Poznanianki cz.1 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 19:26   #721
meryy82
Zakorzenienie

Dot.: Poznanianki cz.1

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
wiadomo są urzedy i urzedy

wiesz no ja ciekawy kierunek skonczylam (jak dla mnie hehe..) i robie to co lubie plus dodatkowa rzecz, ktora sie nauczylam i polubilam

mam kilku znajomych w UMP i ich praca mi przypomina bardziej tasme robia konkretna rzecz i w kółką tą samą. rzygnąć idzie
a ja mam ciagle cos nowego i nie zdarze sie znudzic pomijajac ze mam duza decyzyjnosc co tez mi sie podoba
żeby mi się trafiła praca na etat ciekawa i żey już nigdy nie trafić na dwie zołzy kierowniczki

Cytat:
Napisane przez Kejti_el Pokaż wiadomość
witam wszystkich
faktycznie moposik fajny, taki pocieszny, chociaż ja wolę duże psy
mój niestety zdechł ze 3 lata temu..ech, ile było płaczu..a następnego pieska do pewnie dopiero będę miała po usidleniu jakiegoś kandydata na męża, żeby wszystkie obowiązki związane z opieką nad psiakiem na mnie nie spadły
duże psy są fajne, tylko od początku wiedziałyśmy (z mamą) że nam to raczej coś mniejszego bo mieszkanie w bloku. Dobrze też, że Mopsia jest nie duża, bo łatwiej przy przeprowadzkach

mój kandydat na męża (co ja piszę ja i mąż) u mnie ma jeden warunek musi lubić psy

Cytat:
Napisane przez chemiczna czarownica Pokaż wiadomość
Ufff
Dzięki za wsparcie, uporałam się!
A teraz wyjawię o co mi chodziło - mówiłam prezentację po francusku, a że nie lubię takich wystąpień, to się stresowałam. Ale już okej, już do przodu... Teraz tylko 3 koła przez 3 dni z rzędu, obstawienie Drzwi Otwartych na UP (zapraszam ) i kibicowanie znajomym na Półmaratonie

Cytat:
Napisane przez mango_91 Pokaż wiadomość
Czyżbyś była w samorządzie albo coś? Ja na szczęście nie muszę promować uczelni W ogóle zczaiłam, że chyba mamy wspólną znajomą, bo moja koleżanka też studiuje to, co Ty
Na Agro się chyba wybieram, więc może się jakimś trafem spotkamy
Współczuję kół-ja nie mam nic. Ale przyjdzie maj i będzie wszystko, więc i sama sobie współczuję moja sesja to zawsze jakiś koszmar

Co do naszego spotkania dziewczyny-mam nadzieję, że dogadamy się pomimo różnic wiekowych
mam nadzieję, że różnice wiekowe nikomu nie sprawiają problemu?
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-27, 19:35   #722
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że różnice wiekowe nikomu nie sprawiają problemu?
Mi nie
mango_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-27, 19:59   #723
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Mango, patrząc na to, skąd jesteś, już wiem o kogo chodzi Ja też znam osobę, która z Tobą studiuje, co prawda nie na "cześć", ale na pewno się kojarzymy z jednej szkoły

W samorządzie jawnie nie jestem, ale się udzielam, bo jestem starościną swojej specjalizacji od tego semestru. Myślę, że to tylko kwestia czasu, teraz Drzwi Otwarte, potem Animaliada, Agronalia, będzie co robić Odnalazłam w sobie duszę społecznika, haha

Mery, różnicami wiekowymi się nie przejmuj, ba, ja tam nawet widzę pewne podobieństwa między Tobą a mną np. Psiara, artystyczna dusza, o wzornictwie też kiedyś myślałam, w jednym z postów na blogu widziałam, że w SH wymarałaś taką sama bluzkę jak ja i w ogóle, i w ogóle

I co do dużych psów na blokowych metrażach. Mój Golden spokojnie dawał sobie radę na 70 metrach kwadratowych
A znam takich, co i Nowofundlandy w blokach trzymają (ba, nawet pod jednym dachem z Bernardynem )
chemiczna czarownica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-27, 20:11   #724
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Mango, patrząc na to, skąd jesteś, już wiem o kogo chodzi Ja też znam osobę, która z Tobą studiuje, co prawda nie na "cześć", ale na pewno się kojarzymy z jednej szkoły

W samorządzie jawnie nie jestem, ale się udzielam, bo jestem starościną swojej specjalizacji od tego semestru. Myślę, że to tylko kwestia czasu, teraz Drzwi Otwarte, potem Animaliada, Agronalia, będzie co robić Odnalazłam w sobie duszę społecznika, haha
Masz na myśli kogoś płci męskiej?^.^ Bo nie wiem, czy dobrze myślę. No proszę, jaki ten świat jest mały.
Fajnie, że się udzielasz. Jeśli o mnie chodzi, jestem zbyt nieśmiała do tego typu rzeczy Z dniami otwartymi bym sobie poradziła, ale jakbym, np. miała coś gadać na studenckiej imprezie ze sceny, to chyba bym wolała się zapaść pod ziemię. Nie ociekam aż taką zajefajnością
Stary 2012-03-27, 20:29   #725
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff
Dzięki za wsparcie, uporałam się!
A teraz wyjawię o co mi chodziło - mówiłam prezentację po francusku, a że nie lubię takich wystąpień, to się stresowałam. Ale już okej, już do przodu... Teraz tylko 3 koła przez 3 dni z rzędu, obstawienie Drzwi Otwartych na UP (zapraszam ) i kibicowanie znajomym na Półmaratonie
zazdroszcze francuskiego, zawsze chciałam się nauczyć

a co studiujesz? możesz na priv pisać jak coś moj tż też na UP

Cytat:
Czyżbyś była w samorządzie albo coś? Ja na szczęście nie muszę promować uczelni W ogóle zczaiłam, że chyba mamy wspólną znajomą, bo moja koleżanka też studiuje to, co Ty
Na Agro się chyba wybieram, więc może się jakimś trafem spotkamy
Współczuję kół-ja nie mam nic. Ale przyjdzie maj i będzie wszystko, więc i sama sobie współczuję moja sesja to zawsze jakiś koszmar

Co do naszego spotkania dziewczyny-mam nadzieję, że dogadamy się pomimo różnic wiekowych
nie ma innej opcji!

nie wyszło mi z nauką za bardzo
Stary 2012-03-27, 20:44   #726
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:
Masz na myśli kogoś płci męskiej?^.^ Bo nie wiem, czy dobrze myślę. No proszę, jaki ten świat jest mały.
Fajnie, że się udzielasz. Jeśli o mnie chodzi, jestem zbyt nieśmiała do tego typu rzeczy Z dniami otwartymi bym sobie poradziła, ale jakbym, np. miała coś gadać na studenckiej imprezie ze sceny, to chyba bym wolała się zapaść pod ziemię. Nie ociekam aż taką zajefajnością
Tak, mam na myśli jakiegoś chłopaka. Świat mały!
U mnie to tak jakoś wyszło z tym udzielaniem się... Cały tamten rok miałam przegwizdany, dużo złego działo się w moim życiu i tak jakoś wolę pouciekać w pracę niż siedzieć, myśleć i się nakręcać... No i pracuję przez to nad swoją nieśmiałością
A jeśli chodzi o studenckie imprezy, to nie żebym je prowadziła - nie, nie! Na Animaliadzie (impreza wydziałowa WHiBZ-u) w tamtym roku siedziałam cały czas na nalewaku, więc prawdopodobnie ten sam los czeka mnie i teraz ;p

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
zazdroszcze francuskiego, zawsze chciałam się nauczyć

a co studiujesz? możesz na priv pisać jak coś moj tż też na UP
Francuskiego uczę się od... 4 podstawówki Ale żeby nie było, że coś umiem

To nie żadna tajemnica, już pisałam, co studiuję - zootechnikę
Stary 2012-03-27, 20:50   #727
agus1315
Zakorzenienie

ja nie mam kasy na kurs a sama się nie zmobilizuje pewnie
ale może kiedyś

aaa, to inny wydział w ogóle ;D a kierunek ciekawy?
Stary 2012-03-27, 21:03   #728
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Francuski nie jest wcale taki trudny

Nie jest źle na zoo W 2 semestrze miałam kryzys: "OMG, co ja tutaj robię?!", bo przedmioty typowo rolnicze, a ja 100% miastowa i nie ogarniałam tematu. Potem zrobiło się lepiej. Teraz co prawda też nie jest lekko, ale materiał bardziej tematyczny, więc okej
Stary 2012-03-27, 23:52   #729
feline2
Zadomowienie

Cytat:
Wszystkie jesteśmy młode duchem, wiec na pewno się dogadamy
Stary 2012-03-28, 09:28   #730
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mam na myśli jakiegoś chłopaka. Świat mały!
U mnie to tak jakoś wyszło z tym udzielaniem się... Cały tamten rok miałam przegwizdany, dużo złego działo się w moim życiu i tak jakoś wolę pouciekać w pracę niż siedzieć, myśleć i się nakręcać... No i pracuję przez to nad swoją nieśmiałością
A jeśli chodzi o studenckie imprezy, to nie żebym je prowadziła - nie, nie! Na Animaliadzie (impreza wydziałowa WHiBZ-u) w tamtym roku siedziałam cały czas na nalewaku, więc prawdopodobnie ten sam los czeka mnie i teraz ;p
Jak ze Śremu to pewnie mój kolega z grupy ;]
Wiem jak to jest, kiedy wiele rzeczy nie idzie po naszej myśli. Jak szłam na studia to wszystko mi się zawaliło i tamte rok też był do , więc Cię rozumiem.
A co to ta Animaliada?
Cytat:
Napisane przez feline2 Pokaż wiadomość
o tak

Spadam na autobus, bo jestem umówiona z koleżankami a o 15 mam angielski. Już nie pojechałam na ranny wykład z bankowości (nie chciało mi się), więc muszę się poprawić
Stary 2012-03-28, 10:11   #731
crescent
Zakorzenienie

wpadam na chwile powiedziec dzien dobry

cos ciezki mam ten tydzien. zapieprz w pracy az glowa boli mnie juz o 14...
Stary 2012-03-28, 10:34   #732
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Różnice wiekowe?? no chyba nie będzie miedzy nami "przepaści" nie do pokonania

Dzień dobry
mww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 10:39   #733
here I am
Raczkowanie

witam, witam.

Też myślę, że różnice wiekowe nie powinny stanowić przeszkody.
To tylko wiek, a przecież nie to jest najważniejsze.

Ja dzisiaj muszę oddać autko do naprawy - mam nadzieję, że to nic poważnego, bo po zeszłorocznych przygodach z autem to mam dosyć wizyt u różnego typu specjalistów.

Pozdrawiam cieplutko
here I am jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 11:12   #734
agus1315
Zakorzenienie

dzień dobry

ale słonko świeci od rana, dziś w oderwaniu od nauki gdzieś wybywam z tż na jak najdłużej! ale wieczorem pewnie zajrze ;D

miłego dnia dziewczyny
Stary 2012-03-28, 15:47   #735
Kejti_el
Raczkowanie

ja dziś tak sobie siedziałam i wylegiwałam się na trawie koło fontanny przed Teatrem i kurczę, 3h na słońcu a wróciłam z piegami na nosie w sumie zawsze jakieś mam latem, ale mało widoczne i tylko na nosie, więc da się przeżyć, ale dziś, tak po pierwszym słońcu się nie spodziewałam ach, wiosna, wiosna

ale słyszałam dziś, ze od jutra zimno?
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 15:58   #736
here I am
Raczkowanie

no mówią, że zimno, że brzydko i w ogóle.

Kejti_el fajnie miałaś, że mogłaś się wylegiwać w Słoneczku.
Ja w pracy i cala najlepsza pogoda mnie omija :/
here I am jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 16:12   #737
fioleciasto
Zakorzenienie

też niestety słyszałam, że od jutra ma się bardzo popsuć pogoda

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 17:15   #738
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:
Jak ze Śremu to pewnie mój kolega z grupy ;]
Wiem jak to jest, kiedy wiele rzeczy nie idzie po naszej myśli. Jak szłam na studia to wszystko mi się zawaliło i tamte rok też był do , więc Cię rozumiem.
A co to ta Animaliada?

o tak

Spadam na autobus, bo jestem umówiona z koleżankami a o 15 mam angielski. Już nie pojechałam na ranny wykład z bankowości (nie chciało mi się), więc muszę się poprawić
To chyba myślimy o tej samej osobie
Szkoda, że więcej osób miało skopany tamten rok, ale zawsze można się popocieszać
Animaliada - wydziałówka nasza - Hodowli i Biologii Zwierząt. W tamtym roku odbywała się na tym placu za Maxem obok WTD, pogoda była caluuutki dzień super, a wieczorem zaczął padać deszcz. Pogo w deszczu - bezcenne <3 O, oo! To było w ten sam dzień co OpenAir Polibudy z Brodką, bo nawet się cofnęłam na Rataje, chciałam iść ją obczaić, ale kumpela zadzwoniła, że się impreza rozkręca i mam wracać, no to ciach w 11 i z powrotem. Bardzo dobrze było, więc polecam w tym roku
WES nie ma wydziałówek? ;>

Cytat:
dzień dobry

ale słonko świeci od rana, dziś w oderwaniu od nauki gdzieś wybywam z tż na jak najdłużej! ale wieczorem pewnie zajrze ;D

miłego dnia dziewczyny
Taka, to pożyje! Ja idę się ukać ;(

Cytat:

ja dziś tak sobie siedziałam i wylegiwałam się na trawie koło fontanny przed Teatrem i kurczę, 3h na słońcu a wróciłam z piegami na nosie w sumie zawsze jakieś mam latem, ale mało widoczne i tylko na nosie, więc da się przeżyć, ale dziś, tak po pierwszym słońcu się nie spodziewałam ach, wiosna, wiosna

ale słyszałam dziś, ze od jutra zimno?
Następna, co pożyje! Chciałabym chociaż chwilę takiej beztroski i leżenia na trawie ;(

Ja mam piegi Na nosie i polikach, taka dziwna ta moja uroda

I też mi dziś koleżanka mówiła o zepsuciu pogody... Nieeee!;(

Edytowane przez chemiczna czarownica
Czas edycji: 2012-03-28 o 17:19
Stary 2012-03-28, 17:30   #739
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nie
mi też nie

Cytat:

Mery, różnicami wiekowymi się nie przejmuj, ba, ja tam nawet widzę pewne podobieństwa między Tobą a mną np. Psiara, artystyczna dusza, o wzornictwie też kiedyś myślałam, w jednym z postów na blogu widziałam, że w SH wymarałaś taką sama bluzkę jak ja i w ogóle, i w ogóle

I co do dużych psów na blokowych metrażach. Mój Golden spokojnie dawał sobie radę na 70 metrach kwadratowych
A znam takich, co i Nowofundlandy w blokach trzymają (ba, nawet pod jednym dachem z Bernardynem )
Animaldia? co to takiego?

różnice wiekowe nigdy nie były dla mnie problemem. teraz trochę na dekiel mi padło i chyba z lekka zaczynam panikować przed 30 niby nic a jednak. Koniec świata nie nastanie, ale przestanę być dwudziestką.

Do dużych w bloku nic nie mam jeśli są dobrze wychowane.
Choć chyba goldenowi ciężko by się żyło na 16piętrze w naprawdę nie dużym mieszkaniu.
a już najbardziej wkurzają mnie ludzie, którzy uważają, że mały kejter nie musi mieć dłuższych spacerów, ta a potem się dziwią, że pies w domu szaleje, albo zaczyna chorować.

Cytat:
ja nie mam kasy na kurs a sama się nie zmobilizuje pewnie
ale może kiedyś

aaa, to inny wydział w ogóle ;D a kierunek ciekawy?
mobilizację w nauce potraktuj jako ważne doświadczenie. Przyda się gdy będziesz szukać pracy

Cytat:
Francuski nie jest wcale taki trudny

Nie jest źle na zoo W 2 semestrze miałam kryzys: "OMG, co ja tutaj robię?!", bo przedmioty typowo rolnicze, a ja 100% miastowa i nie ogarniałam tematu. Potem zrobiło się lepiej. Teraz co prawda też nie jest lekko, ale materiał bardziej tematyczny, więc okej
hahah moja psiapsiuła będąc na ochronie środowiska uczyła się o hodowli krów, świń itp.
ja z kolei na wzornictwie/projektowanie ubioru miewałam przedmioty typu. materiały budowlane

Cytat:
Napisane przez feline2 Pokaż wiadomość
młode duchy
choć z tego co widzę na wątku mamy szansę stworzyć fajną paczkę, myślicie, że się uda??

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
wpadam na chwile powiedziec dzien dobry

cos ciezki mam ten tydzien. zapieprz w pracy az glowa boli mnie juz o 14...
Dzień Dobry!!!!
Nie wiem czy cię to pocieszy, ale mnie też boli głowa i z rozmów słyszę, że, to ostatnio częsta dolegliwość. Niestety przestawienie zegarków nie wpływa na ludzi pozytywnie
ale damy radę!

Cytat:
Napisane przez here I am Pokaż wiadomość
witam, witam.

Też myślę, że różnice wiekowe nie powinny stanowić przeszkody.
To tylko wiek, a przecież nie to jest najważniejsze.

Ja dzisiaj muszę oddać autko do naprawy - mam nadzieję, że to nic poważnego, bo po zeszłorocznych przygodach z autem to mam dosyć wizyt u różnego typu specjalistów.

Pozdrawiam cieplutko
mam nadzieję, że z autkiem nic poważnego

Cytat:
dzień dobry

miłego dnia dziewczyny
korzystaj ze słonka ile wlezie, bo zapowiadają od jutra pogorszenie pogody.

mnie dzisiaj słonko rozprasza i nie mogę skupić się na robocie.
ale za, to jak już jedne teks wymęczyłam, to byłam z siebie bardzo dumna
i nie wiem skąd naszła mnie ochota na lody, więc wezmę psię i przejdę się po lodową kanapkę
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 18:35   #740
crescent
Zakorzenienie

ja tez slyszalam ze pogoda ma sie popsuc...

kupilam sobie piekna bezowa tunike ale taka bez rekawkow. jaki kolor do bezu? bluzka pod i leginsy/rajstopki?
Stary 2012-03-28, 18:40   #741
mango_91
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba myślimy o tej samej osobie
Szkoda, że więcej osób miało skopany tamten rok, ale zawsze można się popocieszać
Animaliada - wydziałówka nasza - Hodowli i Biologii Zwierząt. W tamtym roku odbywała się na tym placu za Maxem obok WTD, pogoda była caluuutki dzień super, a wieczorem zaczął padać deszcz. Pogo w deszczu - bezcenne <3 O, oo! To było w ten sam dzień co OpenAir Polibudy z Brodką, bo nawet się cofnęłam na Rataje, chciałam iść ją obczaić, ale kumpela zadzwoniła, że się impreza rozkręca i mam wracać, no to ciach w 11 i z powrotem. Bardzo dobrze było, więc polecam w tym roku
WES nie ma wydziałówek? ;>

Ooo to ja pamiętam, jak kiedyś coś tam właśnie było, ale nie poszłam, bo nie wiedziałam co to jest i tak głupio było się wpraszać w obcych^^
My niby jakieś tam mamy imprezy wydziałowe, ale nie na świeżym powietrzu, tylko po klubach :x Chętnie bym się kiedyś wybrała na imprezę innego wydziału, pasowałoby poznać ludzi z uczelni ogólnie, a nie ograniczać się tylko do ekonomicznego. W sumie znam osoby z rożnych kierunków, ale tak raczej pojedyncze :P

Piegi tez mam. Zawsze od słońca. Na nosie i lekko na policzkach, ale na razie jeszcze nie tak dużo Co do pogody-też się załamałam :C ale w Wielkanoc mają być 23 stopnie

Nie było Cię dziś przypadkiem w Maxie po 11?
Stary 2012-03-28, 19:03   #742
agus1315
Zakorzenienie

no to wykorzystałam pogode na spacerowanie
a nie wiedziałam że od jutra brzydko :< szkoda...

aaa dziewczyny, może któraś by była chętna na bieganie co? http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy bym sobie chętnie zaczęła

a piegi ja też mam ^^
Stary 2012-03-28, 19:24   #743
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

witam się i ja

wybaczcie, ze tak rzadko, ale zawirowania w życiu uczuciowym dalej mam no cóż.. lepiej teraz niż po slubie co nie? heh..

ja piegów nie mam

co do różnic wiekowych to myślę, że nie będzie z tym problemów.. same fajne babki tu są przecież

pogoda dziś boska a ja pół dnia w pracy byłam.. a teraz już w domku leniuchuje.. a skoro jutro ma byc brzydko to skończę w końcu teorię z magisterki tzn poprawki zrobię i wyślę do sprawdzenia, więc jakiś plus będzie

Aguś ja chcę biegac, ale do końca kwietnia mieszkam poza Poznaniem, a potem nie wiem zaczne od jutra, bo dziś wstaląm 4.30 i nie mam mocy..

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 19:28   #744
Kejti_el
Raczkowanie

Cytat:

Następna, co pożyje! Chciałabym chociaż chwilę takiej beztroski i leżenia na trawie ;(

ja dziś pierwszy raz odkąd jest pogoda mogłam sobie na takie leniuchowanie pozwolić dzisiaj pierwszy i ostatni na razie skoro pogoda się psuje..

i ja to piegi lubię nawet te moje choć mam jakieś tylko latem i czasem wyglądają bardziej jakbym była brudna na nosie, niż na faktycznie piegi ale ogólnie to piegi baaardzo lubię a tak z ciekawości, jaki masz kolor włosów do tych swoich piegów?

aguś, ja dużo ćwiczę, ale za bieganie na stałe na pewno się nie dam rady zabrać chociaż..wczoraj biegałam i całkiem dobrze mi poszło może dziś też się wybiorę

Edytowane przez Kejti_el
Czas edycji: 2012-03-28 o 19:30
Kejti_el jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 20:23   #745
agus1315
Zakorzenienie

Kejti aż takie stałe to to nie jest bo tylko wtorek/czwartek/sobota/niedziela
Stary 2012-03-28, 20:26   #746
chemiczna czarownica
Raczkowanie

Cytat:
Ooo to ja pamiętam, jak kiedyś coś tam właśnie było, ale nie poszłam, bo nie wiedziałam co to jest i tak głupio było się wpraszać w obcych^^
My niby jakieś tam mamy imprezy wydziałowe, ale nie na świeżym powietrzu, tylko po klubach :x Chętnie bym się kiedyś wybrała na imprezę innego wydziału, pasowałoby poznać ludzi z uczelni ogólnie, a nie ograniczać się tylko do ekonomicznego. W sumie znam osoby z rożnych kierunków, ale tak raczej pojedyncze :P

Piegi tez mam. Zawsze od słońca. Na nosie i lekko na policzkach, ale na razie jeszcze nie tak dużo Co do pogody-też się załamałam :C ale w Wielkanoc mają być 23 stopnie

Nie było Cię dziś przypadkiem w Maxie po 11?
Zapraszam! Ja też chciałabym wreszcie kogoś nowego poznać, bo stale w tych samych kręgach się obracam ;p Do Blue Note chyba miałyśmy kiedyś iść, co? :d

A, i pamiętam, że poszłam na wydziałówkę Nauk o Żywności i Żywieniu Człowieka, i dostałam chleb za free i to był najlepszy chleb, jaki w życiu jadłam!
A na wydziałówce WTD mieli tanie piwo, byłam z kumpelami po ćwiczeniach, akurat były zawody w wycinaniu brył w jakichś pniach

Oj, nie... Ja dziś cały dzień Cieszkowskich okupowałam

Cytat:
no to wykorzystałam pogode na spacerowanie
a nie wiedziałam że od jutra brzydko :< szkoda...

aaa dziewczyny, może któraś by była chętna na bieganie co? http://jak-biegac.pl/plan-treningowy...acych-biegaczy bym sobie chętnie zaczęła

a piegi ja też mam ^^
Ej, ja też chciałabym ten plan wypróbować, bo już kiedyś go widziałam, tylko że ze mną na spokojnie trzeba... Bo kondycji zero i klops jestem

Cytat:
ja dziś pierwszy raz odkąd jest pogoda mogłam sobie na takie leniuchowanie pozwolić dzisiaj pierwszy i ostatni na razie skoro pogoda się psuje..

i ja to piegi lubię nawet te moje choć mam jakieś tylko latem i czasem wyglądają bardziej jakbym była brudna na nosie, niż na faktycznie piegi ale ogólnie to piegi baaardzo lubię a tak z ciekawości, jaki masz kolor włosów do tych swoich piegów?

aguś, ja dużo ćwiczę, ale za bieganie na stałe na pewno się nie dam rady zabrać chociaż..wczoraj biegałam i całkiem dobrze mi poszło może dziś też się wybiorę
Jestem polokowaną brunetką z zielonymi oczami. I te piegi. Mówiłam, dziwny typ urody mam

Edytowane przez chemiczna czarownica
Czas edycji: 2012-03-28 o 20:29
Stary 2012-03-28, 20:36   #747
agus1315
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam! Ja też chciałabym wreszcie kogoś nowego poznać, bo stale w tych samych kręgach się obracam ;p Do Blue Note chyba miałyśmy kiedyś iść, co? :d

A, i pamiętam, że poszłam na wydziałówkę Nauk o Żywności i Żywieniu Człowieka, i dostałam chleb za free i to był najlepszy chleb, jaki w życiu jadłam!
A na wydziałówce WTD mieli tanie piwo, byłam z kumpelami po ćwiczeniach, akurat były zawody w wycinaniu brył w jakichś pniach

Oj, nie... Ja dziś cały dzień Cieszkowskich okupowałam

Ej, ja też chciałabym ten plan wypróbować, bo już kiedyś go widziałam, tylko że ze mną na spokojnie trzeba... Bo kondycji zero i klops jestem

Jestem polokowaną brunetką z zielonymi oczami. I te piegi. Mówiłam, dziwny typ urody mam
no to się możemy umawiać na bieganie wspólne ;D z moją kondycją kolorowo też nie jest, nie martw się
Stary 2012-03-28, 22:02   #748
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

z moją kondycją też słabo :P ale powiedzcie kiedy zaczynacie to ja zacznę wtedy u siebie biegac żebyśmy były na tym samy etapie jak wrócę do poznania

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2012-03-28, 22:11   #749
agus1315
Zakorzenienie

jak dla mnie to możemy zaczynać nawet w czwartek chemiczna czarownica, jak myślisz?
Stary 2012-03-28, 22:14   #750
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

w sensie jutro??

ja przywiozłam dziś dresy i adidasy więc mogę zaczynac jutro

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości