![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
![]()
![]() |
#722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marsi- ja dzis odebralam wynik glukozy i tez mam ze przed wynosil 63 a po 2 h 55 ![]() ![]() no i nie mam toxo ;] i chyba mam lepsze wyniki krwi hmmm i odebralam wynik z wymazu z pipki ale nie umiem go odczytać.. ;/ o 19 sie dowiem;/ esz... no i w szkole bylam, bez rewelacji hehe ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
widziałam..mowę mi odjęło...za drugim razem jak obejrzałam łzy same pociekły..dziewczyny nawet nie chcę wyobrażać sobie tragedii tej rodziny... a Twoja mama miała ogromne szczescie...
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Mi też
![]() neti ja też się strasznie boję porodu, ale wciąż sobie tłumaczę, że tyle kobiet to przeżyło, więc i my damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do strachu przed porodem to nie wiem, Dziewczyny ja się chyba nie boję ![]() ![]() ![]() ![]() Nie twierdzę, że nie będę stękać i marudzić PO ale na razie nie myślę o tym, bo i tak nie wiem jak to będzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
no damy...bo musimy dac...ale mnie to tak przeraża...tymbardziej że w koło same "doświadczone" mamy wiecznie mi prawią swoje mądrości... a ja poprostu się boję i nie wiem jaki wybrać szpital....na każdym forum sa tak podzielone opinie...i mimo że ta znajoma rodziła tu...a tamta tam...obie chwalą sobie dany szpital....a potem czytam w internecie 50% pozytywnych i drugie tyle negatywnych opinii ....ehhh
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gin stwierdzil, ze to nic groznego, choc podobno dziecko moze chorowac razem z matka. Duzo pij ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam tu kiedyś, ze mnie bardzie przeraża powrót do domu z dzieckiem i świadomość, ze od tego momentu wszystko będzie inne, wszystko się zmieni.
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Ja sie porodu JESZCZE nie boje, narazie jest zbyt odlegly
![]() ![]() Sluchajcie, czym sie kierujecie przy wyborze szpitala? Niby chcialam rodzic tam, gdzie pracuje moj gin, ale z drugiej strony ten szpital nie ma najlepszej opinii... Czy to rzeczywiscie jest wazne, zeby rodzic tam, gdzie pracuje ginekolog prowadzacy? |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
ja jakoś pozytywnie póki co jestem nastawiona do porodu. Jak weszło to i musi wyjść
![]() ![]() no i równowaga w przyrodzie zostaje zachowana, robienie było przyjemne, wychodzenie Dzidziusia może być mniej ![]() ale o to to: |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pić piję ![]() ![]() Ja staram się o porodzie jeszcze nie myśleć. Wychodzę z założenia, że to jest do przejścia. A momentu kiedy wrócę z małą do domu to ja się nie mogę już doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Mnie prócz porodu przeraża też wizja opieki nad maleństwem. Boję się czy wszystko będę potrafiła przy nim zrobić. Karmić, kąpać, bawić się, odpowiednio ubierać, potem dodawać stopniowo pokarmy też odpowiednie. Zresztą takie maleństwo jest bardzo absorbujące i tego też się boję, że przestanę mieć czas dla siebie, że już nie będę robiła tego co chcę i kiedy chcę... Ogromne zmiany nas czekają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. http://www.szpitalzelazna.pl/ 2. http://www.mssw.pl/1/index.php?id=22...tent&task=view 3.http://www.szpital-inflancka.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36850997]A my do szpitala jutro, już się boję :/[/QUOTE]
Trzymajcie się Ja tez tak mam z tą watroba nie moge się najadać a jak gin o tym mówiłam to stwierdził ze potem bedzie jeszcze gorzej
#737 |
Zakorzenienie
|
ja jestem po wizycie. USG nie zrobiła,bo miałam połówkowe
![]() ![]() Zaglądnęła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
31? będzie za 4 tygodnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
BAN stały
|
hope no to dobrze, że wszystko ok
![]() Po 30 tyg to już się właśnie chyba tak chodzi częściej, bo to już tuż..tuż do porodu.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
poczytuję Was tylko dziś w wolnych chwilach, bo u mnie ciąg dalszy sajgonu zwanego wymianą okna... ja pierdziu... Wymiana okna to jednak nie przelewki. Panowie byli w sobotę i w dziurę okno profesjonalnie wstawili... i wtedy się naprawdę zaczęło. Bo trzeba regipsy dociąć, parapet ustawić, na nowo dookoła szpalety zrobić, więc gipsowanie, cięcie i znowu gładź i tarcie co jest równoznaczne z tonami pyłu na całym mieszkaniu... a ja sobie marzyłam, że dziś firaneczki i zasłoneczki powieszę i będę się cieszyć nowym oknem.... O naiwności... Tak więc poczytuję walcząc mopem i odkurzaczem z kurzem i pyłem który się zawziął i utrzymuje....
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się już nie nastawiam na USG w ogóle, zawsze tylko tym detektorem mi robi. Kurcze jak będą wizyty co 2 tyg to już w ogóle rodzina mi powie, że przewrażliwiona jestem i latam po lekarzach ciągle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie !
![]() Niestety nie odniosę się do wszystkich Waszych wypowiedzi bo nie dam rady, jestem w trakcie przeprowadzki, w sobote bylo pakowanie, wczoraj przewożenie a dziś rozpakowywanie i sprzatanie, wszystko w kartonach i pelno brudu i kurzu nie wiem kiedy ja to ogarne ;( Lady witaj po urlopie ![]() Bokeh pięknie wygladaliscie! Ja dziś miałam wizytę, wyniki glukozy wporządku . Miałam tez usg... i pan mi powiedział : " przez chwilę wydawało mi się że to facet, ale głowy nie dam, za wcześnie jest"... no i mam teraz zagwozkę...Ostatnio na połówkowym w prywatnym gabinecie pani mi mowiła że NA PEWNO dziewczynka a ten mi dziś mówi że może facecik... Jak myślicie że to możliwe żeby Blaneczce coś wyrosło czy moze to pępowina? Nie to ze mam cos przeciwko synkowi ale juz ciuszków pelna szafa różowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Uff, nadrobiłam Was, ale się naczytałam ![]() Bokeh - spóźnione, ale serdeczne życzenia z okazji Waszego ślubu, dużo miłości, wzajemnego zrozumienia i oczywiście pociechy z maluszka ![]() ![]() ![]() Ja miałam przecudowny weekend, w sobotę mieliśmy 5 rocznicę ślubu i mąż zaprosił nas na wyjazd do Karpacza. Było super, w końcu mogliśmy spędzić razem czas z córką i jakoś tak poczułam, że naprawdę bardzo się kochamy i że te lata spędzone razem to jest wielki dar ![]() Gratuluję udanych wizyt, poznanych płci, zakupów dla maluszków. Zdjecia w klubie są super, ja w końcu w przyszłym tygodniu dodam swoje, bo w poniedziałek idę na sesję z brzuszkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, no to jak mamy 24. tydzień, to trzeba też zrobić fotkę. ![]() ![]() Ps. To, co mam na głowie, zawiązana wstążka - tzn kokardka, by mi grzywka nie przeszkadzała. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-01 o 16:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black ale seksi różki sobie zrobiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.