|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Czekaj, czekaj, fakt..lovi 360 na spacery odpada Ajuto...czy to wszystko musi być takie skomplikowane? ![]() Ale szczerze mówiąc póki co to dałabym wszystko żeby Mila zaczęła z czegoś normalnie pić...tak żeby pół zawartości nie lądowało na niej....A no i pod warunkiem, że ona to "coś" zaakcpetuje..bo to wybredna bestia
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
o matko ale bym zjadła kebaba
![]() idę pod prysznic i spać... Dobrej nocy
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra już nic nie piszę ![]()
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym wszamała kapsalona mnmm... Chyba piciesze sie jablkiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam już dobranoc i w sumie to idę bo jesteście starszne jak nie kebab, to frycki, albo jakaś mega kanapka....
A mąż do mnie prszyedł tylko z pomarańczą ![]() Buziaki
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
martuszkao chcę jeszcze dać mu czas,nie chcę niczego później żałować ... jest mi ciężko,bo noszę dziecko a on momentami doprowadza mnie do szału,ale że tak powiem "olewam" to co mówi,robi żeby się nie denerwować ... zobaczymy po porodzie jak to będzie ... nie chcę żeby Gabrysia też widywała ojca raz na jakiś czas,chcę dla niej szczęśliwą rodzinę . Tylko szkoda,że tż wcześniej jakoś tak nie odwalał ...
a co więcej to Go kocham,ale widzisz jak to jest ...
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() melduję, że po wizycie wszystko w porządku, dzidzia nadal jest córką Niki poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 15 stycznia, a imię Emilka
|
|
#730 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
A w ogóle to przeglądałam sobie wątek mamuś sierpniowych i zauważyłam, że nasza mama aniołkowa M_aria się tam zameldowała
Bardzo fajnie czytać takie wiadomości
|
|
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
Justyna ja polecam Ci ksiazke Zlodziejka Ksiazek, albo Szelmostwa Niegrzecznej Dziewczynki. Jak dla mnie rewelka.Dobre sa tez ksiazki Piekary, albo Orsona scotta Carda. Tytulow jest wiele wiec jest w czym wybierac. Ja ich co prawda nie czytuje, ale malz jak najbardziej tak. A i jeszcze jest Achaja Ziemianskiego. No i oczywiwscie cala saga Gry o Tron Martina.
Lolitka za mieszkanie. niestety czynsz w tbs jest wyzszy niz normalnie, bo tam jakos kaucje czy cos takiego wliczaja.Wszystkie choinki sa sliczne
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
A wracajac do ksiazek - pracowalam z bibliotece szkolnej podstawowka/gimnazjum. Dzialal szkolny klub DDK. I powiem Wam, ze akurat w naszej szkole, dzieciaki chetnie czytaly, wypozyczaly, baaa opowiadaly.. Poczaszwy od zwyklych magazynow sportowych po fantastyke..
Milo wspominam ten czas hehei wlasnie sobie uswiadomilam, ze jutro i w srodu brak pradu u nas :/ od 8 do 16. Naladowalam wczesniej tel, oby wystarczyl. Bo jak korzystam z neta na tel to bateria w mgieniu oka znika :p Iiii wstretny wtorek jutro TZ jedzie za 4h w trase.. ![]() Dzieciak mnie puka troszke A swoja droga, czy oprocz mnie ktos narzeka na wyciekajaca siare ? -.-' |
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
gosius mi wycieka ... zwłaszcza wieczorem, i kropelki takiej ciemnej zabarwionej krwią ... dzwoniłam do ginekologa to powiedział,że nie ma czym się martwić ...
|
#735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Masakra z tym sikaniem, też miałam taki etap, ale teraz jakby mi przeszło, może dzidzia jest wyżej już, nie wiem sama. A co do uczucia gorąca to podobno normalne u ciężarnych, a mi jest z kolei ciągle zimno, jestem odmieńcem ![]() Cytat:
Cytat:
już nawet sobie wyobrażam jak to będzie mieć dwie córeczki Cytat:
|
|||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Jem snicersa i ogladam zbuntowanego aniola - hehe
|
|
|
|
#737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi koleżanki mąż, który jest przedstawicielem handlowym opowiadał kiedyś jakie baby są straszne, napalone i natrętne, aż normalnie same nogi rozkładają, nie trzeba się za bardzo starać LOL Cytat:
![]() Cytat:
A co do spacerów to teraz jak jest tak zimno to nie bierzemy picia ze sobą, a jak jest cieplej to lovi 360 można brać bez problemu Co do niekapków my mieliśmy z miękkim ustnikiem NUKa, Aventu i Tommie Tippie, chyba najlepiej się sprawdził o dziwo ten ostatni Cytat:
Dziewczyny film obejrzeliśmy i powiem Wam, że nawet się wciągnęłam ) i Johnem Cusackiem (którego z kolei bardzo lubię )A teraz już idę się wyprysznicować i spać, bo padam po dniu dzisiejszym, ech tyle godzin z bólem głowy wytrzymywać to jest nie lada wyczyn, nie ma co ![]() Dobrej nocy wszystkim, do jutra |
||||
|
|
|
#738 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Hani za pierwsze siusianie na nocnik![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
gosius raczej wyciekow nie mam, ale ostatnio z ciekawosci ogladalam swoje piersi i po scisnieciu delikatnie cos przezroczystego wyciekło... ale malutko... wiec mozliwe ze to jest to
a zbuntowanego aniola ogladam codziennie w południe na pulsie ![]()
|
#740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kasian cuś takiego? http://mlekolandia.pl/kubki-i-butelk...45-k-548-602-p |
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis juz nic nie zrobila ![]() Cytat:
![]() To jeszcse raz dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#742 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kubuś watter też u nas się sprawdza Kasian Bartkowi rowerek biegowy kupiliśmy w lipcu tego roku a po dworze zaczął jeździć w sierpniu, wcześniej tak w domu pomału bo ledwo co dosięgał do ziemi, bo ma krotkie nóżki. A w październiku konczył 2 latka. Teraz śmiga jak stary ![]() jak chcesz to wrzucę filmik na klub ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() :d ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
buziaki dla OskarkaCytat:
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Mój też pil z lovi i jestem bardzo zadowolona. Na spacer jak najbardziej, dlaczego nie? Ten kubek jest o tyle fajny, ze nie gromadzi się tyle bakterii jak w zwykłym smoczku czy ustniku z niekapka.
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- pisalyscie o jedzeniu a ja zjadlam trzy bulki i pol tabliczki czekolady na kolacje, obled
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia dzieki za informacje odnosnie rowerka
![]() Janeczka to zaszalalas z kolacja ![]() U nas pobudka o 5.30 kiedy ja sobie pospie jak czlowiek chociaz godzine dluzej ale jeszcze lezymy tzn ja a Hania buszuje Milego dnia i kciuki za wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
jcora szykuje sie do szkoły a ja musze auto od teścia odebrać bo do lekarza dzis Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Wczoraj się wcześnie spać położyłam i dziś juź spać nie mogę. Wszystkie wasze choinki są piękne, my będziemy mieć ale malusieńką na stolik. Też się pochwalę jak kupię :-P Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, a szczególnie za pikaso ![]() Miłego i słonecznego dzionka ![]() Sent from my LT26i using Wizaz Forum mobile app
|
#747 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
Co za babsztyl ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Mi też się bardzo podobał ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
Imię bardzo ładne ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Ja to dopiero jestem wynalazek
|
|||||||
|
|
|
#748 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Emilka bardzo ładne imię Cytat:
Moja babcia miała na imię Emilia i mąż ma je na swojej liście w razie gdyby córa była Dzień dobry jeszcze dziś do 15 i urlop ale jutro i tak intensywny dzień nas czeka... A ja nadal nie czuję świąt :/ Wy tu takie przygotowania, choinki, pierniki a u mnie jakoś nic ciekawego się nie dzieje... Miłego dnia |
||
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zbuntowany anioł.... Uwielbiałam swego czasu
Może jak będę na zwolnieniu to pooglądam.. Mąż mnie chyba ubije, bo on żadnego serialu nie toleruje ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#750 | ||
|
Rozeznanie
|
Tak,tak 680!
![]() Cytat:
![]() Tak się cenią w Tbs Na inne mieszkanie nie mamy co liczyć bo w moim mieście na wynajem praktycznie nie ma nic..a jak już są to w tragicznym stanie,a tutaj przynajmniej wszystko zadbane,porządne spokojne osiedle,wszędzie blisko,do domu rodzinnego 10 min piechotą..także coś za coś. Zaciągać kredytu nie chcemy by kupować swoje,bo kiedyś po moich rodzicach zostanie dom,moi dziadkowie mają mieszkanie na własność,moja siostra też kupiła..także nam się to nie opłaca. Cytat:
![]() Ja też niech ona się już dowie wszystkiego!![]() Witam się z rańca ![]() My już wiemy kto u Nas będzie uspokajał i usypiał Małego Nie wiem na jakiej zasadzie to działa,ale wieczorem koło 21 Bączek nasz się budzi i wariuje,kopie,rusza się,smyra nóżką czy rączką,bąbelkuje..wszystk o bardzo intensywne jest i nagle mówie R. żeby dał rękę i Mały powierci się jeszcze z 3 razy i śpi![]() P.S. Piękne choineczki pokazujecie "coraz bliżej święta..coraz bliżej święta..niech się Wam spęłniają wszelkie sny..Szczęśliwych Świąt i zawsze orzeźwieniaaaaaa"Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-17 o 07:56 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Butla lovi szybko poszła 

a co więcej to Go kocham,ale widzisz jak to jest ...

za mieszkanie. niestety czynsz w tbs jest wyzszy niz normalnie, bo tam jakos kaucje czy cos takiego wliczaja.

Masakra co te kobity mają czasem w głowach
Tż sie pytał czy może używać czy mamy komuś w prezencie dać, bo mu się podobają

dla Hani za pierwsze siusianie na nocnik