|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam za off top, ale nie mogłam się powstrzymać: Seks analny nie oznacza 'taplania się w kupie'
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba, że ktoś ma naprawdę gigantycznie problemy z utrzymaniem higieny (albo rozwolnieniem
|
|
|
#725 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mówię poważnie, bez złośliwości, może nie mówię dość jasno. Za to wiem, że tekstu typu, że współczujecie mojemu Tż związku ze mną bo mam inną opinię na temat co poniektórych czynności seksualnych było niesamowicie puste ![]() No chyba, że związki tych osób polegają tylko na seksie, w takim wypadku jestem skłonna zrozumieć, dla mnie związek to coś o wiele więcej niż seks
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, nie rozumiem czemu najeżdżacie na MascarpOOne
|
|
|
|
|
#727 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wizażu każda musi być taka wyzwolona i wszystkiego spróbować a na dodatek to uwielbiac. Inaczej na pewno jesteś ograniczona a Twój chłop meczy się z Tobą Wysłano z tel. Edytowane przez Neonka_ Czas edycji: 2014-08-29 o 20:32 |
|
|
|
|
|
#729 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
Przywracacie wiarę w to forum |
|
|
|
|
#730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA tylko napisałam, że MI byłoby przykro gdyby MÓJ facet nazwał jakikolwiek kontakt ze mną "obleśnym". I TYLE. Nikomu w związek nie wchodzę a zdążyłam być posądzoną o zarzucenie, że komuś na drugiej osobie nie zależy Mogę uważać, że taki dobór słów może sprawić przykrość i już. Nie rozumiem dlaczego ta opinia wywołała taką burzę. Może ja jestem nadwrażliwa, serio, w innym wątku napisałam, że sprawiłoby mi przykrość jakby mój facet nazwał mnie "suką" co też spotkało się z negatywnym odbiorem innych, nie wiem czy to ja jestem dziwna czy o co chodzi ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- o matko, jak wy omijacie temat ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2014-08-29 o 20:39 |
|||
|
|
|
|
#731 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli dla Ciebie nazwanie "suką" jest tak samo obraźliwe jak "brzydzenie się kontaktu z odbytem gdzie jednak resztki kału mogą się znaleźć" to masz faktycznie bardzo dobrą logikę Jeżeli byś dokładnie ten wizaż czytała zanim się wypowiesz to wiedziałabyś jakie jest moje zdanie na temat analu oraz to, że do niczyjego związku się nie wtrącam. Bo rozumiem, że do mnie pijesz Błagam nie jesteś pępkiem świata, każdy post nie jest bezpośrednio do Ciebie. Edytowane przez MascarpOOne Czas edycji: 2014-08-29 o 20:42 |
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fakt, moje logiczne myślenie musi być bardzo zaburzone skoro wzięłam do siebie słowa broniące Ciebie w momencie kiedy tylko ja z Tobą prowadzę dyskusję, zero logiki
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Nie, dlaczego? Jeśli już to pije ogólnie, bo wsiadlyscie na Mascarpone jakby powiedziała coś strasznego. Może nie lubić tego znała i dobra, nie wiem po te uszczypliwosci, że trzeba współczuć jej facetowi. Odzywki moim zdaniem nie na miejscu.
|
|
|
|
|
#734 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Postów nie pisze się tylko na podstawie ostatnio dodanego postu. |
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Dobra, w każdym razie poczułam, że to do mnie więc odpowiedziałam, big deal, przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Nie ma potrzeby
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#738 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I nikomu nie karzę ale już bez ściemniania, że zawsze przed oralelm wskakujecie do wanny albo wasi partnerzy...
|
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam jeżeli się go spodziewam to się troszkę "podmywam" ale bardziej dla własnego komfortu psychicznego. Ale i tak wiadomo, że nie raz nie dwa wyskoczy jakiś spontan.
|
|
#740 |
|
BAN stały
|
Ja nic do tego nie mam... Sama nie karzę Tż biegać pod prysznic przed, tyle, że nie można mówić, że to nie są obrzydliwe rzeczy , są i nie da się tego oszukać, to często podnieca ludzi w tych zabawach, i nawet nie ma znaczenia czy ktoś się podmywa czy nie. Łykanie preejakulatu itp. w trakcie jest obrzydliwe,spermy także, po prostu skupiacie się na tym by sprawić partnerowi przyjemność.
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#742 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
Spadliśmy z łóżka, wylaliśmy piwo, a na koniec on stanął na swoich okularach... Biedak przez dwa dni musiał funkcjonować bez nich.
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
O dzięki Ci wspaniała cud nie kobieta!
A z okularami współczuję, wiem jaki to ból zostać bez okularów
|
|
|
|
|
#745 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To na samym początku naszych "zabaw" z Tż mieliśmy dziwne upodobanie by zrobić to w każdym pomieszczeniu w naszych mieszkaniach ![]() No i padło na przedpokój ... wszystko było miło, super, świetnie się bawiliśmy aż tu nagle domofon i w takiej panice zeskoczyłam z Tż, że wpadłam wprost na moje okulary bez, których jestem ślepa jak kret U mnie niestety to aż trwało tydzień bo musiałam jechać do okulisty, po receptę na nowe szkła itp. itd.
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętam jak z moim TŻ zebrało nam się na amory w łazience. Akurat się kąpałam a on wlazł mi do wanny. Gra wstępna się zaczęła...mówię do niego "wyjdź z wanny bo za mało miejsca na nasze amory i połóż się na podłodze" (zrobilibyśmy to na pralce ale jest za wysoka-niestety). On dużo nie myśląc jedną nogę postawił na podłodze i jak drugą wyciągał to się pośliznął. Dosłownie brakło 5 cm i już bym została sama na tym świecie. Jeszcze w trakcie upadku złapał się wieszaka na ręczniki i oczywiście go zerwał. Ale przynajmniej nie musiał się już kłaść na podłodze bo już leżał
. Teraz to się z tego śmiejemy, ale wtedy nie było nam do śmiechu. Ale dokończyliśmy to co zaczęliśmy
Edytowane przez marta9200 Czas edycji: 2014-08-30 o 12:19 |
|
|
|
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
To ja też mam wpadkę.
Kiedy mieszkałam jeszcze u rodziców miałam pokój na piętrze bez drzwi. Ogólnie cały dom nie był jeszcze wykończony, nie było położonych podłóg no i tych nieszczęsnych drzwi. Ja do braku drzwi jestem przyzwyczajona, bo we wcześniejszym mieszkaniu również do pokojów nie było drzwi. No i wracając do tematu... jako że z moim mężem dopiero zaczęliśmy się spotykać, ochota na amory była większa. No i wiadomo co u mnie w pokoju się działo, a że materac na podłodze to myśleliśmy że jesteśmy cicho ![]() Aż przyszedł taki dzień że przyjechał do nas szwagier i pyta się mamy czemu nie mam drzwi założonych. Mama podłapała temat i ochoczo powiedziała mniej więcej tak, żeby szwagier szybko zamontował mi te drzwi, bo wszystko słychać. Mój mąż akurat był za rogiem jak to usłyszał i szybko się stamtąd ulotnił ale buraka mocnego spalił
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to nie jest obrzydliwe, wrecz przeciwnie. I dlatego to robie
|
|
|
#749 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znaczy nie brzydzi mnie to do takiego stopnia, że aż mam odruch wymiotny czy chce mi się płakać czy coś... W zasadzie to tak lekko. Edytowane przez MascarpOOne Czas edycji: 2014-08-30 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Konto usunięte
|
znowuuuu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

(albo rozwolnieniem
Na wizażu każda musi być taka wyzwolona i wszystkiego spróbować a na dodatek to uwielbiac. Inaczej na pewno jesteś ograniczona a Twój chłop meczy się z Tobą