesięcy ![]() pozdrawiam! ![]()
#21 |
Raczkowanie
|
Hej Monisia
![]() W takim razie dopisuję Cię do naszej listy, narazie bez konkretnego dnia ![]() Edytowane przez kicia__ Czas edycji: 2011-11-23 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
No to racja.
![]() Mi zależy na lipcu, bo w czerwcu będę mieć sesję. Mam nadzieję,że pójdzie pomyślnie, ale przezorny zawsze ubezpieczony, więc wrzesień też odpadł w razie ewentualnej poprawki. Zresztą jakoś już ten lipiec tak mi się wbił w głowę,że nie chiałabym tego przekładać na później.;p |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hee ja też tak kombinowałam z weselem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe PMki.
Narazie z rzeczy załatwionych mamy umowe z salą. Ślub, jak wszystko będzie ok odbędzie się w czerwcu. Z rzeczy "na już" został nam zespół i fotograf. ![]() A u nas z terminem jest śmiesznie, bo mój Tż studiuje w innym mieście, więc o pomoc z jego strony ciężko. Obrone też mamy w czerwcu i to jeszcze razem. Myślę, że jakoś damy sobie rade. ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam, świetny pomysł na wątek. Z przyjemnością będę tu zaglądać.
Zaraz wychodzę na zajęcia, dlatego napiszę coś więcej wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Sorry, że dwa posty jeden pod drugim, ale taka ze mnie sierotka, że nie udało mi się edytować poprzedniego posta
![]() Jesteśmy z TŻ od wiosny 2006, zaręczyny były w czerwcu 2011. Ślub planujemy na wrzesień, październik lub listopad 2013. Na dzień dzisiejszy nie mamy jeszcze nic, ale jakoś mi to snu z powiek jeszcze nie spędza. Do wyboru jest Lublin - moje miasto rodzinne oraz Annopol - TŻta. Względy ekonomiczne przemawiają za Annopolem (gł. cena restauracji ), TŻ ma wieeeelką rodzinkę w tych okolicach, a moja jest raczej mała i tak zarezerwowałabym noclegi dla niej w holtelu, bo jest z różnych krańców Polski. Z lubelskich lokali wchodzi w grę Zajazd Gościnny. Bardziej martwią mnie nauki przedmałżeńskie- TŻ pracuje 180km od Lublina i często jest w delegacji, ja studiuję dziennie, a w wakacje mam praktyki i pracuję, dlatego szukam nauk w formie "jeden weekend i po sprawie" ;-). Wiecie może Kobietki czy takie nauki są organizowane gdzieś w Lublinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witaj slodkadziecinko
![]() Jeżeli chodzi o nauki to nie mam pojęcie, bo kompletnie się jeszcze tym nie interesowałam. Tajeczka, a nie boisz się,że w kwietniu może być zimno? Chociaż w sumie teraz z tą pogodą to nigdy nie wiadomo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Również chciałam dołączyc się do PM-ek 2013 ![]() ![]() http://www.cymbeline.com/pl_PL/kolek...ori/index.php5 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
nie powinno być tragedii z pogodą
![]() ![]() Blanka Simona chciałam u siebie, ale po rozeznaniu dowiedziałam sie, że są spoko jeśli chodzi o koncerty, studniówki itd. ale są podobno kiepscy na weselach... że nie bawią gości itd. ja po tym co słyszałam to z nich zrezygnowałam..i teraz mam romansband tzn. będe po Nowym Roku umowę podpisywać... Edytowane przez tajeczka Czas edycji: 2011-11-25 o 15:12 Powód: dop |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.