![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
MARTUSIA licze na to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to mały będzie dróżbą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
![]() OM 7 sierpnia, no i termin na ok. 18 maja ![]() Bolą mnie piersi inaczej niż przed okresem, generalnie jest mi słabo. Rano wstaje i od razu chce mi się jeść!! A jeśli chodzi o mdłośći to pewnie kwestia dni... ;/ Jestem ze Szczecina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A... jestem z okolic Szczecina!!!
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Mari22 ja na razie trzymam ciążę w tajemniczy,ale wczoraj byłam na przyjęciu urodzinowym mojej mamy i usłyszałam komentarz od mojej "przyszywanej babci": "ale ona ma apetyt".
ciągle spałabym i jadła. ![]() Dziewczyny,Wam też jest ostatnio ciągle zimno i macie huśtawki nastrojów? czy to tylko ja tak wariuję? ![]()
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo USG to zawsze różnie pokazuje w zależności od wielkości dziecka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
U mnie z rodziny wie tylko mąż i najlepsza kumpela. Jak na razie nie zamierzamy nikomu więcej mówić , prędzej a może nawet i później w końcu się dowiedzą. Ja nie mam żadnych huśtawek nastrojów, co do zimna to czasem też tak mam , ale to nie z powodu ciąży raczej zawsze tak miałam że jak weszłam do słońca to mi gorąco a jak do cienia to zaraz zimno ![]() Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2013-09-06 o 13:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
No mi jest cały czas zimno, a rano duszno... To pewnie dlatego że temp. Ciała jest wyższa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
Oj mi też jest bardzo... i ciągle .... zimno! Już myslałam że jakieś chorupsko mnie bierze. Ale chyba faktycznie to ciążą.
![]() |
#729 | ||
Zadomowienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny może w podpisie będziemy wpisywać kolejną wizytę u lekarza? Ciężko będzie z czasem o wszystkich pamiętać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Gratuluje wyniku
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie
![]() ![]() ja wlasnie zaliczylam 2h drzemke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
ja w zachodniopomorskim będę w marcu na 3 tygodnie. TŻ jedzie do Kołobrzegu na 3 tygodnie do sanatorium,a ja pojadę do towarzystwa
![]() A na początku października jadę w ciemno na 2 tygodnie do Zakopanego. Chociaż może lepiej wybiorę inną miejscowość,bo w Zakopanym może już być wtedy śnieg.
#734 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dziś czuję się dużo lepiej. Dalej oczywiście jestem zmęczona i trochę przysypiałam w pracy, ale w porównaniu do wczorajszego dnia to i tak mam mega dużo energii ![]() No i mega lenia... nawet obiadu mi się nie chce gotować... zjem na razie tylko kalafiora z bułką tartą, a obiadek zrobię wieczorkiem, jak TŹ wróci - będę miała obiado-kolację ![]() z dolnego śląska. Więcej to tylko na priv Cytat:
![]() ale się uśmiałam ![]() Każę to mojemu TŻ wykuć na pamięć i się stosować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zawsze byłam zmarzluchem, ale teraz to masakra... chociaż mam też momenty uderzenia gorąca... i tak w kółko... Justyna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Vampirka to i tak się nie zgadza , bo ja z górnego śląska
![]() My właśnie wróciliśmy z placu zabaw, Oskar się bawi a mama ma chwilę dla siebie. Potem kolacja, kąpanie i spać. Oczywiście nie ja tylko dziecko :P |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Misia śpi
![]() Piszecie, że Wam zimno, a mi właśnie na odwrót. Zawsze byłam zmarzluchem , a teraz cały czas mi gorąco. Są tu może Mamusie z Wrocławia i okolic? Wypowie się któraś na temat mojego pomysłu o wpisywanie terminów następnych wizyt w podpisach ![]()
![]() |
#737 | ||
Zakorzenienie
|
Kaorlak, kto chce może sobie wpisać ale ja nie czuję potrzeby takiego monitoringu u wszystkich (i u siebie)
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez santom Czas edycji: 2013-09-06 o 18:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Nikii89 i Madeline89, ja też na razie trzymam to w tajemnicy... nawet przed TŻ. Jutro mu powiem w odpowiednim momencie. Nie wiem, jaka będzie jego reakcja... Jestem bardzo szczęśliwa, że tak się stało, ale oczywiście 5 000 tysięcy myśli kłębi się w głowie - jak to będzie, czy damy sobie radę itd...
Mi też już włączył się odkużacz. Dziś o 10 zjadłam całą czekoladę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
blagam, nie rozmawiajcie o jedzeniu bo w tym momencie mam ochote na pyzy z miesem, ruskie, rybe po grecku i golabki, a nic nie ma w moim zasiegu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na starym wątku która chciała to wpisywała u siebie w podpisie, a i tak zawsze albo na wieczór albo z rana każda pisała że ma jutro/dziś wizytę ![]() Cytat:
![]() Reszcie zamierzamy powiedzieć dopiero po wizycie czyli 3.10 , albo i jeszcze później. Właśnie słyszę marudzenie w niani idę do sypialni i co widzę moje dziecko już się w łóżeczko okręciło o 180 st i śpi głową w nogach ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
Wiola
Nic się nie stało, tylko tak napisałam ![]() Nikt mnie tak skutecznie nie nastraszy jak ja sama analizując każdy objaw lub jego brak ![]() Co do wpisywania terminów wizyt to też jestem zdania że przecież każda której zależy na koleżeńskich kciukach w odpowiednim momencie przypomni o wizycie. Ja już pamiętam że w pon wizytę ma Keshha i ja ![]() Reszty niestety nie pamiętam ale będziecie przecież przypominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a może byśmy dodały nasze imiona w pierwszym poście???
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARI22 ja też mieszkam w Sz-nie, z jakich okolic jesteś? DWAKOLORY haha, to nas troche jest, Szczecinianki rzadko na wizazu widuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
u mnie na piętrze sąsiedzi z jednej strony mają córeczkę kilkumiesięczną,z drugiej strony u sąsiadki zaczął być widoczny brzuszek ciążowy i teraz ja
![]() a może będzie babiniec ![]() ![]() ![]() Też jestem za prowadzeniem informacji na pierwszej stronie. ![]() ![]() idę spać,bo już od godziny przysypiam przy komputerze. dobranoc ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
Mamy około 2-letnich brzdąców, mówiłyście już dzieciakom, że będzie druga dzidzia? Ja chce poczekać aż będzie widoczny troche brzuch i jakieś mocniejsze ruchy, bo wydaje mi się, że dla młodego to jeszcze zbyt abstrakcyjne, czy może to już będzie późno?
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nockę miałam tragiczną ;/ Małemu coś się śniło i przez 40min musiałam chodzić po pokoju i go bujać, a to jednak jest co dźwigać ;/ Nie mogłam usiąść bo zaraz był mega płacz. ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Moja propozycja na pierwszą stronę to taka że Najpierw mamusie czyli nick . może dopisać imię(jeśli ktoś chce podać) wiek, OM lub TP. Z czasem dodać jaka płeć i ew . wybrane imię ![]() A potem Przydatne informacje: Ciąża --> Kalendarz ciążowy - tydzień po tygodniu --> 14 najczęstszych objawów ciąży --> Porady ciążowe (co można a czego nie można w ciazy, jak sobie radzić z dolegliwościami i wiele innch) -->Leki bezpieczne w ciąży -->Zioła w ciąży -->Kosmetyki w ciąży -->Biustonosz ciążowy: jak dobrać, kupić, nosić? -->Badania rutynowe w ciąży --> Badania prenatalne -->Prawa przyszłej mamy Dziecko: --> Wyprawka niemowlęca --> Popularne imiona nadawane dzieciom Zrobić tak że jak się kliknie w dane zdanie to wyskakuje link ![]() W razie czego dodawać jakieś przydatne linki itp. Co do wizyt jestem za , aby w podpisie lub aby każda przypominała w swoim poście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.