|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Dzień dobry Dziewczyneczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Też sie witam i żegnam
![]() Ide pochodzic sobie po mieście ![]() Piekna pogoda, to żal siedziec w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
ja tez wyjde dzis z domu,ide poszukac synkowi jakis sandałkow..
i znowu mam k. problem w co sie ubrac ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obyś poszła w mame w tej kswestii ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- a ja ide prnie powiesic, wyprałam dwie pralki ![]()
![]() |
#725 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Dziewczyny jakie jaja ![]() u przyjacióki, ale jej mama akurat stała na sklepie. No i jak zawsze podaje mi najmniejszy rozmiar a ja je wkładam, leżą elegancko ale ja się nie dopnę! ![]() ![]() ![]() Bo taka prawda, że pierwszy miesiąc a ja mam dość duzy brzuch.. taki spuchnięty i nie ma szans go nawet troche wciągnać. Troche mnie to drażni bo wygląda jak taki poprostu za duży brzuch i sie go wstydze, dopiero jak bede mogła mówić że ciążowy to pewnie na siłe będę wypinać ![]() No i kurczaki z TŻ się kłuce ![]() Wariatka ![]() Macie jakis sposób na krążenie? Bo odkąd jestem w ciąży to wychodzą mi żyły, nie moge dłużej posiedzieć w jednej pozycji bo czuje jak mi puchna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mi też objawy przeszły ![]() ![]() Cytat:
![]() A Tobie kochana i TŻtowi życzę Wszystkiego Co Najlepsze!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-04-28 o 08:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() ![]() Już się dzielę z wami swoją radoscią... Będziemy mieli SYNA!!! ![]() ![]() ![]() Będzie mały Mikołaj ![]() Mąż dumny chodzi, obdzwonił kolegów ![]() ![]() ![]() Nasz synek ważył wczoraj 260gr, rozwija się prawidłowo, wiercioch straszny... ale siusiaka i jajeczka pokazał ![]() Tu zdjęcie ![]() Dziękuję za kciuki i wsparcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
LunaO dziekuje za odpowiedz Ja nadal mam wrazliwsze piersi i do tego inaczej sie czuje tak jakos dziwnie. Ale mowie sobie ze to po luteinie. Obym wytrzymala do poniedzialku z tym testem ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Martynka Jak to dalej potrwa to dam TŻowi do przeczytania Twoj posy żeby wiedział że nie zwariowałam ![]() Czasami faktycznie słusznie jestem zła.. ale zła to nic gorsze że jestem wściekła, jakbym miała kogoś zjeść ![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-04-28 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie
Mnie przed zrobieniem testu cycki bolały tak mocno, nigdy tak mnie nie bolały do dziś trochę bolą ale czuje, że już mniej. I przed testem dużo się kłóciłam z tż a teraz jestem tak szczęśliwa, że jestem łagodna jak baranek, przy łóżku nocnym trzymam zdjęcie z usg mojego pęcherzyka (pęcherzyków) i wpatruje się po przebudzeniu z niedowierzaniem ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Martarynka widzialam,ze napisalas ze mi zazdroscisz
![]() jak masz co robic to 2 tygodnie szybko przelecą,zwlaszcza ze teraz jest piekna pogoda wiec w domu siedziec napewno nie bedziesz. Moj kiedys jezdzil na 3 tygodnie,teraz na 2 i wiem jak to jest ciezko,a jak juz przyjedzie to wisze na nim caly czas,nawet do wc za nim chodze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Witajcie slonecznie
![]() Luna no ja mam identycznie jak z Tobą.Też mam z tym brzuchem jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze Wam powiedziec ze Mój Dzidziuś strasznie wystraszył mnie w piątek! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Wogole to mi chec spania ustala.Juz w dzien nie spie. Mama moja mowi ze wygladam jak bym miala blizniaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#736 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie moze pomysl jak zdjac obraczke ze spuchnietego na maxa palca?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Naslin palec mi to zawsze pomagalo jesli nie slina to to namydl palca i wtedy sciagaj
Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-04-29 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Głowa do góry, jak nie tym razem to następnym
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że ją ściągnełaś, bo ja się strasznie stresuję jak mnie gdzieś palec utknie, albo się coś na nim zablokuję ![]() to ja trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Barbara trzymam
![]() Tynkusia to az tak Ci palec spuchł? ![]() ![]() Kooocur Przykro mi że @ przylazła ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz mam zakaz a taaak bardzo bym chciala "poprzytulac" sie z Mężem ![]() ![]()
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elmira gratuluje synusia ![]() kocur ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Dziewczymy jak narazie nie bede dziekowac zebu nie zapeszyc (chodz mnie brzuch troche boli)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Malinka ja w I trymestrze miałam cerę gładką i lśniącą a włosy jakie fiu fiu a teraz w II trymestrze wyglądam jak pryszczata nastolatka , mam syfy nawet pod pachą
![]() ![]() Kocurek co za franca jedna z tej @ no ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
kooocur trzymaj sie, niedługo skończy sie jej panowanie i bedziesz miała spokój na ponad rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kocurku jest tak jak dziewczyny mówią, dobrze, że o dzidziusia nie musimy starać sie w mękach tylko to sama przyjemność. widocznie dzidziuś chce się urodzić miesiąc później ![]() Malinka, Promykas ja na poczatku miałam pojedyncze krostki, ale naprawde pojedyńcze, teraz cerę mam pieknięjszą niż przed ciązą. Jesli chidzi o włosy to nie zauwazylam istotnych zmian, może troszke mniej wypadają ![]() ![]() Miłego dalszego długiego weekendu dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Zielona a Ty kiedy masz teraz wizytę u gin? Bo niedlugo już powinno być widać płeć u Twojego Maluszka, nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Brzuch mnie juz nie boli ( nie wytrzymalam i zrobilam tescik) wyszla jedna krecha niestety ![]() ale nadal nie czuje ze @ ma przyjsc Ale z tym testem cos nie tak jest bo pokazal mi tak jakbym (wkropila jeszcze raz siuski) i zaczely siuski jeszcze raz"robic"test Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-04-30 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a pewnie że idź ! Wypij też za mnie, mam urodziny także się sprzyda ![]() a ja od dwóch dni "imprezuje" za moje urodziny, jeszcze tylko dzisiaj. Ale sie wczoraj zchlałaaam.. cały 1l soku bananowego wypiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Martarynka niby 7 maja mam wizyte,ale ide dzis na pobranie krwi tam do niego na wzw i kiłe wiec powiem ze chce wyjechac do mamy czy dzis mnie nie moze przyjąć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.