|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. niestety nie ![]() 3. raz się żyje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() niestety..brak mi mocy ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Dzień dobry Mamusie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzoan, a jak łóżko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
No i Dzień dobry
![]() Cholcia gdzie to słońce się pytam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lol mnie wczoraj skopał przed snem i to momentami niezbyt przyjemne było. Nie wiedziałam jak się ułożyć..na bokach się nie dało, po skosie źle na plecach źle...raz mnie tak lutnął jak kangurek..3-4 szybkie uderzenia w bok, aż podskoczyłam. No i mam czego chciałam ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Niestety wypróbujemy je (mówię o spaniu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
A wiesz na świeżym powietrzu na specerku czy przy grillu może Ci być lepiej niż leżąc w domku. Nos się odetka ![]() Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-05-01 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Teraz to się w sumie tym nie przejmuję. Za jakiś czas powtórzę badania na nerki i tyle. Ale jestem wściekła z powodu tej pogody. Tak bardzo liczyłam na tę majówkę... To w sumie dopiero pierwszy dzień, wiem, ale mimo wszystko mogłoby być ładnie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40581833]
![]() Teraz to się w sumie tym nie przejmuję. Za jakiś czas powtórzę badania na nerki i tyle. Ale jestem wściekła z powodu tej pogody. Tak bardzo liczyłam na tę majówkę... To w sumie dopiero pierwszy dzień, wiem, ale mimo wszystko mogłoby być ładnie :/[/QUOTE] oj tak pogoda kiepska ![]() Nawet Filip od wczoraj ledwo daje znać o sobie... taka leniwa majówka się zapowiada.. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Hej brzuchatki! Dopiero teraz witam się w nowym wątku,ale staram się jak najwięcej korzystać z pogody i całe dni spędzam na spacerach i ogrodku.Po tej zimie nawet pochmurne niebo nie odtrasza mnie przed wyjściem z domu.Ale jak tylko mam chwile to czytam co u was.Oliath ciesze się,że już wracasz do siebie, dzoan mam nadzieję,że łóżko bedzie Ci służyło dobrze. teso jestem całym serduszkiem za wami i wierze,że wszystko dobrze się skończy!
![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/88c5yx8dy0c2edeg.png Edytowane przez kayka11 Czas edycji: 2013-05-01 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie
![]() W CZYM BEDZIECIE PRAC NIEMOWLECE RZECZY JAKI PROSZEK I JAKI PŁYN KUPIC?? DZIDZIUS? LOVELE? Jakis inny?? I czy ktoras sie orietuje gdzie to jakos najtaniej wychodzi ( ze w sensie jakim sklepie).. ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- a co do pogody to faktycznie jest taka kijowka ze dramat.. ![]() Zycze wszystkim zdrowia ! ktorych coś rozklada! ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- i jeszcze jedno pytanie,czy proszki musze miec dwa do bialego i koloru plus plyn do plukania czy jak to pogodzic?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co położna w SR mówiła każda z nas i tak będzie musiała znaleźć odpowiedni dla swojego dziecka, który nie będzie uczulał, bo różnie to bywa. Tak jak z kosmetykami jednej skórze podejdzie to, a drugiej co innego. Trzeba testować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
dotka ja będę prać pierwszy okres w JELPie, a pozniej persil bio
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale zdaje mi się, że dalej głową do góry :/ Ale oczywiście on też ma lepsze i gorsze dni. Wczoraj prawie wcale nie kopał, tylko przeciąganko, aż poszłam spać, bo to jest uczcie jak skurcze..dzisiaj już normalnie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cześc laseczki
![]() Wczoraj dzięki bogu tż sam pojechał na zakupy... zresztą wrócił z nich o 12, to już mu mówiłam, że dobrze, że nie jechałam, bo wracalibyśmy pokłóceni, taka byłabym zła ![]() ![]() Zazwyczaj pewnie cwicząc ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak poza tym witamy dzisiaj z maleństwem nowy, 25tc! ![]() ![]()
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej dupeczki
![]() ![]() A jak dziś się czujesz? ![]() Cytat:
![]() U mnie na SR ostatnio było 8 par i ja ![]() Ale nie widzę wielkiej potrzeby żeby mąż chodził ze mną. On jest albo w pracy albo coś w domu ciągle robi. Cytat:
![]() Też bym chętnie wybyła choćby na spacer, ale pogoda okropna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też tak robi ![]() Dziś znów miałam pobudkę po 4 i koniec spania-czas kopania ![]() ![]() ![]() Pogoda u nas do niczego ![]() ![]() Ale jutro chcieliśmy do miasta pójść, mamy trochę spraw do załatwienia, TZ chciał jakieś fatałaszki sobie kupić ![]() ![]() A w piątek jedziemy do znajomych - tych co mają 5miesięcznego synka-chrzestniaka TŻ ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-05-01 o 10:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kup mały. A co, jeśli dziecko będzie miało alergię na jakiś proszek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||
Wtajemniczenie
|
Niech oni już sobie jadą!!! Są od godziny, a ja mam ich serdecznie dość!!! Byle do niedzieli
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40582542]Kup mały. A co, jeśli dziecko będzie miało alergię na jakiś proszek?[/QUOTE]
no wlasnie ![]() Ale mi sie spac chce uff |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Konto usunięte
|
Mnie też się chce spać :/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wczoraj polowaliśmy na bułki w Kauflandzie.. czekaliśmy aż dopieką..nie tylko my się czailiśmy..oczywiście ja brzuchol wystawiłam, żeby mieli się wszyscy przede mną na baczności.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w 31 tygodniu!
![]() Cytat:
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
dobre macie te historie z kotami, ja tęsknię za kotem w domu bo całe życie je miałam jak mieszkałam u rodziców
![]() Moje dziecko dalej leniwe, mam wrażenie, że się obrócił pleckami do brzucha i dlatego bardzo rzadko daje o sobie znać. Chociaż tyle, że daje ! ![]() Ja byłam na spacerze z Tżtem i psem, zrobiłam pyszną jajecznicę z milionem składników warzywnych i umówiłam się z Mamą na spacer gdzieś w centrum. Pewnie pójdziemy na jakieś ciacho ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
![]() Mimo, że jestem zmęczona to o dziwo humor mi dopisuje, choć pogoda na zewnątrz nie nastraja opytmistycznie ![]() Sprzątanie skończyliśmy wczoraj o północy. Rano jeszcze poprawiliśmy odkurzanie i mycie podłóg, ale oboje z tż jesteśmy ztyrani ![]() A przez to, że robota rozgrzebana to syf, jak był tak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Mnie też zmorzył sen właśnie wstałam. TŻ wybył pobiegać a ja mam robić gulasz. Tylko jaaaaak mi się nie chce
![]() ![]() Gratuluję tygodni Brzuszki Pączkuszki !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
![]() Zdrówka Kobiety dla Was i Waszych pociech. Widzę, że większość Maluchów ostatnio leniwa. Nam też Młody niezłego strachu napędził ![]() ![]() ![]() ![]() No nic- dobrze, że skończyło się tak jak się skończyło. Tyle dobrego, że dowiedziałam się, że już porządne skurcze mam na wysokim poziomie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.