![]() |
#721 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Cytat:
500mg a czemu pytasz? od wczoraj biore go 3x1 ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
napisze cały przepis na ciasto i farsz w klubie, i dołączę fotke ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
kupiłam polecany przez martynke OEPAROL FEMINA 1tabl.-500mg oleju z wiesiołka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Ale opowiadała też że jak tylko mnie urodziła to dzwonila do taty zeby jej fajki przywozl bo nie wytrzyma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie widok ciężarnej palącej fajki jest przeraźliwie gorszący. Niech to robi w domu jak musi, ale dla mnie to jest swiadome trucie siebie i dziecka.
Lisa, wiem, ze to jest straszne, ale może zarodek był po prostu chory, może coś było nie tak, że sam by się nie utrzymał... To jest przykre, ale takie są obronne reakcje organizmu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() ![]() Strasznie wam zazdroszczę tego wyczekiwania, bo ja już wiem, że okres dostanę teraz, bo mi gin powiedział, więc siedzę i czekam, czekam... żadnych emocji;/ Już kiedy ten cykl następny!!!! Widzę, że WROCŁAW rządzi! ![]() ![]() ![]() ![]() Kami, ja mówię całkiem poważnie, od dawna marzymy z mężem o wsólnej sesji zdjeciowej, bo on ma swoje jako sportowiec, ja też tam coś próbowałam jako modelka, ale wspólnej nie mamy, oprócz ślubnej. Bardzo mi się podobają twoje zdjęcia, więc myślę, że coś ciekawego mogło by z tego wyjść ![]() Witam smerfetkę, anjoukę, jusztyskę ![]() Martarynko, moja droga, już raz cię kiedyś pogoniłam ,zebyś się nie stresowała i popatrz, jak tylko to zrobiłaś, to fasolka od razu się pojawiła. A więc ROZKAZ: mASZ PRZESTAĆ SIĘ STRESOWAĆ!!!! WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!! Pozytywne nastawienie, to połowa sukcesu, pamiętasz, emocje to hormony, hormony to zdrowie, także kochana, wziąć się w garść i się cieszyć fasolką, a nie zamartwiać!!!! ![]() Tigresko, kochana, czemu się obco? Nie powinnaś. Każda z nas ma bardzej zapracowany okres, ale my pamiętamy o tobie ![]() ![]() aniulu, przykro mi, że test wyszedł negatywny, ale wiesz, II kreseczki, to kwestia czasu, więc trzymam kciuki za następny cykl ![]() ![]() black secret, przepraszam, że jeszcze nie umieściłam info w klubie, obiecuję, że jak zdam jutro ten egzamin, to się wezmę za to i ładnie ponadrabiam. vajolka, ty się nie masz o co martwić, badania są ok, jeszcze jak mąż zgodził się brać witaminki, to już w ogóle super ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- No i oczywiście GRATULACJE dla Salud! ![]() Lisa, bardzo mi przykro, że tak się dzieje, przesyłam uściski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
dziewczęta wracając do picia herbat itp., to moja koleżanka (w ciąży) mówiła ze tez soków i herbat malinowych nie można pić. mówiła czemu ale już nie pamiętam. troche mnie to ździwiło...
co do palenia to ja nigdy nie miałam fajki w ustach, nwet zgaszonej, mój tż za guwniarza kopcił (wiecie..koledzy...) ale potem ja go skutecznie oduczyłam! ![]() ![]() ale niestety w domu u TŻta jeszcze palą co nie którzy... nie nawidze papierosów, jak dla mnie to powinni zlikwidowac ze sklepów wszystkich,tak jak te termometry rtęciowe... ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- ide do klubu... pochwalić sie moimi pierożkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mam 25 lat, w sierpniu wyszłam za mąż i myślimy o powiększeniu rodziny ![]() ![]() No ale tak czy owak planujemy zacząć starać się o maleństwo marzec/kwiecień ![]() ![]() Łykam już sobie kwas foliowy, na początek lutego wybieram się do ginekologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do herbatek, to bym się nie martwiła, w herbatkach owowcowych jest tak mało z prawdziwego owoca, że raczej martwiłabym się tym, że to sztuczne aromaty są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=kamimidu;31677188 MARTYNKO standardowo tylko czekam na potwierdzenie ze wszystko OK!!! [/QUOTE] ![]() Cytat:
No i już opowiadam, byłam u lekrza, duphaston kazal brać, tylko zmniejszyl dawke. Powiedział, że nie należy go tak gwałtownie odstawiać i nawet jak nie jest juz konieczny to napewno nie zaszkodzi i lepiej pobrać go do konca trymestru. Mój dzidziulek ma się dobrze, serduszko bije, pecherzyk jest ok. No wszystko dobrze, nastepna wizyta za miesiąc. Dziewczyny jak ja się cieszę, boze zwariuje z radości zaraz. I obiecuje już nie bede się niepotrzebnie martwić! ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Lisa bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji, domyślam się co teraz przeżywasz. Kochana nie ma co się zastanawiać co by było gdyby... to niepotrzebne zadreczanie się. Skoro nie mialaś zadnych niepokojacych objawów to pewnie i tak nic byś nie zrobiła. a co zalecił teraz lekarz? U mnie na poczatku jak poszlam do szpitala z powodu krwawien też malo co było widać, a teraz jest juz piekna fasolka. Kochana moze jeszcze wszystko się uloży, cieżko jest powiedzieć cokolwiek, poprostu bardzo mocno Cię przytulam i życzę wiele siły ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie STARACZKI. Wczoraj znów padł wizaż i to wtedy, gdy chciałam coś mądrego napisać.
![]() Już Was nadrabiam i przesyłam link do piosenki, która dziś poprawiła mi humor ![]()
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
e palaczki a moze by tak wspolne rzucanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ide dziewczynki nadrabiać w klubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też ją lubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, na początku płakałam a teraz jak ręką odjął. Mąż bardzo dobrze na mnie wpłynął w tej sytuacji, pocieszał i mówił że może coś było nie tak z zarodkiem, może by się nie rozwinął do końca, dlatego przyjęłam ten stan rzeczy taki jaki jest. Inaczej być nie mogło, nie mam co gdybać. Nie wiem czy powinnam jechać do szpitala w takim wypadku? Wiecie może? Na jakieś czyszczenie czy coś? Czy mi się już samo oczyszcza? Muszę jutro zadzwonić do gin. Miałam iść jeszcze w piątek na betę żeby sprawdzić czy jestem w ciąży, ale okres mi się tak rozhulał właśnie że już nie mam wątpliwości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Marta nie martw sie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- ide sobie odsmażyc moich pysznych ruskaczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
przed chwilą wpadłam do domu, siku mi się nie chciało, ale wydusiłam krople i jest druga, ale cień cienia, robiłam test quixx
chyba jutro powtórzę test,najgorzej że nigdzie nie mają u mnie ACONA, chyba czas na bete Edytowane przez coventry Czas edycji: 2012-01-17 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
no nareszcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Rozeznanie
|
oj, Kamidu takie kazanie walnęła o tych fajkach ze az w pięty poszło....
przysięgam, ze już ani jednej! A przypomniało mi sie , że mialam taką koleżankę, która nigdy w życiu nie paliła, a jak zaszła w ciążę to nagle tak jej sie chciało palić że aż ją skręcało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny a ja chciałam Wam zakumunikować, że po tej wizycie u lekarza jestem najszczesliwszą kobieta na świecie. Jade do sklepu po pierogi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę ale mamy wysyp ciężarówek !! ![]()
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
coventry cień to juz cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to jeszcze o zdjęcie prosimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() po 22 będzie już mój mężuś, to zrobię i zamieszcze Edytowane przez coventry Czas edycji: 2012-01-17 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale statystyka styczniowych brzdąców poszła w górę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.