|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Film mi się nie podobał.. Lubię filmy w takiej tematyce, ale ten dla mnie był kiepski. Cytat:
wolę wampira bo nie lubię owłosionych facetówA ja dziś jadę na wystawę kotów
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
dzien doberek poranny
![]() moja doopa i nogi daja sie mi dzis we znaki- jakby nie bylo, nie spedzilam soboty na kanapie ![]() komus niedzielnej kawusi? |
|
|
|
#723 | |||
|
Matka buldoga
|
Znad kubka kawy
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33543739]powrociwszy- dwoma pucharami- jeden za bezwzglednie 1 na mecie i drugi (po przeliczeniu) za 2 miesce- dzien uwazam za udany ![]() [/QUOTE] Bravissimo ![]() Cytat:
![]() Odzywki 15 min? Ja trzymam godzine Cytat:
![]() ![]() Teraz mi powiedz, co za siedem, bo nie moge tego rozgryzc ![]() I co za propozycje? ![]() Cytat:
![]() A propos, Jiuno i Cindy, czy wasze koty tez tak obsesyjnie i przezabawnie boja sie wody?
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2012-04-15 o 11:46 |
|||
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#725 |
|
Konto usunięte
|
A ja już wróciłam, okazlało się,że jeden wykladowca nie przyjdzie, wiec zaczeliśmy zajęcia, które miały odbyć się później. Prowadzi je stary dziadek, co przez pół zajęć mówi o sobie, wiec urwałyśmy się z dziewczynami, jedna była samochodem to nas podwiozła w tą paskudną pogode.... U nas niektóre osoby są tak niekoleżeńskie, specjalnie ukrywają fakt,że coś było zadane i nie powiedzą. To kujony wychodzące chyba z założenia- ja siedze ja wiem, a wy idziecie i nie wiecie. Podstawówka się już dawno skończyła, a Ci jednak nie wyrośli z gówniarskiego zachowania. I potem polowa osób nie wie o co kaman. Strasznie niezgrane, tak normalni studenci nie robią.
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
mam slabosc do malych, amerykanskich miasteczek ![]() a propos filmidel widzial kto serial The Killing?
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | ||||
|
Lux Mundi
|
Bry
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33547794] ![]() [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Zawsze przypominają się na szczęście w odpowiednim momencie ![]() Cytat:
Cytat:
Stany nigdy mnie nie ciągnęły - prędzej Australia, ale jak miałam szansę pojechać, to byłam jeszcze za młoda i była przesiadka w Bankoku ;/ Mama nie miała możliwości, żeby lecieć ze mną, więc póki co Australii nie widziałam ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#729 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Zazdraszczam Jeszcze nie miałam okazji być na takowej ![]() Cytat:
![]() Siedem hm... zamiast 'sześć'- tak niektórzy wymawiają fonetycznie 'cześć' ![]() Taki mój mały hm.. ciąg logiczny A propoze hm.. na polu sexualnym- pisałam już chyba Nie miałam nigdy okazji sprawdzić jak moje koty reagują na tak wielką wodę ![]() Ale Borys uwielbiam być ze mną w łazience jak się kąpię- siada na wannie i patrzy na wodę- czasem się obawiam czy do mnie nie wskoczy
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-04-15 o 16:11 |
||
|
|
|
#730 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba jestem za...iście niekoleżeńska. Cytat:
Młody jak tylko dostanie się do łazienki to uwielbia patrzeć jak sikam Na początku mi to przeszkadzało... ale już się przyzwyczaiłam. Kocur z niecierpliwością potem czeka aż spuszczę wodę i patrzy w czarodziejską muszlę. W wiaderku od mopa też lubi grzebać.
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak możesz...przecież kujonem jest się po to, żeby balującym koleżankom zdawać relację z tego, co na nudnych zajęciach się działo
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#732 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
Zatem jak napiszesz "osiem" to juz bede wiedziec co to oznacza ![]() Ja mysle, ze on wcale nie patrzy na wode, tym bardziej, ze jestes naga Obejrzalam film "Wstyd". Smutny troche, ale dobrze mi sie ogladalo. Moge polecic
|
|
#733 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeden promieniuje taką ilością ciepła, że nie musisz odkręcać kaloryferów. Drugi świeci (przynajmniej czasami) więc nie musisz zapalać światła. Sama oszczędność Cytat:
Również się zgadzam. Tak jak napisała Zania nic dodać nic ująć |
||
|
|
|
#734 |
|
Konto usunięte
|
No mi jest przykro i szczerze dziwię się,że wg Was to zupełnie normalne... Niektórzy na szczęście mają za****ście koleżeńskie podejście i udzielą informacji i do nich pójdę. Przez całe 2lata i połowe tego roku akad. chodziłąm sumiennie i zawsze sie dzieliłam z koleżankami takimi informacjami, dawałam notatki, a ostatnio wyjatkowo , kiedy jeszcze pofatygowałąm i zaszczyciłam swoja osobą ;p zostalam i jeszcze wzielam temat dla nich.I dla mnie to jest normalny ludzki odruch,zeby kogoś poinformowac. To co podeszłąbym do np Ciebie VI4 i spytała co bylo na ost zajeciach a Ty byś mi odpowiedziala : spadaj , trzeba bylo przyjsc?
|
|
|
|
#735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale dla "kujonów podstawówkowych"
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny, szacun że nigdy nie zerwałyście się z zajęć, a o wykładowcach wypowiadałyście się zawsze z szacunkiem
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrecz przeciwnie, juz bym wolala nie zaliczyc niz sie takich prosic
|
|
#738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko że jak nie chodziłam na wykłady, bo szkoda mi było czasu na takie bzdety, to potem nie płakałam w poduszkę, że te wrancowate kujony nie chcą mi powiedzieć, co jest zadane. Tylko szłam do takich samych olewatorów jak ja i tam się kombinowało
|
|
|
|
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
Stary dziadek to nazwa przypisana przez akurat całą grupę i uwierz inny tez go tak nazywają, wiec tutaj nie interesuje co sobie pomyślałaś. Po drugie nie chodziło o wszystkich osobach na roku, które siedzą w ławkach na wykładach, bo sama dotychczas bylabym takim kujonem, a nie jestem. Po trzecie mowiłam o osobach, które tak pałają do zdobycia wiedzy, a są totalnie aspołeczni, niemili,brak wyobraźni w niektórych sytuacjach przez co okazują brak taktu oraz wogóle nie myślący o interesie grupy tylko własnym.
|
|
|
|
#740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz co jestes dla mnie niemila nie podoba mi sie Twoj ton wyobraz sobie ,ze nie placze w poduszke tylko jestem oburzona, chyba mi wolno. Jesli chodzi o to pogrubione wyobraz sobie,że tak wlasnie robie ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- sorki za powtarzanie wyobraz sobie, ale sie wkurzylam. |
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Nie udzielałam się w tej wymianie zdań, ale teraz to już nie mogę.
Wybaczy Baby, ale wątek (przynajmniej moim zdaniem) jest dla nas oderwaniem od codziennych spraw, miejscem gdzie możemy sobie na spokojnie pogadać, a nie wkurzać się nawzajem na siebie. Jeżeli nie podoba Ci się nasze towarzystwo to.... hmmmmm.... może poszukaj innego wątku?
|
|
#743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I wyobraź sobie, że mamy konstytucyjną wolność słowa i mogę pisać, to co mi się podoba czy Cie to denerwuje czy nie. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
ano właśnie...
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja myślałąm,że ten wątek jest też po to by opowiedziać co stało się, co nas ucieszylo co zasmucilo. Liczyłam na zrozumienie, a nie na krytykę w czystej postaci a w dodatku "subtelene" wygonienie mnie z wątku.... Jeśli ja bylabym innego zdania powiedzialabym : no rozumiem Cie, sama czasem nie chodzilam, ale rozumiem podejscie takich osob. I tyle. A tu naskakiwanie na mnie. ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś tak jak na 30tolatki to poruszamy dziwne tematy... Albo mi się wydaje
![]() Chyba trza tyłek ruszyć na... "30, 40tki z plusem" ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
albo od razu "Wesole 50-tki"
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
W ramach miłego zakończenia weekendu wygrzałam się w wannie i pomalowałam paznokcie na kolor lila (koniec świata chyba - nigdy nie uznawałam takich kolorów
)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

wolę wampira bo nie lubię owłosionych facetów

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)