![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
No wlasnie cos malo tu skrobiemy
![]() Ale moja dziewczynka tez potrzebuje teraz wiecej uwagi... ![]() Ale dzisiaj oficjalnie zaczelysmy sie bujac na czworakach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Cudnie
![]() ![]()
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
to macie narazie jeszcze spokoj
![]() moja niunia od miesiaca czworakuje po calym mieszkaniu i tzreba ja ciagle pilnowac bo sciaga wszystko z polek, do tej pory stawala przytrzymujac sie mnie, łózka, mebli itd. a dzis zaczela próbowac puszczac takie "podpórki" i zwykle konczy sie to lądowaniem na pupie, ale ona uparcie walczy i ciagle próbuje- słodki widok, tyle ze nie moge jej spuscic z oka, bo boje sie zeby nie wywrócila sie i nie uderzyla o cos glową.. dobranoc mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie moge sie tego doczekac... tego czworakowania.... potem stawania i sciagania wszystkiego ![]() a potem bedzie bieganie.... ![]() ![]() Witajcie mamusie ![]() Prosze mi sie poprawic i udzielac tutaj ![]() Pogoda dzisiaj do bani..... mala obudzila sie w nocy przez zeby .... ![]() Jedziemy dzisiaj do kosciola na naki przed chrztem ![]() A juz za tydzien Wielkanoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
dzień doberek
![]() u nas trochę lepiej maciuś spokojniejszy ![]() tak patrze sobie na tytuł wątku i myślę że wariatką jestem bez dwóch zdań ![]() ![]() mam dziś chandrę chyba bo od rana stwierdziłam że daleko mi do kobiety jestem tylko robotem domowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() kurde, chciałam sobie umyc okna a tu od rana leje... ![]() Wczoraj debatowalismy z tż na temat urodzin małej, stwierdził ze chyba glupieje bo jeszcze miesiac został a ja panikuje...ale ja lubie miec takie wazne rzeczy zaplanowane a nie isc na żywioł, czy to tak trudne do zrozumienia? No ale w koncu debatowali, debatowali i doszli do wniosku ze bedzie tylko słodkie- tort ciasto szampan winko, bo nie mamy za bardzo kasy... no ale z ozdób (balony itp)-zeby bylo kolorowo- nie zrezygnowalam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Witam Mamusie
![]() napiszę szybko co u nas... potem spróbuję nadrobić, bo Mała śpi. Lenka jest chora, ma brzydki kaszel i meeega katar ale nie ma zapalenia oskrzeli - mieliśmy trzy wizyty u lekarza. Robię jej inhalacje rano i wieczorem i dostaje syrop a do noska hipertoniczna woda morska ![]() A i meldują się u nas dwie dolne jedynki ![]() ![]() w domu syf... ![]() ![]() pożaliłam się, dziękuję Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa i poraz kolejny(czwarty juz chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
heja heja
![]() my dzis od rana na posuzkiwaniach bucików dla młodego bo te co ma sie malutkie robia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tez miałam myć okna, ale pogoda..... może w tygodniu sie uda ![]() Cytat:
co do ząbków to ja dzis ju zna 100 procent odkryłam dwie białe krechy na dziąsełku wiec ida dwa na raz ![]() juz wiem skąd czasem miauczenie przez sen w nocy ![]() a poza tym to wczesniej źle tych zębów szukałam, myślałam ze to od razu tak u góry widac i dzis siorce mówiłam ze widze ale chyba nie tam gdzi epowinno a ona własnei mówi ze to tam , wiec w sumie bym se dalej tych zebów szukała i nei widziała i penwgo dni apewnie kła bym zobaczyła ![]() Cytat:
![]() ja dzis upiekłam babke, zrobiłam dl anas koktejl z truskawek, dla młodego zrobiłam jabłko i dodałam tam dwie truskawy-jadł w zachwycie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
Lula dzieki po raz czwarty
![]() ![]() Asia przyjdz do mnie i ugotuj mi obiad.... ![]() Mik23 balony musza byc ![]() Wuwka nie przejmuj sie tym, ze w domu nie posprzatane.... czasem sie zdarzaj takie dni kiedy nie mam na nic sily.... ja tak mam od wczoraj ![]() My po naukach..... mala sie rozryczala i ksiedza ![]() ![]() Potem zakupy i domek.... jakos jestem spiaca cos ostatnio.... spalabym na okraglo.... Dobranoc wariatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro bede robic kuraka i kluski , może byc??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale pospalam dzisiaj ![]() Dzieki T bo zabral mala na dol do salonu i mamusia sobie dosypiala ![]() Juz nie pamietam kiedy tak spalam.... A my dzisiaj jedziemy odebrac znajomych z lotniska, wpadna do nas na obiad a reszta dnia to lenistwo Milej niedzieli mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |||||||
Raczkowanie
|
Witam mamusie
miałam kiepski tydzień dlatego nie pisałam- ![]() ![]() mała była chora a co za tym idzie potwornie marudna a ja nabawiłam się znów zapalenia pęcherza to paskudztwo to już drugi raz w ciągu 3 tygodni... i znów antybiotyk a ja karmię piersią i niezbyt można coś podać na tą infekcję ![]() ![]() ![]() ten pęcherz to pewnie przez to wstawanie w nocy i bieganie po płytkach z gołymi stopami ![]() Cytat:
![]() my debatujemy na temat chrzcin ale jakoś nie mogę się dogadać z mężem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczny ![]()
![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() u nas się rozwinęło choróbsko, mały od czwartku ma katarek, oczka zaropiałe, więc w piątek pojechaliśmy do lekarza i okazało się że ma zapalenie spojówek, na szczęście osłuchowo czysty, choć coraz więcej kaszle. Niestety katar mu przeszkadza w oddychaniu i w nocy co chwilę budzi sie przez kaszel ![]() ![]() Całuje wszystkie Mamusie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Mamusie gdzie jesteście?
Moja mała usnęła mi na klacie a ja buszuję w necie ![]()
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Hello Mamusie,
ja od przyjazdu mamy mam tak mało czasu, że nie ogarniam! Ale witam się z wami serdecznie i może uda mi się dziś wszystko nadrobić, póki dziecko wyraża chęć współpracy! ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja niunia cos marudzi od dwoch dni, budzi sie w nocy z placzem i teraz uciela sobie drzemke ale budzi sie co chwila i kwęczy... Widzialam kolejne przebijajace sie zeby wiec moze od tego... PS.dzis spotkalam znajoma wracala ze swoją miesieczna córeczką, taka malutka, cudo! i przypomnialo mi sie jak to moje cudo bylo takie małe, a tu za 26 dni skonczy juz rok! matko jak ten czas pędzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mik23;333208
Moja niunia cos marudzi od dwoch dni, budzi sie w nocy z placzem i teraz uciela sobie drzemke ale budzi sie co chwila i kwęczy... Widzialam kolejne przebijajace sie zeby wiec moze od tego... PS.dzis spotkalam znajoma wracala ze swoją miesieczna córeczką, taka malutka, cudo! i przypomnialo mi sie jak to moje cudo bylo takie małe, a tu za 26 dni skonczy juz rok! matko jak ten czas pędzi...[/QUOTE] tak ten czas strasznie pędzi moje maleństwo ma już prawie 2 miesiące i 4 kg. (teraz już po nocach śni mi się, że niedługo muszę wrócić do pracy brrrrr ![]()
![]() |
#741 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam tylko czas do poludnia ( jak mala spi oczywiscie) i wieczorem ![]() Cytat:
![]() Zaraz swieta ..... tyle roboty do zrobienia az sie chce ![]() A gdzie reszta mamus?? Martus zdrowka zycze i przytulam mocno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Cześć Moje Wariatki
![]() nie było mnie tu chwilę i nie miałam zbyt dużo do nadrobienia ![]() chorujemy z Zuzią obie więc mamy malutko czasu ![]() Życzymy Wam Kochane Mamusie i Dzieciaczki spokojnych, miłych i rodzinnych Świąt, smacznego jajeczka i ciepłego dyngusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
heja
no i co z tym watkiem? na poczatku ytak ładnei a teraz cisza? chyba trzeba to naprawic co nie? jak przed świetami? jak dzieciaczki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie dziewczyny.... musimy sie naprawic tym bardziiej ze na wizazu siedziecie ![]() ![]() Wlasnie nadajemy z Olivka z lozka ....poszla spac o 22 a wstala o 7 ![]() czekam az zasnie. Nie robie duzo jedzenia na swieta .... maja byc znajomi ze Szkocji no i siostra tz-a Rozwala mnie ta pogoda ... w zeszlym tyg bylo 25 st a wczoraj 8 ![]() no i mam katar....
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
my niedawno tez podnieslismy si ez łozka , potem była siora pobawiła sie z małym, ten teraz drzemie na podlodze koło mnie hehe a ja pisakuje i mysle kiedy obiad zaczac robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
u nas kiepska pogoda..leje od rana... Niunia moja dopiero przed chwila zrobila sobie drzemke- mam nadzieje ze troche pospi..
Kurde myslalam ze bedzie ladna pogoda w Świeta, a tu ![]() Zakupilam niuni plaszczyk, myslalam ze ja wystroje do kosciolka z koszyczkiem...ale chyba trzeba zmienic plany, bo plaszczyk za cienki na taakie temperatury..ech... Tak więc wszystkiego dobrego na te Święta- a jesli, ktoras z Was nie obchodzi Świąt-to tez wszystkiego dobrego- przede wszystkim ZDROWIA i MIŁOŚCI-bo to najwazniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
![]() u nas też choroba się wdała, mały dostał antybiotyk i inhalacje ![]() My w oba swięta wyjeżdżamy oczywiście jak się temperatura nie rozwinie, w pierwsze swięto do teściów a w drugie do rodziców ![]() Dziewczyny życzę wszystkiego dobrego na Święta, spędzonych w radosnej rodzinnej atmosferze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Wesołego Alleluja !! Życzy Sandra i Amelka
![]()
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Mamuśki:
Wesołych, Spokojnych Świąt i Mokrego Dyngusa. zdrówka dla chorych Mamuś i ich dzieciaczków ![]() i mam nadzieję, że po świętach wątek odżyje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.