Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 07:22   #721
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Byłam na Sb w zeszłym roku. Chwaliłam sobie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 07:26   #722
Joanna XL
Zakorzenienie

A rób sobie Furry południową bitch rób kto by cie wyrzucał za to ... Jestem ciekawa bo też to rozważałam

Ogolnie Hindusi pachna specyficznie - Indie pachna całe Hindusami ... ale to jest zwiazane z kuchnia - M. mieszkał w Londynie z Hindusami i zapach był zbliżony... To nie jest smród tylko specyficzny zapach - ja po tygodniu juz nie czułam Członków nie sprawdzałam to nie wiem - byłam turystycznie a nie seksturystycznie
Co do ziemniaków - to traktuja je jak warzywo - i często podaja np potrawka ziemniaki i soczewica w sosie do ryżu Btw tutejsi Turcy kłada ziemniaka na pizze - wiec być może to nasze podejscie do kartofli jest specyficzne
Hindusi generalnie lubia grubsze dziewczyny - białe grubsze maja szalone powodzenie Wiem bo pierwszy razw zyciu tak miałam ...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 07:29   #723
nadalka
Zakorzenienie

Ogólnie, wiem że ludzie są różni i nie ma co oceniać z góry. Mi to jednak siedzą w pamięci sytuacje z filmów dokumentalnych bądź programów. Też była akcja że polka wyjechała na cypr z kolesiem nie wiem czy hindusem ale w każdym razie z tych krajów wschodnich, urodziła dwójkę dzieci i potem kiedy się nie układało, on ją bił i takie tam, siedziała w domu miała zakaz wychodzenia chciała uciec z dziećmi do Polski. Niestety jej się nie udało. Uciekła sama a on powiedział że dzieci nie odda i takie tam. I też oglądałam w Indiach Polka urodziła 3 dzieci, też chciała wrócić ale jej zabronili, nie wiem co się z nią stało czy sama się zabiła czy oni ją zabili ale w każdym razie jej matka wypowiadała się że ją zabili. Niestety w takich krajach kobieta jest własnością faceta, facet może mieć 5 bab i git. A baba ma siedzieć w domu najlepiej z hustą na twarzy.

W burce - mój brat przywiózł mojej mamie z Afganistanu

Moja koleżanka, nie jakaś tam bliska, wywiązała się z takim facetem, mają dziecko, mieszkają we Włoszech i chyba ma się dobrze
Stary 2013-03-15, 07:42   #724
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
ogolnie to ja dobrze pamiętam, że to ten Twój Hindus?
Ech to w sumie bardzo ... egzotyczny romans Czasem bym chciała spróbować jak wyglada międzynarodowy związek - no ale u mnie juz pozamiatane i nie to ze narzekam
Aczkolwiek znam jednego fajnego Niemca i gdybym była wolna ...
Anuszka jak na mężatki to nasze myśli niegrzecznie krążą

A jechać na Cypr - niezłe odwiedziny

Ide poginać szóśtke a potem wieczor z mezem Jutro jedzie na studia wiec czeka mnie samotny weekend Dużo samotnych wieczoróww ostatnio w tym moim małżeństie

Co do dziecka - też myśle jak sagapo że dieta i staranie sie to średni pomysł chyba ... Faktycznie kobieta powinna bardzo dobrze się odzywiać (facet też podobno .. Ale nie wiadomo czy uda sie wam od razu - wiec może można zrezygnować z anty - i poprostu kontrolować testem żeby przerwać dietowanie jak zaskoczy
Nie wiem czy kiedykolwiek jest sie gotowym .. Ale 25 to tyle co nic (bo tyle masz jak sie nie myle)... W de kobiety rodza pierwsze dziecko po 30-tce .. Ja mam 27 i stwierdziłam ze jeszcze rok moge spokojnie poczekać, może dwa - nie wiadomo jak to szybko pójdzie u nas Inna sprawa że u nas na pewno nie pójdzie tak "jak po maśle" i oprze sie o leczenie - wiecc tym bardziej musimy być zdecydowani ... No i w tym roku spłace wszystko wiec bedzie wiecej luzu
Mam 28 lat A mąż 31 więc już czas na to żebyśmy poczeli starania
Stary 2013-03-15, 07:44   #725
Beatagr3
Zadomowienie

Dobry!
Na śniadanie było musli z mlekiem. Teraz chwila na kompie i do nauki.

W temacie Hindusów i innych obcokrajowców się nie wypowiem, bo tak jak nadalka naoglądałam się serialów dokumentalnych.
Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Od dziecka marzę o tym, aby odwiedzić stolicę Nigerii - Abudżę i kraje wschodnie - Izrael i Jordanię. (Cypr jest krajem Bliskiego Wschodu)
Potem plasują się Stany Zjednoczone, a jeszcze niżej Argentyna.
Na początek jednak chcę zacząć od Europy Bo na razie byłam tylko Czechach.
Też bym chciała odwiedzić parę miejsc np. Rzym, do Hiszpanii chciałabym pojechać i ogólnie w różne miejsca. Ale na razie nie mam na to kasy. A najdalej to byłam na Słowacji zaraz przy granicy
Stary 2013-03-15, 07:47   #726
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

U mnie waga ciągle tak samo wskazuje...a jutro impreza rodzinna u ciotki i pewnie pełno jedzenia na stole
Oczywiste jest to że jeżeli zajde w ciąze to zaczne się zdrowo odżywiać...ale zdrowo a nie przesadnie...mam zamiar dużo nie przytyć...o ile tak można a po koleżankach widze że można
Stary 2013-03-15, 07:58   #727
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ogólnie, wiem że ludzie są różni i nie ma co oceniać z góry. Mi to jednak siedzą w pamięci sytuacje z filmów dokumentalnych bądź programów. Też była akcja że polka wyjechała na cypr z kolesiem nie wiem czy hindusem ale w każdym razie z tych krajów wschodnich, urodziła dwójkę dzieci i potem kiedy się nie układało, on ją bił i takie tam, siedziała w domu miała zakaz wychodzenia chciała uciec z dziećmi do Polski. Niestety jej się nie udało. Uciekła sama a on powiedział że dzieci nie odda i takie tam. I też oglądałam w Indiach Polka urodziła 3 dzieci, też chciała wrócić ale jej zabronili, nie wiem co się z nią stało czy sama się zabiła czy oni ją zabili ale w każdym razie jej matka wypowiadała się że ją zabili. Niestety w takich krajach kobieta jest własnością faceta, facet może mieć 5 bab i git. A baba ma siedzieć w domu najlepiej z hustą na twarzy.

W burce - mój brat przywiózł mojej mamie z Afganistanu

Moja koleżanka, nie jakaś tam bliska, wywiązała się z takim facetem, mają dziecko, mieszkają we Włoszech i chyba ma się dobrze
Hinduizm ma wiele odłamów i nie każdy z nich dopuszcza wielożeństwo. Hindusika pytałam o to, bo sama byłam ciekawa... On jako wyznawca hinduizmu może mieć jedną żonę przez całe życie, wziąć tylko jeden ślub, a żona nawet gdy umrze prędzej od niego, on nie może się związać już z żadną kobietą.
Wiem, że są filmy dokumentalne o Hindusach jacy to oni źli i niedobrzy. Zauważyłam, że Indie traktowane są jak wioski afrykańskie...Koleżanka mi się pytała czy oni tam chaty oblepiają gównem... Wyobrażenia są błędne, bo Indie to kraj piękny i rozwinięty (może nie jakoś znacznie, ale zapewniam, że stolica Indii i setki innych miast jest normalnym miastem z samochodami i sklepami i ludzie nie chodzą w klasycznych strojach hinduskich - bo czy my chodzimy na co dzień w naszym stroju ludowym? ). Co do traktowania kobiet to tak jak napisałam - różnie to bywa. W Polsce w ogóle nie ma facetów, którzy znęcają się nad swoimi żonami i dziećmi? Podejrzewam, że statystyki są przerażające, ale nikt o tym nie mówi, bo to są niewygodne fakty...Ajay ma znajomego na Cyprze, który ożenił się z Polką. I jakoś tam nic złego się nie dzieje dzieci jeszcze nie mają, bo nie ma na to pieniędzy, ona nie pracuje.
Może usprawiedliwiam trochę, ale z drugiej strony jakby się przypatrzeć to nawet u nas, w Polsce jest baardzo wiele przypadków bicia kobiet, dzieci, znęcania psychicznego nad kobietami i inne - wiecie o co chodzi. Wiem, że swój swoje chwali, ale nie można być zamkniętym na inne kultury, tylko dlatego, że w telewizji podano jakiś niewygodny fakt...Dlaczego podają niewygodne fakty z innych krajów, a nie z Polski? Więcej wiemy co się dzieje w domach indyjskich i afrykańskich niż co się dzieje u sąsiada na górze, gdy kolejny raz widzimy posiniaczoną sąsiadkę.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 08:13   #728
Joanna XL
Zakorzenienie

ogolnie ale spokojnie spokojnie - nikt cie nie atakuje przeciez Wiadomo decyduje człowiek a nie jego pochodzenie ...

Ale jednak ja po trzech tygodniach w Indiach (wiec nie twierdze ze jestem ekspertka) powiem że poziom cywilizacji jest jednak inny niż u nas - w Delhi widzialam dzielnice rzadowe (faktycznie piekne, nowoczesne i czyste - ale z żołnierzami na kazdym kroku) oraz slumsy (i takiego poziomu nigdzie w najbiedniejszej polskiej wiosce nie znajdziesz)... Widziałam lepianki na wsiach - czym były oblepione nie wiem ale nie wygladało to dobrze .

Owszem sa tam ludzie bogaci którzy żyja inaczej. Sa plusy- np poziom czystości - bo Hindusi nawet bezdomni sa czysci widać ich rano jak sie myją ... No i pija z rzadka - wiec czegoś takiego jak polski brudny zapijaczony bezdomny od którego śmierdzi na kilometr nie spotkałam ...

I sa minusy - np miliony ludzi pozbawionych dostepu do toalety - załatwiajacych sie rano wzdłuż torów (ulubione miejsce) a w dzien na ulicach (fakt tylko faceci - gdzie robia to kobiety nie wiem )...

A w ogole jak temat Cie interesuje to polece ci dwie ksiażki polskich autorow którzy znaja Indie na pewno dużo lepiej - jedna to "Mozaika indyjska" (pieknie wydana ze zdjęciami ) a druga "Lalki w ogniu" Pauliny Wilk (warto przeczytać choć porusza nieprzyjemne tematy Jest jeszcze Bombaj Maximum City napisane przez zamerykanizowanego Hindusa - ale akurat w Bombaju nie byłam wiec trudno mi oceniać jak sie to ma do realiów ..Tam jest dużo o kinie i przestepczosci...
Stary 2013-03-15, 08:14   #729
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sagapao Pokaż wiadomość
Joanna no tak pomyśl sobie że ma się osłabiony organizm od diety ćwiczeń i też można stracić ciąże to jest moje zdanie... dlatego ja planuje schudnąć i po wakacjach sie starać i oczywiście dietować z głową dalej bez słodyczy czy fastfudów... Już się nie mogę doczekać mam kredyt jeszcze rok 500zł daje większe możliwości na staranie o 2dzidzie
Bozeeeeeee co za herezje wy piszecie! Jaki organizm osłabiony od diety? a o ona na głodówce jest czy na zdrowym odzywianiu? Przeciez, gdy ciaza nie jest zagrozona, ruch jest wskazany! Co do odzywiania w diecie, to siostra K. zaniosła swoja diete do gin i on jej powiedzial, ze przez 4 miesiace ma tak jesc, bo nie moze przytyc, bo straci dziecko. Dlatego dziwie sie, ze piszecie jej takie bzdury... Wlasnie w ciazy tymbardziej powinna jesc 5 wartosciowych posilkow, a nie objadac sie po pas.

Ja na mojej liscie marzen mam Luwr w Paryzu, Rzym, Chorwacje, Karnawał w Rio, Japonie. We Włoszech juz byłam, podobało mi sie strasznie kultura, jedzenie, srodowisko... moglabym tam mieszkac...

Ja juz po sniadanku, zaraz biore sie za sprzatanie "na niedziele", wybitnie mi sie dzis nie chce

PS. Ewka usunela skalpela i killera ze swojego konta na yt

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 08:19   #730
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość

Ja na mojej liscie marzen mam Luwr w Paryzu, Rzym, Chorwacje, Karnawał w Rio, Japonie. We Włoszech juz byłam, podobało mi sie strasznie kultura, jedzenie, srodowisko... moglabym tam mieszkac...

Ja juz po sniadanku, zaraz biore sie za sprzatanie "na niedziele", wybitnie mi sie dzis nie chce

Ja mam Ewkę na dysku oo Luwr tak to też warte uwagi miejsce

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 08:31   #731
Joanna XL
Zakorzenienie

A ta "mozaike" widziałam w poznanskich tanich ksiegarniach ostatnio - za 20 zł chyba - nie wiem dlaczego bo ksiazka super

I broń boże ja cie do tej znajomości nie zniechęcam - to co napisałam to tylko dlatego żeby podzielić sie wiedza która miałam okazje zdobyc .. Zresztą wiedza powiechowna bo jak pisałam byłam turystka wiec widziałam to co pokazuje sie turystom

Warto zachować ostroznosc - ale i warto poznawać nowe kultury i ludzi ... Sama bym chetnie poznała blizej jakies Hinduski czy Turczynki
Btw- dużo Hindusek chodzi na codzień w sari - i dobrze bo sa niezwykle piękne ... Sama wolałabym nosić sari niż strój krakowski
\
Bosze ale sie rozpisałam - ale to dlatego że przywołałas fajne wspomnienia - a nie stety w najbliższym czasie taka podróż mnie nie czeka .. Może nigdy

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Milenka ja sie zgadzam ze zdrowym zywieniem - ale redukcja to redukcja ... Jemy jednak mniej tłuszczów (pierwsza rzecz z brzegu) ... Swego czasu czytałam troche o wartosci żywienia przy powiekszaniu rodziny ... Z drugiej strony przecietna przyszła matka - faktycznie wrzuca w siebie jak popadnie... I ma sie to nijak do zalecanego odzywiania
Ćwiczenia - ok .. Ale jakie - np hula hop to logiczne że jest zakazany ... Myśle ze intensywne cwiczenia tez nie są dobre ... Ale spacery i lekkie ćwiczenia jak najbardziej
O to mi chodziło

Lolita a to przepraszam - ja po nicku myślałam ze ty masz 25 Troche lepiej cie rozumiem - chciałoby sie pierwsze dziecko przed trzydziestka

sagapo witaj w klubie spłacajacych kredyt do końca w tym roku JA mam do grudnia wiec 2014 zaczne na sporym plusie Jeszcze nam studencki M. zostanie - ale to już mała kwota w porównaniu z tym co teraz płacimy...

Milenka no faktycznie - dlaczego ona to zrobiła Niby prawa autorskie itd- ale i tak dostała z tego co wiem kase za zrobienie tych filmików od shape'a a nie od sprzedanych egzemplarzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 08:36   #732
ogolnie
Zakorzenienie

Ale ja się nie poczułam atakowana Po prostu napisalam co myślę
Ja już po śniadaniu, a waga dziś uwaga uwaga - podpisowa
Wreszcie

Idę sprzątać "na sobotę" i niedzielę
Stary 2013-03-15, 08:39   #733
Joanna XL
Zakorzenienie

Też mi sie marzy mieszkanie we Włoszech Byłam tylko raz i tydzień we Florencji ale sie zakochałam .. Wino, kawa i wyluzowani, uśmiechnieci ludzie ... I jedzenie Tylko nie wiem czy ich kryzys ostatnio nie dotknał
Na wszelki wypadek troche ucze sie włoskiego - i jak M. skończy studia to moze da sie namówić chociaż na rok - dwa ... Jak widac ja na miejcu jak Furry usiedziec nie moge

Zaczynam dietetyczny weekend dziś - w poniedziałek ma być lekki spadek bo jak nie Wczoraj udało sie romantyczny wieczó zaliczyć na zdrowym jedzeniu - truskawki (o dziwo dobre i tanie - euro za pół kilo ) i wędzony łosoś ... Niestety podlane winkiem Ale i tak szok Zostały 2 tyg do świat i chociaż do tych 75 fajnie byłoby zejsć... WIec trzeba sie brać za siebie ... I za sprzatanie bo M. dom zapuscił a ja nawet walizki jeszcze nie rozpakowałam
Stary 2013-03-15, 08:42   #734
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:

Milenka no faktycznie - dlaczego ona to zrobiła Niby prawa autorskie itd- ale i tak dostała z tego co wiem kase za zrobienie tych filmików od shape'a a nie od sprzedanych egzemplarzy
Bo shape sie chyba przypultał o to, ze ona za darmo udostepnia to. Nie wiem, ale wczoraj pisala na fb, ze nakreci skalpel III i NIKT nie bedzie mial zadnych praw do tego, bo ona chce pomagac i docierac do jak najwiekszej liczby osob, ale jak oni nie chca jej dac tak zrobic, to ona nie da im zarobic.

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 09:05   #735
nadalka
Zakorzenienie

Co do sprawy Indii i w ogóle napisałam to co słyszałam, nie będę się upierać przy swoic racjach bo przecież nie wiem jak to na prawdę jest

Co do odżywiania przed zajsciem w ciążę, to chyba nie ma mowy o redukcji bądź rezygonowania z niektórych produktów.. oczywiście nie mam na myśli słodyczy czy fast foodów bo to w ogóle nie jest potrzebne

Na mojej liście jest Francja i Grecja

Mój ex przesłał mi piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=mSSbrfLrt10
Się obudził po 2 latach

Ja też skalpel mam na dysku
Stary 2013-03-15, 09:05   #736
Kinia_Sw
Zadomowienie

Czesc
Ja juz po sniadanku - owsianka z mlekiem

Monia co do hindusów to również sie nie wypowiem bo przynajmniej tutaj w Anglii nie mogę na nich patrzeć, ale każdy ma swoje życie wiec robi co chce.... Powodzenia

Furry - pisz nam jak Ci bezie szło ... u mnie to tak jak u niuniu jem to co mamy w lodowce ....

miilenka - tak usunęła słyszałam.... nie ma nic za darmo.... Ja ćwiczę z Mel b bo jakoś pani Ewa nie przypadła mi do gustu ....

Asia - nie ma to jak zostawić męża w domu później 3 dni sprzątania , prania itd

U mnie dziś waga się ruszyła na 102,3 jestem bardzo szczęśliwa bo już z wami udało mi sie pozbyć 7,7 kg

Na obiad serwuje dziś spaghetti z mięsem mielonym z indyka macie jakieś pomysły co mogę do tego dodać??
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 09:10   #737
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Czesc
Ja juz po sniadanku - owsianka z mlekiem

Monia co do hindusów to również sie nie wypowiem bo przynajmniej tutaj w Anglii nie mogę na nich patrzeć, ale każdy ma swoje życie wiec robi co chce.... Powodzenia

Furry - pisz nam jak Ci bezie szło ... u mnie to tak jak u niuniu jem to co mamy w lodowce ....

miilenka - tak usunęła słyszałam.... nie ma nic za darmo.... Ja ćwiczę z Mel b bo jakoś pani Ewa nie przypadła mi do gustu ....

Asia - nie ma to jak zostawić męża w domu później 3 dni sprzątania , prania itd

U mnie dziś waga się ruszyła na 102,3 jestem bardzo szczęśliwa bo już z wami udało mi sie pozbyć 7,7 kg

Na obiad serwuje dziś spaghetti z mięsem mielonym z indyka macie jakieś pomysły co mogę do tego dodać??
super

jakieś warzywka, ja kocham paprykę
Stary 2013-03-15, 09:14   #738
ogolnie
Zakorzenienie

nadalka i znowu ten Twój eksio ?

ja już posprzątałam. Dziś szybko, bo tylko dwa pokoje i łazienka, kuchnia i salon posprzątany wczoraj

U mnie snieg topnieje dzis w oczach
Idę do lekarza po papierek jeszcze i do UP zawieźć, bo się posrają

Bywajcie do później
I ładnie dietowo mi tam!
Stary 2013-03-15, 09:16   #739
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
nadalka i znowu ten Twój eksio ?
on specjalnie tak robi, odzywa się po jakimś czasie żeby przypomnieć o sobie.

A co do różnych mąk, widziałam w Intermarche że są orkiszowa, żytnia i takie tam różne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 09:57   #740
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość

Japonia , marzy mi się żeby tam pojechać i tak samo karnawał w Rio

Skalpela i killera mam na dysku, właśnie czytałam kiedyś ten wpis u niej o prawach autorskich ale nie wiedziałam o co chodzi, no to teraz już wiem.

Mam dobry humor. Po raz pierwszy mam wrażenie, że naprawdę uda mi się schudnąć. Wcześniej zawsze miałam jakieś wątpliwości, a teraz jakoś bardziej uwierzyłam w siebie.

I jeszcze dzisiaj ten dentysta
Stary 2013-03-15, 10:47   #741
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Aaaaa Milenka

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

A Ewka napisała, że skalpel i kiler wróciły na YT

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-15, 11:23   #742
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Aaaaa Milenka

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

kiler tak ....
http://www.youtube.com/watch?v=KIuz60jKxfM
II CZESC
http://www.youtube.com/watch?v=RBvCKbVECIs

ale skalpela nie widze
Stary 2013-03-15, 11:23   #743
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Aaaaa Milenka

Ja nie widze Ale M. jedzie do Polski to mi ściagnie - tutaj trzeba bardzo uważąć ze ściaganiem czegokolwiek .. Poza tym nasz tymczasowy internet to starcza na forum i gmaila ...

Na razie ogarnełam siebie i dom (po wierzchu - jutro sprzatania ciag dalszy), zrobiłam a6w (ktoś to jeszcze robi ?), pranie, i zjadłam drugie śniadanie .. jak dobrze być w domku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:30   #744
Kinia_Sw
Zadomowienie

niunia a mogla bys mi wyslac skalpel na meila??
Stary 2013-03-15, 11:42   #745
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
niunia a mogla bys mi wyslac skalpel na meila??
Tak napisz mi e-mail na priv to wyśle tylko nie wiem czy teraz zdąży się załadować na pocztę od razu z kilerem kto chce jeszcze? Proszę o maile

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Asiu ja tego nie sprawdzała ale Ewka na fb napisała;
"Oświadczenie!!! Na YT powrócił skalpel i inne czesci treningu..co było oczywiste.. Przez rok nie miałam nic przeciwko i teraz tez nie mam,dopóki ktoś nie zacznie na nich zarabiać.. Jeśli sytuacja się powtórzy,znów wszystko zniknie z YT!!! Gdybym chciała "kasy" jak niektórzy mi zarzucają,te programy nigdy nie pojawiłyby się na YT!!! Zacznijcie myśleć rozumem,a nie nienawiścią!!!
Nie zarabiam na programach SHAPE!!! To WOLONTARIAT!! Dostaje SYMBILICZNE jednorazowe wynagrodzenie za materiał bez względu na to jak się sprzeda!!! Jasne? Już dosyć tych idiotycznych komentarzy,domnieman i bulwersacji!!! Kto ma rozum,ten zrozumie!!! A teraz czas na przyjemnosci!!!
Porfavore!!!!! )"

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Z wysłaniem jest tak, że limit mam do 100 MB na poczcie ale mogę załadować to na serwer i z niego będzie można pobrać. Skalpel ma 118 MB więc nie wiem ile czasu zajmie ładowanie. Spróbuje może zdążę przed wyjściem

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-15, 11:46   #746
Kinia_Sw
Zadomowienie

ok Niunia ja i tak zaraz ide do pracy to bym ściągnęła sobie wieczorem lub jutro rano...
ja mam wszystkie treningi Mel B, trening z gwiazdami i turbo spalanie w 4 tyg ewy jak kto chce
Stary 2013-03-15, 11:49   #747
Beatagr3
Zadomowienie

Dzisiaj na obiad łosoś z rusztu z ryżem, a potem sru do dentysty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:55   #748
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
ok Niunia ja i tak zaraz ide do pracy to bym ściągnęła sobie wieczorem lub jutro rano...
ja mam wszystkie treningi Mel B, trening z gwiazdami i turbo spalanie w 4 tyg ewy jak kto chce
Cuduje teraz zapakować całą Ewkę w archiwum RAR zobaczymy ile miejsca zajmie

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Dzisiaj na obiad łosoś z rusztu z ryżem, a potem sru do dentysty.
Dentysta

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-15, 12:02   #749
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Na wszelki wypadek troche ucze sie włoskiego - i jak M. skończy studia to moze da sie namówić chociaż na rok - dwa ... Jak widac ja na miejcu jak Furry usiedziec nie moge
Ja już nawet nie chcę myśleć o emigracji, bo oszaleję wczoraj mi klient podpowiedział, że ma znajoma masażystkę/fizjoterapeutkę w Szwecji i że dziewczyna żyje jak pączek w maśle. Jestem strasznie chwiejna, albo może po prostu tak mnie ciągnie na pięć stron świata na raz... ale jedyny sposób na moje ciągoty, to postanowić coś, a potem klapki na oczy i w to brnąć, nie zastanawiając się nad alternatywą.. inaczej sfiksuję do reszty

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

JA CHCĘ JA CHCĘ EWKĘ! Bardzo ładnie poproszę wszystko, co macie
keetah@wp.pl

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:10   #750
nadalka
Zakorzenienie

tu jest do ściągnięcia parę
https://docs.google.com/file/d/0B2c3...YyX1YwN2M/edit
https://docs.google.com/file/d/0B2c3...1tSnVjTW8/edit
https://docs.google.com/file/d/0B2c3...dneS1sd3c/edit

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości