|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Też sobie cenię szczerość, chyba ponad wszystko. No ale wiesz, zawsze mogłabyś być jedną z tych "jak może Ci się nie podobać to co mi?! " .---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Ja często piję bez, bo inaczej ciężko mnie upić . Chociaż staram się zakończyć ten zwyczaj i grzecznie przepijać ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Co jest Psyhe?
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Dużo ostatnio się dzieje i to niekoniecznie dobrych rzeczy, a w nikim nie mam wsparcia ![]() Dużo nauki, remont w domu, kolejne zagrywki wiecie kogo....... Muszę sobie to wszystko poukładać, przemyśleć...
|
|
#693 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko niestety znowu dupa dupa dupa jest, bo jestem chora zwolnienie do wtorku, nie mogę nawet wody przełknąć Najpierw zatrucie, potem @ a teraz to.... Karola vs. Życie - 0:3Agnes - nie wiem czy to podstawowy czy jaki, jest taki wydruk z ich katalogu na 20 tygodni, chciałam robić te pierwsze 4. Ale to musi poczekać. Łaaaaaaa kolczyk w języku? Ja zawsze chciałam ale się bałam bólu... Jakoś tak mi się podoba A TŻ zły o kolczyk? :|Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam! Tzn nie do końca ombre, po prostu biało czerwone Mamy też farbki do twarzy i koszulki. Szkoda że mecz niestety w domu, bo oboje jesteśmy chorzy ![]() Bańka - coś mi uciekł Twój post, miałam napisać... Eeeeh, pewnie nie jest Ci łatwo... ale jak on odwalał takie numery, to może faktycznie to jest dobra decyzja? Pewnie pisałaś coś w klubie, jak będę miała chwilkę to tam zajrzę...
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-08 o 14:50 |
|||||
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola nie wygłupiaj się tylko wracaj do zdrowia!
U nas Euro - razem, a jednak osobno Ja oglądam w domu z tatą i Jego kumplem, a mój mężczyzna u siebie z chłopakami. Ale ja nie mam farbek ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
|
#695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.nieee ja tak o sobie nie mysle! raz mnie tak gowniarz podsumowal przy kasie w biedronce ![]() Cytat:
a pozniej co? zgon xDwooow jeatem pod wrazeniem! jak to zrobiłaś?! ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
KLUB!
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jakieś bardziej wnikliwe badania...? ![]() jakie z Was patriotki! ![]() dopiero opisze cala sytuacje
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Bania - robiłam to za pomocą gąbki i papieru. Nie wiem czy mogę tutaj wkleić adres ze strony weheartit, żeby mi nie zablokowało
Nasi stracili się w 2. połowie
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde!!!!! Remis
Szczęsny jest do bani. Odwalił.
|
|
#700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałabym: zabierz mnie ze sobą, ale wiem ile ważę i ile wyszłoby za nadbagaż Nie widziałam nigdzie ![]() ![]() Cytat:
Nieee, żadnych ślubów przed seksem! No to ja nie wiem. Monia mówi że można, Ty że nie można. Ciężkie życie ![]() Cytat:
mogę rymować? Ostatnio byłam na koncercie hiphopowym i mi się rymowanie spodobało Będę rymującym Paulo!No cóż, najbardziej podoba mi się Twoja wersja bycia księżniczką ![]() W sumie teraz czerwone rurki są trendy (przynajmniej ostatni były)- założysz do tego biały tshirt i patriotyzm jak się paczy Oglądałam mecz, w sumie do końca nie wiem czym się podniecać, ale mój tatuś prawie na zawał zszedł |
|||
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oc co chodzi z tym Lewandowskim? jakos go tak duzo, lansuja go w mediach ![]() ![]() proszę się nie czepiać Szczęsnego, to moj ulubiony bramkarz xD apropo moich ulubionych, moja siostra przed chwila wyczila newsa kraza plotki ze shakira jest w ciazy ![]() co wiecej, to bezczelne dziewuszysko jest lub bedzie w polsce, w juracie, wypoczywa razem z partnerkami pozostalych pilkarzy bicz!Cytat:
![]() ja tez wole wersje Moni ;D ja sie zawsze wyje z meczow, te lzy, to cierpienie, aa
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-08 o 22:07 |
||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też lubię Szczęsnego, on wygląda na takiego słodziaka O Shakirze czytałam na Pudelku. Victoria Beckham będzie mieszkała w Hotelu pod różą byłam na urodzinowym koncercie hst, z abradabem, joką, greenem, miuoshem, ktoś jeszcze, nie pamiętam ;p Śmieszna impreza ![]() Wersja moni wygrywa |
|
|
|
|
#703 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wejdz sobie na wątek Turbo Fire na fittnesie i zobacz sobie rozpiski są na kazdy poziom. ból nie jest aż taki straszny. przekłucie NIC nie boli, boli mnie tylko spuchnięty język. cieżko mi się mówi, ale nie ma też tragedi zły, ale już z dnia na dzień mu przechodzi hehe Cytat:
i łaczenia ma-ma! cooooo? czemu tak powiedział? Cytat:
moje menu jest zbyt ubogie,żebym mogła Wam o nim pisać, więc podaruje sobie to dzisiaj powiedzialam już sobie,że jak tylko wylecze jęzor to pierwsze co zjem to bedzie wielka tv paka laysów fromage! marze o nich od miesiąca
|
|
#704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że ubrałabym do tego boyfriend's jacket - to może ![]() 2. Mój dziadek musiał w trakcie meczu wziąć leki na nadciśnienie Cytat:
Do tego cholernie działa na moje kobiece zmysły 2. Shakira musi już tutaj być, bo miała przylecieć od razu ze swoim partnerem. W ogóle jakie jaja! Reprezentacje miały wybór czy chcą mieszkać w Polsce czy na Ukrainie. Na 16 zespołów - 13 jest w Polsce. Szwecja wybrała Ukrainę i po przylocie wypowiadali się, że to jest skandal w jakich warunkach przyszło im żyć. Szczere pole, jakiś facet, który kopie im rów pod "hotelem", a do tego ciepłą wodę podłączą im w poniedziałek i jak dobrze pamiętam to mają jedną toaletę na wszystkich (chyba nawet na dworze) Cytat:
![]() Dziewuszki - musicie mi pomóc. Chodzi o kwestię OUTFITOWĄ. Ubieram dzisiaj sukienkę w kolorze jasnej szarości.. z przodu z dużym dekoltem, taka a'la greczynka z lekkiego materiału. Nie wiem czy do tego ubrać czarną marynarkę czy czerwony sweterek
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Menu na dziś: śniadanie: sałatka z brokułami, fetą i slonecznikiem i sosem czosnkowym + kawa z mlekiem 2 śn: grahamka z sałatą, polędwicą łososiową, pomidorem kawa sypana obiad: botwinka podwieczorek: może znowu trochę sałatki kolacja: twarożek z rzodkiewką ![]() Od wczoraj nie jem słodyczy
|
|
#706 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale było emocjiiii! Pierwszy raz w życiu obejrzałam mecz od początku do końca, ba, obejrzałam dwa mecze pod rząd od początku do końca. normalnie szok szkoda że straciliśmy tą bramkę, ale gdyby nie Tytoń, to dostalibyśmy po dupsku wiec jest goodie. A Szczesnego uwielbiam!Cytat:
... u mnie każda choroba to =2kg, jem z nudów, nie znam pojęcia "brak apetytu".A właśnie, z tego smutku wiecie co mam??? Serek Philadelphia... z milką Zaraz idę do klubu ![]() Cytat:
Laura - zdecydowanie czarna marynarka!!!!!
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tylko bez tej kawy Boże jak za mną chodzi jakaś za☠☠☠ista sałatka! Najchętniej bym się samymi sałatkami żywiła! Takimi z duuużą ilością świeżych warzyw, ciepłym kurczakiem, sosem czosnkowym . Chce ktoś się zatrudnić jako moja pomoc domowa i robić mi sałatki na każde danie? ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A co do Euro to nawet ja się złamałam (oczywiście najpierw obejrzałam mecz Polska-Kanada, który rozwaliliśmy 3;0 .
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl wczoraj miałam z ryżem i tuńczykiem
Uwielbiam robić i jeść sałatki!
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zrób trochę sałatek dla mnie! Bo ja robić nie lubię, ale jeść uwielbiam
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
A może w pon. zrobię z tortellini, świeżym ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i koperkiem
Więc wpadaj! Mogę jeszcze z gyrosem albo z zupek chińskich (moja ulubiona, ale niezbyt dietetyczna Jak to nie lubisz ryb? To tak jak moja mama..... Wiem, nie powinno się łączyć pomidora i ogórka, ale wali mnie, że ogórek zabija witaminę C w pomidorze
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe łączyłaś już tuńczyka z kaszką kuskus, ogórkiem konserwowym i majonezem?
![]() Winyl pjona! Też jestem sałatko-jadaczem! Moja mama mnie zbeształa. Uznała, że szykuję się jak na pierwszą randkę. No przepraszam bardzo, ale nie zamierzam nic ze sobą nie robić z racji tego, że to nie jest nowo poznany mężczyzna Mam się zaniedbać?
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To wbijam do Ciebie na śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację .---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Prześlij mi na PW link do tego jak taki zrobić
|
|
#713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Najpierw napiszę tak: pomooooocyyyyy! :P jak się nakręca włosy na papiloty, macie jakieś super wskazówki? ![]() a teraz idę nadrabiać i mam nadzieję że ktoś w między czasie się zlituje i pomoże ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
nie lubie sukienki+sweterka, kojarzy mi sie z wyjsciem na dzialke mojej babci ![]() czarne marynarki są mega bardzo jestem ciekawa tej grzecznej sukienki Cytat:
2. kurcze, dziwne to ;/ no i szkoda, ze przez to nie masz sily na cwiczenia, ajjj ;/ 3. cooo? co to za polaczenie Cytat:
też kocham salatki z kazdego dania robie sobie salatke nie umiem jesc normalnie ![]() Cytat:
eee, nie sluchaj mamy! randki są super i warto sie na nie stroic, niezaleznie od tego jak dlugi ma sie staz
|
|
#714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No dziwne, dziwne, ale muszę się doprowadzić do porządku, zdrowie najważniejsze. Jak będę miała siły, to będę ćwiczyć jak szalona ))A połączenie pyyyyyyyyyyyszne! ![]() A kto ma dzisiaj (czyli już) urodzinki?????
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to na pewno zasługa marynarki!2. Też ją uwielbiam! Pasuje do wszystkiego. 3. No i to samo Jej powiedziałam, ale i tak mnie zbeształa: "Tyle się stroiła, a majtki i tak Ci prześwitują" No, ale wracając.. nie rozumiem kobiet, które po długim stażu przestają o siebie dbać. Ja specjalnie się nakręcam, żeby zobaczył, że nie byle kogo ma przy sobie ![]() W ogóle wczoraj zachowaliśmy się jak szczeniaki Aż mi wstyd! hahahaCytat:
2. No na pewno nie ja! Ja miałam w lutym ![]() Wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, a przede wszystkim nie wątpienia w nie, bo każde jest ważne - bez względu na to czy jest duże czy małe. 100% zadowolenia ze swojego ciała i na co dzień takiego uśmiechu jak na zdjęciach, które nam podsyłasz!
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-10 o 08:52 |
||
|
|
|
#716 | |||
|
Wtajemniczenie
|
no to uwierz
Cytat:
zdrowiej szybko! nie widziałam czegoś takiego, ale już wiem,że to połączenie jest mega!! to jest rozpiska z poziomu podstawowego. To są te tylko podzielone na poziomy. Cytat:
psyhe możesz mnie zatrudnić Cytat:
aaaaaaaaaaaaa sto lat, sto laaaaaaaat !! wszystkiego naj naj lepszego, zdrówka szczęścia, spełniania swoich najskrytszych marzeń, siły w dążeniu do zamierzonych celów i odwagi żeby je spełniać jeszcze raz wszystkiego naj naj dziewczyny... chyba szczęście się do mnie uśmiechnęło!! byłam wczoraj z siostrą, tżem i tatą w galerii i rozmawialiśmy na temat pracy... mówię im,że jeśli bym chciała wracać to tylko do mojego byłego Orsaya uwielbiałam tą pracę, ale jak chcieli mi dać umowę na dwa lata, to my wyjechaliśmy do UK. Poszłam i była akurat kierowniczka, zapytałam czy może potrzebują kogoś do klipsowania, albo ogólnie pracownika. Powiedziałam jeszcze już kiedyś tam pracowałam i Pani od razu powiedziała - 'aha czyli już wiesz na czym polega ta praca' ogólnie była zadowolona i powiedziała,że mam przynieść w pon cv i będziemy coś myśleć dziewczyny mam tak wielką nadzieje,że się uda! do galerii mam 3 minuty do drogi, a z Oliwką zostawałby tż, rodzice, albo teście. praca na pół etatu było super! mam nadzieje,że się uda 3majcie mocno za mnie kciuki. a jeśli to się nie uda, będę pytała o to klipsowanie. grosze, bo grosze, ale zawsze coś. musieliśmy podjąć taką decyzję, bo jest mi Nam za ciężko z jednej wypłaty poza tym już normalnie mówię ufff język jeszcze jest spuchnięty, ale moge już gryźć niektóre rzeczy. już się nie mogę doczekać aż zmienie kolczyka dobra zabieram się za pisanie CV
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk oby się udało
![]() SPADEK KURNA!!!!!!!!!! 1KG MNIEJ! W końcu!!
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Karola sto lat! stooooo laaaaaat!!!!!!
![]() ![]() Loriette, gratuluję spadku!!!!
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Psyhe
Karola wszystkieeeego najlepszego! Żebyś mogła wpieprzać tony czekolady i nigdy nie tyć!
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Tak doszłam do wniosku, że mam problem z takim wrzuceniem na luz........ Stresuję się wszystkim i wszystkimi, milion pięćset razy wszystko analizuje, przeżywam, przejmuję się....... Tak jak z egz... Kilka nocy nieprzespanych ze stresu itp... Muszę jakoś sobie przetłumaczyć i wyluzować się........
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Oliwka zrozumiała wczoraj,że mamusia nie ma sił i zasnęła o 20:20 i spała do 7 rano!
i widzisz... ja się zgodzę bez problemu, bo skoro się mu podoba to znaczy,że bedzie zadowolony bo zrobieniu. A ja już mam dożywotni zakaz na tatuaże i kolczyki 
.
.

w poniedzialek wylot mam, staneło na Grecji. Korfu 
Piekarnik Laury
BLOGUJĘ 

czemu tak powiedział?

No tylko bez tej kawy
To tak jak moja mama.....