|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
przekombinowali
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
a co do samego paluszka, mój najmniejszy wygląda podobnie taki zawinięty jakiś od maleńkości ![]() ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=34190 rzuciło mi się w oczy po prawej prezentacja "cut malyna"
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-04-07 o 13:50 |
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3339405 7]a ja czasami mam wrażenie że to wcale nie Kasia prowadzi tego bloga tylko zespół marketingowców i PRowców
a ona użycza tylko wizerunku i nazwiska. No po prostu miejscami ten blog jest za poprawny, za sztywny... a max luzu to fotki z butami na pościeli i żarcik że post bez pasteli (mimo ze prawie cały w pastelach)[/QUOTE]Nie sądziłam, że ktoś może pomyśleć iż ona wieczorem zasiada z kawą i samodzielnie pisze notki... ona tylko pozuje do sesji zdjęciowych, jest ubierana w ciuszki, piżamki i sadzana w odpowiedniej scenerii. Nawiązuje też kontakty z firmami kosmetycznymi lub ciuszkowymi i wplata reklamy w swoje notki. Całą resztę robi redakcja i wspólnicy, wiadomo ona swój wkład też ma, widzi, konsultuje i ogląda co zostanie opublikowane - w końcu użycza wizerunek.
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś portal wyliczył, że miesięcznie z tego bloga i współpracy z jakimiś pisemkami modopodobnymi Kasia wyciąga więcej niż sam tatuś premier (podali kwoty: ona - 18 tys, premier - 16 tys. ) nie wiadomo czy to prawda, ale jeśli tak to nieźle
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie twierdze, ze to jest kwestia niedopasowania obuwia. Ja po prostu twierdzę, że to wygląda obrzydliwie i jeśli sterczą nam tak paluchy to powinnyśmy szukać innych butów, bo to są buty np. dla dziewczyn o krótszych palcach. I już! Dopasowania obuwia nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu uważam to za BRZYDKIE!
|
|
|
|
#726 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. po prostu w niektorych tak wystaja palce, bo czy to ladne, czy obrzydliwe, to przeca kwestia gustu, jak obie wiemy. tak ze Ty, jesli przymierzysz buty, w ktorych bedzie Ci wystawac CIUT palcow (bo o tych wyzej nie mowie^^), spluniesz i pojdziesz szukac dalej, ja zas w nie radosnie wskocze i bede Cie (rownie radosnie) rozwalac .---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
.
|
|
|
#727 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam tu swojego laptopka (tam mam zdjęcia zrobione ok. rok po wyjęciu), ale generalnie do około 7-8mm po tych 14 zeszły mi się w ciągu 2-3 dni, a później trwało to około 3 m-ce, zanim włożyłam pierwszy raz normalne kolczyki. Natomiast mniej niż 2mm nigdy już nie będę pewnie miała, więc mam oczywiście "kreseczki" jeśli włożę kolczyki albo efekt kurzej dupki bez kolczyków . Takie kreski mi nie przeszkadzają. Wiadomo, że nie będzie idealnie, bo siłą rzeczy jest tam więcej skóry niż wcześniej, ale osoba postronna nie domyśli się, że miałam bądź co bądź spore tunele. Znalazłam na jakimś moim serwerze zdjęcie, ale bardzo pomniejszone, więc nic nie widać - wrzucam jako takie "poglądowe". Drugie zdjęcie to moja 14, fragment fotki pod kiepskim kątem ale takie znalazłam ![]() Cytat:
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-07 o 15:46 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
osób które tak myślą jest chyba setki, jeśli nie tysiące ale szczerze mówiąc, na początku jak ten blog był bardziej strawny to myślałam podobnie, że może faktycznie to jej blog pisany przez nią, ale teraz trudno się z tym zgodzić.
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
co to na tym allegro dają :O
http://w01.my-files.de/steve/Oeffentlich/myWeb/2592.jpg http://promo.urbanog.com//images/pro...385-gld_04.jpg |
|
|
|
#731 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
takie trochę jak dla dody
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Ogarnęłam właśnie nowy post z bloga Charlize i pierwsze, co mnie uderzyło, to nie buty na gwoździach do żerdzi, a wiszące na udach rurki
Te wycięte Louboutiny to chyba czymś przyklejone, ciężko mi uwierzyć, że to nie spada ze stopy... |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było, ale ostatnio idąc ulicą zauważyłam dziewczynę w podartych leginsach... Nie wiem... wygląda to dość dziwacznie i trochę za bardzo < nie chce urazić > wyzywająco, jeśli wiecie co mam na myśli
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#735 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.mnie ta kreska drazni, ale chyba nie jestem w stanie zrezygnowac z kolczykow na pare miesiecy .Cytat:
tez tak mysle.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja i tak bym się cały czas bała, że je zgubię, ale może to dlatego, że mam wąską stopę i wszystkie balerinki czy inne mocno wycięte buty są dla mnie poza zasięgiem, niestety.A co do spodni Charlize - one albo źle się ułożyły, albo są za duże. Ktoś już wcześniej tu zauważył, że gdyby sobie wzięła fason z założenia luźny, to byłoby ok, ale to naprawdę potęguje wrażenie chudości. |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
padłam, no po prostu padłam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
u mnie w szkole teraz jest lans na airmaxy z nike ;D co chwile ktoś kupuje i szpanuje w szkole. Wgóle wszyscy tak zapatrzeni są w adidas i nike i chodzą nawet z tymi torbami adidasa materiałowymi za 20 zeta, nie ogarniam tego.
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
może trochę z innej (bieliźnianej beczki) ale... do czego to się nosi i w jaki sposób się to trzyma ciała... ile trzeba było wyjarać aby coś takiego wymyślić???
http://www.gizmag.com/c-string-underwear/13358/ |
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym się obawiała, że zgubie gdzieś w toalecie ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3342301 2]padłam, no po prostu padłam pierwsza myśl: ten facet + schody...
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
2 lata temu u mnie też była moda na eko torby z adidasa i airmaxy. całe szczęscie ludzie wydorośleli i się skończyła!
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

a co do samego paluszka, mój najmniejszy wygląda podobnie
taki zawinięty jakiś od maleńkości 
prezentacja "cut malyna" 
ona tylko pozuje do sesji zdjęciowych, jest ubierana w ciuszki, piżamki i sadzana w odpowiedniej scenerii. Nawiązuje też kontakty z firmami kosmetycznymi lub ciuszkowymi i wplata reklamy w swoje notki. Całą resztę robi redakcja i wspólnicy, wiadomo ona swój wkład też ma, widzi, konsultuje i ogląda co zostanie opublikowane - w końcu użycza wizerunek.
.
Nie mam tu swojego laptopka (tam mam zdjęcia zrobione ok. rok po wyjęciu), ale generalnie do około 7-8mm po tych 14 zeszły mi się w ciągu 2-3 dni, a później trwało to około 3 m-ce, zanim włożyłam pierwszy raz normalne kolczyki. Natomiast mniej niż 2mm nigdy już nie będę pewnie miała, więc mam oczywiście "kreseczki" jeśli włożę kolczyki albo efekt kurzej dupki bez kolczyków 

pierwsza myśl: ten facet + schody...