|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na wagę
![]() Fakt faktem po jedzeniu, piciu, w ubraniu itp. ale mam do zrzucenia 7kg. nie 6 ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Winyl to widzę nie jestem sama..... Też wszystko bierzesz do siebie i jak ktoś Ci coś powie, albo się skompromitujesz lub wyjdziesz na głąba to przeżywasz to później 3 dni??
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe u mnie jest to samo. Najmniejszą pierdółkę rozkładam na części pierwsze, doszukuję się drugiego dna. Przecież przed maturami nie wiedziałam jak mam na imię. A rok temu przed prawkiem? Cały ranek przed egzaminem wyłam... Jak moi rodzice się kłócą to mam przed oczami wizję rozwodu
MA-SA-KRA.
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
mmmm zrobiłam dzisiaj pierwszy raz w życiu pizze domowej roboty
wyszła przepyszna!! do tego sos czosnkowy i można wcinać nie ważne,że jadłam tak powoli jakbym nie miała zębów, ale co tam tż zachwycony, ja dumna jak paw, więc się udało. Zaraz idę na spacer z koleżanką, a potem będę robić pączki tż mnie męczy, więc zrobię mu przed praca dziewczyny mam dokładnie tak samo jak WY... i nie wiem co mam zrobić,żeby to się zmieniło... laura - gratulacje!! chipsy lays fromage juz w szafce czekają a u mnie na wadze przez tego kolczyka zrobiło się 48kg!!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-06-10 o 15:45 |
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
![]() cześć dziewczyny
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Sandej, co tam ?
Psyhe to zależy. Ale to długa historia
|
#727 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczynki, jesteście najlepsze
**Dziś miałam urodzinowy dzień obżarstwa, jadłam same pyszności... i w o ogóle nie jest mi źle! Wszystko niedługo spalę, niech tylko dojdę do siebie... Agnes - trzymam za Ciebie kciuki waleczna kobietko, byłoby rewelacyjnie, gdyby się udało!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
sandej
karola - dziękuuuuje urodziny ma się raz w roku, wiec można jeść wszystko co się tylko chce, o! Ja uciekam spać. dzisiejsza pogoda mnie dobiła... Oli zasnęła o 21, więc muszę to wykorzystać. dobranoc
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ ostatnio ma na nie faze, ja czasem podkradam, sa przepyszne
spedzilam weekend, alkoweekend u TZta, zrobilismy tam 5 stadion, rodzicow nie bylo, zeszli sie znajomi. Suuuuper! Ale jestem wykonczna, 2 dni siedzenia przy stole no i jeszcze sie rozchorowalamjutro w nocy mam samolot
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj udało mi się zjeść trochę no to kuruj sie szybko przed wylotem i koniecznie wracaj opalona
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewuszki
Jestem po śniadaniu i zaraz jadę do pracy. Nawet nie wiecie ile mam w sobie pozytywnej energii - ten weekend naładował mnie jak jeszcze nigdy. Chyba tego potrzebowałam ![]() Heeej! Co tam? Wszystko zdane, że wpadłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A patrząc prawdzie w oczy - po co Ci strój Użerałam się z takimi paniami po 5-tce w Hiszpanii, było to coś w rodzaju: "czym chata bogata" A JEDNAK! No to powiem - zaskoczyłaś mnie
|
|
#732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
1. Żartujesz sobie !
nigdy tego nie widzialam!2. Karolcia, wszystkiego najlepszego, zebyś zawsze była taką kochaną istotką, i oby nieszczęścia omijały Cię z dala Tort który wkleiła Psyhe zmiotl mnie z podlogi, wiec nic wiecej nie pisze, ani nie wklejam bo i tak blado wypadne ![]() Cytat:
majty przeswitywaly, kino bambino! ![]() Cytat:
i zaczne wchodzic do orsaya jak bede w cup ![]() Cytat:
tez dobre, podpisuje sie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Aga, 48 to bardzo malo, to 10 kg mniej niż ja ![]() myslę, że powinnas iść na pizzę i na czteropaka
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Ej no właśnie co do mojego wyluzowania to dzwinie z tym jest :P
Zjadłabym taką philadelphię ![]() Dzisiaj wdałam się w krótką rozmowę ze znajomą ( ) siostry i wyszłam na mądrą, ambitną ( ) kobitkę
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze wtedy nie bede sie tak krepowac ze swoja figura
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karola, wszystkiego dobrego! |
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
martwi mnie to, że strasznie sie splukalam
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy takiej ilości pracy należy Ci się doładowanie akumulatorów!
|
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, rób sobie duuuużo zdjęć żebyś się nam później mogła pochwalić
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam zamiar zrobic milion zdjęć.
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
A później wrzucisz nam przynajmniej tysiaka!
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Niiie, Ewelka, ja Ci nie życzę udanych wakacji, bo ignorujesz moje posty ;(. Łamiesz moje małe,biedne, winylowe serduszko!
Przez nadrabianie Was pewnie się spóźnię na uczelnię
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl najpierw obowiązki (wizaż) później przyjemności (uczelnia)!
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama robi pizze, no po prostu jest okropna!
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co pisalas?? naprawde nie widzialam, przyznam ze jak mnie dlugo nie ma to czytam na szybko. Kiedys pytalas czy juz tam bylam, ale ja pisalam ze to moj pierwszy wakacyjny wyjazd za granice Moja mamusia az sie rozplakala ale bedziesz wcinać ![]() to ja uciekam juz dziewczyny ![]()
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Paaaa Ewelka! Miłej zabawy!
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie kręciłam włosów na wałki ani papiloty, nie pomogę
Co najwyżej prostownicą,ale to koleżanki mi kręciły, sama nie potrafię ![]() O to super, będziemy trzymały kciuki ![]() Ewelka Baw się dobrze, pij, tańcz, opalaj się i rób miliony fot dla nas Mnie też opanowała piłkarska fala. W piątek wyszliśmy do pubu na mecz, wczułam się i pewnie zrobiłam z siebie pośmiewisko Potem poszliśmy do klubu,a tam wszyscy oglądali mecz. To znaczy ja nie szłam, tż musiał mnie nieść na barana przez całe centrum miasta bo włożyłam moje ukochane nowe buty Przy tym schlałam się jak świnia, wypiłam chyba z 7 piw, buzia mi się nie zamykała, byłam bardzo towarzyska ![]() A na weekend pojechaliśmy z moimi rodzicami na wieś Tż samobójca-nauczył moją mamę strzelać z wiatrówki |
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak jest . Nawet byłam za wcześnie, a jeszcze gość się spóźnił ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
.Chciałam zostać Twoim doradcą, powiedzieć Ci co zwiedzać, gdzie i z kim, no ale jak gardzisz moją pomocą, to baw się dobrze, wypocznij, wyszalej się i wróć z dużą ilością energii! ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
. Naturalne loczki jednak rządzą . Nawet ja się wkręciłam w euro! Wszystkie mecze oglądam (chyba że w tym samym czasie grają Polacy w siatkę to są priorytetem, ale przerwy techniczne itp wykorzystuję na oglądanie meczu) . Ja to jednak lubię tą atmosferę A co do późnej godziny - noo niestety normalnie miewałam czasami zajęcia 8-20 z dwoma przerwami po 15 min . U mnie to w ogóle patologia, ze wszystkich znajomych mam najwięcej zajęć, najwięcej nauki, najwięcej zapier.dolu i co ja z tego będę mieć? A Ty się ciesz, że jesteś lekka i Cię mogą nosić . W moim patologicznym związku to chyba prędzej ja bym podniosła mojego koksa, niż On mnie
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale slodziak! mam nadzieję, że ze szczęścia!
aaaaaaaaaajć! baw się dobrze kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Cytat:
ahaha! jak to sie schlalas jak swinia, ejjj no TZ słodziak super ze weekend sie udal Cytat:
![]() ![]() ![]() ejjj odczep sie od patologicznych zwiazkow
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój związek jest patologiczny, bo ważę więcej niż mój facet
|
|
#750 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
zaniosłam wczoraj cv i kierowniczka dzwoniła do mojej dobrej koleżanki z którą kiedyś pracowałam w Orsayu. Ona powiedziała na mój temat same dobre rzeczy i na 99% będzie chciała mnie przyjąć. zobaczymy co z tego wyjdzie, bo wczoraj rozmawiałam z mamą żeby się dowiedzieć czy moge na nią liczyć, jeśli ja będe szła do pracy i tża, i czy zostanie z Oli te 4 godz. powiedziała mi,że ona też ma swoje życie i nie będzie wszystkiego rzucać bo nagle zachciało mi się iść do pracy. super nie? teściowa zgodziła się bez problemu. chociaż tyle mój tato uważa,że powinnam siedzieć w domu i iść do pracy pozniej, ale niestety nie rozumie faktu,że brakuje nam kasy... zobaczymy. cała radość ze mnie zeszłą po wczorajszej rozmowie z matką. jak zwykle wszystko przedstawiła mi w czarnych kolorach. zero pozytywizmu. Myślałam,że mi powie : wow, super, mam nadzieje,ze się uda, a ja z chęcią zostanę z Oliwką. taaaaaaaaaaa ![]() poza tym jem już prawie normalnie wczoraj znowu robiłam pizze. zjadłam nawet 3 kawałki haha popiłam colą i ooo zadowolona wczoraj wróciłam do moich ćwiczeń. machnęłam skoczka z turbo fire , a dzisiaj czeka mnie randka z braziliano do tego udziska schudły. mam już 50cm!! przede mną kolejne 5 tyg z tym gejkiem Cytat:
a noooo, mówiłam Ci Cytat:
pewnie, pewnie jak tylko się uda, to zapraszam wiem wiem,ze mało..ale niestety to było pewne,że tak będzie. kolczyk niestety jest straszny pod tym względem. ale już normalnie mówię i więcej jem więc jestem na dobrej drodze pizze zjadłam, piwa nie mogę jeszcze pić mam super przepis na pizzowe ciasto. z jednego ciasta wyszły mi 3 placki. zniknęły tak szybko,że się aż nie spodziewałam. tż mówi,że już nigdy więcej nie pojdzie do pizzeri. ja bede robić haha! a składniki jakie dałam to pieczarki, czerwona papryka, kukurydza, ser, podsmażony kurczak + sos czosnkowy pychotka!! ooo jaka? baw sie dobrze i zrób mnóstwo zdjęć!! Cytat:
o kurcze to zabalowałaś hehe fajnie,że Twój tż ma dobre relacje z Twoimi rodzicami. to bardzo ważne ubieram się i idę na jakiś spaceros z Oliwą
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Tak jak z egz... Kilka nocy nieprzespanych ze stresu itp...
Muszę jakoś sobie przetłumaczyć i wyluzować się........

Piekarnik Laury
wyszła przepyszna!!
nie ważne,że jadłam tak powoli jakbym nie miała zębów, ale co tam
tż mnie męczy, więc zrobię mu przed praca
**

no i jeszcze sie rozchorowalam

nigdy tego nie widzialam!

.