Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-16, 20:21   #691
Gosiiaczek
Raczkowanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Jjjustyyna film Nietykalni jest za☠☠☠isty usmiejesz sie ja go widzialam 3 razy
Stary 2013-12-16, 20:23   #692
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
A ja mam tak choinke
Śliczna choinka ja już też w końcu swoją nastroiłam dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Karola_927 Pokaż wiadomość
Ale ja łajza jestem. Zapomniałam się pochwalić: mój dziecię w końcu dało o sobie znać i zabójczą datę sobie wybrał0 11.12.13 a już w sobotę, gdy przyszywany wujek się za nie modlił, bo akurat wybrałam się na mszę, którą odprawiał to tak wywijało jakby wiedziało, że to o nie chodzi. No geniusz po mamusi
hahaha no geniusz gratuluje ruchów maluszka

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

Nadrobiłam troszeczkę, teraz zaczyna się mój serial - PIERWSZA MIŁOŚĆ, a jeszcze mam iść smażyć frytki No i cola do tego
frytki, cola, kanapki drwala oj ale Wy jesteście niedobre
Ide zaraz coś zjeść
Stary 2013-12-16, 20:24   #693
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Mam do was prośbę... Czytacie książki prawda możecie mi napisać po jednym tytule książki która zrobiła na was bardzo dobre wrażenie, może jakaś trylogia???

No i zapraszam do klubu

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:26   #694
meniaa94
Wtajemniczenie

sylvuniaa ja miałam w pierwszym moczu bardzo liczne bakterie i nabłonki płaskie...po piciu herbatki z żurawiną nie miałam bakterii tylko liczne nabłonki płaskie,ale na wszelki wypadek ginekolog kazał mi zrobić posiew i nic nie wyszło ... powiedział,że naprawdę bardzo dużo kobiet w ciąży tak ma więc nie ma co się przejmować

Ramona 25 ... z tego co mi wiadomo to się wyszumiał aż za bardzo,ale widocznie brakuje mi wrażeń momentami . Nie wiem czy on się obnażał czy tylko te "panie" - jak je tak w ogóle można nazwać ... Ale raz to wyhaczyłam w historii bo czegoś szukałam na laptopie, więc przyjemnie mi się po tym nie zrobiło . Po prostu wtedy wypadł mi okres ( a jeszcze nie mieszkaliśmy razem) więc chłopaczyna widocznie musiał się "zabawić" ... powiedziałam,że filmiki ok,ale bez przesady nie takie coś . Już miałam taki moment załamania,że chciałam skończyć związek,ale niestety za bardzo się zaangażowałam i wybaczyłam . No mój niestety kilka zaliczył że tak można to powiedziec,ale wiesz nie powinien okłamywać mnie z tym zwłaszcza,że godziliśmy się na to że chcemy znać swoją przeszłość ... po prostu boję się z tym skoro skakał z kwiatka na kwiatek i zaliczał każdą,że z czasem pójdzie mi w bok i tyle ... teraz po tym wszystkim powiedziałam,że albo wytrzyma bez seksu albo niech idzie do innej,ja chcę odetchnąć i póki co mam jakiś uraz do niego ... zwłaszcza jak jedną widziałam ( znajoma mi pokazała) którą zaliczył na jeden raz to się dziś zaśmiałam i spytałam go czy jej torbę na twarz założył przed tym i czy był aż tak zdesperowany ... Ja może byłam z 2 razy na dyskotece,poznałam go i nie chodziłam nigdzie,z nim jak chciałam wyjść-to on nie chciał,bo się naimprezował i miał już dość a sama nie mogłam ... i najlepiej było mu wziąć taką "szarą myszkę" i tyle ... On jest np.bardzo zadowolony,że z nikim nie spałam wcześniej , no ale co ja mam powiedzieć ?
A jak będę w domu ( bo teraz jestem u mamy ) to zrobię najwyżej zdjęcie kocyka i Ci pokażę taki zwykły różowy z misiami,ale jakościowo jest rewelacyjny !

Myskao połóż się,otul kocykiem i odpręż ... ja miałam coś podobnego,szłam z mamą na mieście,nagle blada-zrobiło mi się słabo i już praktycznie miałam upaść,powtórzyło mi się to chyba z 2-3 razy ale wyniki krwi były ok,chyba hormony ... też kilka razy miałam drgawki nad ranem mimo,że jestem nakryta zawsze kołdrą i kocem

Gosiiaczek choinka cud malina ! patrzę teraz duzo ucieka z Polski ... ja też planuję ( póki będę jeszcze z tż ) a jak coś nawet sama z dzieckiem lecieć na Islandię ... jak będzie ciężko z pracą to trzeba kombinować,moja siostra cioteczna odesłała małego do przedszkola ( w kwietniu kończy 3 latka ) i pracuje do 8 godzin,mieszka z nim sama-wynajmuje mieszkanie,kupiła auto i co ?! potrafi jeszcze tam odłożyć parę groszy i planuje teraz wziąć tam kredyt i kupić mieszkanie ... powiedziała,że nie widzi przyszłości w Polsce ... i 3mam kciuki za to żeby Wam się udało ! Na pewno się uda ! Nie ma innej opcji !

Kupiłam dziś perfumy w Rossmannie bo była promocja ( praktycznie na wszystkie perfumy jest ) CELINE DION SENSATIONAL LUXE BLOSSOM ... zakochałam się w nich od pierwszego węchu piękne !

Edytowane przez meniaa94
Czas edycji: 2013-12-16 o 20:28
meniaa94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:27   #695
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
light limara imie wybrałam już w podstawówce będzie piotr, lub jezeli okaże się jednak dziewczynka - to na wniosek tżta - agata
(liczem na pietra.... )
No faktycznie, pisałaś już kiedyś nawet, że Piotrek

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Mam do was prośbę... Czytacie książki prawda możecie mi napisać po jednym tytule książki która zrobiła na was bardzo dobre wrażenie, może jakaś trylogia???

No i zapraszam do klubu
Milenium
Stary 2013-12-16, 20:28   #696
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

No to jak tak obstawiamy to ja daje 50% ze beda chlopcy

Zdrowka dla meza, niektorzy musza przespac najgorsze wlasnie, moj tata zawsze tak robi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja też obstawiam 50na50
A jeżeli chodzi i Twoją wizytę za tydzień to obstawiam drugą Hanie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Aha, kurde, dla mnie bliźniaki to czarna magia Więc jestem za dwoma dziewczynkami
Dla mnie na samą myśl to też czarna magia :p
Ale i tak już się nie mogę ich doczekać

Ja mam mega ochotę na czisa, fryty i cole

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:29   #697
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
A studiujesz czy jesteś na bezrobociu, czy nic z powyższych?
A jak się jest na bezrobociu to nie przysługuje coś z racji urodzenia dziecka?
Jestem rok po studiach, robię też a w sumie już w styczniu kończę roczną szkołę policealną na kierunku Rejestratorka medyczna. Od września chcę iść jeszcze na Asystentkę stomatologiczną
Becikowe mi przysłuży, mama mnie ubezpieczyła w warcie chyba i mój mąż też tam z pracy jest,więc dostaniemy jak dobrze pójdzie 4 tys z okazji urodzenia dziecka,także chociaż to i się bardzo cieszę

Dziękuje za życzenia by mieszkanie się nam udało zdobyć
Byliśmy dzisiaj obejrzeć to mieszkanie koleżanki od mamy. Babka wyjeżdza na stałe do Holandii i chce się go pozbyć. Mieszkanie super! moja kolorystyka.Dwa pokoje,54m2. czynsz 6800zł bez mediów. Musielibysmy zacisnąć pasa,ale ogólnie naprawde byłoby wspaniale. Zostawiłaby nam w dodatku wszystkie meble,kuchnie,łazienke..m a ogrzewaną podłoge w korytarzu!!Oby się udało to załatwić w zarządzie tbs-u,bo oni według umów nie mogą przyprowadzać nowych osob na mieszkanie,tylko muszą zdać puste,wybiałkowane mieszkanie..Także trzymajcie kciuki by udało się to jakoś przeskoczyć!

Menia Ty sobie chyba żartujesz z tym chłopem swoim,co nie?!
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:29   #698
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

[QUOTE=principessina;44181 057a jak to Wlosi mowia pieniadze przychodza i odchodza[/QUOTE]

mądrze powiedziane

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Madziuuula oo właśnie! Miękki ustnik niekapka! To jest chyba to! Bo to wtedy trochę bardziej przypomina butle. Więc może to będzie chciała. Bo ten twardy ustnik to jej nie podszedł
A co do kubusia water to co mi szkodzi..spróbuję...tylko nie wiem czy tam nie za mocno leci..i czy ona jeszcze na to nie za mała
Tylko to był taki jednorazowy rzut kubków, w wakacje chyba, ale pewno gdzies podobny znajdziesz

Cytat:
Tez zawsze chciałam zywa choinke ale chyba za rok dopiero jak bedzie z nami babelek ten zapach ummm fajnie owocnych poszukiwan
No wiesz, nie jestem pewna, że to dobry pomysł przy pełzajacym czy raczkujacym bąbelku... Oliś próbował wcinać u babki igiełki z podłogi

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Najpierw miałam pobraną krew na czczo, godzinę miałam miałam czekać okazało się że system nie działa i zamiast godziny wyszły dwie czekania na wynik. Wyszło nie bardzo. Pani zrobiła mi glukozę i nie pozwoliła dodać cytryny No ale jakoś to wypiłam, jak się pije nie jest źle gorzej później, odbijało mi się i miałam wrażenie, że zwymiotuję, no ale dałam radę. Także wygłodziłam się dziś masakrycznie.
Ale wymęczyli kobietę w ciąży

Cytat:
to powiedz o tej szyjce, że się martwisz, bo w 1 ciąży była taka sytuacja, chyba powinni Ci sprawdzić jak się sytuacja przedstawia bez proszenia, no w końcu to ich obowiązek, nie?
Wiem wiem, jak będzie robiła problem to zawsze mogę iść prywatnie ale i tak jakoś mnie stresuje juz

Martuszka szyjka robiła się miekka i skracała od 24 tygodnia, brałam luteinę, nospę no i dużo leżenia, a przy Olim tego nie widzę

Ubraliśmy choinkę W sumie to mamy z 10 bombek a reszta to różne pierdułki nie do zbicia Olafo dzielnie pomagał

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:31   #699
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

No i zapraszam do klubu
Trylogia Pauliny Simons począwszy od Jeźdźca Miedzianego.

Stary 2013-12-16, 20:32   #700
meniaa94
Wtajemniczenie

Vampirka wiesz odpuścić ... łatwo powiedzieć,raz przyłapałam że siedzi,teraz nie mam do niego zbytnio zaufania jakoś ... teraz będzie dziecko więc nie mogę odpuścić ... On nalega na ślub,bo jesteśmy zaręczeni ( jeszcze przed poczęciem Gabrysi byliśmy ) ale mi się nie spieszy a teraz zwłaszcza,nie chcę się w to pakować póki co - choć małżeństwo to było moje marzenie ! Ale jak facet potrafi wszystko zrujnować ... zobaczymy jak coś wywinie małego choć,pakuję Gabryśkę i uciekam zagranicę ... siostra cioteczna mi pomoże,bo ona jest w podobnej sytuacji ... wiem,dziecko będzie w rozbitej rodzinie,ale ja naprawdę się staram,wybaczam mu dużo rzeczy a przez takie coś to on jest blisko zdrady że tak powiem ...
Stary 2013-12-16, 20:33   #701
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:

Pallas w jak Twoj czarny french bo sie nie chwalilas efektem?
Aaa.. bo się okazało, ze nie mam tych pasków (naklejek) do frencha :/ Próbowałam sama namalować odręcznie, ale wyszło tak fatalnie, że od razu zmyłam :/ Jak kupię paski to na pewno wrzucę

A tak przy okazji.. byłam dziś w Rossmanie po prezent dla siostry i tak sobie stoję i patrzę się na te półki i tak mi coś chodzi po głowie, że coś miałam kupić.. i myślę i myślę.. no i dopiero teraz mi przypomniałaś, że te paski właśnie :P
Stary 2013-12-16, 20:34   #702
Nikii89
Zakorzenienie

Miałam Was nadrobić , ale nie jestem w stanie ;/
Oskar już się budzi, marudzi ... musze lecieć ...
Stary 2013-12-16, 20:35   #703
meniaa94
Wtajemniczenie

lolitka niestety to co piszę to jest prawda ... niby się zmienił dla mnie,ale ta droga żeby go zmienić była naprawdę długa i męcząca ... jak go poznałam to nie miał szkoły - teraz dzięki mnie ją kończy już,zerwał z towarzystwem które naprawdę schodziło na psy ... z nikim nie ma kontaktu,przeprowadził się dla mnie do mojego miasta,kupił mieszkanie ... ale ja go o to nie prosiłam . Tylko związek do czegoś zobowiązuje ... szczerość,rozmowa,wiernoś ć ...
Stary 2013-12-16, 20:38   #704
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj obejrzeć to mieszkanie koleżanki od mamy. Babka wyjeżdza na stałe do Holandii i chce się go pozbyć. Mieszkanie super! moja kolorystyka.Dwa pokoje,54m2. czynsz 6800zł bez mediów. Musielibysmy zacisnąć pasa,ale ogólnie naprawde byłoby wspaniale. Zostawiłaby nam w dodatku wszystkie meble,kuchnie,łazienke..m a ogrzewaną podłoge w korytarzu!!Oby się udało to załatwić w zarządzie tbs-u,bo oni według umów nie mogą przyprowadzać nowych osob na mieszkanie,tylko muszą zdać puste,wybiałkowane mieszkanie..Także trzymajcie kciuki by udało się to jakoś przeskoczyć!
680? Trzymam kciuki żeby się udało jakoś

A mi sie przypomniała - Tż dostał przesyłkę od klientki - załatwił jej dużo zamówień i obiecała mu wódkę... No i przysłała nie dość że Jacka Danielsa to jeszcze ... perfumy I to nie byle jakieś ale za 80 zł Masakra co te kobity mają czasem w głowach Tż sie pytał czy może używać czy mamy komuś w prezencie dać, bo mu się podobają

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-16, 20:40   #705
Gosiiaczek
Raczkowanie

Menia widze ze ty tez masz historie z twoim Tz nnoooo kurde .......
tutaj w Polsce było by ok jak by tylkonte mieszkani by było ale gdzie tu kredyt ;( jak cos zaoszczedzisz to zaraz jakis wydatek my juz dostalismy dopłate za ugrzewanie w tamtym roku przyczynilo na to 1000zl w ciagu calej zimy
Stary 2013-12-16, 20:40   #706
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Jestem rok po studiach, robię też a w sumie już w styczniu kończę roczną szkołę policealną na kierunku Rejestratorka medyczna. Od września chcę iść jeszcze na Asystentkę stomatologiczną
Becikowe mi przysłuży, mama mnie ubezpieczyła w warcie chyba i mój mąż też tam z pracy jest,więc dostaniemy jak dobrze pójdzie 4 tys z okazji urodzenia dziecka,także chociaż to i się bardzo cieszę

Dziękuje za życzenia by mieszkanie się nam udało zdobyć
Byliśmy dzisiaj obejrzeć to mieszkanie koleżanki od mamy. Babka wyjeżdza na stałe do Holandii i chce się go pozbyć. Mieszkanie super! moja kolorystyka.Dwa pokoje,54m2. czynsz 6800zł bez mediów. Musielibysmy zacisnąć pasa,ale ogólnie naprawde byłoby wspaniale. Zostawiłaby nam w dodatku wszystkie meble,kuchnie,łazienke..m a ogrzewaną podłoge w korytarzu!!Oby się udało to załatwić w zarządzie tbs-u,bo oni według umów nie mogą przyprowadzać nowych osob na mieszkanie,tylko muszą zdać puste,wybiałkowane mieszkanie..Także trzymajcie kciuki by udało się to jakoś przeskoczyć!!
kciuki są bądźcie dobrej myśli... A może już w przyszłym roku będziecie na swoim nowym mieszkanku

Niki nic się nie martw... Jesteśmy tu i czekamy na ciebie aż będziesz bardziej dyspozycyjna...

Emilia, light Limara dzięki za tytuły,ale to już osoba dla której chce kupić książki ma w swojej bibliotece... Kurcze ...

Mama Franka

Stary 2013-12-16, 20:43   #707
Gosiiaczek
Raczkowanie

Lolitka my za wynajem płacimy 800 zl plus wszystkie media to ok 1200 zl prawie cala moja wyplata ;( a internet i tv i bilety miesieczne i bay bay moja wyplato
Laska 680 zl za☠☠☠iscie i dwa pokoje a ja tylko kawalerka
no ale krakow takie cenny
Stary 2013-12-16, 20:45   #708
gosius91
Zakorzenienie

Nie wiem dlaczego, ale moja ulubiona ksiazka byl Faraon -.-' Teraz czytam, ale wizaza :p ehehe

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:51   #709
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Ojej A leki bierze?
Macie nawilżacz powietrza, na krtań na noc pomocny...

Wrzucam naszą choinę Lampki też powinny być tylko dwukolorowe :p No i artysta się wbił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP9198.jpg (118,2 KB, 37 załadowań)

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-16, 20:52   #710
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Jjjustyyna film Nietykalni jest za☠☠☠isty usmiejesz sie ja go widzialam 3 razy
potwierdzam, zaje...isty film
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 20:56   #711
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Wrzucam naszą choinę Lampki też powinny być tylko dwukolorowe :p No i artysta się wbił
Kolejna śliczna choinka... No artysta jest pierwszoplanowy więc musi być

Mama Franka

Stary 2013-12-16, 20:57   #712
ilkas
BAN stały

Kasian dzięki za odp. U nas początkowo było tak samo jak u Ciebie z Hanią. Mila nie chciała pić NIC. Jak tylko poczuła coś innego w butli niż mleko to pluła. Potem stopniowo się przyzwyczaiła i piła z butki soki. Ale krótko to trwało. Ponownie odrzuciła z butli wszystko inne niż mleko
Te "krzywe" kubki przejrzałam Fajnie to wygląda ale myslę, że na to Mila jeszcze trochę za mała. Albo inaczej – za bardzo narwana. Już widzę jak wylewa picie wszędzie dookoła. Zrobię chyba tak, że najpierw niekapek z miękkim ustnikiem a potem przejdziemy na ten kubk z lovi co polecałyście

Madziuuula haha, nieźle z tymi perfumami. I co..tż będzie używał ?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 21:03   #713
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
O

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego, ale moja ulubiona ksiazka byl Faraon -.-' Teraz czytam, ale wizaza :p ehehe
tez faraona z checia czytalam
a teraz czytam same odmóżdżacie- romansidła
ostatnio tż był w bibliotece i powiedział że mi takich gnitów nie bedzie wypożyczał i przyniosł mi klasyke "rozważna i romantyczna" i jeszcze jedną książkę tej autorki

a najwiekszy odmóżdżacz w tej chwili to tez wizaz

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 21:08   #714
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Zrobię chyba tak, że najpierw niekapek z miękkim ustnikiem a potem przejdziemy na ten kubk z lovi co polecałyście

Madziuuula haha, nieźle z tymi perfumami. I co..tż będzie używał ?
A ten Lovi 360? Bo jak myślę o spacerach to jednak chyba lepiej jakiś bidon czy zwykły niekapek
A ja jedynie co na spacery polecam aventy bo odporne na stokrotne rzucanie po chodniku Butla lovi szybko poszła

A niech se używa, nawet ładny Pokazał mi tą panią na fb, zdjecia w stylu "szukam męża"

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-16, 21:11   #715
martuszka0
Rozeznanie

asia27100 za wizytę i oby potwierdziło się, że to Piotruś

sylvuniaa tak jak dziewczyny napisały bakterie w moczy są często podczas ciąży, ja też miałam... W ostatnim badaniu już ich nei było, a brałam żuravit

Myska ostatnio też miałam takie chwilowe osłabienie, zjadłam coś słodkiego i przeszło na szczęście.,..

JJJustynAAA Nietykalni są dobrym filmem

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość

a do tego ledwo wejdę do jakiegoś sklepu już mam ochote się rozebrac bo mi tak gorąco że spłonę...tz w plaszczu i czapce a moja kurtka zwykle na wózku jeździ w supermarketach........ plus ciąglą chec by skoczyć do wc....
mam dokładnie to samo, że mi gorąco

lolitka 680 bez mediów ????? Czy to nie jakoś dużo ???

meniaa zastanów się co do TŻ, ja jestem ogólnie przeciwna ślubom ze względu na to, że pojawi się dziecko... Jak nie jest się pewnym drugiej osoby to po co się w to pakować?

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Jeszcze tylko jutro i urlop
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 21:11   #716
Gosiiaczek
Raczkowanie

madziuuula choinka supcio ale mezczyzna z 1 planu love
Stary 2013-12-16, 21:13   #717
Pallas Ril
Rozeznanie

Uff.. skończyłam pierniczki

Mam pytanie do was.. bo co roku piekę i nigdy ich nie dekorowałam tylko wkładałam do pudełka z jabłkiem, żeby zmiękły.

Teraz chcę je dekorować (lukrem) i się zastanawiam, czy zrobić to jutro i potem wrzucić do pudełka, żeby zmiękły, czy potem udekorować przed samą Wigilią? Boję się, że w pudełku się ta cała dekoracja porozwala :/
Stary 2013-12-16, 21:16   #718
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Uff.. skończyłam pierniczki

Mam pytanie do was.. bo co roku piekę i nigdy ich nie dekorowałam tylko wkładałam do pudełka z jabłkiem, żeby zmiękły.

Teraz chcę je dekorować (lukrem) i się zastanawiam, czy zrobić to jutro i potem wrzucić do pudełka, żeby zmiękły, czy potem udekorować przed samą Wigilią? Boję się, że w pudełku się ta cała dekoracja porozwala :/
Ja nie piękę pierniczków, ale widziałam jak je robiła moja teściowa. Piekła, dekorowała, pozwalała wyschnąć i do pudełka. Pokazywała mi wczoraj ( 3 dni po pieczeniu ) mają się swietnie w pudełku.

Mama Franka

Stary 2013-12-16, 21:21   #719
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam się ponownie
wróciłam od koleżanki po 19 , dzieciaczki się pobawiły i tym sposobem Iga szybko padła a my zrobiłyśmy sobie dzień obżarstwa i zamówiłyśmy kebaba

gratuluje udanych wizyt dziewczyny
Asiu Tobie po cichu gratuluje synusia

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 21:29   #720
asia27100
Zakorzenienie

nastepna!
kebaba tez bym zjadła... chyba bardziej niz te frytki......

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości