Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 12:03   #721
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
prawa stopa po nocy dalej spuchnietą tylko troszkę mniej... myślicie ze okłady z liści kapusty pomogą?? coś jeszcze słyszałam o surowym jajku...bleee
Ja mam spuchnięte nogi już 3 tydzień A teraz też dłonie Możesz spróbować z kapustą. Może u Ciebie zadziała - u mnie niestety nic nie pomogła.

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Aa no i zapomniałam Wam napisać- wyszedł mi pozytywny test na GBS . Wzrost obfity (+++)
Oj... nie martw się Podadzą antybiotyk i Patryś będzie bezpieczny

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się nie odzywam ale ostatnio jakoś weny mi brak...
Poczytuję Was cały czas i ogólnie same dobre wieści widzę więc super.
Soleika się rozkręca, Irmusia ma lepsze wyniki, Luby urodziła, Pumcia zmęczona ale nie wątpie, że szczęśliwa - tylko Nadalka biedna się męczy więc trzymam żeby dziś się wszystko rozwiązało.
Buziaki dla wszystkich i postaram się niedługo częściej odzywać.
Buzia
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:05   #722
ewka5891
Zakorzenienie

wczoraj kupiłam sobie strój kąpielowy do porodu. Miałam nadzieję, ze wbiję się w mój ale niestety i w obwodzie i w miseczkach sie nie mieszczę. Na szczescie w primarku była wyprzedaz i za całe 4 funty udało mi się kupic nowy

no i z tych gorszych uroków ciąży napuchły mi pace u rąk i musiałam ściagnąć pierscionki (az dwa mam ) ale czuje sie narazie dziwnie, najbardziej mi szkoda, ze nie nosze zaręczynowego, ale bardziej by mi było żal gdyby musieli go rościnać bo nie chciałby zejść z palca

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:10   #723
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizytę
Ja mam dzisiaj ale dopiero o 19:20.

Jestem dzisiaj kompletnie nieprzytomna bo całą noc spędziłam w ubikacji... Wymiotowałam i mnie czyściło na przemian Już myślałam, że to się nigdy nie skończy...
Dziękuję
Trzymam kciuki
Ale Cię wymęczyło....

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Witam się w 40. tygodniu
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Witam imieninowo Stawiam kawkę mrożoną i ciasteczka fasolowe
Z okazji imienin dostałam niespodziankę- hydraulicy przyszli przygotować łazienkę pod prace kafelkarza, więc hałas jest niemożebny aż się synek buntuje
Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Biedactwo, to potrafi człowieka wymęczyć powodzenia na wizycie
Dziękuję Już przeszło. Teraz mam bóle @ ale znośne

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
j
ojj niefajnie z tą bigunką

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
A mi się to nie wydaje dziwne, ciąża przez cały okres przebiegała wzorowo więc nie ma potrzeby. Ale oczywiście jak się będzie coś działo, coś mnie zaniepokoi to mam iść na ip lub przyjść do niej.
rozumiem
Stary 2012-07-05, 12:15   #724
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

pumcia jeszcze napisała że ma sporo pokarmu.Mała non stop chce jeść przez co prawie w ogóle nie śpimy...Konik z fishera sprawdza się super! Buziaki dla was.Może uda mi się wejść na wizaż i choćby poczytać
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:17   #725
chmielinka
Zadomowienie

Cześć mamcie!
Witam się w 34 tc

Ja już się gotuję w domu okna pozamykane, rolety pozaciągane, wentylator chodzi i nic to nie daje Ściany są tak nagrzane, że cokolwiek bym nie robiła to nic nie pomaga. Tak mi sie marzy posiedzieć gdzieś w cieniu na trawce nad wodą

Luby gratulacje Mareczka

Soleika cieszę się że już jest lepiej

Karolka literki są cudne

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
a ja zaczynam kolejny dzień leżenia.....oszaleje!!! wybieram łózeczko, pomozecie?
http://allegro.pl/kojec-lozeczko-wib...454541721.html
czy:
http://allegro.pl/z-kojec-lozeczko-m...441676992.html
trochę się spóźniłam ale też bym wybrała nr 2. Świetny wybór

Cytat:
Aa no i zapomniałam Wam napisać- wyszedł mi pozytywny test na GBS . Wzrost obfity (+++)
Nie martw się, u mnie wyszło tak samo. Lekarz mnie już uspokoił i powiedział, że przy porodzie w kroplówce dadzą antybiotyk i nasze dzieciaczki będą bezpieczne

Cytat:
Witam się w 40. tygodniu

Tym razem nie mam siły ani ochoty na party
pewnie lada dzień się zacznie akcja

Cytat:
Witam imieninowo Stawiam kawkę mrożoną i ciasteczka fasolowe
Z okazji imienin dostałam niespodziankę- hydraulicy przyszli przygotować łazienkę pod prace kafelkarza, więc hałas jest niemożebny aż się synek buntuje
W takim razie Kochana życzę Ci szybkiego ukończenia remontu, łatwego porodu, zdrowego synusia, spełnienia marzeń i mnóstwo miłości

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:22   #726
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
pumcia jeszcze napisała że ma sporo pokarmu.Mała non stop chce jeść przez co prawie w ogóle nie śpimy...Konik z fishera sprawdza się super! Buziaki dla was.Może uda mi się wejść na wizaż i choćby poczytać
super

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:28   #727
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego imieninoweg
A remont u Was też się skończy My mieliśmy łatwiej bo mamy małe mieszkanko a Wy jednak mamcie więcej powierzchni
Dziękuję
Mam nadzieję, chociaż dziś jest tam taki rozp....ol, że trudno w to uwierzyć
Cytat:
a ja dzis jeszcze chce zamówic agd
nie znam sie na tym w ogóle, siedze na euro agd i patrze po opiniach i cenach....ehhhh poyrzebuje zmywarki, indukcji, piekarnika i lodówki
Mogę polecić sklep oleole.pl kupowałam tam piekarnik i płytę gazową w zeszłym roku. Z obu rzeczy jestem bardzo zadowolona. Widzę, ze chcesz indukcję, nie pomogę, bo nigdy nie używałam i się nie znam. Piekarnik mam taki
http://www.oleole.pl/piekarniki-do-z...ebr7331w.bhtml
Zmywarkę mam wolnostojącą sprzed paru lat Elektroluxa, psuła sie kilka razy, choć facet który ją naprawiał twierdzi, że ten model jest dobry (może nam sie trafił jakiś felerny) ogólnie polecał też (bo go podpytywałam) Boscha i jak ktoś sobie może pozwolić Miele.
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję
Cytat:
Super
Chyba też kupię tego konika

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Ja już się gotuję w domu okna pozamykane, rolety pozaciągane, wentylator chodzi i nic to nie daje Ściany są tak nagrzane, że cokolwiek bym nie robiła to nic nie pomaga. Tak mi sie marzy posiedzieć gdzieś w cieniu na trawce nad wodą

W takim razie Kochana życzę Ci szybkiego ukończenia remontu, łatwego porodu, zdrowego synusia, spełnienia marzeń i mnóstwo miłości
Ja też

Dziękuję
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:29   #728
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejmialam ciezka noc, kupe mysli placz i w ogóle....... mam dzis mega doła wiec nie bede zbytnio smęcic

Soelilka napisała
smigam juz jak rakietazostała mi ostatnia kroplowka z oxy na obkurczenie macicy i od dzisiaj wkoncu jem.
Przecież pisałam, że później będzie śmigać.

Ciastek - bez dołów, proszę!
Bebe - gratuluję 9 miesiąca!
Cytat:
Witajcie, ja dziś 34 tc. Ale pełna obaw. Mam wrażenie ze mój brzuch zmalał, powaznienie nie wiem czy to możliwe w ogóle ale mam takie wrażenie.
Też tak miałam, że ok. 32-34 tc jakby zmalał, czy się obniżył, a tak zupełnie obniżył się ostatnio i raczej to poczułam w spodniach, niż zauważyłam. To nie musi być nic złego, ale może powinnaś wybrać się na USG...
W końcu uznałam, że dzidzia pewnie inaczej się ułożyła i kojarzę, że zaczęłam wlewać w siebie większe ilości płynów.
Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy zdążę wszystko nadrobić, ale piszę od razu: trzymajcie kciuki, na 11:15 mam wizytę u gina Ciekawe, czy ustali mi jeszcze jakąś wizytę, czy karze przyjść dopiero wtedy, gdy się przeterminuję....
Na kciuki za późno, więc czekam na info.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-07-05 o 13:16
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:31   #729
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki posiewu i mam: staphylococcus spp koagulazoujemny liczny
Dostałam antybiotyk, mam brać 5 dni

Mam nadzieję, że to pomoże
też mam antybiotyk ale u mnie kolonie nieliczne i ginka mówiła, że to nie groźne i aby się nie przejmować.

Cytat:

Byłam u mojej ginki - wszystko super, Amelka waży ok 3 kg i pewnie przed porodem jeszcze nieco urośnie ( a łudziłam się, że będzie malutka). I to w zasadzie całe podsumowanie wizyty
Rozmawiałam z lekarką na temat porodu - powiedziałam, że chcę jak najdłużej siedzieć w domu i na porodówkę jechać jak najpóźniej. Powiedziała, że jeśli nie odejdą zielone wody i nie będzie krwi to mogę siedzieć dopóki nie będę miała bardzo mocnych regularnych skurczy. Ponieważ mieszkamy blisko szpitala to powiedziała, że zawsze mogę podejść na badanie i jeśli rozwarcie będzie małe to nie zostawać na oddziale. Taki mam plan a co wyjdzie to pokaże życie
Oznak porodu na razie brak, ale powiedziała że za niedługo mogę rodzić. Dzieciątko w zasadzie jest już bezpieczne. Jeśli urodzę przed 25.07 to dzisiejsza wizyta była ostatnią, a jak nie to mam przyjść 25.07.

Druga dobra wiadomość to taka, że w końcu zakończył się remont w naszym mieszkaniu Najwyższa pora, teraz pozostaje posprzątać
to super

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Widzę, że od wczoraj żaden dzieciaczek się nie urodził...
Melduję, że dziś z Gosią zaczynamy 36 tydzień, czyli dziewiąty miesiąc! Z tej okazji stawiam śniadanko i sok .
gratulacje

Cytat:
Witajcie, ja dziś 34 tc.

Cytat:
Witam się w 36 tygodniu i 9 miesiącu
Jeszcze dwa tygodnie nogi zaciskam a potem niech się dzieje co chce

Cytat:
Witam się w 40. tygodniu

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
Cześć mamcie!
Witam się w 34 tc

Asia
podadzą Ci antybiotyk i będzie dobrze
Karolina najlepsze życzenia!
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:31   #730
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
super
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:32   #731
houserka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
houserka moja prawa noga tez po nocy dalej spuchnieta jak bania lewa troche mniej...a w nocy mala czulam doslownie na psojeniu lonowym myslalam ze oszaleje...
to przybij piątkę

eninka mi się podoba krówkowe łóżeczko, a z tej innej strony to w misie czerwony lub bordo
houserka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:33   #732
depoison
Zadomowienie

Hello
Jestem z wami tyle o ile na bieżąco (czytam jak karmię małą ), ale piszę tak rzadko, bo nie lubię wklepywać tekstu jedną ręką (a ponieważ drugą asekuruję zazwyczaj główkę, to ten tego... )

Ale w tej chwili sytuacja wygląda tak (załącznik, to czarne w rogu, to laptop na podstawce, leży mi na kolanach), więc mogę to i owo napisać

agunia, wanilka - ja wiem, że dziecko ma już okresy czuwania, to mnie nie dziwi. Ale dziwi mnie niebotycznie, że tygodniowe niemowlę potrafi mieć między 7 rano a 1 w nocy JEDEN WIELKI OKRES CZUWANIA przerywany 15-minutowymi drzemkami
A za to potem w nocy śpi jak zarżnięta po 5 godzin - i z jednej strony super, bo sama się mogę trochę wyspać, z drugiej, zważywszy na teorię o karmieniu co 4 godziny - niepokojące. Hmmm.
W każdym razie bez smoczka nie dalibyśmy rady - już w szpitalu powiedziano nam, że mała ma jakąś wyjątkowo silną potrzebę ssania, więc mam 4 wyjścia:
- dawać bez przerwy pierś, ryzykując masakrą brodawek a nawet utratą pokarmu;
- dawać do possania swój własny mały palec;
- wysłuchiwać rozdzierającego wrzasku;
- dać smoczek.
No i łatwo się domyślić, na czym stanęło - mąż zaraz poleciał do apteki i kupił takie maleństwo dla wcześniaków. Zosia go pokochała.
(cała mamusia - historia lubi się powtarzać)

karolka - widziałam Twoje pytania w poprzednim wątku, zaraz Ci tu wszystko opowiem, tylko się ze zdjęciami ogarnę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4876 [640x480].jpg (32,9 KB, 105 załadowań)

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:36   #733
houserka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość

już wczoraj chciałam się pochwalić moim dziełem, ale net mi tak zmulił, że zrezygnowałam, ale od dziś nowy transfer to pokazuję
i proszę poradźcie-czy nie za wiele tych serduszek??kolorki mogą być troszkę mylące-pierwsza literka jest fioletowa, niemal jak ta w kropeczki, tylko jakieś dziwne światło i przez to takie kolory.....no i brąz też jakiś taki....a na żywo normalny-czekoladowy....
może zamiast 1-2 serduszek jakieś motylki?a ta litera a na końcu to chyba nie dokończona a tak w ogóle to bardzo ładnie, z czego robiłaś?i jak zamocujesz na ścianie?
Stary 2012-07-05, 12:37   #734
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ale słodko, ja nigdy na usg nie widziałam włosów
Przynajmniej będzie coś z tej zgagi

Cytat:
Blue to mowisz ze mala ma czuprynke
Ciekawe czy moja ma duzo czy malo wloskow
Już niedługo się dowiemy
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:40   #735
Linka25
Zakorzenienie

Depoison
bardzo dobrze, że daliście Zosieńce smoczka, niektóre dzieci go potrzebują i już. W SR jak najbardziej nam doradzali takie postępowanie, w przypadku gdy dziecko ma silną potrzebę ssania.
Jakie Zosia ma śliczne włoski
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:41   #736
eninka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Przecież pisałam, że później będzie śmigać.

Ciastek - bez dołów, proszę!
Bebe - gratuluję 9 miesiąca!
Też tak miałam, że ok. 32-34 tc jakby zmalał, czy się obniżył, a tak zupełnie obniżył się ostatnio i raczej to poczułam w spodniach, niż zauważyłam. To nie musi być nic złego, ale może powinnać wybrać się na USG...
W końcu uznałam, że dzidzia pewnie inaczej się ułożyła i kojarzę, że zaczęłam wlewać w siebie większe ilości płynów. Na kciuki za późno, więc czekam na info.
na usg byłam 2 tyg temu, było wszystko dobrze, ale i tsk umówie sie na 17, wtedy mam kolejna wizyte u gin.
Stary 2012-07-05, 12:42   #737
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
To super!
Stary 2012-07-05, 12:45   #738
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Hello
Jestem z wami tyle o ile na bieżąco (czytam jak karmię małą ), ale piszę tak rzadko, bo nie lubię wklepywać tekstu jedną ręką (a ponieważ drugą asekuruję zazwyczaj główkę, to ten tego... )

Ale w tej chwili sytuacja wygląda tak (załącznik, to czarne w rogu, to laptop na podstawce, leży mi na kolanach), więc mogę to i owo napisać

agunia, wanilka - ja wiem, że dziecko ma już okresy czuwania, to mnie nie dziwi. Ale dziwi mnie niebotycznie, że tygodniowe niemowlę potrafi mieć między 7 rano a 1 w nocy JEDEN WIELKI OKRES CZUWANIA przerywany 15-minutowymi drzemkami
A za to potem w nocy śpi jak zarżnięta po 5 godzin - i z jednej strony super, bo sama się mogę trochę wyspać, z drugiej, zważywszy na teorię o karmieniu co 4 godziny - niepokojące. Hmmm.
W każdym razie bez smoczka nie dalibyśmy rady - już w szpitalu powiedziano nam, że mała ma jakąś wyjątkowo silną potrzebę ssania, więc mam 4 wyjścia:
- dawać bez przerwy pierś, ryzykując masakrą brodawek a nawet utratą pokarmu;
- dawać do possania swój własny mały palec;
- wysłuchiwać rozdzierającego wrzasku;
- dać smoczek.
No i łatwo się domyślić, na czym stanęło - mąż zaraz poleciał do apteki i kupił takie maleństwo dla wcześniaków. Zosia go pokochała.
(cała mamusia - historia lubi się powtarzać)

karolka - widziałam Twoje pytania w poprzednim wątku, zaraz Ci tu wszystko opowiem, tylko się ze zdjęciami ogarnę
śliczna
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Przynajmniej będzie coś z tej zgagi
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:47   #739
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
za wszystkie rozpoczęte tygodnie! Dziś czwartek, więc trochę tego jeszcze będzie
Właśnie mi uświadomiłaś, że zaczęłam 40 tydzień! Mogłaś tego nie robić.
Stary 2012-07-05, 12:47   #740
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ja juz chce mojego bejbika!
wlaczyla mi sie silna potrzeba posiadania go natychmiast w moich ramionach!
prosze mi tu wykrakac porod

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:49   #741
agunia82
Zakorzenienie

Depoison to faktycznie Zosia mało śpi. Może porozmawiaj o tym z położną albo pediatrą?

Pumcia fajnie, że konik się sprawdza A wieczny głodomorek niedługo małej minie, jak tylko mleczko zmieni się w bardziej pożywne

Mamcia no to uwaga bo kraczę

KRA, KRA, KRA

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:50   #742
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:53   #743
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Depoison
bardzo dobrze, że daliście Zosieńce smoczka, niektóre dzieci go potrzebują i już. W SR jak najbardziej nam doradzali takie postępowanie, w przypadku gdy dziecko ma silną potrzebę ssania.
Jakie Zosia ma śliczne włoski
Mój tż już się nie może doczekać Małej ciągnącej smoka - chyba go rozczula taka wizja

Cytat:
gratki

Cytat:
ALE NUDA!!!

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

O 13 ogłoszenie wyników rekrutacji do liceum... Mój brat właśnie się wybiera czekam... Ciekawe, czy się wbiję na serwer, bo pewnie będzie mega przeciążony!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:54   #744
Maciejka__
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w 36 tygodniu i 9 miesiącu
Jeszcze dwa tygodnie nogi zaciskam a potem niech się dzieje co chce

Cytat:
info od pumci:
hej mało piszę bo ciągle mam gości a jest taki upał że ledwo zipie.Koszmar. Mała trochę daje w kość. Dużo je mało śpi i trochę płacze. Noc miałam bezsenną. Co u was? jakieś newsy?Jak dobrze pójdzie to w piątek wyjdziemy
napisała mi to wczoraj o 19.40 ale nie zauważyłam
Mnie wykończyliby goście, ale Pumcię pewnie bardziej wykańcza upał.
Cytat:
Jestem dzisiaj kompletnie nieprzytomna bo całą noc spędziłam w ubikacji... Wymiotowałam i mnie czyściło na przemian Już myślałam, że to się nigdy nie skończy...
Jest już lepiej, czy po prostu jedziesz na porodówkę? Pij dużo, żeby się nie odwodnić.
Cytat:
Co za paskuda! Trudno - wytępią go antybiotykiem.
Stary 2012-07-05, 12:58   #745
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nuuuuudyyyyy dziś

mamka gwałć tżta,moża razem jutro urodzimy
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:59   #746
houserka
Rozeznanie

karolina- wszystkiego co najlepsze można by powiedzieć ,że na nowej drodze życia
gratuluje dziś wszystkim rozpoczętych tygodni, to czwartek więc jest Was trochę
idę leżeć bo noga wygląda nie ciekawie...
Stary 2012-07-05, 13:02   #747
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
karolina- wszystkiego co najlepsze można by powiedzieć ,że na nowej drodze życia
gratuluje dziś wszystkim rozpoczętych tygodni, to czwartek więc jest Was trochę
idę leżeć bo noga wygląda nie ciekawie...
wlasnie chyba go zmolestuje ale przed praca juz chyba nie zdaze jak juz to dopiero po :P
masakra Olcia TY jutro idziesz do szpitala i tak na spokojnie?
szal cial

Agunia zabrzmialas niczym wrona
Blue ciekawe czy to podziala

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:06   #748
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejmialam ciezka noc, kupe mysli placz i w ogóle....... mam dzis mega doła wiec nie bede zbytnio smęcic

Soelilka napisała
smigam juz jak rakietazostała mi ostatnia kroplowka z oxy na obkurczenie macicy i od dzisiaj wkoncu jem. wyjdziemy pewnie niedziela poniedzialek ale wolała b ym w poniedzialek bo tzta nie bedzie od jutra do poniedzialku popoludniu....

piłam do tej pory tylko herbate na wieczór, a teraz kleik dostane rana boli ale znosnie moge sie schylac wiec nie jest zle Za to Mały nie dał mi spac cała noc, mam mało pokarmu i sie nie najada dostał butle bo by mu zaczal cukier spadac Ale nie chcial ssac bo sie nauczyl cyca memlac
Fajnie, że Soleilka już lepiej się czuje już nie mogę się doczekać jej relacji na forum

Prince, bidulo...mam nadzieje że wiecej tych dobrych dni będziesz miala jak maleńka przyjdzie na świat

Cytat:
Napisane przez Paulaaa23 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy zdążę wszystko nadrobić, ale piszę od razu: trzymajcie kciuki, na 11:15 mam wizytę u gina Ciekawe, czy ustali mi jeszcze jakąś wizytę, czy karze przyjść dopiero wtedy, gdy się przeterminuję....

Cytat:
info od pumci:
hej mało piszę bo ciągle mam gości a jest taki upał że ledwo zipie.Koszmar. Mała trochę daje w kość. Dużo je mało śpi i trochę płacze. Noc miałam bezsenną. Co u was? jakieś newsy?Jak dobrze pójdzie to w piątek wyjdziemy
cała mamusia nakrcona
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość

już wczoraj chciałam się pochwalić moim dziełem, ale net mi tak zmulił, że zrezygnowałam, ale od dziś nowy transfer to pokazuję
dla mnie śliczne i nie za dużo serduszek,tylko tą dzirkę w ''a" bym wycieła chociaż wiem że pewnie celowo tego nie zrobiłaś

Cytat:
a ja zaczynam kolejny dzień leżenia.....oszaleje!!! wybieram łózeczko, pomozecie?
http://allegro.pl/kojec-lozeczko-wib...454541721.html
czy:
http://allegro.pl/z-kojec-lozeczko-m...441676992.html
dobry wybór, nr 2 ładniejsze
Cytat:
Gości? Ja nikogo nie przyjmuje
Ja się tylko spodziewam mamy i siostry jednego dnia, bo później siostra (przyszła chrzestna) jedzie na urlop na 2 tygodnie i stwierdziła że nie wytrzyma tak długo i musi nas odwiedzić

Cytat:
ale przeszło Ci? dopajaja się ile wlezie żebyś się nie odwodniła!

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj na USG było widać włoski
jak fajnie, moja corcia jak pojdzie w mame to pewnie nie bedzie ich miala za wiele.. ja pdobno pierwszy ro w ogole prawie łysa byłam, ale później nadrobiłam i mam włosy po pas

gratuluje wszystkich rozpoczatech tygodni bo dzisiaj w czwarte to wiele Was obchodzi "rocznice"....

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
nuuuuudyyyyy dziś

mamka gwałć tżta,moża razem jutro urodzimy
jakie jakie, fajnie to brzmi, że to już jutro
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:08   #749
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Karolina najlepsze życzenia!
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
Ślicznota Dobrze, że choć w nocy daje Ci pospać
Cytat:
Gratulacje
Cytat:
Dziękuję
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:09   #750
eninka84
Zadomowienie

a ja im wiecej leze tym czesciej mi cos dolega, tzn kłuje, sciska, mam wrazenie ze bobas jest tak nicsko ze zaraz wyjdzie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości