![]() |
#721 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() Też tylko 10 min wytrzymuję i potem zgon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Ogolnie brawo za ćwiczenia ![]() Kwiatuszku póki co kopniaka nie dostaniesz bo waga ładnie Tobie spadła i bez ćwiczeń. Jak po następnym ważeniu nie będzie kilograma mniej to szykuję buciora ![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek2 3,
pamiętam, że zachęcałaś mnie do pichcenia ![]() Warzywka jakie są w domu na bieżąco to ogórek zielony, pomidory, ziemniaki, marchewka, kapusta biała, seler, buraczki gotowane w słoiczkach. Sałata lodowa i papryka zdarza się rzadziej, kupujemy w zasadzie tylko do surówek. Brokuły są w domu jak zażądam, bo tylko ja lubię ![]() A jak już znajdę jakiś przepis na obiad dla siebie to okazuje się, że nie ma składników w domu. I tak to widzisz ci jest ![]() a co do ćwiczeń, ja jestem leniem jeśli o to chodzi i jak do tej pory raczej niewiele ćwiczyłam. Ciesz się, że kg lecą, a nie ćwiczysz ![]() ![]() ![]() CARLA, ja mam takie okresy, kiedy gram jak opętana ![]() ![]() ![]() Wciąga niestety strasznie i jak ktoś nie ma co robić z czasem tak jak ja, to śmiało może pykać ![]() Czaję się jeszcze, aby ściągnąć kolejne dodatki do trójeczki ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-03 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Step kupiłyscie na allegro? I jak cwiczycie? wchodzicie i schodzicie czy obunoznie? To w sumie byloby cos dla mie
![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-03 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Zaliczyłam dziś wpadkę
![]() ![]() Zjadłam ziemniaka, pół talerza warzyw z patelni i 2 klopsy z soczewicy( swoją drogą polecam wypróbować są baaardzo syte) Ćwiczonka też już były, teraz pora na kolacyjkę i chwilę relaksu ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jutro kurier przywiezie moją paczkę co bym w weekend zaczęła ćwiczyć. Ćwiczeń na stepie można wykonywać całą masę. Potrzebna tylko muzyka i kreatywność ![]() ![]()
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
CARLA gratuluje motywacj i cwiczen!
![]() kwiatuszku moze zniechecilas sie kiedys cwiczeniami? zacznij malymi kroczkami, zeby sie rozkrecic, uwierz mi sport uzaleznia!!!! ![]() ogolnie ja Cie rozumie, bo jka kiedys probowalam si odchudzac i dla TZta gotowalam normalnie, a oszczedzalismy kase to ciezko mi bylo kombinowac sobie obiady dietetyczne. TZ zasnal, mam czas dla siebie, ide sie nabalsamowac i obejrzec jakis serial ![]()
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja z uporem maniaka polecam to: https://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo Zresztą za 10-15 minut zaczynam ![]() Jeśli 40 minut to za długo (każdy ma jakiś harmonogram dnia) zrób sobie ABS z panem w lajkrach ![]() https://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE A najlepiej na dwór, u nas dziś bosko, 7 stopni i siąpiący deszczyk (uwielbiam deszcz!). Trzymam kciuki za Ciebie! ![]()
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
Furry Sue jak poprawię trochę kondycję to poćwiczę z Ewką. Skalpel wydaje się być nawet przyjemny, ale Killer? Od samego patrzenia mam już zakwasy
![]() ABS też nie jest zły, ale spodenki tego Pana za bardzo mnie rozpraszają ![]() Lubisz taką pogodę?! Ja nie mam nic do deszczu... ciepłego majowego ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-03 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
U mnie też wiatr duje, jakby się kto obwiesił
![]() Przyszykowałam się już na brak prądu, bo u mnie to wszystko możliwe ![]() Zawczasu naładowałam telefon i laptop, co by potem się w razie czego nie nudzić ![]() Właśnie się mierzyłam i trochę znów ubyło centymetrów z biustu ![]() ![]() I plecy jakieś takie wklęśnięte mi się zrobiły... : |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
Ogolnie super że cm dalej spadają
![]() ![]()
#731 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecam program Ewki ;D
Jest na prawdę mega męczący i wymagający. Niektóre ćwiczenia graniczą z cudem żeby je przejść, ale najważniejsze to sie nie poddawać i się organizm i człowiek przyzwyczai !! ![]() Co do steperka : ja kiedyś ćwiczyłam i katorgą dla mnie było 5 minut. Jednak z czasem dobiłam i do 35 a potem się zepsuł ;/
#732 |
Zadomowienie
|
Carla, ja też wolę majowy deszczyk, ale z dwojga złego wolę taką pogodę jak teraz, niż mróz -12
![]() Miałam się wziąć za skalpel i coś się zasiedziałam. Zaraz sobie zrobię ze 3 zestawy 8minutowe i spadam spać.. a gość w spodenkach jest jakiś naspeedowany ![]() ![]() ![]() Ogolnie - Simsy fajne, ale... ja na przykład jak mam flow (i czas) to tnę w Dungeons and Dragons online... to dopiero faza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A, dziewczyny, jeszcze jedno... nie wiem o co biega, znowu mam wzrost wagi i to niebagatelny, dziś waga pokazała mi 79kg (???) nie ogarniam tego... ![]() Jestem załamana ![]() ![]()
#733 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mam do was parę pytanek: Kiedy się ważycie? Przeczytałam już tyle opinii o tym czy to ma być rano, czy wieczorem, że przestałam to już w ogóle ogarniać ![]() I macie może jakieś dobre pomysły czym zastąpić słodycze i chipsy? Często brakuje mi czegoś do pochrupania jak oglądam film... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chipsy można spróbować zastąpić marchewką lub najlepiej nie kupować ![]() ![]() ![]() Mykam spać bo zasiedziałam się znowu na naszym forum ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Tak sobie mysleo tej durnej babie z aqua aerobiku. Przeciez mogla po cichu odpowiedzec synowi, ze maja poprostu nadwage ( no bo fakt - tluste sa
![]() Nie rozkminiam takich ludzi. Czesto wlasnie przez takich baranow co sie glupio patrza, albo komentuja, sporo ludzi z nadwaga boji sie wyjsc na ulice i biegac, albo zajsc do silowni i popadaja w takie bledne kolo. Carla, daj przepis na te klopsiki z soczewicy. Uwielbiam straczkowe bo zdrowe i sycace!
#736 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zmniejszania zoladka. Dziewczyny u mnie waga bez zmian 78. Okres mam dostac za 3 dni, wiec moze to od tego? ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia, czekam na wsze wyniki ![]()
![]() |
#737 | ||
Wtajemniczenie
|
Furry Sue łączę się z Tobą w bólu... Moja waga też ześwirowała. Dziś o 1kg więcej niż tydzień temu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Teraz spojrzałam na nasze zestawienia wagowe. Może spadki na zielono będziemy zaznaczać a wzrost wagi na czerwono? ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() A przepis proszę znalazłam na wizażu ![]() Nie były złe, ale na drugi raz dodam pieczarki i cebulkę ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sprzątasz już na sobotę? Też chyba zacznę tak robić bo jak mam już wolną sobotę to cały dzień sprzątam i w zasadzie tylko niedziela zostaje wolna... Mykam na śniadanko i może posprzątam trochę ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-04 o 08:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
posty mi nie dochodzą
![]() co do chrupania zamiast chipsów to polecam gorąco paprykę. Najlepiej w różnych kolorach wtedy oczy się najedzą a i nie znudzi się tak szybko, bo smaki mają jednak różne. ja na wagę dalej nie patrzę, ale dietkuję się ładnie i za ćwiczenia też się biorę. a dziś do kina ![]() to dziwne, że ten mi doszedł a wczorajszy nie. No ale trudno, dobrze, że mogę pisać z Wami ![]() Edytowane przez witaminkab Czas edycji: 2013-01-04 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisiaj weszłam na wagę i zanotowałam kolejny -1 kg......czyli moja waga to 83 kg dziewczyny nie pytajcie jak ja to robię , bo nie mam pojęcia.......ha ha ha dodatkowo zmierzyłam się i TALIA -3 CM BIODRA -1 CM UDKO - 2 CM ŁYDKA - 1 CM RĘKA -1 CM BIUST - BEZ ZMIAN ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
muszę pomału wziąć się a siebie ;-) ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek,
Ty masz chyba jakieś plecy u kogoś, skoro tak chudniesz ![]() U mnie dziś kiepskawo trochę: 2 kromki razowca: jedna z szynką i ogórem zielonym, druga z twarogiem półtłustym i plastrem pomidorka. Plus zielona herbata. Drugiego śniadania nie zjadłam i chyba w ogóle z niego zrezygnuję na jakiś czas. Chciałam na obiad zrobić ziemniaczki z rozmarynem, któraś o tym tu pisała daaawno temu chyba. Nie zrobię jednak, bo sobie przypomniałam, że dziś jadę do dentysty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zrobilam pieczarkowa na obiad i zamienilam z ogorkowej i wyszlo mi taaaaaak duzo, ze wielka miske wzielam do nalnia a i tak nie dalam wszystkiego! Jak to zjem + 2 danie to chyba padne przy stole ![]() kwiatuszku gratuluje! ![]() dobra lece dalej na miotle ![]()
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Hejka. U mnie dzis 74,0. Tylko wazylam sie na golasa. W samych gaciach. A wy jak się wazycie? Nie wiem czy sie mierzyc zeby sie nie przestraszyc. A co tam, ide zmierzyc ;p a mierzycie sie tez na golasa?
wymiary bez zmian ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-04 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Ja skończyłam ćwiczyć właśnie no i chciałam się pochwalić, ale jak zobaczyłam, że Kwiatuszek znowu bije mnie na głowę to aż mi głupio pisać o moim małym zwycięstwie...
![]() A co mi tam najwyżej się pośmiejecie ![]() Uwaga chwalę się: Wytrzymałam 10 min na stepperze bez przerwy ![]() Tempo też nie najgorsze 54 kroki na minutę. Do tego 50 brzuszków i 5 min ćwiczeń z taśmą ![]() Jak na czwarty dzień ćwiczeń to myślę, że na dobrej drodze jestem. Oj zasiedziałam się. Zrobię szybko obiadek bo za 2 godz do pracy... Miłego popołudnia ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-04 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
WItam dziewczyny, z cieplego lozka - ja nadal w nim zdycham, ale gorzej nie jest. Oficjalnie informuje, ze wracam do diety. Przed swietami bylo 79.5, dzis z ranca odnotowalam 80.5
![]() Kwiatuszku mega gratulacje!!! Czyli Ty doprzodu, a my wszystkie w dalekiej dupie ![]() Carla na pewno wyprobuje ten przepis, ale jak mowisz, ze lepsze z cebulka i pieczarkami to od razu dodam. Z reszta w mojej kuchni nie ma dania bez cebulki. Noi gratuluje cwiczen! Na FB jest grupa motywacyjna Ewy Chodakowskiej. Ja dolaczylam wczoraj. Puki co pojawiaja sie jakies motywacyjne teksty. Anuszka ja sie waze rano na czczo po siku i kupce jesli sie pojawila i na golasa ![]() ![]()
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2013-01-04 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moje plany ćwiczeniowe na dziś : wieczorem Ewka xD a jutro dzien wyjęty z życia bo czeka mnie 9 godzinna podróż xD
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Martusiu tez wlasnie jestem na wydarzeniu i grupie. Wydaje mi sie ze ta Ewka ma jakies mega plany na ten rok. Chce stworzyc jakis mega movement, byc narodowa patronka fitnessu dla odchudzajacych sie.
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, jednak dobrze na tym wyszła. Ile przyciągnęła osób do swojego programu. Ile płyt nagrała oraz jaki ma zasięg xD I na dodatek jej się chce to wszystko organizować xD
Już jej wiele do tego tytułu nie brakuje ;D
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 50 brzuszków ![]() ![]() ![]() Jakie ćwiczenia z taśmą robisz? ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki żeby dalej tak pięknie Ci szło! ![]() ![]()
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
CARLA gratuluje tych 10 min, malymi kroczkami zajdziemy daleko
![]() Ja zaraz sie zbieram na 1,5 h orbitreka ![]() ![]() ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-01-04 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.