Cz. XII- Hu hu ha! Hu hu ha! Idzie sesja zła! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 21:06   #721
Moti
Przyczajenie

Dot.: Cz. XII- Hu hu ha! Hu hu ha! Idzie sesja zła!

Hej, ja tu już mam długo konto (matko, 5 lat prawie ), teraz dopiero się odzywam... no tak, sesja, coś robić trzeba...
Ja studiuję kierunek ścisły, u mnie jest inaczej, zaliczenie ćwiczeń na podstawie kół z całego semestru jest, więc to po prostu ciągła walka... już się przyzwyczaiłam i nie czuję zmęczenia po zaledwie 3h snu i godzinach nad książkami Naliczyłam, że tych kół miałam jakieś 60 z hakiem.. z roku na rok coraz ciężej... w kolejnym semestrze jeszcze więcej przedmiotów i praca inżynierska
No ale psychicznie to jestem zmęczona strasznie przez to wszystko A już w ogóle idzie się załamać jak zawalisz egzamin, na który niby wszystko umiałeś, tak było dziś Następny w piątek i ogrom materiału.
Studia
Moti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 21:07   #722
tynus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamajka007 Pokaż wiadomość
Niestety... przedmiot jak dla mnie nudny jak cholera... jakieś ery, okresy
Biedna, Ty. Ale jakby co to służę pomocą z mojej wielkiej wiedzy geologicznej : D
tynus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 21:57   #723
Zielona landrynka
Raczkowanie

Hej, hej, pamiętacie mnie jeszcze?
Rzadko piszę, bo nie mam zbyt wiele czasu. W tej sesji mam 5 egzaminów i mnóstwo kolokwiów zaliczeniowych + egzamin ustny z niemieckiego u native speakera. W sumie jakby to podliczyć, to na egzaminy uczę się regularnie od Wigilii, a do tego dochodzą ciągle jakieś kartkówki i zaliczenia. Do domu jeżdżę raz na miesiąc, w wolnym czasie robię zakupy, gotuję, uczę się.
Rozpisałam sobie jakiś czas temu, czego uczę się danego dnia i staram się konsekwentnie tego trzymać. Może bym nie mała takiego stresu związanego z sesją, gdyby nie fakt, że 10 lutego lecę do mamą do Irlandii (będę chrzestną synka mojego brata) i wracam 17 w połowie sesji poprawkowej, bo nie ma innych lotów...Jeśli się okaże, że mam jakąkolwiek poprawkę, to będę musiała w ostatniej chwili kupować bilet z przesiadką w Dublinie.

Jestem zachwycona moimi studiami. Mam wrażenie, że ten język dość szybko wchodzi mi do głowy...zobaczymy, jak będzie potem.
Zielona landrynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 23:10   #724
Jamajka007
Zakorzenienie

Nienawidzę testów wielokrotnego wyboru na 95% nie zaliczyłam zerówki i tylko zmarnowałam czas, który mogłam poświęcić na matmę

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 23:11   #725
Szotta
Zakorzenienie

Ja tam wole test nawet i wielokrotnego wyboru, niż opisówki

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 12:22   #726
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zielona landrynka Pokaż wiadomość
Hej, hej, pamiętacie mnie jeszcze?
Rzadko piszę, bo nie mam zbyt wiele czasu. W tej sesji mam 5 egzaminów i mnóstwo kolokwiów zaliczeniowych + egzamin ustny z niemieckiego u native speakera. W sumie jakby to podliczyć, to na egzaminy uczę się regularnie od Wigilii, a do tego dochodzą ciągle jakieś kartkówki i zaliczenia. Do domu jeżdżę raz na miesiąc, w wolnym czasie robię zakupy, gotuję, uczę się.
Rozpisałam sobie jakiś czas temu, czego uczę się danego dnia i staram się konsekwentnie tego trzymać. Może bym nie mała takiego stresu związanego z sesją, gdyby nie fakt, że 10 lutego lecę do mamą do Irlandii (będę chrzestną synka mojego brata) i wracam 17 w połowie sesji poprawkowej, bo nie ma innych lotów...Jeśli się okaże, że mam jakąkolwiek poprawkę, to będę musiała w ostatniej chwili kupować bilet z przesiadką w Dublinie.

Jestem zachwycona moimi studiami. Mam wrażenie, że ten język dość szybko wchodzi mi do głowy...zobaczymy, jak będzie potem.
Hej! Też mam zaliczenie z native speakerem, rozmowę z Japonką ale na razie jeszcze się tym za bardzo nie przejmuję, bo mam to 6 lutego...najbardziej wkurza mnie nie pismo ani praktyczna(u nas każdy z 5 prowadzących robi swoje zaliczenie rozmowy właśnie, tłumaczenie zdań z polskiego na japoński, słuchanie itp), tylko geografia(zaznacz na mapie wyspę Ishigachisrashima, która tak naprawdę obejmuje 3 wystające z wody skały) albo gramatyka opisowa, fonetyka i te pierdy A łacina mnie dobija, właśnie w tej chwili powinnam wkuwać końcówki 3 deklinacji na koło w piątek
Tak bardzobardzobardzo chciałabym zdać wszystko w pierwszym terminie, prooooszę!
Krakowianki, po sesji spotkanie?

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
_Japonka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 12:47   #727
Zielona landrynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
Hej! Też mam zaliczenie z native speakerem, rozmowę z Japonką ale na razie jeszcze się tym za bardzo nie przejmuję, bo mam to 6 lutego...najbardziej wkurza mnie nie pismo ani praktyczna(u nas każdy z 5 prowadzących robi swoje zaliczenie rozmowy właśnie, tłumaczenie zdań z polskiego na japoński, słuchanie itp), tylko geografia(zaznacz na mapie wyspę Ishigachisrashima, która tak naprawdę obejmuje 3 wystające z wody skały) albo gramatyka opisowa, fonetyka i te pierdy A łacina mnie dobija, właśnie w tej chwili powinnam wkuwać końcówki 3 deklinacji na koło w piątek
Tak bardzobardzobardzo chciałabym zdać wszystko w pierwszym terminie, prooooszę!
Ja ostatnio do kolokwium z łaciny uczyłam się 3 dni, z czego w niedzielę z 6 godzin. Babka jest w ogóle jakaś dziwna, bo na lekcji nic z nami nie robi a do kolokwiów każe uczyć się z podręcznika. Ostatnio kilka osób oddało jej czyste kartki. Ale ostatnio wpadła piątka, to teraz też mam nadzieję na dobrą ocenę.
Mamy wstęp do językoznawstwa i czasem facet podaje nam przykłady z języka japońskiego. Czy to prawda, że Japończycy nie odróżniają r od l? I że można powiedzieć to samo, zmieniając jedynie wysokość tonu i powstaną trzy zupełnie różne znaczenia? Japoński wydaje mi się strasznie trudny!
U nas też każdy prowadzący ustala własne kryteria zaliczeń. Ze szwedzkiego u jednej prowadzącej musieliśmy np. zaliczyć dwa kolokwia na minimum 70% a krótko przed sesją będzie jeszcze jedno, które trzeba zaliczyć na 75%. Geografii jako takiej nie mamy, jest Krajoznawstwo Szwecji (bardzo ciekawy przedmiot), robiliśmy różne prezentacje i poszczególnych rejonach Szwecji a na zaliczenie musieliśmy pokazać na mapie kilka elementów. Prowadzącą bardzo lubię- raz ją zaprosiliśmy na kawę i wtedy opowiadała nam różne ciekawe rzeczy o tych studiach.
To jest właśnie fajne, taka domowa atmosfera, ale momentami przypomina liceum.
Gramatykę opisową będę miała dopiero w drugim semestrze, a na egzamin z fonetyki nauczyłam się przez święta, najgorsze są opisy poszczególnych głosek (np d- wybuchowa, przedniojęzykowo-zębowa, dźwięczna)
Ale chyba i tak najtrudniejsza z tego wszystkiego jest dla mnie filozofia. Materiał jest dość obszerny a prowadzący zapowiedział, że do egzaminu obowiązuje nas Historia filozofii Tatarkiewicza (ponad 200 stron :x).
Mogłybyśmy się spotkać, pewnie. Tylko jakbyście coś ustaliły, to bardzo proszę o Pw bo nie zaglądam tu regularnie. W ostatnim czasie musiałam ograniczyć neta.
Stary 2012-01-11, 13:05   #728
alevE
Wiecznie niezdecydowana

A ja siedzę przy pochodnych <3 fakt, że koło z maty mam w pt za tydz, a w ten pt mam koło z zarządzania, ale jakoś wolę już się tej maty uczyć, tym bardziej, że robię to przez kurs, który mam na kompie i koleś fajnie tłumaczy. Poza tym wolę porozwiązywać zadania niż uczyć się o beznadziejnych rzeczach -,-
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 15:18   #729
lilavati007
Wtajemniczenie

Chwale się! Mam już pierwszy autograf w moim indeksie! Ocena może nie jest zbyt piękna, ale ważne, że zdane.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 15:54   #730
regretsareuseless
Zadomowienie

U mnie najbliższe 2 tygodnie będą ciężkie ale pocieszam się, że jeśli zaliczyłabym wszystko w pierwszym terminie, to byłabym w domu 3 tygodnie
W tamtym tygodniu miałam zerówkę z logiki i jutro mają być wyniki... Ciekawe czy zaliczyłam...
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 16:41   #731
kaja_92
Wtajemniczenie

Cytat:
O ile dalej będę studiować(czyt.: zaliczę sesję) i nie będę zawalona projektami i laborkami ze 110 różnych rzeczy to oczywiście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 16:47   #732
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
A ja siedzę przy pochodnych <3 fakt, że koło z maty mam w pt za tydz, a w ten pt mam koło z zarządzania, ale jakoś wolę już się tej maty uczyć, tym bardziej, że robię to przez kurs, który mam na kompie i koleś fajnie tłumaczy. Poza tym wolę porozwiązywać zadania niż uczyć się o beznadziejnych rzeczach -,-
to ja mam odwrotnie
już wolę uczyć się o beznadziejnych rzeczach niż robić zadania

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 17:04   #733
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
to ja mam odwrotnie
gdybym nie miała tego kursu też bym tak powiedziała
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Stary 2012-01-11, 17:25   #734
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Ja ostatnio do kolokwium z łaciny uczyłam się 3 dni, z czego w niedzielę z 6 godzin. Babka jest w ogóle jakaś dziwna, bo na lekcji nic z nami nie robi a do kolokwiów każe uczyć się z podręcznika. Ostatnio kilka osób oddało jej czyste kartki. Ale ostatnio wpadła piątka, to teraz też mam nadzieję na dobrą ocenę.
Mamy wstęp do językoznawstwa i czasem facet podaje nam przykłady z języka japońskiego. Czy to prawda, że Japończycy nie odróżniają r od l? I że można powiedzieć to samo, zmieniając jedynie wysokość tonu i powstaną trzy zupełnie różne znaczenia? Japoński wydaje mi się strasznie trudny!
U nas też każdy prowadzący ustala własne kryteria zaliczeń. Ze szwedzkiego u jednej prowadzącej musieliśmy np. zaliczyć dwa kolokwia na minimum 70% a krótko przed sesją będzie jeszcze jedno, które trzeba zaliczyć na 75%. Geografii jako takiej nie mamy, jest Krajoznawstwo Szwecji (bardzo ciekawy przedmiot), robiliśmy różne prezentacje i poszczególnych rejonach Szwecji a na zaliczenie musieliśmy pokazać na mapie kilka elementów. Prowadzącą bardzo lubię- raz ją zaprosiliśmy na kawę i wtedy opowiadała nam różne ciekawe rzeczy o tych studiach.
To jest właśnie fajne, taka domowa atmosfera, ale momentami przypomina liceum.
Gramatykę opisową będę miała dopiero w drugim semestrze, a na egzamin z fonetyki nauczyłam się przez święta, najgorsze są opisy poszczególnych głosek (np d- wybuchowa, przedniojęzykowo-zębowa, dźwięczna)
Ale chyba i tak najtrudniejsza z tego wszystkiego jest dla mnie filozofia. Materiał jest dość obszerny a prowadzący zapowiedział, że do egzaminu obowiązuje nas Historia filozofii Tatarkiewicza (ponad 200 stron :x).
Mogłybyśmy się spotkać, pewnie. Tylko jakbyście coś ustaliły, to bardzo proszę o Pw bo nie zaglądam tu regularnie. W ostatnim czasie musiałam ograniczyć neta.
Nie strasz mnie tą łaciną! ja dzisiaj tylko trochę ogarnęłam moje chaotyczne notatki i nauczyłam się końcówek, tłumaczenia i sentencje zrobię jutro/w piątek rano A z kim masz łacinę? ja z mgr Greber(czy coś takiego), całkiem spoko. Rozumiem że wstępu do językoznawska nie masz z prof.Zaborskim? Bo on nie podaje przykładów z japońskiego, tylko non stop z arabskiego(dlatego też byłam na 2 wykładach). Z tymi tonami i r/l to jak najbardziej prawda Co do zaliczeń to wszędzie mamy próg 75% ja fonetykę, klasyfikacje głosek, alfabet fonetyczny itp mam właśnie w ramach gramatyki opisowej,zaliczenie za 2 tyg. a ja tego wgl nie ruszyłam (zresztą tak samo z geografią, o nie, przepraszam, "wstępem do studiów japonistycznych", z tym że z tego mam egzamin). Co do pnjj to mamy pełno testów, ale z nich niestety nic nie wynika, aby zaliczyć i tak trzeba zdać test z całego semestru Filozofie na szczęście mam dopiero na drugim roku, tak samo jak historię Japonii(już czuję że pokocham ten przedmiot), w drugim semestrze zamiast geografii mam kulturę

Koniecznie musimy się wreszcie spotkać!

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.

Edytowane przez _Japonka_
Czas edycji: 2012-01-11 o 17:28
Stary 2012-01-11, 18:42   #735
Zielona landrynka
Raczkowanie

Cytat:
Nie strasz mnie tą łaciną! ja dzisiaj tylko trochę ogarnęłam moje chaotyczne notatki i nauczyłam się końcówek, tłumaczenia i sentencje zrobię jutro/w piątek rano A z kim masz łacinę? ja z mgr Greber(czy coś takiego), całkiem spoko. Rozumiem że wstępu do językoznawska nie masz z prof.Zaborskim? Bo on nie podaje przykładów z japońskiego, tylko non stop z arabskiego(dlatego też byłam na 2 wykładach). Z tymi tonami i r/l to jak najbardziej prawda Co do zaliczeń to wszędzie mamy próg 75% ja fonetykę, klasyfikacje głosek, alfabet fonetyczny itp mam właśnie w ramach gramatyki opisowej,zaliczenie za 2 tyg. a ja tego wgl nie ruszyłam (zresztą tak samo z geografią, o nie, przepraszam, "wstępem do studiów japonistycznych", z tym że z tego mam egzamin). Co do pnjj to mamy pełno testów, ale z nich niestety nic nie wynika, aby zaliczyć i tak trzeba zdać test z całego semestru Filozofie na szczęście mam dopiero na drugim roku, tak samo jak historię Japonii(już czuję że pokocham ten przedmiot), w drugim semestrze zamiast geografii mam kulturę

Koniecznie musimy się wreszcie spotkać!
Łacinę mam z Brzózką, językoznawstwo z Kolodziejem. Słyszałam, że to bardzo trudne studia dlatego jeszcze bardziej Cię podziwiam, że dajesz radę! Ja historię Szwecji mam w drugim semestrze i to jest chyba najgorszy egzamin.
Btw kultura Japonii musi być mega ciekawa.
Spadam do nauki. Dziś był ostatni szwedzki przed kolokwium zaliczeniowym i akurat musieliśmy dwa czasy przeszłe przerobić.
Czasowniki nieregularne uśmiechają się do mnie. I tak pewnie jak zacznę teraz to skończę o 2-3 w nocy.
Pozdrowienia dla Was.
Stary 2012-01-11, 18:43   #736
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
gdybym nie miała tego kursu też bym tak powiedziała
mówisz może o etrapezie?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 18:46   #737
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
mówisz może o etrapezie?

Stary 2012-01-11, 18:48   #738
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
mówisz może o etrapezie?
też polecam. świetny gościu i tłumaczy jasno i zrozumiale. kocham całeczki!
ale mi się nie chce uczyć... powinnam robić zadania z fizy, a robie wszystko byle tylko się nie uczyć.
Stary 2012-01-11, 18:57   #739
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Łacinę mam z Brzózką, językoznawstwo z Kolodziejem. Słyszałam, że to bardzo trudne studia dlatego jeszcze bardziej Cię podziwiam, że dajesz radę! Ja historię Szwecji mam w drugim semestrze i to jest chyba najgorszy egzamin.
Btw kultura Japonii musi być mega ciekawa.
Spadam do nauki. Dziś był ostatni szwedzki przed kolokwium zaliczeniowym i akurat musieliśmy dwa czasy przeszłe przerobić.
Czasowniki nieregularne uśmiechają się do mnie. I tak pewnie jak zacznę teraz to skończę o 2-3 w nocy.
Pozdrowienia dla Was.
Od razu "dajesz radę", bez przesady zobaczymy co będzie po sesji, na tym ustnym zaliczeniu chyba dostanę zawału z nerwów Ja też już opuszczam wizaż, muszę się zabrać za powtarzanie znaków Nie wiem dlaczego ale im więcej mam czasu na naukę tym mniej robię Wczoraj miałam 2 razy więcej zajęć niż dzisiaj(w środy kończę przed 13),a zrobiłam więcej pożytecznych rzeczy...nie mam na nic siły i taka senna jestem...też tak macie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-11, 19:15   #740
regretsareuseless
Zadomowienie

5 z logiki! Nie wierzę w to
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 20:10   #741
misheall
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Chwale się! Mam już pierwszy autograf w moim indeksie! Ocena może nie jest zbyt piękna, ale ważne, że zdane.

Ja właśnie skończyłam uczyć się na rachunkowość. Trzymajcie jutro kciuki
Miłej nocy

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 20:32   #742
natalka2
Zakorzenienie

napiszcie cos wiecej o tym etrapezie
skad, za darmo?

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 21:05   #743
Jamajka007
Zakorzenienie

chciałam dobrze napisać koło z matmy, ale jak patrzę na kolokwia z poprzednich lat to są milion razy trudniejsze niż zadania, które robimy na ćwiczeniach

Stary 2012-01-11, 21:20   #744
tynus
Rozeznanie

Cytat:
chciałam dobrze napisać koło z matmy, ale jak patrzę na kolokwia z poprzednich lat to są milion razy trudniejsze niż zadania, które robimy na ćwiczeniach
U nas jest tak samo. Na ćw łatwe przykłady, na kole- trudne.
Jestem wkurzona, bo nikt mi nie powiedział o liście na dzisiejszej ekonomii, a tak to bym już miała 5,0 : |.

Japonka właśnie ja Cię na sushi wyciągnąć miałam. W sumie mamy tę kartę stałego klienta (ok w sumie to mój chłopak) do sushi 77 : D, więc jakby któreś z Was chciały się skusić to można spotkać się i w tym miejscu : ). A to jest -50%, więc wcale aż tak drogo nie wyjdzie.
tynus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 21:38   #745
alice333
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
to ja mam odwrotnie
Ja wolę robić zadania, beznadziejnej teorii nie lubię.

Macie kurs eTrapez? Podzieli się któraś dobra duszyczka(maila podam na pw)

Jestem za spotkaniem w Krk, tylko po sesji, (tylko, żebym była w Krk po sesji i rozpoczęła 2, semestr)
alice333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 22:03   #746
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Świetnie, gratulacje! A pamiętam, że tak się bałaś, widzisz niepotrzebnie.

Cytat:
Napisane przez misheall Pokaż wiadomość

Ja właśnie skończyłam uczyć się na rachunkowość. Trzymajcie jutro kciuki
Miłej nocy
Ok. Kciuki będą.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
napiszcie cos wiecej o tym etrapezie
skad, za darmo?
Kurs ten składa się z nagrania, w którym facet opowiada o danym temacie, pokazuje jak rozwiązywać zadania krok po kroku. Ogólnie bardzo dobrze tłumaczy, wszystko wyjaśnia prosto, jasno i klarownie i szczerze mówiąc słucha mi się go z wielką przyjemnością. Potem są jeszcze jakieś zadanka do przećwiczenia.
A teoretycznie kurs nie jest darmowy, no ale jak to bywa to wszyscy wiedzą.
Stary 2012-01-11, 22:09   #747
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:
Kurs ten składa się z nagrania, w którym facet opowiada o danym temacie, pokazuje jak rozwiązywać zadania krok po kroku. Ogólnie bardzo dobrze tłumaczy, wszystko wyjaśnia prosto, jasno i klarownie i szczerze mówiąc słucha mi się go z wielką przyjemnością. Potem są jeszcze jakieś zadanka do przećwiczenia.
A teoretycznie kurs nie jest darmowy, no ale jak to bywa to wszyscy wiedzą.
ale co, gdzie, jak? z czego ten kurs? z matmy?

Stary 2012-01-11, 22:41   #748
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
ale co, gdzie, jak? z czego ten kurs? z matmy?
Tak z matmy. Etrapez się nazywa.
Stary 2012-01-11, 22:51   #749
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Tak z matmy. Etrapez się nazywa.
a czy któraś z was jest w posiadaniu tego kursu i byłaby chętna wysłać? bo ja mam ambitne plany żeby matematykę na 4 zaliczyć bo jak mam zawalić fizykę to chociaż z matmy bym chciała czymś zabłysnąć

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 22:53   #750
Jamajka007
Zakorzenienie

a skąd to można wziąć, któraś rozsyła?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości