|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() ![]() Też sobie cenię szczerość, chyba ponad wszystko. No ale wiesz, zawsze mogłabyś być jedną z tych "jak może Ci się nie podobać to co mi?! " ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja często piję bez, bo inaczej ciężko mnie upić ![]() Chociaż staram się zakończyć ten zwyczaj i grzecznie przepijać ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Co jest Psyhe? ![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() Dużo ostatnio się dzieje i to niekoniecznie dobrych rzeczy, a w nikim nie mam wsparcia ![]() Dużo nauki, remont w domu, kolejne zagrywki wiecie kogo....... Muszę sobie to wszystko poukładać, przemyśleć...
![]() |
#693 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agnes - nie wiem czy to podstawowy czy jaki, jest taki wydruk z ich katalogu na 20 tygodni, chciałam robić te pierwsze 4. Ale to musi poczekać. Łaaaaaaa kolczyk w języku? Ja zawsze chciałam ale się bałam bólu... Jakoś tak mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mam! Tzn nie do końca ombre, po prostu biało czerwone ![]() ![]() Bańka - coś mi uciekł Twój post, miałam napisać... Eeeeh, pewnie nie jest Ci łatwo... ale jak on odwalał takie numery, to może faktycznie to jest dobra decyzja? Pewnie pisałaś coś w klubie, jak będę miała chwilkę to tam zajrzę...
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-08 o 13:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Karola nie wygłupiaj się tylko wracaj do zdrowia!
![]() U nas Euro - razem, a jednak osobno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.nieee ja tak o sobie nie mysle! raz mnie tak gowniarz podsumowal przy kasie w biedronce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wooow jeatem pod wrazeniem! jak to zrobiłaś?! ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
KLUB!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakie z Was patriotki! ![]() dopiero opisze cala sytuacje ![]() ![]()
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Bania - robiłam to za pomocą gąbki i papieru. Nie wiem czy mogę tutaj wkleić adres ze strony weheartit, żeby mi nie zablokowało
![]() Nasi stracili się w 2. połowie ![]()
#699 |
Zakorzenienie
|
Kurde!!!!! Remis
![]() Szczęsny jest do bani. Odwalił. ![]()
![]() |
#700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisałabym: zabierz mnie ze sobą, ale wiem ile ważę i ile wyszłoby za nadbagaż ![]() Nie widziałam nigdzie ![]() ![]() Cytat:
Nieee, żadnych ślubów przed seksem! No to ja nie wiem. Monia mówi że można, Ty że nie można. Ciężkie życie ![]() Cytat:
![]() mogę rymować? Ostatnio byłam na koncercie hiphopowym i mi się rymowanie spodobało ![]() No cóż, najbardziej podoba mi się Twoja wersja bycia księżniczką ![]() W sumie teraz czerwone rurki są trendy (przynajmniej ostatni były)- założysz do tego biały tshirt i patriotyzm jak się paczy ![]() Oglądałam mecz, w sumie do końca nie wiem czym się podniecać, ale mój tatuś prawie na zawał zszedł ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a oc co chodzi z tym Lewandowskim? jakos go tak duzo, lansuja go w mediach ![]() ![]() ![]() apropo moich ulubionych, moja siostra przed chwila wyczila newsa kraza plotki ze shakira jest w ciazy ![]() ![]() co wiecej, to bezczelne dziewuszysko jest lub bedzie w polsce, w juracie, wypoczywa razem z partnerkami pozostalych pilkarzy ![]() Cytat:
![]() ja tez wole wersje Moni ;D ja sie zawsze wyje z meczow, te lzy, to cierpienie, aa ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-08 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O Shakirze czytałam na Pudelku. Victoria Beckham będzie mieszkała w Hotelu pod różą ![]() byłam na urodzinowym koncercie hst, z abradabem, joką, greenem, miuoshem, ktoś jeszcze, nie pamiętam ;p Śmieszna impreza ![]() Wersja moni wygrywa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wejdz sobie na wątek Turbo Fire na fittnesie i zobacz sobie rozpiski ![]() ból nie jest aż taki straszny. przekłucie NIC nie boli, boli mnie tylko spuchnięty język. cieżko mi się mówi, ale nie ma też tragedi ![]() zły, ale już z dnia na dzień mu przechodzi hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cooooo? ![]() Cytat:
![]() moje menu jest zbyt ubogie,żebym mogła Wam o nim pisać, więc podaruje sobie to dzisiaj ![]() powiedzialam już sobie,że jak tylko wylecze jęzor to pierwsze co zjem to bedzie wielka tv paka laysów fromage! marze o nich od miesiąca ![]()
![]() |
#704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Mój dziadek musiał w trakcie meczu wziąć leki na nadciśnienie ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Shakira musi już tutaj być, bo miała przylecieć od razu ze swoim partnerem. W ogóle jakie jaja! Reprezentacje miały wybór czy chcą mieszkać w Polsce czy na Ukrainie. Na 16 zespołów - 13 jest w Polsce. Szwecja wybrała Ukrainę i po przylocie wypowiadali się, że to jest skandal w jakich warunkach przyszło im żyć. Szczere pole, jakiś facet, który kopie im rów pod "hotelem", a do tego ciepłą wodę podłączą im w poniedziałek i jak dobrze pamiętam to mają jedną toaletę na wszystkich (chyba nawet na dworze) ![]() Cytat:
![]() Dziewuszki - musicie mi pomóc. Chodzi o kwestię OUTFITOWĄ. Ubieram dzisiaj sukienkę w kolorze jasnej szarości.. z przodu z dużym dekoltem, taka a'la greczynka z lekkiego materiału. Nie wiem czy do tego ubrać czarną marynarkę czy czerwony sweterek ![]()
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Menu na dziś: śniadanie: sałatka z brokułami, fetą i slonecznikiem i sosem czosnkowym + kawa z mlekiem 2 śn: grahamka z sałatą, polędwicą łososiową, pomidorem kawa sypana obiad: botwinka podwieczorek: może znowu trochę sałatki kolacja: twarożek z rzodkiewką ![]() Od wczoraj nie jem słodyczy ![]()
![]() |
#706 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale było emocjiiii! Pierwszy raz w życiu obejrzałam mecz od początku do końca, ba, obejrzałam dwa mecze pod rząd od początku do końca. normalnie szok ![]() Cytat:
![]() A właśnie, z tego smutku wiecie co mam??? ![]() ![]() Zaraz idę do klubu ![]() Cytat:
Laura - zdecydowanie czarna marynarka!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże jak za mną chodzi jakaś za☠☠☠ista sałatka! Najchętniej bym się samymi sałatkami żywiła! Takimi z duuużą ilością świeżych warzyw, ciepłym kurczakiem, sosem czosnkowym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A co do Euro to nawet ja się złamałam (oczywiście najpierw obejrzałam mecz Polska-Kanada, który rozwaliliśmy 3;0 ![]() ![]()
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Winyl wczoraj miałam z ryżem i tuńczykiem
![]() Uwielbiam robić i jeść sałatki! ![]()
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to zrób trochę sałatek dla mnie! Bo ja robić nie lubię, ale jeść uwielbiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
A może w pon. zrobię z tortellini, świeżym ogórkiem, pomidorem, rzodkiewką i koperkiem
![]() ![]() ![]() Jak to nie lubisz ryb? ![]() Wiem, nie powinno się łączyć pomidora i ogórka, ale wali mnie, że ogórek zabija witaminę C w pomidorze ![]()
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Psyhe łączyłaś już tuńczyka z kaszką kuskus, ogórkiem konserwowym i majonezem?
![]() Winyl pjona! Też jestem sałatko-jadaczem! ![]() Moja mama mnie zbeształa. Uznała, że szykuję się jak na pierwszą randkę. No przepraszam bardzo, ale nie zamierzam nic ze sobą nie robić z racji tego, że to nie jest nowo poznany mężczyzna ![]() ![]()
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To wbijam do Ciebie na śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Prześlij mi na PW link do tego jak taki zrobić ![]()
![]() |
#713 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Najpierw napiszę tak: pomooooocyyyyy! :P jak się nakręca włosy na papiloty, macie jakieś super wskazówki? ![]() a teraz idę nadrabiać i mam nadzieję że ktoś w między czasie się zlituje i pomoże ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]() nie lubie sukienki+sweterka, kojarzy mi sie z wyjsciem na dzialke mojej babci ![]() czarne marynarki są mega ![]() bardzo jestem ciekawa tej grzecznej sukienki ![]() Cytat:
![]() 2. kurcze, dziwne to ;/ no i szkoda, ze przez to nie masz sily na cwiczenia, ajjj ;/ 3. cooo? co to za polaczenie ![]() Cytat:
![]() też kocham salatki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() eee, nie sluchaj mamy! randki są super i warto sie na nie stroic, niezaleznie od tego jak dlugi ma sie staz ![]()
![]() |
#714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No dziwne, dziwne, ale muszę się doprowadzić do porządku, zdrowie najważniejsze. Jak będę miała siły, to będę ćwiczyć jak szalona ![]() A połączenie pyyyyyyyyyyyszne! ![]() A kto ma dzisiaj (czyli już) urodzinki????? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Też ją uwielbiam! Pasuje do wszystkiego. 3. No i to samo Jej powiedziałam, ale i tak mnie zbeształa: "Tyle się stroiła, a majtki i tak Ci prześwitują" ![]() ![]() No, ale wracając.. nie rozumiem kobiet, które po długim stażu przestają o siebie dbać. Ja specjalnie się nakręcam, żeby zobaczył, że nie byle kogo ma przy sobie ![]() W ogóle wczoraj zachowaliśmy się jak szczeniaki ![]() Cytat:
![]() 2. No na pewno nie ja! Ja miałam w lutym ![]() Wszystkiego najlepszego!! Spełnienia marzeń, a przede wszystkim nie wątpienia w nie, bo każde jest ważne - bez względu na to czy jest duże czy małe. 100% zadowolenia ze swojego ciała i na co dzień takiego uśmiechu jak na zdjęciach, które nam podsyłasz! ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-10 o 07:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |||
Wtajemniczenie
|
no to uwierz
![]() Cytat:
![]() nie widziałam czegoś takiego, ale już wiem,że to połączenie jest mega!! ![]() to jest rozpiska z poziomu podstawowego. To są te ![]() Cytat:
![]() psyhe możesz mnie zatrudnić ![]() ![]() Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaaa sto lat, sto laaaaaaaat !! ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny... chyba szczęście się do mnie uśmiechnęło!! byłam wczoraj z siostrą, tżem i tatą w galerii i rozmawialiśmy na temat pracy... mówię im,że jeśli bym chciała wracać to tylko do mojego byłego Orsaya ![]() Poszłam i była akurat kierowniczka, zapytałam czy może potrzebują kogoś do klipsowania, albo ogólnie pracownika. Powiedziałam jeszcze już kiedyś tam pracowałam i Pani od razu powiedziała - 'aha czyli już wiesz na czym polega ta praca' ![]() ogólnie była zadowolona i powiedziała,że mam przynieść w pon cv i będziemy coś myśleć ![]() dziewczyny mam tak wielką nadzieje,że się uda! do galerii mam 3 minuty do drogi, a z Oliwką zostawałby tż, rodzice, albo teście. praca na pół etatu ![]() ![]() a jeśli to się nie uda, będę pytała o to klipsowanie. grosze, bo grosze, ale zawsze coś. musieliśmy podjąć taką decyzję, bo jest mi Nam za ciężko z jednej wypłaty ![]() poza tym już normalnie mówię ![]() ![]() ![]() dobra zabieram się za pisanie CV ![]()
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk oby się udało
![]() ![]() ![]() SPADEK KURNA!!!!!!!!!! 1KG MNIEJ! W końcu!!
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Karola sto lat! stooooo laaaaaat!!!!!!
![]() ![]() Loriette, gratuluję spadku!!!! ![]()
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Hahaha Psyhe
![]() Karola wszystkieeeego najlepszego! Żebyś mogła wpieprzać tony czekolady i nigdy nie tyć! ![]() ![]()
#720 |
Zakorzenienie
|
![]() Wiecie co? Tak doszłam do wniosku, że mam problem z takim wrzuceniem na luz........ Stresuję się wszystkim i wszystkimi, milion pięćset razy wszystko analizuje, przeżywam, przejmuję się....... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.