![]() |
#721 |
Miss Pudernica
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Bez przesady, to jest po prostu związek otwarty dopóki on nie zostawi leniwej żony i bachorów.
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I zostaniesz wieczna kochanka. A nie, wroc, nie wieczna, bo sie pewnie opatrzysz niedlugo.
![]() |
![]() |
#723 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi o to, że z tego powodu ludzie się rozstają, a o to że sex jest ważny w związku i nie można bagatelizować tego aspektu. Jest tak samo ważny jak porozumienie, szacunek, itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | ||
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Takiego smiecia wcale bym nie chciala. Sadze po prostu, ze najbardziej zabolalby mnie fakt, ze bylam oklamywana (plus oczywiscie temat potencjalnego parcha od jakies schamialej fladry pozostaje otwarty). Mnie najbardziej fascynuje jakim zakompleksionym dnem musi byc kobieta, ktora jest kochanka. Nie ogarniam jak mozna sie tak nie szanowac. Nie ogarniam tez jak mozna tak krzywdzic obca osobe w postaci nieswiadomej zony. Przede wszystkim nie ogarniam jak mozna chciec takiego smiecia, ktory zdradza. Jak chce Snickersa a widze, ze jakies dziecko w rece go niesie to nie zabiore mu. Kupie sobie swojego. Jak widze, ze jaka dziolcha ma ladne buty to nie zdejme ich z niej. Kupie sobie swoje. Jak w pracy ktos zrobil ciekawy projekt ugody a ja nie przylozylam do niego reki, to nie powiem, ze bralam w nim udzial, bo to nie moja praca. Jak kolezanka ma kota, ktory mi sie podoba to nie skusze go swieza makrela (prosze wybaczyc, jesli to fo pa, ale moja wiedza o kotach z kreskowek pochodzi ![]() Tym mniej wartkim intelektualnie, ktorzy zapewne sie zaraz o to przyczepia powiem, ze nie twierdze, ze nie da sie zostawic partnera. Po prostu uwazam, ze jak z partnerem mi zle, nie widze szansy na poprawe to zostawiam go a nie czekam na kogos, kto po seksie pomoze mi pozew wypelnic. Ktos tutaj idiotycznie argumentowal bycie partnera ze swoja ex z ktora sie nie ukladalo, ze "nie lubil wracac po pracy do pustego domu" ![]() Niestety malo kto ma jaja, charakter, zasady, szacunek do siebie, innych i rozum by pozegnac sie z partnerem kulturalnie. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-05-31 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Autorko, a takie pytanie na marginesie bo mnie to zawsze zastanawiało, jak podchodzi kochanka do faktu zdrady cielesnej? Czy fakt, że Twój 'partner' wychodzi od Ciebie i idzie kochać się z żoną Cię nie boli? W normalnej relacji już jednokrotne przespanie się z inną potrafi rozbić związek, a tu pan przecież regularnie ciupcia dwie kobiety. Czy nie czujesz się zdradzana? Bo ja bym chyba nie przezyła tej mysli. (i nie mów mi, że 'wcale ze sobą już nie spią, bo z bajek dawno wyrosłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Naczelna Nastolatka
|
na pytanie co zrobisz jak wam seks zacznie kuleć sama napisałaś, że skończysz tą relację. Więc teraz się nie wykręcaj bo u was jest ruchanko a nie żadna miłość, ty uporczywie chcesz na tym ruchanku związek zbudować, ale z perfidną świadomością, że jak się fajne w łóżku skończy to będzie wasz koniec.
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie dlatego seksem, choćby najlepszym, żadnego pana nie zatrzymasz na stałe, bo trzeba "czegoś więcej" na stały związek Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-31 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
No to nie wiem czy sie facet rozstanie
Cytat:
![]() W sumie jakby byl tak samo wazny, to by facet pierdyknal w kat zona i dzieciem juz po pierwszym niebianskim seksie z kochanka.
![]() |
![]() |
#731 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2013-05-31 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#734 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawde, nie bycie kochanka nie jest takie trudne. Nie wymaga jakiegos wielkiego wysilku i heroizmu. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-05-31 o 17:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Miss Pudernica
|
Jamestown pięknie przekazałaś to co mi chodziło po głowie
![]()
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze, że ona gada "kropka w kropkę" jak ta moja krewna, tez panna w poszukiwaniu "szczęścia". Robi to w podobny sposób, podejście ma podobne i zalicza rozczarowanie za rozczarowaniem , zaliczając po drodze sporo różnych kutasów. Tyle że tu panna ma 28 lat, ta, o której piszę, jest po 40- ale rozumek ten sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Aż kusi przewrotnie, by jej podpowiedzieć, jak działać, by go zdobyć
![]() Na razie widzę, że nie masz autorko wysokiego ilorazu inteligencji (prymitywne wypowiedzi), dlatego wiem już, że nie inteligencją go przyciągasz. Dlatego twoja właściwa droga to pójść w stronę "słodkiej bezradnej istotki". Wzbudzisz opiekuńczość. To porada jeden. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-31 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41089107] Po prostu uwazam, ze jak z partnerem mi zle, nie widze szansy na poprawe to zostawiam go a nie czekam na kogos, kto po seksie pomoze mi pozew wypelnic. Ktos tutaj idiotycznie argumentowal bycie partnera ze swoja ex z ktora sie nie ukladalo, ze "nie lubil wracac po pracy do pustego domu" ![]() Tylko że wiesz, Ty masz fajną cechę, której brakuje wielu ludziom - znajdujesz przyjemność w byciu singlem. A jak dla kogoś życiowym celem jest związek, jeśli czuje że małżeństwo podnosi status społeczny i tak dalej, to ciężko namówić taką osobę na rozstanie. "bo przecież mnie nie bije, a po zdradzie wraca do domu". Mało takich ludzi? Niestety, dużo...i dla nich bodźcem do podjęcia decyzji są bardzo często jedynie wielkie emocje, jak zakochanie czy zwykły ścisk macicy na ulicy. Wiadomo, to tchórzostwo, słabość. Ale ludzie tacy są.
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2013-05-31 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Albo, taka osoba zrobi wszystko, żeby rozwalić inne małżeństwo i w końcu mieć w domu swoje własne spodnie.
![]() |
![]() |
#740 |
po drugiej stronie szafy
|
Też, ale akurat wypowiedź do której się odniosłam, dotyczyła tkwienie w kiepskim związku z tchórzostwa. Jamestown by w takim związku nie tkwiła, ale ona dobrze się czuje ze sobą i generalnie nie za bardzo wierzy w długotrwałość związków. Jak się rozejrzeć wokół, to niewielu jest ludzi, którzy lubią siebie w wersji single.
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki normalny facet w sumie nie ma możliwości, żeby samemu byc, nie będzie miał szans żeby singlowania popróbować, bo zaraz po rozstaniu z żoną będzie miał do siebie kolejkę innych pań. Czego tu się obawiać ![]() Gorzej mają panie, im starsza tym może mniejsza kolejka bedzie ![]() Ze strony trzeciej Jeśli ktoś jednak tkwił w daremnym związku a trafiło mu się coś superekstra, to niech mi ktoś wytłumaczy, nad czym sie taki osobnik zastanawia? Co takiego mu przeszkadza odejść już, natychmiast, od żony z którą nic nie łączy? Dobra, można tydzień zwlekać, ułożyc sobie w głowie przemowe, postanowić jak tam by sie chciało z małżonkiem dobra i kredyty podzielić i już, nju lajf w szczęśliwości.
![]() |
![]() |
#742 |
Naczelna Nastolatka
|
zgadzam się z tobą, że jak się chce bo się spotkało prawdziwą miłość i nas piorun strzelił w serce to nie powinno być problemu z zakończeniem jednego związku aby wejść w kolejny. To jest jeszcze jeden argument na to, że pan robi autorce wodę z mózgu, ale co nam po kolejnych argumentach skoro my wiemy jak jest. Najgorsze jest to, że autorka jest ślepa i głucha na wszelkie rozsądne opinie i zdania.
![]() |
#743 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie sie nawet nie wydaje, ze to chodzi o przyjemnosc bycia singlem. Nawet jakbym nim byc nie lubila to i tak nie bylabym kochanka. Uwazam, ze czlowiek bez jakichs zasad jest zwierzeciem. Moze to niezbyt piekne, ale taka jest moja opinia. Zadne farmazony o walce o wlasne szczescie mnie nie przekonaja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Swoją drogą ja byłam jakiś czas temu w podobnej sytuacji, związek chylił się mocno ku upadkowi z mojej strony, ale "jego dziadek śmiertelnie chory, nie dorzucę mu na razie zmartwienia na plecy", "jeszcze nie jest dobry czas, a mnie się nie spieszy" itd itp. No i poznałam takiego jednego, chemia mnie zwaliła z nóg, a że jestem uczciwe stworzenie, to zanim dałam się ponieść szaleństwu, to się umówiłam na ostatnią rozmowę z ówczesnym obecnym. I to była jedna z najcięższych rozmów w moim życiu, nie dziwię się że ludzie nie mają odwagi takich rozmów przeprowadzać. Fuj, oby nigdy więcej. Jakoś wolę jak to ze mną zrywają ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41090166]Czy ja wiem, czy taka przyjemnosc ![]() [/QUOTE] No a wiesz dobrze, że takie podejście do życia nie jest bardzo częstym i popularnym zjawiskiem, a na Wizażu to już w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Brak jest oczywisty.
Tak prymitywne wypowiedzi znamionują prosty umysł (to już drugi raz w krótkim czasie, więc można już zakładać, że to nie przypadek: najpierw "mam wywalone na zasady i utopcie się we krwi, zazdrośnice", a teraz perła z dawaniem przez partnerkę d.). Fakt, że już dwukrotnie w tym krótkim czasie przebywania tutaj skuchę taką zrobiła, to jemu przez dwa miesiące też się już zdążyła popisać - tylko można domniemywać jego konsternacji, kiedy palnęła przed nim coś równie "lotnego". Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-31 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.