|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Dzień dobry Dziewczyneczki
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Też sie witam i żegnam
![]() Ide pochodzic sobie po mieście ![]() Piekna pogoda, to żal siedziec w domu
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wyjde dzis z domu,ide poszukac synkowi jakis sandałkow..
i znowu mam k. problem w co sie ubrac ;/ |
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obyś poszła w mame w tej kswestii ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- a ja ide prnie powiesic, wyprałam dwie pralki
|
|
#725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny jakie jaja byłam wczoraj kupić sobie spodnie..u przyjacióki, ale jej mama akurat stała na sklepie. No i jak zawsze podaje mi najmniejszy rozmiar a ja je wkładam, leżą elegancko ale ja się nie dopnę! Bo taka prawda, że pierwszy miesiąc a ja mam dość duzy brzuch.. taki spuchnięty i nie ma szans go nawet troche wciągnać. Troche mnie to drażni bo wygląda jak taki poprostu za duży brzuch i sie go wstydze, dopiero jak bede mogła mówić że ciążowy to pewnie na siłe będę wypinać No i kurczaki z TŻ się kłuce jak coś jest nie tak to wybucham, trzese sie ze złości jest mi duszno i gorąco. Wiem, że to szkodzi dzidziusiowi i próbuje oddychać spokojnie, uspokajać się ale w sekunde moja złość osiąga 100%, wczoraj poszło o to że grał w bilarda z moim bratem a nie zapytał czy ja chce.. No śmieszne wiem, ale ja byłam zła jakby zrobił coś strasznego od czego mialby się skonczyc nasz zwiazek.Wariatka ![]() Macie jakis sposób na krążenie? Bo odkąd jestem w ciąży to wychodzą mi żyły, nie moge dłużej posiedzieć w jednej pozycji bo czuje jak mi puchna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I mi też objawy przeszły brzuch sporadycznie pobolewa, ale to rzadko, troche ospała jestem i nawet już nie mam takiego apetytu jak zawsze. Jedynym "prawdziwym objawem" jest to że co chwile burczy mi w brzuchu i powychodziły mi żyły, ale żeby piersi bolały? nieee tylko sutki wrazliwe i tyle ![]() Cytat:
![]() A Tobie kochana i TŻtowi życzę Wszystkiego Co Najlepsze!! Cytat:
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-04-28 o 09:53 |
|||||
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laseczki
![]() Już się dzielę z wami swoją radoscią... Będziemy mieli SYNA!!! Będzie mały Mikołaj Mąż dumny chodzi, obdzwonił kolegów ... no przyznam szczerze, że on od początku twierdził, że będzie syn, bo "ja wiem, co ja robiłem" Mi też jakoś tak objawy ciążowe wyglądały na chłopca, ale stwierdziłam, że to nie zawsze się sprawdza... a jednak czasem![]() Nasz synek ważył wczoraj 260gr, rozwija się prawidłowo, wiercioch straszny... ale siusiaka i jajeczka pokazał Tu zdjęcie ![]() Dziękuję za kciuki i wsparcie |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam was dziewczyny
LunaO dziekuje za odpowiedz Ja nadal mam wrazliwsze piersi i do tego inaczej sie czuje tak jakos dziwnie. Ale mowie sobie ze to po luteinie. Obym wytrzymala do poniedzialku z tym testem ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#728 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój męzuś jutro wyjezdza do Niemiec na 2 tygodnie, jejku ja nie wiem jak ja to wytrzymam, my nigdy nie rozstawaliśmy się nawet na 2 dni a gdzie 2 tyg. jejku tak się o niego martwie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała synka, no ale zobaczymy ![]() Martynka Jak to dalej potrwa to dam TŻowi do przeczytania Twoj posy żeby wiedział że nie zwariowałam ![]() Czasami faktycznie słusznie jestem zła.. ale zła to nic gorsze że jestem wściekła, jakbym miała kogoś zjeść
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-04-28 o 11:00 |
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Mnie przed zrobieniem testu cycki bolały tak mocno, nigdy tak mnie nie bolały do dziś trochę bolą ale czuje, że już mniej. I przed testem dużo się kłóciłam z tż a teraz jestem tak szczęśliwa, że jestem łagodna jak baranek, przy łóżku nocnym trzymam zdjęcie z usg mojego pęcherzyka (pęcherzyków) i wpatruje się po przebudzeniu z niedowierzaniem ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
pomyśl jak czasem inni mężowie wyjeżdżają za granice na pół roku, to jest dopiero ciężko, nie wyobrażam sobie. Dasz radę![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#731 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jak będę miała synka to będzie Miki |
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Martarynka widzialam,ze napisalas ze mi zazdroscisz
![]() jak masz co robic to 2 tygodnie szybko przelecą,zwlaszcza ze teraz jest piekna pogoda wiec w domu siedziec napewno nie bedziesz. Moj kiedys jezdzil na 3 tygodnie,teraz na 2 i wiem jak to jest ciezko,a jak juz przyjedzie to wisze na nim caly czas,nawet do wc za nim chodze jezeli kupi sobie w DE karte z Tmobile to mozecie gadac za darmo,poczytaj na necie zreszta.
|
|
|
|
#733 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też tak miałam, ze wystarczyla byle głupota, cos nie odlozone na swoje miejsce i awantura gotowa. I to jeszcze takie słowa padaly, że szok Zeby dorósl, bo dziecko w drodze, że jak on teraz tak balagani to co bedzie jak pojawi sie dziecko i bedzie wiecej roboty w domu itp. No masakra, ale teraz już się z tego smieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kocham te kopniaczki |
|||
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie slonecznie
![]() Luna no ja mam identycznie jak z Tobą.Też mam z tym brzuchem jak Ty ale brzuszek mi widac jak bym byla w 4miesiacu normalnie! Wszyscy juz sie domyslili z moich znajomych bo taki mam brzuch I jak stoje nago przed lustrem to tez jestem cala w zylach! Az je widac. A siedziec wyprostowana nie mogeMusze Wam powiedziec ze Mój Dzidziuś strasznie wystraszył mnie w piątek! Dostałam różowych plamień nie mialam ich na wkladce ale na papierze owszem.Od razu zadzwonilam do poloznej a ona mnie uspokoila,kazala wypic melisy i sie polozyc do poki nie ustana. A wtedy akurat byly goscie bo Męża urodziny byly,a ja lezalam Dziecko wazniejsze... ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Wogole to mi chec spania ustala.Juz w dzien nie spie. Mama moja mowi ze wygladam jak bym miala blizniaki Jezu ja sobie tego nie wyobrazam. Mam nadzieje ze mi nie wykracze. super bylo. Wrocilismy o 21.30 i od razu poszlam do wyra bo spiaca bylam. I tam wlasnie na wsi powiedzieli ze mam ladna cere,taka gladka i ze bedzie SYN
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie moze pomysl jak zdjac obraczke ze spuchnietego na maxa palca?
;( probowalam okladow, tlustego itp.. wrocilismy ze spacerku i puchnie jak nic, czyzby ciazowe ,,przyjemnosci ,, puchniecia?
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Naslin palec mi to zawsze pomagalo jesli nie slina to to namydl palca i wtedy sciagaj
Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-04-29 o 18:59 |
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
Głowa do góry, jak nie tym razem to następnym
Cytat:
Fajnie, że ją ściągnełaś, bo ja się strasznie stresuję jak mnie gdzieś palec utknie, albo się coś na nim zablokuję ![]() to ja trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Barbara trzymam
![]() Tynkusia to az tak Ci palec spuchł? Może to sprawka Dzidziusia ![]() Kooocur Przykro mi że @ przylazła Trzymam kciukasy za następny cykl Ja juz mam zakaz a taaak bardzo bym chciala "poprzytulac" sie z Mężem
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elmira gratuluje synusia ![]() kocur
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczymy jak narazie nie bede dziekowac zebu nie zapeszyc (chodz mnie brzuch troche boli)
|
|
|
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinka ja w I trymestrze miałam cerę gładką i lśniącą a włosy jakie fiu fiu a teraz w II trymestrze wyglądam jak pryszczata nastolatka , mam syfy nawet pod pachą
![]() Kocurek co za franca jedna z tej @ no ![]() |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur trzymaj sie, niedługo skończy sie jej panowanie i bedziesz miała spokój na ponad rok
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kocurku jest tak jak dziewczyny mówią, dobrze, że o dzidziusia nie musimy starać sie w mękach tylko to sama przyjemność. widocznie dzidziuś chce się urodzić miesiąc później No i może to marne pocieszenie, ale Ci tego zazdroszcze: możesz w tą piękną pogode napić się zimnego piwka ;slina: Malinka, Promykas ja na poczatku miałam pojedyncze krostki, ale naprawde pojedyńcze, teraz cerę mam pieknięjszą niż przed ciązą. Jesli chidzi o włosy to nie zauwazylam istotnych zmian, może troszke mniej wypadają Za to mam mega twarde, dlugie, piękne i nie łamiące się paznokcie, no normalnie cud i mogę szalec z wiosennymi lakierami ![]() Miłego dalszego długiego weekendu dziewczynki ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Zielona a Ty kiedy masz teraz wizytę u gin? Bo niedlugo już powinno być widać płeć u Twojego Maluszka, nie? |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Brzuch mnie juz nie boli ( nie wytrzymalam i zrobilam tescik) wyszla jedna krecha niestety ale nadal nie czuje ze @ ma przyjsc Ale z tym testem cos nie tak jest bo pokazal mi tak jakbym (wkropila jeszcze raz siuski) i zaczely siuski jeszcze raz"robic"test Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2012-04-30 o 09:22 |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
no nic to chyba nawet fajnie bo jak powiem wszystkim to będę dumna że go mam, narazie tak samo leginsy i tuczniczki/luzniejsze bluzki a pewnie że idź ! Wypij też za mnie, mam urodziny także się sprzyda ![]() a ja od dwóch dni "imprezuje" za moje urodziny, jeszcze tylko dzisiaj. Ale sie wczoraj zchlałaaam.. cały 1l soku bananowego wypiłam No dobra i szklanke coli wiec zaszalałam hahaha
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Martarynka niby 7 maja mam wizyte,ale ide dzis na pobranie krwi tam do niego na wzw i kiłe wiec powiem ze chce wyjechac do mamy czy dzis mnie nie moze przyjąć
bo juz cholera wariuje,juz bym tyle chciala kupic a w sklepach sa albo dla chlopcow albo dla dziewczynek,nie ma nic unisex jaka ze mnie zla matka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

jak coś jest nie tak to wybucham, trzese sie ze złości jest mi duszno i gorąco. Wiem, że to szkodzi dzidziusiowi i próbuje oddychać spokojnie, uspokajać się ale w sekunde moja złość osiąga 100%, wczoraj poszło o to że grał w bilarda z moim bratem a nie zapytał czy ja chce.. No śmieszne wiem, ale ja byłam zła jakby zrobił coś strasznego od czego mialby się skonczyc nasz zwiazek.

Mój męzuś jutro wyjezdza do Niemiec na 2 tygodnie, jejku ja nie wiem jak ja to wytrzymam, my nigdy nie rozstawaliśmy się nawet na 2 dni a gdzie 2 tyg. jejku tak się o niego martwie 

Zeby dorósl, bo dziecko w drodze, że jak on teraz tak balagani to co bedzie jak pojawi sie dziecko i bedzie wiecej roboty w domu itp. No masakra, ale teraz już się z tego smieje 

No i może to marne pocieszenie, ale Ci tego zazdroszcze: możesz w tą piękną pogode napić się zimnego piwka ;slina: