Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 19:32   #721
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

właśnie się dowiedziała, że mojej bardzo dobrej koleżanki mama skoczyła z jednego z wieżowców w moim mieście, jutro pogrzeb

niedawno mój były sąsiad rok młodszy się powiesił, później znajomy ze szkoły skoczył z balkonu z wieżowca, a w jego ślady poszła mojej znajomej mama

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Hej

Ana, zdrowia dużo życzę! Siedź w domu i się kuruj!
Aguś, powodzenia w zaliczeniach i egzaminach, kobietko

Wczoraj byłam z koleżankami z pracy i jednym rodzynkiem w knajpie. Posiedzieliśmy, wypiliśmy kilka piw, pośmialiśmy i było tak super Totalne odprężenie A wesoło mi było po powrocie do domu
Mały wyczuł pismo nosem i jak wróciłam o 23.00, to jeszcze nie spał, a jak w końcu zasnął, to wstał o 2.30 w nocy i razem z nim oglądałam bajki, żeby w końcu padł za godzinę
No ironia losu normalnie

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

A mój mąż rano kupił mi wodę mineralna do pracy i kazał wypić Power Rade

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Aguś, co za czarna seria... Straszne...
miły wypad

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
ja za pierwszym razem to miałam takie zakwasy że 3 dni mnie wszytsko bolało, teraz dokładam czasem kilka ćwiczeń żeby coś poczuć
co do kawy to ja piję jedną filiżankę dziennie z mlekiem, do tego oczywiście jakieś ciasteczko ale z umiarem

kliwia fajny prysznic

Agus zazdroszcze fitnessklubu i zumby, czemu u mnie nie ma takich możliwości

byłam dziś u kosmetyczki, wygrzałam się na solarium i umówiłam się na mikrodermabrazję, miała już któraś?
mona ja mikro polecam, w swoim zyciu miałam juz ok. 10 razy. skóra nabiera blasku i staje się mieciutka, najlepiej chodziłabym co miesiac , ale finansowo... ;/ no cóż mój portfel mógłby tego nie wytrzymac. mam duze porózwnanie u kosmetyczek i stwierdzam, ze w wykonaniu mikro salon salonowi nierówny. Ja na szczescie znalazłam moja kosmetyczke -guru??
Nie rozumiem tylko tego połaczenia z solarium???
po co najpierw niszczyc i wysuszac skóre, by ponziej ja zetrzec i odnowic??
Przestrzegam bys przypadkiem po mikro na solke sie nie wybrała , bo bedziesz miała przebarwienia Naskórek jest wtedy bardzo delikatny, regeneruje sie i nawet zimą trzeba stoowac kremy z wysokim filtrem.
Mam nadizeje, ze bedziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to wiesz zgaś światło i grzesz

super że wyszłaś, a Miłek, ma wyczucie

u nas wszytko na dobrej drodze, pani dyr przystała na nasza propozycje, nawet zaczęłam z nią rozmawiać o dalszym moim losie ale nam przeszkodzono, potem dyr powiedziała że jest ze mnie bardzo zadowolona ale wszystko będzie wiedzieć koło marca, cóż najważniejsze że póki co, nie jest źle
oo Marta czyli swiatełko w tunelu, no i super. czekamy na pozytywne rozwiazanie sprawy
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 19:52   #722
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie się dowiedziała, że mojej bardzo dobrej koleżanki mama skoczyła z jednego z wieżowców w moim mieście, jutro pogrzeb

niedawno mój były sąsiad rok młodszy się powiesił, później znajomy ze szkoły skoczył z balkonu z wieżowca, a w jego ślady poszła mojej znajomej mama
masakra

Cytat:
to wiesz zgaś światło i grzesz

super że wyszłaś, a Miłek, ma wyczucie

u nas wszytko na dobrej drodze, pani dyr przystała na nasza propozycje, nawet zaczęłam z nią rozmawiać o dalszym moim losie ale nam przeszkodzono, potem dyr powiedziała że jest ze mnie bardzo zadowolona ale wszystko będzie wiedzieć koło marca, cóż najważniejsze że póki co, nie jest źle
widzisz!! bedzie dobrze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 20:24   #723
martucha84
Zakorzenienie

trzymać kciuki trzymać do marca się nic więcej raczej nie wyjaśni więc trochę się na trzymacie

a ja właśnie potwierdziłam wyjście, i 11 lutego idziemy z moimi kobietami na wypad pod tytułem "fanklub" czyli tapeta na twarz, cyc do przodu, poślady wciągnięte, ruszamy na miasto
Stary 2012-01-26, 20:28   #724
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
trzymać kciuki trzymać do marca się nic więcej raczej nie wyjaśni więc trochę się na trzymacie

a ja właśnie potwierdziłam wyjście, i 11 lutego idziemy z moimi kobietami na wypad pod tytułem "fanklub" czyli tapeta na twarz, cyc do przodu, poślady wciągnięte, ruszamy na miasto
czyli myslami bedziemy imprezowac wspolnie Ty Ja i Katunia

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 20:51   #725
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no ba się będziemy bawić
Stary 2012-01-26, 20:58   #726
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Cytat:
no ba się będziemy bawić
ale bedzie biba na odleglosc

Nie doczekalam sie zeby mi maz porobil foty w kieckach wiec zrobilam sama. Sa jakie są ale cos tam widac. Prosze o jakies opinie w k.

jejuu jak mnie brzuch boli cos ala kolka jelitowa. Juz wzielam dwie nospy i leze ale boli strasznie ałłłłłłłłł
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 04:40   #727
india83
Zakorzenienie

Cytat:

ale fajnie , a poslady zamiast wciągniete niech lepiej beda jędrne i naprezone

a ja wczoraj zapisałam się na bal karnawałowy w pracy i teraz jestem załamana bo nie mam się w co ubrac

wyznanie dnia: KOCHAM PIĄTKI!!!

miłego dnia...
Ja wyruszam zaraz do pracy
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 06:43   #728
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 07:28   #729
kliwia
Zakorzenienie

india na pewno sie cos znajdzie. a jak nie to mozesz cos upolowac na wyprzedazy

dostalam okresiora, niby w terminie, ale sie raczej zapowiadalo na opoznienie. a tu zonk
Jeszcze zuzka od zebowego kataru juz kaszle, bosh, msuaial spac z nami bo od 00 jeczala u siebie i lzy w czoach miala, a raczej na policzkahc. Wiec ja wzielam, zasnela na mnie, pozniej na moje poduszce spala, ja spalam na ramie lozka poldupkiem a ona jak meduza rozwalona na pol lozka
Wkurzylam sie w nocy na meza, bo po wieczornej kapieli mial umyc fride[przyrzad do oddsysania kataru] i ja w nocy szukam tej fridy z zzuak na reku, juz mi reka odpada bo nie moge znalesc, wiec sie wkurzylam, wsadzilam zuzke do krzeselka do kamrienia, i poszla po lampke ledowa-by nie zapalac wiekszego swiatla] i sobie swiece i szukam tej fridy, ta sie drze jak potluczona, az moj laskawy maz wstac sie spytac co sie dzieje, to wkurzona na maxa, mowie, ze fridy szukam bo miales umyc, a zamiast tego wrzucona do szklanki z woda. No ja pikole
I sie wielce obrazil
W dupie!
A rano jeszcze obudzil mnie o 6.50 co prawda nie spalam twardo bo zuzka kaszlala ciagle, ale juz przyzwyczajona raczej nie reaguje tak gwaltownie na to. I w 5 minut musialam siebie oporzadzic, a jeszcze ten okres potem zuzke, ktora nie chciala sie ubierac, i przy zmianie pieluchy nie wytrzymalam i jej klapsa w tylek dalam, bo jak placze od klapsa to przynajmniej moge jej pieluche zalozyc, a jak sie wygina bo 'tak lubie pomarudzic i poplakac' to nic nie mozna zorbic.
A potem mialam wyrzuty sumienia za tego klapsa. ale moje nerwy zostaly niezle naciagniete. Eh
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 07:32   #730
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

miłego dnia...
ja nie lubie bo jutro do pracy ale tak to uwielbiam

a ja dostałam się do kampanii ariela i właśnie kurier wiezie mi paczkę z proszkami do prania do testowania
Stary 2012-01-27, 07:39   #731
kliwia
Zakorzenienie

a ja wlasnie wyplenilam ankiete,
po pierwsyzm pytaniu mi podziekowali za wypelnienie ankiety
bo odpowiedzialam ze zuzka ciepri na allegrie
akcja posilkow dla dzieci. sweet.
Fakt, no nie wszytskie by jesc mogla, no ale bez jaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 07:56   #732
martucha84
Zakorzenienie

ja wypełniałam kilka dni temu o kosmetykach dla dzieci
Stary 2012-01-27, 07:58   #733
gold-fish
Zakorzenienie

Sliweńka, tak o te wczoraj jak wracałam do domu to one się lekko na bokach rozmroziły i były idealne musiałam sobie powiedzieć dość (choć było ciężko) bo bym zjadła z pół opakowania a latem to uwielbiam te o smaku pomarańczy, są takie orzeźwiajace

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
pije zwykla czarna tzn z ekspresu cisnieniowego i z mlekiem nie ze smietanka-wlasnie skonczylam pic
a ja piję sobie teraz

Cytat:
znalam, to byli kiedyś moi sąsiedzi

Cytat:

phi! do marca? luz
ale fajnie z tym wyjściem nie pamietam kiedy ostatnio byłam na babskiej imprezie, takiej tylko z laskami

Cytat:
a ja wczoraj zapisałam się na bal karnawałowy w pracy i teraz jestem załamana bo nie mam się w co ubrac
ale macie sie przebrać czy jakoś fajnie ubrać? bal kojarzy mi się z przebierankami

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 08:08   #734
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

ale fajnie... ja na ten weekend jade do niemiec do mezula... teraz sie tylko modle zeby to wypalilo bo mam lot zarezerwowany na piatek i chcialam urlop na piatek (jeszcze urlop za zeszly rok) a po tak dlugim l4 moga mi zrobic na zlosc i nie dac

Cytat:
ja nie lubie bo jutro do pracy ale tak to uwielbiam

a ja dostałam się do kampanii ariela i właśnie kurier wiezie mi paczkę z proszkami do prania do testowania
super Ty to masz szczescie Ja wypelnilam ankiete do testowania tych kosmetykow fenjal ale znajac zycie mnie nie wybiora

a w ogole to bylam dzis na kontroli pozabiegowej w tym osrodku i wszystko cacy sie goi, pozalilam sie ginekologowi co mi to robil ze dalej boli mnie reka i on kazal sobie pokazac i stwierdzil ze najprawdopodobniej mam zapalenie zyly i mam na to robic oklady z rivanolu i kupic sobie masc lioton i smarowac... nio a ten buc anastezjolog u ktorego bylam w poniedzialek powiedzial ze samo mi przejdzie i nawet nie chcial zobaczyc... ehhhh i powiedzial ze absolutnie niczym nie smarowac...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 08:10   #735
kliwia
Zakorzenienie

marta na mnie sie chyba obrazili za kampanie nesvity :d bo malo wypelnilam raportow
samba no moiwlam palant! lioton pomoze, albo inny kojacy bole 'zmeczonych' nog czy zylakow

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2012-01-27 o 08:11
Stary 2012-01-27, 08:24   #736
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-27, 08:42   #737
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

"fanklub"?? wow! Rewelacja!!!

Cytat:
ale fajnie , a poslady zamiast wciągniete niech lepiej beda jędrne i naprezone

miłego dnia...
Ale super z tym balem! dasz radę! Na pewno coś kupisz, bądź znajdziesz w szafie zapomnianą sukienkę

podpisuję się pod wyznaniem dnia!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

dostalam okresiora, niby w terminie, ale sie raczej zapowiadalo na opoznienie. a tu zonk
Jeszcze zuzka od zebowego kataru juz kaszle, bosh, msuaial spac z nami bo od 00 jeczala u siebie i lzy w czoach miala, a raczej na policzkahc. Wiec ja wzielam, zasnela na mnie, pozniej na moje poduszce spala, ja spalam na ramie lozka poldupkiem a ona jak meduza rozwalona na pol lozka
Wkurzylam sie w nocy na meza, bo po wieczornej kapieli mial umyc fride[przyrzad do oddsysania kataru] i ja w nocy szukam tej fridy z zzuak na reku, juz mi reka odpada bo nie moge znalesc, wiec sie wkurzylam, wsadzilam zuzke do krzeselka do kamrienia, i poszla po lampke ledowa-by nie zapalac wiekszego swiatla] i sobie swiece i szukam tej fridy, ta sie drze jak potluczona, az moj laskawy maz wstac sie spytac co sie dzieje, to wkurzona na maxa, mowie, ze fridy szukam bo miales umyc, a zamiast tego wrzucona do szklanki z woda. No ja pikole
I sie wielce obrazil
W dupie!
A rano jeszcze obudzil mnie o 6.50 co prawda nie spalam twardo bo zuzka kaszlala ciagle, ale juz przyzwyczajona raczej nie reaguje tak gwaltownie na to. I w 5 minut musialam siebie oporzadzic, a jeszcze ten okres potem zuzke, ktora nie chciala sie ubierac, i przy zmianie pieluchy nie wytrzymalam i jej klapsa w tylek dalam, bo jak placze od klapsa to przynajmniej moge jej pieluche zalozyc, a jak sie wygina bo 'tak lubie pomarudzic i poplakac' to nic nie mozna zorbic.
A potem mialam wyrzuty sumienia za tego klapsa. ale moje nerwy zostaly niezle naciagniete. Eh
Przytulam mocno! Współczuję nerwów

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
rewelacja!

A u mnie dzisiaj jest -12 stopni!!!
No i teściowa przyjeżdża, wczoraj posprzątałam całe mieszkanie, mąż ma tylko umyć prysznic (nie znoszę tego robić!!!!), obiad prawie gotowy, także czad. Chciałabym tylko wyjść wcześniej z pracy...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 08:49   #738
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dobra, dobra ja swoje wiem

Cytat:
ana
ja jestem przyzwyczajona do takiego życia
tzn w tempie
aha i jeszcze zapisałam się na siłkę
od lutego otwierają nówkę świeżynkę z Zumbą itp itd
nawet godziny będą fajne
zamierzam też na rano codzić
ja niby przyzwyczajona, ale uwielbiam mieć plan- narobić się, a potem mieć czas na odpoczynek
jak nie pracowałam to brakowało mi tego wariactwa a teraz brakuje wolnego czasu

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

to naprawde straszne, a jak czytam komentarze i ludzie podejrzewają że to rodzice coś zaplanowali żeby pozbyć sie dziecka to aż żal mi ich mam nadzieję, że dziecko się znajdzie całe i zdrowe- ja bym chyba zwariowała na miejscu matki a ludzie się dziwią czemu ona nie daje wywiadów
no straszne... ludzie piszą, że pewnie małą ktoś ukradł i sprzedał bezdzietnemu małżeństwu, podobno takie sytuacja coraz częściej się zdarzają ;/ i weź wyjdź z dzieckiem na spacer, eh...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Hej

Ana, zdrowia dużo życzę! Siedź w domu i się kuruj!

Wczoraj byłam z koleżankami z pracy i jednym rodzynkiem w knajpie. Posiedzieliśmy, wypiliśmy kilka piw, pośmialiśmy i było tak super Totalne odprężenie A wesoło mi było po powrocie do domu
Mały wyczuł pismo nosem i jak wróciłam o 23.00, to jeszcze nie spał, a jak w końcu zasnął, to wstał o 2.30 w nocy i razem z nim oglądałam bajki, żeby w końcu padł za godzinę
No ironia losu normalnie
kuruje, kuruję

zazdroszczę wypadu mąż miał z Tobą wesoło

A tak w ogóle to cześć!
Dziewczyny mąż mi kupił wczoraj antybiotyki z recepty i mam zażyć pierwszą dawkę, ale cholernie się boję i nie wiem czy nie lepiej robić inhalacje itp. bo mnie po antybiotykach to często (a raczej zawsze) grzyb łapie, a dopiero co byłam u gina i się wyleczyłam (jakieś 2 tyg. temu) ;/ żadne osłonowe nie pomagają

wiecie jak to u mnie przebiega to zapalenie zatok? głowa mnie nie boli jakoś bardzo mocno, ale dziwne jest to, ze mam zawalony nos, a nic nie idzie nosem tylko wszystko gardłem ;/ a nos pusty...normalnie oddycham... obawiam się kaszlu

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-01-27 o 08:56
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 08:49   #739
ktosia86
Zakorzenienie

Hej

Zaraz muszę się ogarnąć i jak Marcela się obudzi to idziemy na spacer, a właściwie na zakupy Mąż chory, ale powiedział, że posprząta, więc mnie zostanie pichcenie.
Robimy pizzę, dwie sałatki: z tuńczykiem i z pieczarkami, roladki z wędliny i drugie z serka i to wsio

Marcelina od kilku dni wstaje w łóżeczku A od wczoraj umie nową sylabę i wszystko jest mamammammmmaammma
Stary 2012-01-27, 08:55   #740
Gucia0987
Zakorzenienie

Ana jak lekarz przepisał Ci antybiotyk, to pewnie jest konieczny, więc ja bym tego nie lekceważyła, tylko wzięłabym

Rybulko bo zapomniałam, haha! Ale miałaś fajny wypad! Mój mąż bladnie, jak mówię, że idę się zobaczyć z jednym moim kolegą. Zawsze wracam w stanie... błogim Dobrze nam się rozmawia

Martucha trzymam kciuki! Nawet do czerwca mogę trzymać jak będzie taka potrzeba!

Ktosik mmmmammmaaamaaa super! I fajnie brzmi dzisiejsza kolacja. A co to za sałatka z tuńczykiem i pieczarkami??

Stary 2012-01-27, 08:55   #741
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

I sie wielce obrazil
W dupie!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Sliweńka, tak o te wczoraj jak wracałam do domu to one się lekko na bokach rozmroziły i były idealne musiałam sobie powiedzieć dość (choć było ciężko) bo bym zjadła z pół opakowania a latem to uwielbiam te o smaku pomarańczy, są takie orzeźwiajace

a ja piję sobie teraz

phi! do marca? luz
ale fajnie z tym wyjściem nie pamietam kiedy ostatnio byłam na babskiej imprezie, takiej tylko z laskami

ale macie sie przebrać czy jakoś fajnie ubrać? bal kojarzy mi się z przebierankami
te lody ja bym mogła jeśc i jeść, teraz mam roladę lodową z biedronki i już nie jest taka pyszna i leży w zamrażalniku

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale fajnie... ja na ten weekend jade do niemiec do mezula... teraz sie tylko modle zeby to wypalilo bo mam lot zarezerwowany na piatek i chcialam urlop na piatek (jeszcze urlop za zeszly rok) a po tak dlugim l4 moga mi zrobic na zlosc i nie dac

super Ty to masz szczescie Ja wypelnilam ankiete do testowania tych kosmetykow fenjal ale znajac zycie mnie nie wybiora

a w ogole to bylam dzis na kontroli pozabiegowej w tym osrodku i wszystko cacy sie goi, pozalilam sie ginekologowi co mi to robil ze dalej boli mnie reka i on kazal sobie pokazac i stwierdzil ze najprawdopodobniej mam zapalenie zyly i mam na to robic oklady z rivanolu i kupic sobie masc lioton i smarowac... nio a ten buc anastezjolog u ktorego bylam w poniedzialek powiedzial ze samo mi przejdzie i nawet nie chcial zobaczyc... ehhhh i powiedzial ze absolutnie niczym nie smarowac...
mam nadzieje że dadzą ci urlop że zrozumieją

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
"fanklub"?? wow! Rewelacja!!!

Ale super z tym balem! dasz radę! Na pewno coś kupisz, bądź znajdziesz w szafie zapomnianą sukienkę

podpisuję się pod wyznaniem dnia!

Przytulam mocno! Współczuję nerwów

rewelacja!

A u mnie dzisiaj jest -12 stopni!!!
No i teściowa przyjeżdża, wczoraj posprzątałam całe mieszkanie, mąż ma tylko umyć prysznic (nie znoszę tego robić!!!!), obiad prawie gotowy, także czad. Chciałabym tylko wyjść wcześniej z pracy...
u mnie dziś -7

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 09:13   #742
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-27, 09:18   #743
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana jak lekarz przepisał Ci antybiotyk, to pewnie jest konieczny, więc ja bym tego nie lekceważyła, tylko wzięłabym
komplikuje mi się to, bo miałam brać duphaston i clo po wyleczeniu grzyba a tym czasem co? pasuje mi brać antybiotyk i zapisywać się najlepiej już na wizytę do gina, bo akurat jak skończę brać to wizyta będzie :/ bleh

Cytat:
Treść usunięta
musisz zainwestować w rękawiczki bez palców

a kto ich nie lubi
Stary 2012-01-27, 09:23   #744
Gucia0987
Zakorzenienie

Ana a powiedziałaś lekarzowi, że masz taki problem? Może on znalazłby jakiś sposób.

Tak jak mówię, ja bym wzięła antybiotyk, bo nie chciałabym się nabawić niczego poważniejszego, ale rób jak uważasz, sama musisz ocenić jak się czujesz itp. Wiem tylko, że zatoki ciężko się leczy więc nie wiem czy dasz radę się z nimi uporać bez antybiotyku.

Stary 2012-01-27, 09:28   #745
kliwia
Zakorzenienie

gucia przyznaj sie, jaka masz czerwona pomadke??
Stary 2012-01-27, 09:29   #746
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana a powiedziałaś lekarzowi, że masz taki problem? Może on znalazłby jakiś sposób.

Tak jak mówię, ja bym wzięła antybiotyk, bo nie chciałabym się nabawić niczego poważniejszego, ale rób jak uważasz, sama musisz ocenić jak się czujesz itp. Wiem tylko, że zatoki ciężko się leczy więc nie wiem czy dasz radę się z nimi uporać bez antybiotyku.
Tak powiedziałam i mógł mi tylko dać osłonowe, który guzik pomagają w moim wypadku

bo antybiotyki to trzeba całe opakowanie brać? bo gdzieś słyszałam, że minimum 3 dni, ale ile w tym prawdy?
Stary 2012-01-27, 09:30   #747
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ja niby przyzwyczajona, ale uwielbiam mieć plan- narobić się, a potem mieć czas na odpoczynek
jak nie pracowałam to brakowało mi tego wariactwa a teraz brakuje wolnego czasu
ja musze być w ruchu
nawet w ciąży nie miałam żadnego wolnego
zresztą macierzyńskiego też nie miałam :P

hej Wam

-10 u mnie
pracy w brud
o 19 zaliczenie na studiach
a do tego wysłałam męża do stomatologa z bólem
biedak pół nocy nie spał
Stary 2012-01-27, 09:30   #748
kliwia
Zakorzenienie

antybiotyk to 7 dni najlepiej do konca, by sie wirusik nie zmutowal i nie uodpornil.
ale sa tez antybiotyki te 3 dniowe jakies superwypasione mocne dawki. tylko kto to da rade przetrawic?
Stary 2012-01-27, 09:33   #749
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-27, 09:49   #750
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
gucia przyznaj sie, jaka masz czerwona pomadke??
ale chodzi o pomadkę do ust tak? nie mam, używam tylko bezbarwnych z inglota

Cytat:
Treść usunięta
Kochana, a ja kupowałam mężowi takie rękawiczki na święta, żeby mu się dobrz zdjecia robiło I kupiłam w Reserved, a damskie widziałam fajne, w którymś sportowym (chyba inter spoert) i w Orsayu były fajne.

Ja też lubię sobie popatrzeć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości